Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így van, csak ugye van a szóvá tesszük a hibákat, meg van a mániákus gyűlöletkampányt folytatunk a neten mert miért ne. A kettő nagyon nem ugyanaz. 😊 Én is ezt mondom, hogy ciki, javítsák csak ki, aztán legközelebb majd gondolkodnak.

Why so serious?

Egyébként érdekes, hogy ez a "csőrözés" Habitat 7 előtt a Hyperion-on nekem is feltűnő volt, de utána akárhogy nézem nem jött elő, vagy csak nem olyan feltűnően és emiatt nem vettem észre.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Igen , és lehet nem lenne feltűnő gondolom ha nem minden máspdpercben rázoomolna a karakterre (ez is lehetne "megoldás" végső sorol), csak gondolom ahhoz azért jelentősen bele kell nyúlni a kódba ..😊
PiszkosFred
Egyiknek felig tele van a pohar es orommel megissza azonnal a tartalmat, a masiknak felig ures, es azota is varja, hogy valaki teletoltse. Mindenki sajat maganak donti el, hogy melyik felfogas szerint eli eletet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ahha randomokkal, ok...
Azzal tessék vigyázni mert ezek szerint kezdődik a hack hullám itt is....

Amúgy ehhez a xar / jó a játék vitához csak annyit szolnék hozzá, hogy érdekes módon pont azok jönnek a "nyított szem" elmélettel, akik a release elött felkerült pár pre-alfa-beta-mittomén videok / gifek alapján szénné szapulják a játékot, és az erényeiről 1 qva szót sem ejtenek, merthogy azok is vannak kérem szépen....

Mellesleg, DA:I-nél nem voltak ilyen arc animációs bugok? Dehogy a francba nem, csak ott nem 20cm-ről mutatta kamera a karakterek arcát, hanem fél méterről minimum. Tessék csak emlékezni ott van a hazúdj ha tudsz sorozat ott is főbácsi 2m-es lapostévén kinagyítva nézi a vallatottak arcrezdüléseit hátha észrevesz valamit. A "csőrőzés" beszéd közben szerintem meg azért van mert túl sok animáció fut le egyszerre és összeakadnak. A többi hiba nagyrésze meg a jó öreg winfos féle "Indítsd újra ha valami nem jó" megoldással orvosolható.

Fpocok
Bementem egy silverbe, végtelen lőszerem volt, újratöltenem sem kellett. A lőszerem alul átváltott 15/999 -re 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Olyat akarok én is hol vetted?<#idiota>

Más.

A hibáit elismerem, és húzom is a számat rajtuk, le kell nyelni, de ha az apróságokra is odafigyel az ember azért vannak itt érdekes dolgok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kesh-el pl. mikor beszélgetünk kiderül, hogy a tudósaik a 600 éves utazási idő alatt dolgoztak rajta, hogy a Kroganeket immunissá tegyék a Génfalóval szemben, és ugyan eddíg csak 4%-os javulást értek el, de az is már egy jó kezdet, és elmondja, hogy a Génfalóval kapcsolatban az ő népe (Kroganek) legalább annyira hibás mint a Salarianok meg a Turianok.

Olcsóbb meg nem lesz, ez a kinti ára átszámítva, ott ilyen 70 ejró de a keresetük ugye picit min. 4-5x-se a miénknek ezért nem érzik meg annyira. Multira is pl. ráférne pár új map, kasztot nem mondom azokból így is van elég szerintem egyelőre.

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.30. 11:39:58

Fpocok
Találkozott már valaki végtelen lőszer, no reload buggal MPben?

yesname
Előítéletekkel kevesen mentek neki szerintem. Elvárásokkal már inkább. Normális elvárásokkal. AAA kategóriához és árához, illetve elődeihez illő 2017-es korabeli elvárásokkal. Ettől még lehet szórakoztató sokak számára hibái ellenére, de csak az ostobák csukják be a szemüket és próbálják megmagyarázni, védeni a tényeket. A nyitott szemmel járók hibái elismerése mellett élvezik a játékot. Ez utóbbival semmi baj nincs.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.30. 10:39:03

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"de ha nem előítéletekkel megy neki az ember"

Rátapintottál a lényegre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én sem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel (finoman szólva), de a hibáival együtt szerintem szórakoztató a játék. Én most egy kicist félretettem az első két bolygó után mert megint belefutottam abba, hogy a mentéseim nem működnek. Betölt, és egészen addig oké is a dolog amíg nem kellene valamit tölteni, mert ott mindig kifagy.

2x újrakezdtem, mert ha ez elkezdődik, akkor az összes mentés ilyen lesz, de mivel megint előjött egyelőre pihen ez a játék. Én mondjuk ezt PS4-en tolom, lehet konzolon több baki van. Minden más játék kifogástalanul műküdik.

