4237
-
Alig várom, hogy 21-i U.S.A. megjelenés után tele legyen f.sva a net spoilerekkel, aztán feldobják kb. aznap torrentre, hogy még a csábítás is meglegyen, hiába veszem meg csütörtökön...ez az eltolt, különböző megjelenési hülyeség egy rejtély, kib.szás a világ többi országával, ha csak nem vágod el a net-káblet két napra... -
Pares #2508 Tévedés, hogy nem javítható. Ahogy az elmúlt napokban számtalan (értelmes) reddit posztban és hozzászólásban is kivesézték (pl.), a szemek (textúrája, alakja, megvilágítása, árnyékolása, mozgása, shaderek, stb.) az első számú probléma, ami szerintem elég könnyen javítható. -
Upsz, megint vak vagyok :D -
Aki írja az nem is bios és ne gondold, hogy újra fogják csinálni az egészet. Release után ez lecseng majd, már úgyis mindegy. -
Fog is, mert ez nem egy könnyen orvosolható probléma. -
BreakDown89 #2504 Mondjuk a hivatalos megjelenés után ez a kijelentés még változhat. :) -
Tweetben írja, hogy dolgoznak rajta. -
Az nem lesz javítva. -
Azt nem fogják kijavítani, ez nem bug, hanem feature. Újra kéne modellezni, motion capture-özni egy rakás dolgot, ezen a téren nem lesz sztem semmi javítva. -
Pontosan, ezt kellene végre a mainstream médiának és politikának felfognia, de az ilyen jellegű rasszizmus teljes elhallgatásra és toleranciára talál a médiában, a foglalkoztatásban, és az élet minden területén. Pedig állítani merem, hogy ez bizony gyakoribb, mint a fehérnáci verzió, de ez soha nem fog kiderülni.
Illetve könnyen lehet, hogy hamarosan, de akkor marha nagy gáz lesz.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.19. 20:55:02 -
Úgy néz ki patch javította a hangokat, most már jó irányból jönnek... viszont ugyanúgy elmehet a hang meccs közben :D
Dolgoznak az arcok javításán! -
Lyaranie #2498 Nem tudom, hogy pontosan miért nincs már ott, az egyik tweetje szerint azóta nincs ott, mióta "kész" lett a játék, és átment egy indie céghez.
Mindenesetre én örülök neki, hogy nincs már ott. -
BreakDown89 #2497 Ez nem egészséges gondolkodásra vall. Részben az ilyenek miatt van slamasztikában fél Európa. De hagyjuk is ezt a témát, mert órák hosszat lehetne erről írni. A lényeg, hogy repült. Nekem csak ez számít. -
Örülök neki, hogy nem dolgozik már ott, de nem helyeslem (ha emiatt). Nem okés, ha valakit a nézetei, gondolkodása miatt távolítanak el a munkahelyéről. Max ha ezek a dolgok esetleg nagyon kiütköznek a játékon. -
BreakDown89 #2495 Helyes! A rasszizmus marhára nem csak egy irányú lehet... -
Although #2494 Végigolvasva, a kommenteket. Tényleg vicces, arcanimáció és ilyenek alapján lehúzni egy játékot. Egy rpgnél amikor a Bio kezdte ez nem is volt lényeg, mert csak szövegből tudtuk a karakter mosolyog. Végül is megérdemli az EAware ezt a fajta "közösséget" magának, magának teremtette, hiszen ma mindenki az akciójátékosok tömegeire utazik, tőlük meg ennyi várható. Obsidiannak nem lesz ilyen gondja. -
Lyaranie #2493 Aaryn Flynn megerősítette, hogy Manveer Heir nem dolgozik már a BioWare-nél. -
V1.04 - various bug fixes and stability improvements
Kíváncsi vagyok miket javítottak pontosan. -
521 nalam, de hja, jott.
#szerk: elotte is jott egy pici, igy osszesen itt is 800 :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.19. 19:54:20 -
Kaptam egy 800mb os frissítést!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.19. 19:49:41 -
-
"kill me now"
Besírtam :D
-
-
Azért ennél sokkal több, csupán az a 3-4 a legtöbbször idézett. -
Pares #2485 -
BreakDown89 #2484 Tudom hogy ennek az a célja, hogy elvegye az ember kedvét az egésztől, de nekem eszembe ágába sincs lemondani az előrendelésem. Inkább csak viccesnek tartom. :D
-
MrAndree #2483 :D
-
BreakDown89 #2482 Még.... négy...nap. -
Azert osszkerekmeghajtasra kapcsolva turboval ez is felszalad sok olyan helyre, ahova meg a Skyrim hatasok sem. Vagy akar vissza is esik onnan - probaltam osszetorni magasrol ugratva a semmibe, de egyelore nem sikerult nagy kart tennem benne... :D -
Ja, vicces volt :D De legalább mindenhová elvitt, akár 90 fokban is lehetett vele hegyet mászni. -
MrAndree #2479 "-a nomad sajnos nem olyan szuper, mint a mako volt, a mako ugyanis elment szó szerint mindenhol, de a nomad (legalábbis fejlesztés nélkül) azért kicsit jobban ragaszkodik a fizika törvényeihez"
Pedig milyen szép is volt a hegytetőről fejjel lefelé gumilabadaként lepattogó MAKO. :D -
Trial után spoilermentes benyomások:
- performance problémáim nem voltak (i7 7700k, 16 gb ddr4, 980ti), hdd-n van a játék, nem ssd-n, mégsem tölt sokat, 1080p-n játszom és rendszerint 70-100 fps között vagyok (minden maxon, csak az AA kikapcs (zavar, ez van), hbao full, film grain off (ez is zavar), vsync off gsync miatt)
- a játék az ME-k közül leginkább az ME1-re hasonlít: az első küldetés pl. erős Eden Prime flashbackeket okozott, de mondjuk a fegyver- és páncélfejlesztések is, meg a mako-nomad is (és az is, ahogy a bolygón tudunk egyik POI-től a másikig menni)
- egyelőre hál' Istennek nincs DAI in space feeling, ami nagyon jó hír, bár ez a forward outpost dolog ez nagyon olyan, mint a set up campsite az Inquisitionben ...
