Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annál már jobb lesz minthogy me3 minimumon ment 12-20 fps-el v azalatt a régi gépemen.
Gyúgyításra kitérve, ezzel szerintem taktikusabbá akarták tenni a dolgokat, mert így legalább nem áll le rambózni mindenki majd. Tegnapi multi stream alapján még bronz is igen szivatós lesz, és meccsek 50-70%-a rohangálással fog telni.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.16. 17:41:00
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Más: Nem regenerálódik magától az élet. Ilyen csomagok vannak bizonyos helyeken. Ami azonban gáz, h csak ott a helyszínen lehet magunkat gyógyítani vele és nem lehet magunkkal vinni őket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.16. 16:39:31
Why so serious?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Minden masra figyeltem, csak arra nem, hogy adott masodpercben hogy all epp valakinek a szaja...
Minden mas annyira top notch, hogy nem fogom engedni hogy ilyen dolgok rontsak el a jatekelmenyemet.
FO4 nel miert nem volt tomeghiszteria a vallalhatatlan karakteranimok es fejek kapcsan?
Ez van.. divat utalni ezt a jatekot most.
Az meg kulon nagyon tetszik, hogy nincs a parbeszedekben esc es masik opcio valasztas. 😊
ui: én a free access-szel aktiváltam be a játékot, mielőtt lejárt, megszakitottam és renewoltam 😄 másnapra már hozzá tudtam adni a Trialt a könyvtáramhoz 😄
A multi eddig korrekt, semmi újat nem hozott vissza az új ellenségeken és a Jetpacken kívül. Sztem aki imádta a me3 multiját, az ezt is fogja. Csak nem kicsit csalódott vagyok, hogy az utolsó hullámban nincsen epic bossfight. Legalább ezt berakthatták volna, ha már le is röviditették hullámok számát, asszem 8 hullám a max wave. Visszatérnek a csomagkészletek, hirtelen most 5-6 fajta van, a legdrágább 100k-be kerül. A Bio ezt anno azt mondta nem lesznek csomagok, és akkor még is vannak, érdekes. A karakter cusztomization sokkal letisztultabb lett,
Eddig összességében elfogadható, illetve jó a multija. Külön tetszik hogy most már vannak benne APEX küldetések is,a miket elvileg átkeresztezhetünk a Singlebe is (?).
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.16. 14:44:19
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.03.16. 14:41:31
PiszkosFred #2024 : Oké, akkor addig várok a beszámolóitokra 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.16. 13:24:21
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Sajnos elos korben arconitott a valosag es az i5 4670, 97O-nel mediumig kellett butitanom hogy also 40 es tartomanyban fusson (1080p no AA, no vsync)
Ami a legfurcsabb volt hogy a 40-45 fps mellett is iszonyat darabosnak, tagadosnak ereztem az egeszet.
Ennek az egyik fo oka szamomra hogy a motion blurt NEM lehet kikapcsolni... WTF
Nagyon remelem, hogy a game ready driver meg tol kocsit a teljesitmenyen mert ez igy annyira nem fasza szamomra.
Ettol eltekintve a jatek szerintem gyonyoru, elkepeszto reszletgazdagsag es grafikai fidelty van.
Az arcmimika dologba nem megyek nele, mert ez az egesz hisztiszerintem tul van tolva. Nem kicsit, nagyon.
En szemely szerint alig varom hogy elmerulhessek benne
Minimap DLC 5€
Sexy minimap skin DLC 4€
😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.16. 11:31:55
A többieknek meg igaza van, túlreagáltam a fanboy-dolgot, vannak magánéleti események, amik hatványozottan befolyásolják az aktuális vérnyomásom... 😊 😞
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.16. 11:09:32
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én vagyok az utolsó aki megszól valakit azért mert rajongó és az csak természetes, hogy ájuldozik a rajongása tárgyától.
Természetesen fanboyként gyak lehetetlen objektiven megitélni valamit amiért rajongsz a sw példánál maradva én minden epizod után órákig boldogan áradoztam és csak a második, harmadik, sokadik megtekintés után vettem észre azokat a hibákat amiket egy nem rajongó elsöre észrevett és még akkor se zavart ugy mint öt.
Az hogy felnött vagy nálad sajnos nem egyenlö azzal, hogy ugy is viselkedsz mert állandóan gyerekesen reagálsz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Edit: Deus Ex nekem nem tetszik történet szerint de látom jól van megcsinálva. A Tyrrany is érdekes. Az Ultima sorozatnak se voltam rajongója de elég jól voltak megcsinálva.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.16. 10:27:26
43 gigat szed le, ez valoszinuleg a teljes jatek. De 20 giga kornyeken mar jatszhato, gondolom pont a limitek miatt ezek a kesobbi tartalmak, igy ezt a maradek anyagot jatek kozben szedi le.