Ha nem lenne ez a kis baki, akkor valszeg folytatnám mert azért érdekelt, hogy hova vezet a történet és hogyan alakul a dolog.

Egy-két peccset talán érdemes várni, de ha nem előítéletekkel megy neki az ember, akkor azért szórakoztató a játék.
De jó, még nem voltam az igénytelen consumerek példaképe, most már ez is elmondható rólam. Ez van, ettől még nem változtatok a véleményemen. 😊

Tervbe volt, hogy megveszem, de kivárok én is hátha lesz érdemben valami javulás a késöbiek során. 1-3 megvan és sokan nem értik a problémát. Nem akarok szóismétlő lenni, de valóban sokaknak abban igaza van, hogy ha csak az előző szériából veszik át a karakteranimációkat ,akkor jóval kevesebb panaszkodó lenne.
Mondjuk ez így van ameddig nem csökkennek az eladások nem kap észbe az ea addig ezt fogja csinálni,nem ad bele apait anyait a játékaiba csak rókabőrözik.

yesname
Próbáltam és egyáltalán nincs túllihegve. Igen is kapja arcába a pofont az EA, mert megérdemli. Ha az okosak ezt nem csinálják, akkor a nyuszikák is a szart ennék életük végéig, mert minek erőltessék meg magukat EA-nál ha nem muszáj. És a pici nyuszikák még örülnének is neki. Ez pedig szánalmas.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kérdés! Mobilon nincs spoiler gomb igy, aki nem tolta végig, ne olvassa el! Bár próbálom nem spoileresen irni.

/SPOILER!!!!!!!
Most vagyok ott, hogy megbeszélés lesz a többi pf-el. M-re utazás elött.
/SPOILER VÉGE!!!!!

Innen mennyi idő a van még a főszálból? 1-2 óra, vagy több?
Nekem az open world tetszik, amennyiben rendesen ki van töltve tartalommal. DA:I-ben nem volt. Itt azért jobb a helyzet sokkal már szerencsére. Tartalom meg aztán van bőven.

Why so serious?

TDC Geronimo
Én beleraktam már 45 órát, tudom miről beszélek. A lényeg, hogy az ember 5 éves fejlesztés után, ekkora névtől nem ezt várta. Jócskán elmarad a korábbi részektől rengeteg dologban és akkor a bio féle félopen world templateről ne is beszéljünk, ami már DA:Inél se volt az igazi, de ME világába meg aztán végképp nem illik. Legjobb részek a játékban a loyalty küldetések, mert azok szerkezetileg hasonlóak, mint a korábbi részek küldetései.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyrészt az egész túl van lihegve. Aki próbálta az tudja. Ettől még a játék közel sem szar. És végképp nem félkész. Ettől függetlenül a hibákat javítani kell. Tegyék is csak meg. Ennyi az egész, a többi csak a hiszti része.

Why so serious?

TDC Geronimo
Elolvastad, amit írtam? Manapság állandóan ez a jellemző, hogy heteket/hónapokat kell várni "AAA" játékoknál mire rendbe rakják őket. Minek adják ki ótvar állapotban? Akkor nem kéne állandóan bocsánatot kérni. Nem volt ott ember aki látta volna a hibákat ennyi év alatt? Reddites meg netes memek kellettek ahhoz, hogy kiderüljön mennyire gázak az animok? ha igen akkor ott valaki/valakik nem végzik rendesen a munkájukat és normális helyen ezért picsánrúgás jár.

Akkor hagyják a francba, nem kell patchelni meg semmit? Oké...

Why so serious?

TDC Geronimo
Ez már kutyát se érdekli. Kicsit kezd már unalmas lenni ez a jajj bocsánatot kérünk meg mi hallgatunk a fanokra meg kinyaljuk a valagatokat is. na igen akkor talán nem kellett volna így kiadni a játékot, mert mire kezdenek is vele valamit a többség már el is felejti vagy rég letolta.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.30. 04:52:40

Fpocok
VALAMI TÖRTÉNIK!

Nem érdemes neki válaszolni, egyrészt egy értelmezhető magyar mondatot nem tud leírni (ha határon túlról ír akkor oké, de ha itt született akkor nagyon gáz), plusz ugyanazokat az ostobaságokat nyomatja mindenhol, megállás nélkül. Régen azt hittem troll de sajnos tényleg ilyen.

Why so serious?

