Need for Speed: Rivals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
hát ez nem mén'.

<#worship> <#worship> <#worship>
Az biztos! 😊
Maxtreme
na akkor próba szekerce
Végül is a motor ugyanaz.

Maxtreme
<#worship><#vigyor>
Pedig de régi már. <#idiota>

Maxtreme
mivel ddr2, szorozd kettõvel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem az is gyanús, hogy csak 500 MHz-be mennek...bocs de annyira nem vágom még ezt a részét. Vagy össze kell adni ha dualba megy és így 1066 MHz?

<#nevetes1> Napi humornagydíjat megszavazom neked ezért a képért....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor lehet a RAM-ok idõzítését kéne feljebb vennem, ahhoz meg nem értek :S

1066-os KingMAX Dualba, mennyi lehet neki vajon a legmegfelelõbb, hogy bírja a gyûrõdést?!
Maxtreme
-om sincs 😊

Maxtreme: Nem tudod, ha létrehozok feladatkezelõben az NFS14.exe-hez egy memóriaképfájlt, azzal gyorsíthatom-e? Ér-e valamit? Nem tudom mit jelent az, mire is jó...hátha te képben vagy.

4 GB RAM-om van, de van még egy 2 GB-os Pendrive ReadyBoostnak is 😄
Maxtreme
már megtetted 😄

Ijjááá én nem szólok 😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

MineHeadHun
Sziasztok, letöltöttem az NFS Rivals ALI213 féle kiadását, ha rámegyek a NFS_x86-ra (mert a gépem 32-bites) akkor az Originban kéri a termékkódot pedig úgy írta a torrent feltöltõje hogy alapból crackelve van. Valaki tud cracket linkelni, vagy még holnap várjak tûkön ülve hogy kiadják a Rivals Origin-mentes kiadását(ha lesz!).
Snexi
katy perry 😄

Kössz szépen!!! <#eljen><#eljen><#eljen>
Krisztiam
ez a nõ ki? 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Szuper. Én még várok az Origin mentes verzióra. Van Origin profilom, de egy rakat játék van rajta és nem akarom, hogy bannoljanak miatta. Fake accot pedig nem akarok létrehozni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maxtreme
ja és ebben volt kb 20 másodperces gumiégetés, törés zúzás stb.

Maxtreme
Csak neked 😊

Nyilván a 30fps limit miatt unatkozik a gép 😄

Snexi
ezzel most nem nyugtattál meg 😄 még szerencse hogy duplájára nõttek a memória árak

Maxtreme
igen

Maxtreme
aha jól, nincs vele probléma.

Krisztiam
ezek pc-s képek?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Snexi
bf4 jól fut?mert nekem az még highon is egy idõ után átmegy diavetítésbe
(4g ram miatt?)

Procikihasználtság nincs fenn az egekbe? Battlefield 4-nél képes volt 90%-al menni folyamatosan.
Normális rls után mondjuk úgy is megnézem, csak kiváncsi vagyok nagyobb gépen is lehetséges-e.
Köszi!!!
Menteni tudsz?

Maxtreme
Pár képecske:

Továbbra is azt mondom hogy jó ez, hangulatos. <#eljen>
Persze szimulátorra most se számítson senki.

Ja hogy arra gondolsz, akkor nem szóltam <#buck>
TBTPumpa
Mindig van 0day patch! Az Origin tölti le. <#idiota>
Battlefield 4-nél is volt (a release után néhány órával már volt olyan is, hogy Battlefield.4.Update.1.RELOADED)

Ezt fórumon írják vagy hol? Csakmert nem találtam hivatalos fórumot.
TBTPumpa
Majd idõvel lesz. Szerintem néhány patch fog érkezni hozzá.
Ha sok lesz a Rage a 30FPS miatt, akkor azt is ki fogják venni talán (mint anno a Run esetében).

Az irányítást ajnározzák sokan, pedig azt a legkönnyebb megszokni egy autós játékban, nem lehet midnegyi kegyforma. A Most Wanted és carbon között is volt nagy különbség aztán a Hot Pursuitnak volt még nehéz a kezelhetõsége (könnyen bekaptál valami oszlopot, fát vagy kerítést).
Maxtreme
Nem hinném hogy AA-t pakolnak bele.. (sajnos) 😞
Pedig a bf motor tudja, kb az összes félét..

