608
-
#328 Jövő hét végén a PlayIT-en már 6500 Ft-ért megkapod.
Tavasszal pedig utánad dobják 1990 Ft-ért, ugyanúgy a PlayIT-en.
Amúgy van jó crack. Csak egy fake Origin profil kell hozzá. Nem is bugos és ment is rendesen.
Nem hinném, hogy lesz belőle Origin-mentes változat. -
mester1987 #327 "No Origin Crack for X64 is done"
várakozunk... -
#326 Csak hátsó és "gördeszka". -
#325 Origint addig le lehet lőni, vagy offline vagy akármi. -
Nitrobrain #324 Csak kiváncsiságból milyen nézetek vannak? (hátsó, motorház és autó előtti(gördeszka)nézet?) -
ttt1 #323 van belőle :) Bf4 is "jó" :) -
WinStar #322 vagy ha valakinek működik törtön írjon pü-t. Előre is köszönöm! És bocsánat a 2 hsz-ért! -
WinStar #321 Én sajnálnám rá a 9450 Ft-ot.... lesz egyáltalán tört verzió? Kipróbálnám hogy megint milyen "gagyi" NFS-t kaptunk :D -
Zero Hero #320 Miért nem teszed offline-ba az Origint? -
#319 Reloadedes bf4 se ér semmit mert indija az origint.
Nem is merek vele pcn játszani.
-
ttt1 #318 Hogy a szarba lehet a gamepaod bekonfigurálni?Ennyire balfácán konzolos fos menüt régen láttam, szerencse hogy nem vettem meg de sztem nem is marad sokáig a képemen. -
-
#316 "DirectX 10.1 compatible"
Nem magam miatt kérdezem, de ez azt jelenti, hogy DX10-es VGA-n nem fut a játék?
***bocs, az előbb töröltem a hozzászólást, mert a hivatalos origin leírást nem olvastam el*** -
#315 Kivan lőve. Tehát origin bezárása előtt elindult háttérben, de 1 mp múlva kilép.
Origin bezárása után. Kattintok de már azonnal kilép. -
#314 Nekem ez overlay hibát ir ki és tele grafikai bugokkal -
#313 Origin megy a háttérben??? -
Csokis #312 Itt a jó crack (elvileg). Csak 32bit-es!
-
#311 Na még most se indult el a játék, de az biztos hogy megveszem a játékot. -
TóthG77 #310 Működik, csak felgyorsul a játék mintha egy filmet tekernél előre -
#309 Nekem működik, szerintem mindenki másnak is. Warezhez többet nem szólnék hozzá, csak rossz nézni a vergődést :)Csak megnéztem jól megy-e és zúztam is a gépről.
Akit amúgy érdekel: A gépigénynél ultra beállítás,1080p-hez nagyjából az én gépem a minimum. Néhol - erdős pálya - már sok neki a HBAO. Ott meginog a 30FPS. SSAO-val beton 30. Szerencse, hogy lockolt a framerate mert ellenkező esetben agyvérzést kapnék, hogy nem megy fel 60-ig :)
Vezetési modell valahol a Hot Pursuit és a legutóbbi rész között van. Élményben abszolút a HP-t idézi, bár azt aláznia messze sem sikerült. -
#308 Más linket tudsz tenni? Mert 500-as hibát ír ki. -
#307 Khm.... ezzel tolom az ALI213 féle verziót. Tökéletesen megy 64biten is. -
#306 Ezt szedtem le xD A cracket. -
mester1987 #305 Van egy ilyen is, de én ezt nem próbáltam:
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only-3DM -
#304 skidrow vagy reloaded változat lesz szerintetek?:) -
#303 Magyarul a játék nem is indul el. -
#302 Nálam a crackkel el se indult. A feladatkezelőt lesve felmegy a játék 40000 KB memória kihasználságik majd kilép. ALI213-as verziójával tolnám. A 3DM féle verziót szedjem le akkor? -
mester1987 #301 -
mester1987 #300 Ohhh...SHIT
-
#299 Az alapkövetelményben 8800 GT van, ami még jó hozzá, bár én a TDU2-nél (ott is 8800 GT volt a minimum követelmény), megvoltam elégedve, mert azért vagy 20-25 FPS-sel elfutott lagg mentesen. Most azért mindegy hogy egy picit elavult a vidikártyám, de az 512 MB az számít... Az iskolai gépeknél kéne rossz pofát vágni mert ott a Minecraft szinte csak 10-15 fpssel fut, mert a videókártya egy ócska szar meg a ram is(1 GB). -
#298 Tegnap estére vártam. Battlefiled 4-et is hamar feltörték. Amerikai megjelenés előtt 1-2 nappal már volt RELOADED rls. -
Csokis #297 Az majd talán ma este. -
#296 Inkább már valamelyik Scene csapat erőltesse meg magát! -
Csokis #295 "Origin in game Overlay bug is fixed,testing and update soon..."
Reméljük hamarosan megosztja a crack-et. :) -
#294 Az INI fájlban átírható a név és akkor nem a 3DM jelenik meg, de attól még játszhatatlan lesz, mert kell neki az Origin "felület". -
mester1987 #293 Másnál 3DM-es crackkel. Lehet ezzel már jó, mert beleintegrálta a profilnevét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondjuk ez várható volt, mivel E3-on is azzal kezdték, hogy a Multi és Szingli teljesen elmossa egymást.
Kéne valami amivel ki lehet élesíteni ezeket a hálós 2D-s textúrákat, elég csúnyák meg valami FXAA/SMAA után kutatok már... -
#292 Szerintem sehogy. Az rendben, hogy indításnál nem kell Origin, de a játékból kigyomlálni nem lehet - de érhető a Cloud/Alldrive/Autolog miatt. Az már nem is crack lenne, hanem a játék "újraírása". -
mester1987 #291 Teljesen bele van épülve a felületbe, mondjuk elég zavaró is. Nekem is az Origin felhasználónevemet írja ki játék közbe is. Nem tudom hogy oldják meg, ha egyáltalán... -
#290 Nem jó ez a crack! Origin nélkül játszhatatlan. Lefagy a játék, illetve játszani sem lehet, mert folyton figyelmeztet, hogy Be kell jelentkezni Origin-be. És Originre tölti fel az adataidat - és onnét is "olvassa" őket. Tehát Origin mentes crackkel nincsenek mentések. Talán lesz belőle scene rlz, de nem lepődnék meg, ha nem lenne... -
mester1987 #289 Procit is összevissza használja (csak abból tudom, mert a zene akadozik meg a csajszi szövegelése)