Otherworld kapcsán írtam, nem vele van a probléma. Ez a srác csinált anno egy videot a Wticher2-ről. Azért értékeli így mert ő is tudja többet tud ez a cég. Pontszámok magukért beszélnek. Semmi bajom azzal ami itt megy. Sőt elfogadom sokaknak ez etalon. Mert meg van a hollywoodi feeling. Semmi baj ezzel. Nekik ez 9/10. Otherwodnek, meg sokaknak nem. És tudom nekem se lesz. Ezt se gondoltam volna régen vagy a skyrim után. Far Harbournál süvegelés volt a Bethnek mert magához képest alkotott. Képes volt visszalépni és csinálni valamit amit mi is értékelünk. Nekik járt a 8.5 pont persze a W3 az elérhetetlen volt. Innen nézve a Bio normális fejtörő nélkül, sablonos szöveggel, DA?I óta kísérletezés, hogy lehet olyan eladható stuffot csinálni mint a Beth. MMo feeling. Még csak azt se mondom, hogy rossz. De régen elképzelhetetlen volt a 8.5 a Bionak. Ma meg nem biztos valaha még egyszer eléri ezt a pontszámot. És ez nem jelenti rossz játék vagy baj, hogy sokan élvezik. Csak helyén kell kezelni. És a lehetőséget egy nap úgy járnak mint a Maxis. Mennek a levesbe.

BoneDragon
Azt hogy? Nekem 25 óra volt a 2 bolygó úgy, hogy mindent elolvastam és minden küldetést megcsináltam.

Nekem 43 órám van benne és 2 bolygó van kész,Eos,Voeld. Legalábbis azt hittem de most a 3. bolygóról vissza kellett menni a Voeld-re megmenteni vmi vezetőt, mondjuk főküldi volt A 3. bolygó talán 10%-on van.

yesname
Oké-oké. Ez már tisztázva. Most akkor már ki is lehetne törölni az utóbbi pár hozzászólást. 😄

yesname
"Aki erre a játékra azt mondja, hogy szar gane, az egy tudatlan fasz, senkiházi, aki leszarja a tudományt, és nagy ívben kerüli a sci-fi alkotásokat...."

Sci-fi, fantasy kedvenc műfajom, de akkor szardarab vagyok. Egészségedre! 😄

Nálam is van egy-két bug pl tech képességek a remmant vi is ki van kifejlesztve,de pl egy átvezető után visszarakja a turrett képességet a helyére, folyton vissza kell rakosgatom kicsit unalmas.A küldetések néha beragadnak.Kész a feladat de még mindig jelöli a térképen,pl meg hackelek valamit de mégis ottmarad.Van pár küldetés amit be se tudok fejezni, Eos-on ki kellett pl menni egy remmant romhoz megmenteni pár embert, a feladat kész lenne ha beszélnék a túlélőkkel, de nem lehet, nem is jelöli a térképen de beszélni se lehet senkivel csak futkoznak...

Marhára fárasztó vagy. Húzd már ki a net kábelt egy hétre.
yesname
Ok, ha más hasonlította a COD-ot stb. akció RPG-hez és arra hivatkoztál, akkor ezért sorry. Többek között ezért is lenne jó, ha egész kerek mondatokban írnál kapkodás helyett.
(Azért kifogásoltam a COD és társai fikázást, mert két stílus. Van akinek az az inge és szereti hordani. Például neki lehet az a mérce éppen emiatt, bár két teljesen különböző stílus és nem illenek őket összemérni szerintem.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:32:12

Kösz helyeselsz ennek a firkásznak, miközben én elolvastam ki mit ír ti meg ezek szerint nem. De gyalázkodni azt tudsz te is. Fred firkászt leszarom.

yesname
Igaz. Megyek is inkább szunya. Jó éjt mindenkinek.

COD-ot meg a BF-et itt hozták példának. Mit nem értesz?
Nem én hasonlítottam Bio játékot akciójátékhoz. Pont ezt nem kellene.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:22:11

yesname
Ok. Hagylak, mert értelmezni sem tudsz. (Én a COD-ről és BF4 képbe hozásáról beszéltem. Fogalmazás, írás és most már az olvasást javallom megtanulni.)

PiszkosFred
"3. Felejtsd már el végre a Biowaret. Az a Bioware mára már nem létezik. Amikor az EA megvette elkezdődött a degradálása és mára beérett. El kéne végre felejteni. Van helyettük rengeteg másik, sokkal jobb fejlesztő. "

Egy beszukult erdekelodeskoru, (nem csak) nyomokban autista jeleket hordozo kenyszerkepzetekkel megaldott embertol varod el, hogy valtozzon, amikor minden topikban, minden heten ugyanaz a copy-paste szovegeit nyomja? Hagyd ra, hamarabb vege!