Amúgy ettõl eltekintve kurva jól néz ki a cuccos szerintem. A gépigényt passzolom, nálam ultrán meg sem mozdul a 30 fps limitrõl.

TBTPumpa
Majd lesz patch. Állítólag már holnap érkezik a 0day patch Amerikában.

Maxtreme
Srácok.. Nem hittem hogy ezt mondom, de nem tûnik ez 10 perc alapján rossznak. (mondom ezt úgy hogy az utóbbi 2-3 nfs-t sírva töröltem a géprõl kb 30 perc után)
Kellemes az irányíthatóság (billentyûzettel is) a 30 fps korlát annyira nem tûnik zavarónak.
Ami viszont zavaró, hogy nincs AA, pedig kurva recés az egész játék. <#falbav>

Nekem csak az szúrja a szemem, hogy 9 GB. érdekes módon egy 2011-es elõzõ Frostbite-os többet foglalt, ami 4 órás egyjátékossal rendelkezett és a mostani Battlefield 4 is 20 GB felett van...nekem csak ez a nagyon furcsa, de ha jól van tömörítve akkor nem szóltam, de nemtom...<#fejvakaras>
TBTPumpa
CD Galaxisnál már kapható!

Krisztiam
ezt a fost? 😄

Szabi
vagy várj karácsonyig és vedd meg féláron.. esetleg várj tavaszig és vedd meg -75%on 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Megy vele a játék, viszont az AVG szerint vírusos a cucc.
Továbbá fake Origin account is kell. Reméljük mielõbb lesz scene verzió belõle, amibõl kigyomlálják az Origin-es bejelentkezést és nem lesz "vírusos".

TBTPumpa
Eddig tartott:
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.Crack.Only-3DM

alma2
Majd kiveri mindenki a balhet, hogy nem normalisak, illetve, ha edemes egyaltalan jatszani vele, akkor napokon belul jon a hazibarkacs, ahol ezt felul biralhatod.

De egyszeruen ha ez is frosbite engine, ahol ez tok jl allithato A'la bf4. Sot meg azt is tudja, allithatod, hogy fixald a max fps-t vsync nelkul, akkor itt miert kell szorakozni.
Nehogy mar elvezze a tulok a pc-jen a szebb grafikat, meg a jatszhato sebesseget, ha mar az uj konzolokon ez sem jott ossze ezekben az esetekben...

szerintem

alma2
Az mondja, hogy eleg barmihez is 30 fps, akinek meg sohasem volt tobb. Nincs viszonyitasi alapja,
nagyon-nagyon keves, nem eleg, hogy darabosan ugral tole minden, (akarcsak a 24 fps-es filmeknel) igen nagy lesz a input lag is.
A moziban sem veletlenul triplazzak meg a kivetitett kepkockak szamat, hogy ne ugraljon a szemed elott minden. Az, hogy ezt pc-n fixaljak, meg total nem normalisak.
a wrc-4et is azert kellett ablakban jatszani, mert ott is fixalva volt 30-ra, de igy megkaptad a desktop frissitesi frekvenciad ami nalam 60, maris nem faltol falig mentem.

Bar nem pont igy hangzik, de ide megfelelo, ahogy mondani szoktak, boldogak a suketek es vakok... nem gyozkodok en senkit 😊

szerintem

Maxtreme
Így van, ki mihez van szokva. 😊

Az elég sokat dobott a kezelésén.
Lacee86
Embere válogatja. Nekem pl. elég szokott lenni. Korábbi NFS részeknél (de más autós játéknál is) addig szoktam állítgatni a grafikát, míg kb. ilyen értéket kapok játék közben.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maxtreme
Az irányíthatóság miatt nemigazán.
Anno emlékszem a Runból is kivették egy patch alkalmával, és sokkal kezelhetõbb lett a játék.

Lacee86
30 FPS -ha az stabil- elég egy autós játékhoz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."