Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol , de amugy baromság XD , a felmérések szerint pont hogy sokkal kevesebb volt a femshep, mint a maleshep, legalábbis a Biower felmérése szerint. Volt erről egy cikk is , meg még pár érdekesebb adatrol.
De Összességében bénák az arc készitésben és késsz.
Fpocok
Szerintem direkt csinálták ilyen csúnyára az arcát. Eddig túl sok játékos csinált femshepet... ezt akarták visszaverni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

Én is CD Galaxisnál rendeltem elő, eddig még nekem sem volt gond velük(ME3, Diablo 3 plusz kieg, SC2 plusz kiegek, stb), MPL-t meg inkább hagyjuk (múltkor lebontottam volna a fél berendezést kedvem szerint amikor céges csomagot vártam és nem akaródzott kijönni a futár, bent a pósztahivtalaban meg nem tudtak róla semmit..). Én majd aznap ha minden jól megy 11-12 fele el tudom kezdeni tölteni estére ha mázlim van lent is lesz, addig meg elmegyek feltöltöm a "készleteket", meg tévézek, bár szerintem lemezről okosabb feldobni alapot aztán amit kötelezően kell azt netről úgyis lehúzza f..rigin.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

TBTPumpa
Én is a CD Galaxistól rendelek mindent, mióta az eszemet tudom. Persze most a Horizon: Zero Dawn-t máshonnét rendeltem, mivel a CD Galaxisnál nem volt Limited/Collector's Edition, csak sima, én pedig szobros kiadást akartam. Picit sajnálom, hogy már nem a GLS a futárcégük, személyesen ismertem az itteni körben mozgó srácot, szinte mindig hozzám hozta először a rendelt cuccokat (jó érzés volt, amikor a StarCraft 2 Wings of Liberty CE-t a megjelenés napján 8 óra után nem sokkal azonnal át tudtam venni a futártól, de ugyanez volt a Diablo 3 CE esetében is). Már reggel át tudtam venni a játékokat, míg mások a futárokat lesték egész álló nap. <#hehe>
Most már Sprinter és MLP cégekkel dolgoznak, amik akkor érkeznek, amikor kedvük tartja. Kár, régi szép idők...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.13. 18:29:50

TBTPumpa

Prince23
Akkor Cdkeysen is ez a helyzet? Megjelenéskor adnak keyt? preorder kulcsot?

én a cd galaxistol rendeltem Mpl futár hozza és nagyon várom már!
Vraaanyek
Akkor rosszul emlékeztem, köszi a helyesbítést, mondjuk mindegy is, már biztos a Steelbook edition, meg úgyis trialozom most hétvégén 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Valaki végre, aki elégedett az MPL-lel.. 😊

Egyébként, ez már Vranyeknek szól, az IG-n nincs előtöltés, vagyis kódot majd az utolsó pillanatban kapsz.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Vraaanyek
CD-Galaxistól játékot utljára a Morrowind-et vettem, 2001-ben 😄 😄 na meg a Mass Effect könyveket, most újra mellettük tettem le a voksom, de csak mert útba esik hazafelé a budapesti üzletük 😄

PiszkosFred
Vadkeleten lakok, en a CD Galaxistol rendelek tizenhuszon eve, egy kisebb lakas arat otthagytam mar naluk, sosem volt gond. Oke, mar nem GLS hanem az MPL a partneruk,, de azokkal viszont melobol/ban vagyok munkakapcsolatban, igy EN (!) nem aggodok 😊

Vraaanyek
Én Fallout 4-el anno megszívtam ezt az "aznap hozza a futár" dolgot, amikor 3 nappal később se voltak képesek hozni, lemondtam az egészet, és dafke megvettem máshol....szépen elbattyogok érte a boltba 23-án meló után... 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.13. 16:24:44

Fpocok
PiszkosFred
Ha kibirtad/tuk az elmult 3-4 evet, akkor az az 1-2 nap mar nem szamit. 😊 Nekem futar hozza a cuccost (23-an), aznap este otthon elinditom a letoltest, masnap estere vagy igy, vagy ugy, de lejon es mehet a moka. Hamarabb amugy sem nagyon tudnek belekezdeni, meg nem is nagyon akarok, nem hajt a tatar 😊

Vraaanyek
kérdés, mekkora lesz az a patch 😊 meg ugye sokan lesznek, akik magát a játékot addigra előtöltötték... nem feltétlen lesz itt is 5-6 gigás patch...remélem... :/

