Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azzal tessék vigyázni mert ezek szerint kezdődik a hack hullám itt is....
Amúgy ehhez a xar / jó a játék vitához csak annyit szolnék hozzá, hogy érdekes módon pont azok jönnek a "nyított szem" elmélettel, akik a release elött felkerült pár pre-alfa-beta-mittomén videok / gifek alapján szénné szapulják a játékot, és az erényeiről 1 qva szót sem ejtenek, merthogy azok is vannak kérem szépen....
Mellesleg, DA:I-nél nem voltak ilyen arc animációs bugok? Dehogy a francba nem, csak ott nem 20cm-ről mutatta kamera a karakterek arcát, hanem fél méterről minimum. Tessék csak emlékezni ott van a hazúdj ha tudsz sorozat ott is főbácsi 2m-es lapostévén kinagyítva nézi a vallatottak arcrezdüléseit hátha észrevesz valamit. A "csőrőzés" beszéd közben szerintem meg azért van mert túl sok animáció fut le egyszerre és összeakadnak. A többi hiba nagyrésze meg a jó öreg winfos féle "Indítsd újra ha valami nem jó" megoldással orvosolható.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más.
A hibáit elismerem, és húzom is a számat rajtuk, le kell nyelni, de ha az apróságokra is odafigyel az ember azért vannak itt érdekes dolgok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olcsóbb meg nem lesz, ez a kinti ára átszámítva, ott ilyen 70 ejró de a keresetük ugye picit min. 4-5x-se a miénknek ezért nem érzik meg annyira. Multira is pl. ráférne pár új map, kasztot nem mondom azokból így is van elég szerintem egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.30. 11:39:58
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 10:39:03
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Rátapintottál a lényegre...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2x újrakezdtem, mert ha ez elkezdődik, akkor az összes mentés ilyen lesz, de mivel megint előjött egyelőre pihen ez a játék. Én mondjuk ezt PS4-en tolom, lehet konzolon több baki van. Minden más játék kifogástalanul műküdik.
Ha nem lenne ez a kis baki, akkor valszeg folytatnám mert azért érdekelt, hogy hova vezet a történet és hogyan alakul a dolog.
Egy-két peccset talán érdemes várni, de ha nem előítéletekkel megy neki az ember, akkor azért szórakoztató a játék.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
/SPOILER!!!!!!!
Most vagyok ott, hogy megbeszélés lesz a többi pf-el. M-re utazás elött.
/SPOILER VÉGE!!!!!
Innen mennyi idő a van még a főszálból? 1-2 óra, vagy több?
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.30. 04:52:40
Why so serious?
Sci-fi, fantasy kedvenc műfajom, de akkor szardarab vagyok. Egészségedre! 😄
(Azért kifogásoltam a COD és társai fikázást, mert két stílus. Van akinek az az inge és szereti hordani. Például neki lehet az a mérce éppen emiatt, bár két teljesen különböző stílus és nem illenek őket összemérni szerintem.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:32:12
Nem én hasonlítottam Bio játékot akciójátékhoz. Pont ezt nem kellene.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:22:11
Egy beszukult erdekelodeskoru, (nem csak) nyomokban autista jeleket hordozo kenyszerkepzetekkel megaldott embertol varod el, hogy valtozzon, amikor minden topikban, minden heten ugyanaz a copy-paste szovegeit nyomja? Hagyd ra, hamarabb vege!
Fasza volt az elmult 1-2 oldalnyi forumozas, nem volt ez az elmebaj, ami megint elszabadult... faszom az egeszbe mostmar.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.29. 22:22:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Semmi bajom vele, hogy tetszik nekik. Sőt.
De ne csináljunk úgy mintha DA:I űrköntösbe egy lépcsővel előrébb lépve. Kiiktatva a vért, kiiktatva, mindent amiről az EA azt gondolja rossz. Kurva jó. Nem az. Meg se kell venni, hogy tudja emellett a cég mellett a Bio halott. Ebben igazad van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:20:00
Viszont azt mindenki látja, hogy nem fárasztod magad velük. Ha így lenne, tudnál fogalmazni és írni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:16:46
Mert az. Az érdektelen, egysíkú karakterekkel együtt. Nem is bírtam végigjátszani. Ez a játék nagyon nem éri fel nem csak a korabeliek színvonalát, de az elődeit sem. Vagy csak én élek a mai kor játékai között, vagy csak az ingerküszöböm túl magas. Utóbbit viszont nem hinném, mivel indie játékokkal is játszom és jobban lekötnek azok is. Az is biztos, hogy egy ennyiért árult AAA-nak mondott játéktól ez nagyon kevés, de ettől még másnak tetszhet. Semmi baj ezzel.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:17:14
2. Ne keverd a szezont a fazonnal. (Hogy jön ide a COD és BF? Azért, mert nem a Te stílusod. Megjegyzem enyém sem, de azért az egyik széna, másik szalma.)
3. Felejtsd már el végre a Biowaret. Az a Bioware mára már nem létezik. Amikor az EA megvette elkezdődött a degradálása és mára beérett. El kéne végre felejteni. Van helyettük rengeteg másik, sokkal jobb fejlesztő.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:01:56
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.29. 18:34:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."