4237
mea.jpg
  • yesname #2630
    Hát nem. Most linkelhetnék képeket, hogy mik ütik meg, de lehet felesleges, mert jönnének olyan válaszok, hogy ez hogy jön az ME-hez... (Uncharted 4, Horizon: Zero Dawn, The Order, Witcher 3 stb.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 13:48:47
  • Daermon
    A Bio jó párszor lenyilatkozta, hogy nem Open World a játék. Vannak nagy helyszínek, de semmi több.
  • Although
    Elvileg több időt öltek bele mint a DA:I-nél? Nem gondolom, egy open worldot meg lehet tölteni úgy tartalommal, hogyne legyen fetch quest benne szép számmal. Nyilván egyes pontszámozókon látszik a W3 az etalon a nyugati médiában is. Egy hét múlva már okosabbak leszünk az első végigjátszások után. Akkor már lesz rálátás.
  • FartingSquirrel
    Azert tobb volt az a 3. resz. Nekem valamivel tobb, mint 50 ora, de tavolrol sem maxoltam ki. Jo, mondjuk en mindent elolvastam a kodexbol. :ad
    A lenyeg, hogy allitolag tobb, mint szaz ora lesz egy vegigjatszas, ha nagyon elszoszolsz benne, akkor 150-200. Remelem, hogy nem lesz a fele dogunalom. :)
  • Vraaanyek
    Én most lemondtam róla, rájöttem, hogy akármekkora fan vagyok, ME3 gyűjtőit kb. 3-4 éve nem láttam, azóta is dobozban van, noha jó érzés a gondolat, hogy ott van... :D Majd egyszer veszek ebay-en vagy amaznon egy steelbookot, ha annyira fájni fog :D
  • MrAndree
    Én már kivárom ezt a 3 napot, főleg mivel a steelbookot rendeltem, szóval csütörtökig kódom se lesz. :)
  • Vraaanyek
    Én élni fogok vele, mivel, ha már legalább nem spilereztem magam tele eddig a story gameplay-el, akkor most már érdekelne hogyan tovább a trial után :D
  • Evoluti0N
    Saját bőrömön tapasztaltam. DAI-t mexikói Originről vettem megjelenéskor, mivel ott volt a legolcsóbb. Azóta is ott van a fiókomon, azóta se banoltak miatta.
  • Vraaanyek
    3 nap kedvéért azért, mert amúgy 3 kattintás az egész, nincs 1 perc szerintem :D 3 nap nem kevés, főleg, ha amúgy rohadt sok dolga van az embernek... Lehet fanboy-nak hatok, vagy vagyok is, de rengeteg egyéb dolog van az életben (csajok, meló, külföldi kiküldetések, apám ápolása, stb..), ami miatt nem mindegy, mikor és hogy van időm, lehetőségem játszani...
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:41:44
  • MrAndree
    A 3. rész összesen volt annyi, az Andromedában csak a főszál annyi. Elvileg, még csak a trialt láttam. :)
  • Voltan
    OK, valószínűleg ez így is van, de a pakliban benne van a dolog.

