4237
mea.jpg
  • Vraaanyek
    Akkor, mármint, maga az ötlet azt hiszem 2175 körül, az indulás meg 2185
  • Voltan
    Na jó, csak hogy effektíve a játékról is legyen kérdés, ez időben mikor játszódik? Értem, hogy 600 évig voltak stázisban, de mikor indult az expedíció? A trilógiához képest.
  • Vraaanyek
    Ajjajj...lehet elcsábulok a Deluxe javára... :D Esetleg majd egyszer veszek neten egy Steelbook-case-t :D Amazonon most is lehet venni külön :D
  • Riddick21
    Nekem is most mutatták:

• Vraaanyek
    nekem tavaly Fallout 4...előtte meg talán ME:3 Collector's... nem tudom, még mindig agyalok, hogy van-e értelme várni...bár ez a vpn-ezés se vágom, hogy működik
  • Fpocok
    Emlékszem, 2011ben volt az utsó dobozos vételem. Dead Island :D
  • Vraaanyek
    nem az ára a baj, hanem, hogy legyen valami kézzelfogható, még ha csak rakosgatom is majd utána... :D
  • Fpocok
    10 euróval volt drágább, mintha Instanton venném... azzal meg várnom kéne csütörtökig. Nekem megért ennyit.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.19. 22:55:47
  • Vraaanyek
    Ilyen szempontból nem túl előnyös a ragaszkodás a dobozos verzióhoz... :P
  • Doom 4
    Már rég be lett jelentve, és nem új keletű dolog, jó pár játéknál van ilyen csúsztatás. De volt olyan is, nem emlékszem már melyik ahol mi játszhattunk az amcsik előtt 1 nappal.
  • Fpocok
    Régi szokás, hogy amcsiban kedden, euban csütörtökön jelenik meg ugyanaz a játék. Nálunk normálisan 23-a, de ha vpnezel, akkor már holnap délután elérhető.
  • PiszkosFred
    Nem erre a valaszra szamitottam, de oke, koszonom.
  • Riddick21
    Mi van ezzel a megjelenéssel? Nekem az Origin 21-ét ír, ami kedd, de most mondják másik fórumon, hogy EU-ban csütörtökön élesedik a játék, a kedd az csak az USA dátum. Egyáltalán mióta van külön start? Ez nekem új, és mondjuk dühítő is, már csak az értelmetlensége okán is.
  • Sir Cryalot
    60-70-es évekbeli ponyva sci-fi könyvborítókat idéző szivárványhányás színű bolygófelszín + bányászat. Ez nem ME1 , az ehhez képest letisztult volt , egy igazi space-opera , ez meg ilyen , space ponyva.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.19. 22:49:24
  • PiszkosFred
    A No Mans Skybol mit replikaltak az Andromedaba?
  • Pares
    Ja, pont az előbb beszélt róla, hogy mennyire felfújták az egész animációs dolgot, és közben a lényegről nem beszélnek, hogy összességében jó-e a játék (persze, hogy az), inkább azzal foglalkoznak, hogy minden kis szar hibát megtaláljanak, meg hogy a Fallout és Skyrim és hasonló játékok esetében valahogy mindenki elnézi, hogy tömve vannak hasonló vagy súlyosabb hibákkal, szóval erős a kettős mérce is. :) Meg hogy mennyire jó a játékmenet... De nem nézem tovább, mert nem akarom lespoilerezni magamnak.
  • Sir Cryalot
    Jó lehetne a grafika , azon csúsztak el , hogy meglátszik hogy nem fejlesztés ment hanem gyömöszölés és ráadásul rossz dolgok amikkel elment az idő : csicsa beltér (ez már előző részekben is romlott két rész közt, most még tovább), látszik a no man's sky -on is irigykedtek egy sort azt is muszáj volt belereplikálni (haszontalanság), sztereotipikus karakterek kétezerrel. Szóval egy seggel több (tarkabarka) lovat minősített esete.

