Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem is szabad 😊 Direkt azert linkeltem be ezt, mert ez a masik veglet, es mivel az elmult napokban ide az SG-re is begyuruzott ez a PC-nek nevezett faszsag (komolyan, pont mi magyarok tesszuk szova egy magyar forumon, haha), gondoltam nehogy szo erje a haz elejet... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jah, ezt olvastam. Redditen azzal érvelnek, h a fickónak tetszett a ME3 befejezése és utálta a Witcher 3-at és emiatt nem számít a véleménye. <#banplz>

Patricia Hernandez meg mindent szeret, ami eléggé SJW. Szal marad az Origin Access, mivel ezek közül egyiket se tudom komolyan venni.
PiszkosFred
Ha mar a kotakunal szerettek, akkor itt van az RPS cikke is, amely szerint az egesz egy rakas szar, amator fos munka, felejtos.

PiszkosFred
Ma reggel meg nem volt.

Amúgy nem lesz erre az Origin Access-re preload?
PiszkosFred
"Akkor az új részben már nem lesz lehetőség kódot beírni, mint ez előzőekben? "

Holnap mar eloben kiprobaljuk paran, akkor megmondom, de a videokban en lattam import, export jellegu feliratokat. Ha nem kodokkal fog mukodni, akkor lehet fileokat kell majd toltogetni es cserelgeni - lasd mondjuk a Bethesda jatekaiban a face exportokat - vagy esetleg egy kozponti felhobol lehet majd valogatni, nem tudom. Holnap 16 es toltheto, probalhato, tesztelheto 😊

Ja de az originen is vannak akciók, néha 33% is 😄 Megvárjuk.

Fpocok
Arra várhatsz. Előző részek sem jelentek meg az "összes dlcvel".

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem is. Tipikus reakció egy-két fénykép alapján ítéletet alkotni. Mind olyan amilyennek lennie kell egy ilyen misszióban. Már várom egy év múlva minden kieggel, féláron megvehessem 😄

TBTPumpa
Teljesen vállalható a default női Ryder is:

Nekem tetszik ez is, szóval nem fogom módosítani. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.15. 09:40:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

Nem rossz 😊 és vissza fejtetted a kodját az 2. meg az első részhez?
Zegi Norbi HUN
Akkor az új részben már nem lesz lehetőség kódot beírni, mint ez előzőekben?

Azokban ezek a paraméterek voltak az alapok 751.17k.c11.h11.eb1.55w.4qd.833.ie6.113.2g5.376 , aztán még finomítottam rajta kicsit és ez lett a végeredmény😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem majd valahogy sikerül összehozni az új részben is 😊 Annyira megszoktam ezt a karaktert, hogy nem tudom elengedni 😄

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.15. 09:11:52

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Cora az egy Pink, és Ruby Rose keverék, de inkább utobbi-ra hajaz szerintem, csak más hajszínel XD

Egyébként viszont igen, elég nagy kihívás lesz atraktiv nőt kreálni, megint ugyan az van amugy mint a trilogiánál, a male kidolgozott a female meg nem, mert Sara Ryder inkább egy csimpánzra hajaz néha egyy egy jelenetben mint egy emberre, sajna, bár néha meg kifejezetten türhető egy egy villanás erejéig.
a férif karakter viszont , simán vállalhato kinézetü figura.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.15. 09:13:49
lwb
Most nem azért, de Cora pont nem úgy néz ki, aki ilyen vállalkozásra adná a fejét. Úgy néz ki, mintha egy 90-es évekbeli punk lánybandából szalajtották volna. A seregben az első dolog az lett volna, hogy a haját lenyírják.

Úristen, úristen, most mi lesz. Gyorsan szaladj keress egy helyre kis koreai mmot és gyárts le pár csinibabát 😊 És máris helyre áll a lelki békéd 😊
A két kölyök olyan amilyen, mint a gyerekek. Nem szupermodellnek születtek, de majd lesz mod és azt csinálhatsz belőlük!!
Bírd ki addig, kérlek, ne kövess el öngyilkosságot 😊 Cora is olyannak tűnik aki ilyen vállalkozásra adja a fejét. Mind olyan, igaz ,nem szupermodellek. Az a szemét Bioware 😊

Doom 4
Megnéztem a karakter kreálós videókat meg a hajasat. Hát nem tetszik amit látok. Oké nem kell bele Witcher 3, vagy Tomb Raider minőségű haj, de amik itt vannak a videóba, valami okádékok <#ijedt> Remélem hamar jönnek majd a módok...

A másik meg a karakter generálás. Hát az egy dolog, hogy normális arcot nehéz lesz csinálni, de viszont milyen szép, atlantiszi békaember SJW/LMBTQWQENJHAIOFNSANF karaktereket lehet kreálni, az valami fantasztikus. Már csak hab a tortán, hogy az alap fejeknél, nincs egy európai vonásokkal+bőrszínnel megalkotott se. És a bőrszín csúszkája... egy negyede fehér a 75% meg a barna különböző fokozata...

De hát nincs mit tenni, ez így elég PC.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Fpocok
Kivéve, hogy már csináltak ilyet.