Mondjuk nem nagyon értem, hogy 3 nap előny kedvéért mi a fenének kezd el valaki VPN-el szarakodni, de én már csak egy ilyen begyöpösödött mocskos irigy, dögöljön meg a szomszéd tehene is topa magyar jobbágy barom vagyok :P
  • Vraaanyek
    Amúgy ennyi erővel, lehetnék k.rva gazdag, játékos laptoppal épp Singapore-ban vagy U.S.A-ban csapatom, aztán hazaugrom véletlen szerda este, és másnap folytatom ugyanúgy... :D
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:32:26
  • PiszkosFred
    Szerintem semmi, maximum ha van 2FA benne, akkor ilyenkor ujra meg kell erositened, hogy te vagy az.
  • Evoluti0N
    Nem akarok senkit se biztatni a dologra, főleg, h utólag az én hibám legyen, de Originnél eléggé magasról le... a VPN-t. Annyira, h sokan még azt is csinálják, h mexikói Originről veszik olcsóbban a játékokat VPN segítségével. Ha ilyesmi miatt nem banolnak senkit, akkor amiatt nem fogják, h előbb kezdi a játékot a segítségével.
  • Vraaanyek
    Ez már volt linkelve korábban, hogy nem akarnak ilyenen akadékoskodni, max a multi nem lesz 100 addig, hogy működik rendesen... Könyörgöm, megvettem a K játékot, azért ez nem torrent szint, nem is értem, miért bannolnának egy ilyen miatt....én inkább technikai oldalról kérdeztem
  • Voltan
    Igen, pl. azzal, hogy bevonják a kulcsodat, és deaktiválják a játékot.
    Nem azt mondom, hogy meg fog történni, de benne van a pakliban. A VPN-es mókázást nem nagyon szeretik.
  • Vraaanyek
    más: (sorry, lejárt a szerkesztési idő...) VPN-re visszatérve; anno ezt alkalmazták itthon sokan ME3 esetében is, úgy emlékszem, de jár ez valamivel a tényleges megjelenés napján? Úgy értem, hogy egyszer csak nem VPN-es szerveren indítom el a játékot, hanem rendesen... (u.i.: egy "csónakban", így pontosabb a mondás :D :D )
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:23:59
  • PiszkosFred
    Ennyi, ne engedd, hogy elrontsak a szorakozasodat!
  • Vraaanyek
    Egy nagyon picit kiforgattad a mondandóm, csak általában véve elkeserítő a dolog, én pont azt magyaráztam eddig is, hogy én imádom a játékot, függetlenül a "hangulat leépítési próbálkozók" támadásaitól :D Egy hajóban evezünk, nem fogok kötekedni, tény, hogy érzelmes tipus vagyok, elkeserítő, hogy ezzel nem a nagy átlaghoz tartozom, de való igaz, arra kell figyelni, ami nekünk jó :)
  • FartingSquirrel
    30-40?? Az kicsit keves, nem? Annyi volt a 3. Resz is. Azt hittem, ez hosszabb lesz.
  • MrAndree
    A fősztori maga kb 30-40 óra, akkor kb reális a 10 százalék. Valószínűleg a felfedezegetést, mellékküldetésezést nem számolja bele.
  • Although
    Ki mit néz.
    ME:A
  • FartingSquirrel
    Nekem tegnap az tunt fel, hogy mar 10%-nal jarok a sztoriban. En ezen elegge meglepodtem, mert meg elegge az elejen erzem magam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eos-on vagyok, mar talalkoztam Peebee-vel, es keressuk a masik ket monolith-ot vagy mit.

Nehogy mar 10%-nal tartsak, mikor azt hangoztattak, hogy milyen hosszu lesz, mennyi tartalommal.
  • MrAndree
    Csak a kedvedért, metacritic, review összegzések, PC:
    Knights of the old Republic: 93
    Jade Empire: 81
    Mass Effect: 89
    Mass Effect 2: 94
    Mass Effect 3: 89
    Dragon Age Origins: 91:
    Dragon Age 2: 82
    Dragon Age Inqusition: 85
    Mass Effect Andromeda: 78 (de ez még ugye nem végleges)

Mivel én nem a hátsó felemből húzom elő a "tényeket". :)
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.20. 11:40:51
  • Although
    Jó akkor amit én viccesnek tartok. Miközben megy az a lényeg tetszik vagy sem, és 7,5 pontot adunk, adnak egy Bio játékra. És akkor ez rendben van és már 2010 óta ez megy. Kivétel az ME3 mert az 8 pont volt. Egy 10/9-es cégtől.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 11:35:08
  • Although
    Ess neki még egyszer. hátha észreveszel egy mondatot amit elsőre nem sikerült. "hülye hozzá" benne van. EA az akinek még ez se megy, miközben a Beth 20 millió felett adja el a cuccait. Ezért terelték a Biot az open world felé mert ők is ezt szeretnék. De ismétlem hülyék hozzá.
  • PiszkosFred
    Ne ertsd felre, de akkor jo nagy idiota vagy, ha ezeket magadra veszed! Rohogni kell az egeszen.

Rengeteg kiegett autista kispolgar alkotja a gamer tarsadalmat, akik a legkisebb valtozasra is idegileg kikeszulnek mivel keptelenek a valtozast elfogadni vagy azzal egyutt elni. Ezek kozott vannak olyanok, akik mindent megtesznek azert, hogy ezek utan akkor TE se elvezd az adott hobbit. Ezeket messzire kell kerulni es kesz. Ha viszont a te jatekelmenyedet es szorakozasodat mindez befolyasolni tudja, akkor te sem vagy biztos magadban, ami nagy hiba es sajnos rossz helyen keresed a szamodra elengedhetetlen megerositest. Mert ez itt nem az a kozosseg.

Itt van az elmult 2 nap kedves analogiaja, a ME:A vs. W3, foleg grafika es animacio szempontjabol. Nezd maskent a dolgot. Ha te szeretted a W3-at is es a ME:A is tetszik a trial alapjan (a borzalmas animacion is tul tudsz lepni), akkor neked KET darab olyan projekt lesz a birtokodban, amellyel jol fogod magad erezni, amely szorakoztatni fog teged. KETTO jatek es egy boldog hangulat/idegallapot!

A tobbieknek viszont csak EGY, es zakaltott/ingerult idegallapot! Akkor most kinek is jobb? Hiszen neked, az "altaluk lenezett idiotanak" tobb a valasztekod es kevesebb a gyomorideged, mint nekik. Idegeskedjenek csak, keressek kakan is a csomot, ha oket ez teszi boldogga, az mar az o bajuk. Te veluk ellentetben jol fogod erezni magad a kovetkezo hetekben. Es ennyi.