Voltan
Egészen biztos, hogy hasonló terheléses lag lesz az első 1-2 napban. Ez tuti.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Vraaanyek
Ez mind tiszta, ahogy írtam, 16 is, van origin access-em is, csak annyi lett volna a különbség, hogy már most letölthettem volna, hogy ne akkor kelljen 50-60 gigát szívkodni, terhelt szerverek mellett...bár remélem az előfizetés miatt lesz annyi elrettent vagy akár türelmesebb ember, hogy ne az legyen a vége, mint GTA V-nél anno, amikor az 5 és fél gigás DAY 1. patch 3 napig töltődött... Gondolhatjátok az idegeim, hasonlóan besózott állapotban, mint most, még 3 napig várni...mintha ME:A-val egy ilyen miatt csak 26-án, vasárnap játszhatnék... 😄 😄 De 23-ára már legalább le lesz tltve a trial miatt, és csak a KEY-t kell bepötyögni... na meg a DAY 1. patch, az most is veszélyes lesz szerintem...

PiszkosFred
Semmivel sem vagy elorebb az ig-s preorderrel, mint a cdgalaxisos verzioval. Mind a ketto csak 23-tol jatszhato es mind a ketto ad hozza preorder cuccos kulcsot. Ket lehetoseged van hamarabb jatszani:
- EA acces elofizetessel par nap mulva kezdhetsz, de csak egy bizonyos pontig, ott lezar a rendszer a sztoriban es majd csak 23. utan folytathatod (vagy ujrajatszod addig a pontig millioszor)
- Ujsagirokent kaptal a reviewhez egy kodot, amely alapjan irhatod a cikkedet, de mivel NDA van, ezert marc. 20 elott nem publikalhatod.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 15:33:32

Vraaanyek
persze, ugyanúgy, mintha közvetlen Origin-en venném, DA:I-vel is így volt anno, megkapom a kódot e-mail-ben, beírom, előtltöm, és várom 16-át, esetmben 17 😞 😞 .... bár vicces volt, amikor el kellett küldenem befotózva a személyigazolványom a nevemmel egy papírra írva... az volt az első Instant Gaming-es vásárlásom, eléggé betojtam, hogy átverét, de aztán minden happy volt a végén 😄

Prince23
Der meg is kapod instantróla kulcsot rögtön? már mint a pre order keyt

Vraaanyek
Még mindig agyalok, hogy megvegyem-e digitálisan instant-ról 40 euróért, és előtöltsem már most...de nekem kell az a fém doboz, kell valami a kézbe is... 😄
Ezek az arc-kreálmányok elég vállalhatatlanok... 😄 biztos lehet ezt szebben is, de nekem az alappal sincs bajom, ME-ekben mindig is az alap arc volt nálam a nyerő 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.13. 15:25:15

PiszkosFred
Az also "custom" Ryder eseteben a fater igy nez ki:
(termeszetesen mind az ikreket, mind a fatert teljesen at lehet alakitani, de aki ezzel nem akar szarakodni, akkor a rendszer "general" egy-egy arcot a faternek es a tesonak is a sajat egyedi jatekos karakterunk alapjan)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 14:04:08

Vraaanyek
Én sokáig idegesítettem ott magam, és etettem őrültmód a trollokat, aztán belefáradtam és csak röhögök rajta... külön szép eset volt a két nappal ezelőtti "1200 megszólaló NPC-s" cikk, ahol irgalmatlan troll irtás lett, tele macskás képekkel, 1100 körüli rekord kommentszámot összegyűjtve... 😄 😄 mindegy is, én azt a minimális pluszt is magam akarom megtalálni, bár annál fájdalmasabb lesz utána még egy hetet várni a tényleges szabadságra 😛 😄

PiszkosFred
Jo otlet, bar szerintem semmi olyan nem lesz a "demoban", amelyet nem lattunk mar korabban (foleg az IGN sorozataban).
Ami a GSO-t illeti, en alapbol kerulom, mert annal lentebb mar csak a blikk/bors van, de... hagyjuk, ok ezt az utat valasztottak, am legyen. 😊

Jaja 1,5 hét és kettingelünk 😄
Vraaanyek
én szerda estétől távozok az összes fórum, de leginkább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GSO
közeléből, az teljesen biztos... Annál is inkább, hogy legközelebb péntek este lesz időm leülni elé... :/ Elég szarul jött ki ez a hét... Na majd 24. szabi 😄 És már akkor letölteni sem kell nulláról legalább...

PiszkosFred
Azok elmondasa alapjan, akik review kodokat a hetvegen es kiprobaltak, a sztori csak a prologue es az elso "kotelezo" bolygoig jatszhato, vagyis lesz spoiler (bar a pax gameplay videok ezeket mar lelottek), de talan nem annyi, mint mas jatek eseteben, amikor 3 nap alatt vegigrohannak es lelovik a poenokat.