Ez kérdéses volt? Ez is csak azokat izgatta, akiknek nincs más dolga, csak a hülyeségekbe való kötekedés.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PiszkosFred
kotaku elozetes: az elso 5 ora jatek tapasztalatai, spoilerekkel es egy 20 perces elso missionnal szorostul-borostul

Ket aprosag, spoiler mentesen:

"Combat is more intense and kinetic, largely because of the added mobility. I can run, I can dash, I can get in the enemy’s face. On normal, the game seems harder, too - I’ve died in the tutorial mission / first real mission, which I’ve never experienced in a Mass Effect game before."

"The female Turian I’ve met seemed more kickass than Garrus (!)."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 21:15:11

Fpocok
helyes.

PiszkosFred
Szerencsere megtartottak az import-export dolgot, konzolon legalabbis van, remelem ezuttal is lesz lehetoseg cserelgetni es valasztani jobb arcokat a webrol (lasd Masseffectfaces.com) egy sokadik vegigjatszashoz.

Háát a karakterkészítős videót elnézve megint el lehet majd szöszölni órákat a karakterrel 😄

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

PiszkosFred
Van itt video is a kepessegekrol es azok kombinaciojarol, amolyan csepp a tengerben osszegzes.

PiszkosFred
Ugy fest, hogy megint "csak a szokasos" Bioware noi arcokat kapjuk. 😊 Meg a vegen kiderul, hogy az eredeti Sarat valasztja mindenki.

Hozzateszem, most picit jobbnak tunik a helyzet, mint a ME triologianal vagy a DAI eseteben. Nem sokkal, de talan jobb - a videok alapjan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 18:27:39

Jah, ez már hagyomány.
Minden bioware játéknál az úgy fest. 😊

Why so serious?

Kihívás lesz szép női karaktert csinálni. 😄
PiszkosFred
ha esetleg valaki lemaradt volna rola, itt az emlitett video

TBTPumpa
Hmm, schmecht.

Nézte már valaki az új CC videót?
Ti mit gondoltok?
Számomra elég nagy csalódás volt, remélem a "Custom" alatt több lehetőségünk lesz annál, mint ami az alapértelmezett arcoknál van.
Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.14. 18:10:29
lwb
Már elő is rendeltem a 1080ti-t. Két hét és elvileg itt van az országban. Mondjuk nem akarok 4k-t, de 100-120 fps jó lenne fullhd-ben. Vicces, de olcsóbb, mint anno a 980ti-m volt.

Faszányos. ME3 multijába is belevittem rengeteg órát. Az mondjuk nekem is feltűnt, ahogy a videó alatt is említette valaki a hozzászólásokban, h a multis női karakterek szebbek, mint single-ben a csapattársak. 😄
Jó lesz ez, Me 2 óta megy a "DAT ASS" szóval itt se lesz gond<#vigyor5>

Multira kitérve, már a 3-ban is rühelltem az ilyen "én vagy a szuperkatona" hozzáállású embereket mikor kirohantak a wave elé és 2mp alatt lepadlóztak, aztán ment a nyivákolás h szedjé má fel... Még jobb mikor ők a host-ok és beidegelnek azon h nem kaprják fel öket azonnal és lelépnek.. Kíváncsi leszek az Ar-es human infi buildem hogy fog működni itt.

4:28 Sara Ryder Segge, nyami nyami, kicsit lejjeb kellet volna helyezni a kamera szögét, de ez nálam nem lessz gond XD.
Egyébként jo video, még filozom hogy megvegyem e a multiért, de a 3. multiját és igen igen élveztem
Fpocok
Sold.

Azt elfelejtetted kiemelni, hogy Early Access-ben mar benne lesz a day1 patch.
Én eleve nem a 4k-t célzom meg, ha a 720p nekem meglesz már örülök, mondjuk érdekes tesztként megnéztem az elöbb Skyrim spec. edition-t aminek az ajánlott gépigénye:

Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processzor: Intel i5-2400/AMD FX-8320
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB
Tárhely: 12 GB szabad hely

Ezt röhögve viszi az aláírásomban látható gép, full ultra-ban stabil 60 fps-el és andromeda nem lesz ettől sokkal durvább szerintem (meh, legyen már 23-a...)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.14. 15:00:14

Vraaanyek
Hát a proci nem nagy bummnyi diffi, de az 1080 azért ütősebb...mondjuk nem annyival, mint amennyivel drágább 😛 eleve 1060-ban gondolkoztam, de nem bántam meg, hogy legalább az 1070-et megléptem 😛 de nem volt kedvem bő 2/3 havi fizetésem egy kártyára költeni 😄 Albi is sokat visz egyedül.. :/ ...viszont senki nem szól rám, amikor 10 órát tolom a ME-t 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:39:38

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fpocok
20assal több a cpum, 10essel több a vgam 😄

Vraaanyek
Akkor mégsincs annyira majdnem ugyanaz a gépünk... 😄 😄 maradok FullHD Ultránál 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:35:20

PiszkosFred
Okes, nem tudtam. Fasz voltam, de legalabb ma is tanultam valamit, koszonom a felvilagositast.

Fpocok

Aszongyák, h US store-ban már tölthető.
Vraaanyek
Ilyenkor irigylem magam, hogy telibesz.rom az ilyen piszlicsáré hülyeségeket 😄 legyen már péntek este.... 😮

TBTPumpa
#demásstílusújátékúgyhogynemszámít <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 14:00:58

U4-ben van. Kérdés? 😄