Ha tetszik a MEA, akkor ezt a kovetkezo par hetet nem veheti el toled senki, barmennyire is torekszenek ra az onjelolt cenzorok.

Persze, sok sebbol verzik a MEA, de aki nem csak arra fokuszal, az valoszinuleg szuper hetek ele nez majd. A tobbi meg le van szarva.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.20. 11:22:24
  • Although
    Ezt nem is vitattam, egyik legjobb sztori amit láttam. A többiről szólt a történet.
  • Renegade
    tehát követve a logikádat, a DA:I-ból többet adtak el, mint DA:0-ból.
  • Vraaanyek
    Mechanikailag lehet akármilyen szinten akció-orientált akár már a ME3, történetben akkor is fényéveket vert a legtöbb addig és azóta megjelent játékra, főleg sci-fi területen, engem meg eleve az fog meg inkább... ahogy azt is imádtam, így itt sem releváns, hogy kit mennyire zavar ez a rendszer, ettől még lehet nagyon élvezetes. Mindegy, inkább nem szállok be semmilyen vitába, GSO-t meg galaxisnyira kerülöm... :D
  • MrAndree
    Természetesen semmi nincs "alátámasztva", csupán a saját teljesen szubjektív véleményedet közlöd amit te valamiért globális ténynek képzelsz. Hogy miért azt nem tudom, mindenesetre vicces.
  • Although
    Az évek és a kijött játékok bizonyítják, írhatnám a Morrowindtól skyrimig. Vagy az ME1-3 tudom az ME3 a jobb, de ha tényszerűen nézzük az "egyszerűsítéseket" akkor ez nem így van. Azt gondolom ez az akció játékosok nagy tömegének bevonzása véget történt. Ugyanez végbement a DA:O és DA:I mentén is. Igen ez a meglátásom, így alátámasztva.
    Edit: Magyarul mára már csak a bevétel számít. Van aki keresi és teljesen, hülye hozzá mint az EA,hogy megtalálja a megoldást. És vannak akiknek ez sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 11:16:47
  • MrAndree
    "Nyilván az akciójátékos az aki összességében a alacsonyabb elvárás szint. A cégek meg ma ezt elégítik ki. Mivel nem kell kreatívnak lenniük."

Ez például baromira nem így van. Illetve ismételten kijeleneted tényszerűen, hogy az akció játékok igénytelenebbek. Szóval te igényesebb vagy mert nem szereted őket. Éljen.
  • Although
    Részemről, ilyet nem írtam. Mindenkinek megvan a saját igény szintje. Nyilván az akciójátékos az aki összességében a alacsonyabb elvárás szint. A cégek meg ma ezt elégítik ki. Mivel nem kell kreatívnak lenniük. A lengyelek ezért söpörtek ennyire mert ők se raktak sok kreativitást a W3-ba de azt maximálisra csinálták.

Mindenesetre beszédes a eredő pontszám alacsonyabb az ME:A-ra mint az ME3-ra ami mindenképp meglep. Ezek szerint a "DA:I rendszer" még mindig nem tökéletes.
  • Vraaanyek
    Én csak azt nem értem, és ez most a "fanboy"-ság minden szintjét nélkülözően írom, hogy az, aki szereti és tetszik neki, és esetleg élvezné, az miért egy igénytelen barom, és miért kell a bélyeget nyomatni, hogy "neked ennyi kell, ennyi vagy..." Nehogymár az ember egyéni szubjektív igénye, öröme alacsonyítson le bárkit is!
  • PiszkosFred
    Ezert is felesleges univerzalis elvarasokrol meg igenyekrol hirdetni az iget, mert a legrondabb not is szereti valakit es a leggyonyorubb topmodellt is un valaki. Rengeteg olyan film vagy sorozat van, amelyet en szeretek, mas pedig sugarban hany tole, ahogy en is kiutest kapok sok mindentol, amelyet mas meg balvanykent imad.

Egy a lenyeg: szorakoztat? Ha igen, akkor az osszes az adott jatekra/hobbira szant ido megerte. Ha viszont nem szorakoztat, akkor csak a sajat idodet pocsekolod, es ott kell hagyni a picsaba. Ennyi.
  • gebali
    Egy kis beszélgetés, hogy a trial alapján végül is mik jöttek be és mik nem az Andromedaban:

Mass Effect Andromeda: Első benyomások
  • MrAndree
    Én speciel a DA 2 bizonyos aspektusait jobban szeretem mint a DA:O-t. Shame on me. :)
  • Daermon
    Ezer köszi!
  • Fpocok
    http://www.vgchartz.com/
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.20. 10:26:44