Zegi Norbi HUN
Szerintem meg pont jó hogy kicsit szabad kezet kapsz a karakternél 😊 Például az előző részekben is szerintem sokkal szebb csajt tudtál csinálni te magad, mint amit a készítők 😊

Megvettem nemrég a trilógiát így az Androméda megjelenéséhez közeledve és cseszettül tetszik. Egyszerűen fantasztikus lett ez a játéksorozat és helyet foglalt nálam az örök kedvencek közt 😊 Már én is a hype vonaton csücsülök(ez eddig elképzelhetetlen volt számomra) és alig várom, hogy az új rész a kezeim közt legyen 😄 Már tényleg nincs sok hátra! 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.13. 10:04:02

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Csütörtökön spoiler cunami lesz a neten szerintem 😄 Kár, hogy nem 15-e a trail, igy csak munka után tesztelhetem.
Abban én is nagyon bízok, hogy nem lesz túlságosan ránk erőltetve a jetpack használata. Jó hogy van, tetszik is a videók alapján, de remélem lesz alternatíva is a harc során. A fedezékből fedezékbe stílus nekem pl. mindig is bejött. Szóval ha ráunnék a repülgetős ugrabugrára, azért remélem nem kell majd végigszenvednem így a játékot. Oké hogy nagyobb terep, nagyobb bejárhatóság, de lesz olyan akinek egyáltalán nem jön majd be, meg olyan is aki ráun egy idő után.

Kíváncsi leszek rá.
Ugyan az, mint a DAI-ban. Az ikonok is hasonlóak lettek a dialogusokban 😊
Remélem igazad lesz 😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Ellenkezőleg... a bemutatókban nyilván pörögnie kell a dolognak, hogy bemutathassák, mire képes az új rendszer, de szerintem úgy harcolhatunk majd, ahogy akarunk, minden oldalról csiszoltak rajta, a jetpack-el, a fedezékrendszerrel, a pörgős harc lehetőségével... szerintem nem lesz ezzel baj 😊

Alapvetően tetszik a játék az eddig látottak alapján, de van egy kis félelmem a harc miatt. Én inkább a lassabb, taktikusabb játékmenetet szeretem, eddig viszont csak valami eszement ugrabugrálos, káotikus lövöldözéseket láttam, a videókat nézve azt se tudtam ki kicsoda. Mintha egy ázsiai MMORPG-t néznék 😊 Nem így van?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Valószínűleg jobban, tekintve, hogy a paragon/renegade rendszer baromira lekorlátozza, hogy mit tehetsz és mondhatsz egy adott szituációban.

Why so serious?

Azért mert, különben nem lehetne eladni akció-rpg-ként a game(ke)t, hanem odaírhatnák ennyi erővel, hogy cod / bf in space kb

Viszont azért minimális változás ugye van, meg mass effect karakterekben volt mindig is erős, plusz azért van pár döntés ami rányomta a bélyegét az egész trilógiára lásd. Vermire Ash / Kaiden, és Wrex. Engem inkább az aggaszt, hogy az dialógus rendszer hogy fog működni, ha már a paragon / renegade kukázva lett.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Prince23
Am kicsit feldühített most a BioWare. Mindig a döntést, meg az ezzel járó szabadságot említi, ha Mass Effecrtről vagy DA-ról van szó... közbe ezek a döntések marha minimálisak, vagy még azok ME3 Citadella se.

A Bioware ügyesen fogja a kezünket, miközben a forgatókönyvet nem mi szabjuk át, hanem ők. 😊)

Akkor meg mit vagánykodnak a döntésszabadsággal... ha értelmük nincs a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.13. 02:46:49

Ez az Origin Access-szel dolog hogy működik? Minden időzónában akkor érhető el, amikor ott lesz csütörtök éjfél, vagy egyszerre kezdődik vmi amcsi időhöz képest vagy mi?
PiszkosFred
Some feedback from a reviewer after several hours:

-Solid performance, very rare slowdowns on PS4, occasional pop in
-"Pacing feels good - if you are a fan and want to linger there's lots for you. If not you can speed through."
-"The characters already feel like worthy additions to Mass Effect, and as the most important aspect of the games for me that felt really good to see"
-Tempest is great to explore, tons of banter.

És ez most hogy jött ide?
TBTPumpa

TBTPumpa

Shep
Hát én nem fűznék hozzá nagy reményeket, de esély azért van rá. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Na igen, reméljük itt is ugy lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Na de a W3-ban nem is igazán volt gyűjtögetős küldetés, vagy ha valamit össze kellett szedni az is olyan volt, mint más játékban egy fő kveszt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Gayware