Hát ha Chris Roberts nem lenne egy megalomániás kókler most meglovagolhatná a jogos kiábrándultságot, de vele is az a baj hogy megjátssza hogy nem elvtelen.
  • Although
    Részemről semmi gond, nem te vagy az egyetlen, akinél látom a W3-hoz mér mindent. Lengyelek nem nyugat, és nekik még kellett bizonyítani, a Bionak már nem, egyiknek jövője van a másiknak már főleg múltja. Ez az élet. :) Hidd el ha nem lenne a CD Projekt ma nem mondanád ez nem 2017, mert ez egy nagyon szép dolgokra képes motor.
  • Pares
    "Összességében nem üti meg a 2017-es AAA színvonalat."

LoL. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy szar lehet neked.

"Nekem sem minden a grafika, de a MEA, főleg a karakterek és az animáció, inkább 2010, mint 2017. Ettől még lehet jó a játék, de a ME1-2 nem erről volt híres. Mondjuk nem is ugyanaz a stúdió csinálta (Edmonton helyett Montreal)."

• PiszkosFred
    "A kor az nem erdem, hanem egy allapot." Csak meg mielott...

(oke, folytassatok)
  • FartingSquirrel
    Hat engem pont a codex reszletes leirasa fogott meg. :D nagyon sokat adott a vilaghoz, az elmenyhez. (Kulon szerettem a felolvaso hangjat. :D )
  • FartingSquirrel
    "és így már értem miért nem olvasol codexet :)"

Nekem is nagyon fontos a moziszeru elmeny, de a 3. Reszben vegigolvastam az egesz codexet. (Es mar az Andromedaban is elbasztam vele minimum egy orat, de inkabb tobbet. :D )

Egy olyan jatekban, ami a parbeszedekre epit, es a karakterek kozotti viszonyokra, pont a karakterek kinezete, mimikaja, erzesei a legfontosabbak. ... Epp az elobb inditottam el a Beyond Good and Evilt, es abban Jade-nek (vagy Yade-nek) az arcarol tobb erzelmet olvastam le, mint az Andromedaban annak a muanyag arcu nonek (valami vezeto a Nexus-on). :/
  • lwb
    Ha valakit érdekel: TotalBiscuit épp most streameli élőben.