- az már most látszik, hogy nem lehet minden bolygóra leszállni, csak ahol van valami érdekesség is
- a harc jobb lett, a jetpack és a dashing sokkal dinamikusabbá teszi, ez tehát nagy plusz, mert azért elég sokat fogunk a játék során lövöldözni
- űrhajós bányászat csak aszteroidáknál van és szerencsére elég gyors, nincs tehát ME2-féle órákig tartó scannelés
- a bolygón a nomaddal tudunk bányászni és gyalogosan felvenni különböző nyersanyagokat
- a crafting eléggé komplex: rakás nyersanyag van és egy rakás blueprint is, nem tudom, hogy tetszik-e nekem, de aki szereti az ilyesmit, az itt egy eléggé összetett rendszert fog találni
- a csapattársak egyelőre a szokásos bio féle bagázs: nagyon ügyelnek arra, hogy inkluzívak legyenek, ezért van minden nem és bőrpigmentáció, szexuális orientáció, ami csak lehet
- a nomad sajnos nem olyan szuper, mint a mako volt, a mako ugyanis elment szó szerint mindenhol, de a nomad (legalábbis fejlesztés nélkül) azért kicsit jobban ragaszkodik a fizika törvényeihez -
Ahhoz motion capture kellett volna az arcmimikára is. Az meg pénz + idő és bár volt mindkettőből bőven (5 éve csinálják és 40 millió usd ment rá marketing nélkül!), valahogy erre mégsem jutott. Gondolom az sem segített sokat, hogy a csapat, aki elkezdte a fejlesztést lényegében lecserélődött, mire kiadták. Lead Designer, Project Lead, mind újak. Ez azért odabasz egy projektnek mindenhol.
Az animációk amúgy csak szimplán viccesek, de persze nem világvége. Csak olyan, mint amikor a vadiúj szalonból kihozott BMW-d lefullad első indításkor. Nem ezt várnád ezen a szinten. Az ME feeling a lényeg. Nekem ez egyelőre, az első 10 órában és az első bolygón a tutorial bolygó után, csak lightosan jött le. Furcsa, de inkább Star Trekes a hangulata, mint ME-es. -
MrAndree #2476 Igaz. Ellenben ami a youtube kommentekben megy a videó alatt az már tényleg a komédia szintjén van. Plusz oda is begyűrűzött a tegnapi lead face animátoros kamu hír, tényként közölve. Internet, én így szeretlek. :) -
gebali #2475 Egyrészt igen, másrészt viszont az nevetséges, hogy a Bioware még mindig az első ME szintjén van arcanimációk terén, pedig nem kis stúdió-kiadó, és elvárható lenne egy Witcher 3 szintű technológia, ami pedig már kétéves játék. -
Én is kipróbáltam, hangulat és stílus ugyanaz mint a ME1-3, de sok dologban tovább fejlődött, úgyhogy elő is rendeltem. Glich és elqrt anim mindegyikben volt, ha nem lesz játékmenetet befolyásoló bug a későbbiekben sem, akkor nálam ennyi hiba belefér. -
Atilorn #2473 Értem én, hogy szar az arcanimáció, de az egész neten úgy fröcsögnek róla, mintha egy csecsemő és egy kölyökkutya rituális feláldozása kíséretében készítették volna. Komolyan nevetséges ezt ennyire felfújni. -
FartingSquirrel #2472 Pewdiepie nem szarozta le az egész játékot, csak az arcanimációkat. Az viszont még mindig teljesen jogos bárkitől, anélkül, hogy kipróbálta volna. -
Pares #2471 Ráadásul ugyan az a 3-4 gif/kép köröz a neten, és ettől már szar az egész játék, mert fuck EA és stb. Echo chamber. -
Én is erről beszéltem, igen :) És direkt próbáltam diplomatikus lenni, nem, nem fikáztam a fikázókat, csak túl van tolva ez a "csak azért is" őrület... mindegy, a lényeg, hogy én élvezem, a hibáival együtt, mert igen, ismétlem, én is találtam :)