Why so serious?
Persze attól még lehet valami aprót le kell tölteni később... de igen, az egészet leszedi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az egy masik kerdes, hogy en neha nem ertem / fogalmam sincs, miert neznek teljesen mas iranyba a karakterek. Nem sokszor, nem is veszes az a par masodperc, de ha felmerul jatek kozben a kerdes, akkor az eszreveheto es kesobb akar zavaro is lehet.
Bizonyos parbeszedekben a kamera elegge hulye szogben veszi a sztiuaciot 😄 Pl beszelgettem a legenyseggel, es ebbol lattam a Ryder vallat, a masik orrat, a harmad felbol meg semmit.
A parbeszedek opcioi tetszenek, jobb mint a "chaotic good" vs "lawfull good" opciok Shepnel.
Minden mas pozitiv csalodas vagy elvart szint egyelore. Azt mar latom kb. 2 oranyi jatek utan, hogy EN (!) marha jol fogok vele szorakozni a jovoben.
Hja, es nem akartam az idot pocsekolni (megis csak 10 ora az 10 ora) a karaktergeneralassal, de tenyleg ugy fest, hogy a default Sara es Scott a legvallalhatobb arc/skin. Hozzateszem, most sem finomhangolni a ket default arcot, vagyis ha customizacio mellett dontunk, akkor az tenyleg egyedi lesz, nem tudunk "csak" hajat cserelni vagy szemeket kisebbiteni, stb. a default tesokon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.16. 10:11:57
De eddig úgy vettem észre jól lett optimalizálva a játék. Meg majd jönnek úgyis az NVIDIA/Radeon driverek, amik még optimálisabbá teszik.
Objektíven értékelhető a játék. A rajongás az más kérdés. Mindenkinek van ami fontos egy játékban. Ettől elszakadva 5-6 pont alapján objektíven értékelhető egy játék. A DA:I cső jelegű mellék questjei, Skyrim sivár, élettelen karakterei, Fallout 4 már élőbb karakterei, objektíven értékelhető. Mert látod tettek bele munkát vagy sem. Itt is lehet majd objektíven értékelni előrelépés a DA:I után ez a kísérlet a Bio részéről vagy sem.
Why so serious?
Én azok véleményére leszek majd kíváncsi, akik valahol a kettő között vannak. De nem várom be a vásárlást velük, mert ez azért nem akkora horderejű döntés szerencsére, nem fáj nagyon, ha 3-4 óra után uninstall lesz a vége.
Why so serious?
Tegnap amúgy kimaradtak (fél 4-től fent voltam kissé elfáradtam estére) a multis dobozok.
Futólag ezeket is megmutatták, lesz alaphangon 7 db kb. amiből 1 az csak az elhasználható cuccokat adja (cobra rakéta etc), a többi az eloszlik 5 különböző méretű doboz között amik vegyesen adnak fegyvert, karaktert, felszerelést, lőszercsomagot, etc., és a 7-ik az 1 olyan doboz amit a deluxe-osok kapnak havonta 1-et ingyen ezt nem mutatták meg. Érdekesség, hogy az alap 6 dobozból a 2 legnagyobbhoz 2 dolog kell a creditek meg vmi multiplayer founds, hogy kinyithassuk.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.16. 08:31:26
Objektív vélemények ide is jönni fognak, de majd csak a rajongók ömlengése után. A legtöbb játéknál így van. Ettől még lehet a rajongóknak igaza, de azért azon sem kell megsértődni, ha mások ezt nem fogadják el evidenciaként és megvárnak egy-két elfogulatlanabb véleményt is.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.16. 07:51:16
- Az optimalizáció nagyon jó lett.
- A harc tényleg gyorsult, de nagyon szépen idomul hozzád, vagyis ahogy játszol. Pl. én többet használtam fedezéket az "első pályán", mert közel sem olyan állat karakterrel indulunk, hogy jetpack-el repülve öljük a népet. 😄
- A felújított párbeszéd rendszer is tetszik.
- A nyitottabb terek nem hogy nem zavarnak, hanem tetszik a játékban.
- A karakterek mögött tényleg látszik az írói munka.
Egyenlőre most ennyi jutott elsőre eszembe, de nekem nagyon bejön. És lehet nyugodtan fanboynak nevezni, nem érdekel. Nekem akkor is ez az egyik kedvenc sci-fi univerzumom. Miért ne rajonghatnék érte? 😊
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.16. 07:45:24
Na jó, sajnos megint igazolódik, hogy itt se magasabb a színvonal GSO-nál... inkább megyek, és tovább élek 😄