Nem túl pozitív egyelőre a véleménye,szóval fanboyok csak óvatosan :D
  • Sir Cryalot
    A szó amit keresel nem az igényszint hanem a slamposság, ui. azért nincsenek ezek javítva a legelején, mert a slampos embereknek nem szúrja a szemét.
  • lwb
    Ahogy mondom, nekem nem minden a grafika. De a Biotól pont k jó grafikát várna az ember. Kb mint a Naughty Dogtól. Mert eddig ezt szoktuk meg.
    Codexet meg azért nem olvasok, mert - trigger warning: Bio kritika jön - gyengus a Bio writingja már jó pár játék óta. Ez van. Utoljára jól megírt játék kb a Jade Empire volt. Az ME-t nem ezért szerettem.
  • BoneDragon
    Hát cica, látszik is a szinteden.
  • lwb
    Cica, én már akkor itt voltam, amikor te még a betüvetéssel ismerkedtél, az sg-n meg nem volt moderáció és warez linkekért járt ide a közönség fele. :D
    Örülök, hogy szerinted minden tökéletes. Alacsony az igényszinted. Azt azért fogadd már el, hogy különbözőek vagyunk, ok?
  • Voltan
    Az arcmegjelenítés minőségével tényleg épp az a probléma, hogy a ME1 annak idején úttörő volt ebben...
  • Although
    Értem, ezen nem tudok változtatni :) Túlértékelt lehúzás, egyrészt mert a videok alapján se rossz sőt már a DA:I-ben is láttam ez nem a grafikailag hibás hanem alkalmatlan taktikai rpg készítésére. Szóval a Bio többet valószínű nem fog taktikai rpg-t csinálni. Kár :) Ahhoz képest, hogy hangoztatták az elején ez is taktikai lesz mint a DA:I hoztak egy bölcs döntést. Ez a motor nem alkalmas rá. Igen elhiszem neked a moziszerű élményedet rontja, a nem tökéletes, számodra a mimika :), és így már értem miért nem olvasol codexet :)
  • lwb
    Nem bugokról beszélek, az természetes, majd kipeccselik. A grafikáról úgy általában. Az ME1 a legjobb grafika díját vitte a Spike Awardson. Az ME2 ugyanezt kapta az IGN-től 2009-ben.
  • BoneDragon
    Jujuj, szimplán csak 466251x olvasni ugyan azt az elmúlt 2-3 napban kezd nagyon fárasztó lenni. De hát ha neked erre áll fel, akkor hajrá. Nembaj, hozzád hasonlók úgyis elhúznak innen pár nap múlva aztán lehet érdemben kommunikálni másról is.
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.19. 21:58:55
  • Fpocok
    Bazz, most költöztem oda. Na akkor holnap délután kezdem.
  • MrAndree
    ME 1 azért amellett, hogy szép volt, tele volt grafikai bugokkal, főleg Xboxon de PCn is akadt bőven. ME 2 valóban gyönyörű volt, de például ahhoz képest még ME 3 is visszalépés. Andromeda pedig szintén nagyon szép, a karakterektől eltekintve természetesen.
  • lwb
    Jujjuj, bántja a bácsi a játékomat ... :DDD
  • BoneDragon
    Hagyd rá, napok óta fossa magából a hülyeséget, már nagyon fárasztó.
  • lwb
    Összességében nem üti meg a 2017-es AAA színvonalat. Utálom mindig példaként a Witcher 3-at hozni, de az hasonlít leginkább erre a stílusra (AAA open world 3rd person rpg) és az köröket ver erre minden szinten. Pedig kétéves játék.

Nekem sem minden a grafika, de a MEA, főleg a karakterek és az animáció, inkább 2010, mint 2017. Ettől még lehet jó a játék, de a ME1-2 nem erről volt híres. Mondjuk nem is ugyanaz a stúdió csinálta (Edmonton helyett Montreal).
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.19. 21:54:37
  • Pares
    Nem tudom, kinek válaszoltad, de szerinted nem szép az ME:A? Komolyan?
  • lwb
    Ööö... azt ugye tudod, hogy a ME1 a maga idején messze a legszebb játék volt platformtól függetlenül. Kb mint ma az Unchartedek. Az ME2 meg még erre is rátett, nyert is Legszebb Grafika díjakat mindkettő...

Ilyen pedigrével igenis elvárás volt, hogy legalább az AAA szintet megugorja a játék. Ez nem Planescape Torment vagy Pillars of Eternity. Ez Bio, EA milliókkal a háta mögött, a moziszerű RPG műfajának a megteremtője.
  • Pares
    Hát ha valaki esetleg Dél-Koreában "tartózkodik", az már holnap délután játszhat vele...
  • PiszkosFred
    Ugyan, 2 nap az semmi, foleg egy tobb tizoras jateknal. Legyel a csaladdal, felejtsd el a faszbukot, twittert, sg forumot, minden szart, ne jatssz mmoval, egyszeruen huzd ki a kabelt es nezz filmeket/sorozatokat addig, vagy rakj rendet a lakasban/kertben/garazsban, stb. Ha ennyire nem akarsz magaddal kiszurni, akkor 2 napig csak el tudod foglalni magad :) Ha mas nem, 4-5 uveg vodka is megteszi.

A dolog jo oldalahoz tartozik az is, hogy nem kell a klienst ujra letoltened, csak a kodot aktivalod es kesz is, folytathatod, nincs sok oras download.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.19. 21:37:03