Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Patricia Hernandez meg mindent szeret, ami eléggé SJW. Szal marad az Origin Access, mivel ezek közül egyiket se tudom komolyan venni.
Holnap mar eloben kiprobaljuk paran, akkor megmondom, de a videokban en lattam import, export jellegu feliratokat. Ha nem kodokkal fog mukodni, akkor lehet fileokat kell majd toltogetni es cserelgeni - lasd mondjuk a Bethesda jatekaiban a face exportokat - vagy esetleg egy kozponti felhobol lehet majd valogatni, nem tudom. Holnap 16 es toltheto, probalhato, tesztelheto 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem tetszik ez is, szóval nem fogom módosítani. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.15. 09:40:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azokban ezek a paraméterek voltak az alapok 751.17k.c11.h11.eb1.55w.4qd.833.ie6.113.2g5.376 , aztán még finomítottam rajta kicsit és ez lett a végeredmény😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem majd valahogy sikerül összehozni az új részben is 😊 Annyira megszoktam ezt a karaktert, hogy nem tudom elengedni 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.15. 09:11:52
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Egyébként viszont igen, elég nagy kihívás lesz atraktiv nőt kreálni, megint ugyan az van amugy mint a trilogiánál, a male kidolgozott a female meg nem, mert Sara Ryder inkább egy csimpánzra hajaz néha egyy egy jelenetben mint egy emberre, sajna, bár néha meg kifejezetten türhető egy egy villanás erejéig.
a férif karakter viszont , simán vállalhato kinézetü figura.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.15. 09:13:49
A két kölyök olyan amilyen, mint a gyerekek. Nem szupermodellnek születtek, de majd lesz mod és azt csinálhatsz belőlük!!
Bírd ki addig, kérlek, ne kövess el öngyilkosságot 😊 Cora is olyannak tűnik aki ilyen vállalkozásra adja a fejét. Mind olyan, igaz ,nem szupermodellek. Az a szemét Bioware 😊
A másik meg a karakter generálás. Hát az egy dolog, hogy normális arcot nehéz lesz csinálni, de viszont milyen szép, atlantiszi békaember SJW/LMBTQWQENJHAIOFNSANF karaktereket lehet kreálni, az valami fantasztikus. Már csak hab a tortán, hogy az alap fejeknél, nincs egy európai vonásokkal+bőrszínnel megalkotott se. És a bőrszín csúszkája... egy negyede fehér a 75% meg a barna különböző fokozata...
De hát nincs mit tenni, ez így elég PC.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ket aprosag, spoiler mentesen:
"Combat is more intense and kinetic, largely because of the added mobility. I can run, I can dash, I can get in the enemy’s face. On normal, the game seems harder, too - I’ve died in the tutorial mission / first real mission, which I’ve never experienced in a Mass Effect game before."
"The female Turian I’ve met seemed more kickass than Garrus (!)."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 21:15:11
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Hozzateszem, most picit jobbnak tunik a helyzet, mint a ME triologianal vagy a DAI eseteben. Nem sokkal, de talan jobb - a videok alapjan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 18:27:39
Why so serious?
Ti mit gondoltok?
Számomra elég nagy csalódás volt, remélem a "Custom" alatt több lehetőségünk lesz annál, mint ami az alapértelmezett arcoknál van.
Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.14. 18:10:29
Multira kitérve, már a 3-ban is rühelltem az ilyen "én vagy a szuperkatona" hozzáállású embereket mikor kirohantak a wave elé és 2mp alatt lepadlóztak, aztán ment a nyivákolás h szedjé má fel... Még jobb mikor ők a host-ok és beidegelnek azon h nem kaprják fel öket azonnal és lelépnek.. Kíváncsi leszek az Ar-es human infi buildem hogy fog működni itt.
Egyébként jo video, még filozom hogy megvegyem e a multiért, de a 3. multiját és igen igen élveztem
Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processzor: Intel i5-2400/AMD FX-8320
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB
Tárhely: 12 GB szabad hely
Ezt röhögve viszi az aláírásomban látható gép, full ultra-ban stabil 60 fps-el és andromeda nem lesz ettől sokkal durvább szerintem (meh, legyen már 23-a...)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.14. 15:00:14
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:39:38
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:35:20
Szvsz akkor itt nálam is meglesz 4k60fps
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 14:00:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."