Fasza volt az elmult 1-2 oldalnyi forumozas, nem volt ez az elmebaj, ami megint elszabadult... faszom az egeszbe mostmar.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.29. 22:22:49

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ember Barnez itt írt és őt hoztam példának. Semmi baj nincs vele neki 9/10 mert így érzi mit nem értesz rajta? Arról beszélek, hogy olyanok is el vannak ájulva akiknek nem kellene mert pontosan tudják ennél ez a cég sokkal sokkal többet tud.
Semmi bajom vele, hogy tetszik nekik. Sőt.
De ne csináljunk úgy mintha DA:I űrköntösbe egy lépcsővel előrébb lépve. Kiiktatva a vért, kiiktatva, mindent amiről az EA azt gondolja rossz. Kurva jó. Nem az. Meg se kell venni, hogy tudja emellett a cég mellett a Bio halott. Ebben igazad van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:20:00

yesname
Olvastam és nem írok marhaságokat első két pontban sem.
Viszont azt mindenki látja, hogy nem fárasztod magad velük. Ha így lenne, tudnál fogalmazni és írni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:16:46

yesname
"Kiszámítható, sablonos"
Mert az. Az érdektelen, egysíkú karakterekkel együtt. Nem is bírtam végigjátszani. Ez a játék nagyon nem éri fel nem csak a korabeliek színvonalát, de az elődeit sem. Vagy csak én élek a mai kor játékai között, vagy csak az ingerküszöböm túl magas. Utóbbit viszont nem hinném, mivel indie játékokkal is játszom és jobban lekötnek azok is. Az is biztos, hogy egy ennyiért árult AAA-nak mondott játéktól ez nagyon kevés, de ettől még másnak tetszhet. Semmi baj ezzel.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.29. 22:17:14

Nem fárasztom magam az első két ponttal, ha olvastad volna a hozzászólásokat itt, most nem írnál marhaságokat.

yesname
1. Ez a legfontosabb: Tanulj meg végre fogalmazni és írni.
2. Ne keverd a szezont a fazonnal. (Hogy jön ide a COD és BF? Azért, mert nem a Te stílusod. Megjegyzem enyém sem, de azért az egyik széna, másik szalma.)
3. Felejtsd már el végre a Biowaret. Az a Bioware mára már nem létezik. Amikor az EA megvette elkezdődött a degradálása és mára beérett. El kéne végre felejteni. Van helyettük rengeteg másik, sokkal jobb fejlesztő.

Kibaszott, sötét akciójátékok a mértékegység és akciójátékos örül talált valamit ami többre képes mint az ő világa. Az akciójáték nem fejlődés kérdése. Darálsz és kész. Persze, hogy nekik ez mennyország életükbe nem láttak ütős sztorit és. Mindegy, nem degradálás, akciójáték egy könnyed kikapcsolódás. Nem mértékegység ezen a szinten. A PoE olyan bemutatott tartott amit ha a Bio fele szinten hozna a Hollywoodi világban. 9/10 kapna Otherwoldtől is. De erről szó sincs. Kiszámítható, sablonos szintről beszél mindenki a gamebansheetől, otherworld-ig. Ez eladható. Ne szépítsük könyörgöm.

Kedvelem a fickót. Lehet úgy csinálni mintha ez a Bio a régi lenne, Vagy mint Barnez, érthető aki a csili-vili híve az megkapta amit akart és 9/10. De szinte egyetlen valamit is érő értékelő nem ment 7,5 fölé. Mai világban amikor a szar a mértékegység. Skyrim év rpgje lehet, egy szem élő karakter nélkül. A Bio még ragyoghat, mert a szar vesz körül minket. Persze van reális értékmérő is. A Fallout 4-el a Beth már versenybe van azzal a céggel amit fénykorában megközelíteni se tudott igazából a morrowindel sem. És ez nem degradálás. A szar a mértékegység és a Bio még ebben az állapotában is többet tud. De ahogy a DA:I ez sem lesz áttörés csak ahogy itt pedáloznak. Pedáloznak? Vicc egy CoD vagy BF a mértékegység? Hogy azok még ennyit se tudnak újítani. Aki megnézte a PoE-t az tudja a Bio semmire se képes magához képest. Nyálazódhatunk rajta.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.29. 22:01:56

Már csak Zolyvagyokmegmondommindenkinekdejól hiányzott... Még, hogy ha normálisan felépítené a kritikáját. De úgy veszem ki, hogy az a baja, hogy pl. most a Mass Effect Andromeda nem egy az egyben a Horizon... Ok.

Írja, hogy sietett a végére, mert kíváncsi volt hogy oldják meg a végét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem bírom ezt az Other Worldöt. Ezt az embert meg kifejezetten ki nem állhatom.
TBTPumpa
A sokak által várt videó: <#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.29. 18:34:34

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lwb
Egyiket se tapasztaltam még szerencsére. Nálam egyszer volt olyan, hogy nem akart combatból kijönni, magyarán nem tudtam menteni és fast travelezni sem akármeddig mentem el a nomaddal. Reload lett a vége és az meggyógyította.

lwb
Hogy a p-ba viszitek végig 30-40 óra alatt? Én szoktam mindig végigrohanni játékokon, erre most 40 óránál még épphogy befejeztem az ötödik bolygót, a főszálban még sehol nem vagyok és a társak felének a loyalty missionje is hátravan.