Need for Speed: Rivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is a motor ugyanaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az is gyanús, hogy csak 500 MHz-be mennek...bocs de annyira nem vágom még ezt a részét. Vagy össze kell adni ha dualba megy és így 1066 MHz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
4 GB RAM-om van, de van még egy 2 GB-os Pendrive ReadyBoostnak is 😄
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Normális rls után mondjuk úgy is megnézem, csak kiváncsi vagyok nagyobb gépen is lehetséges-e.
Köszi!!!
Továbbra is azt mondom hogy jó ez, hangulatos. <#eljen>#eljen>
Persze szimulátorra most se számítson senki.
Battlefield 4-nél is volt (a release után néhány órával már volt olyan is, hogy Battlefield.4.Update.1.RELOADED)
Ha sok lesz a Rage a 30FPS miatt, akkor azt is ki fogják venni talán (mint anno a Run esetében).
Pedig a bf motor tudja, kb az összes félét..
Amúgy ettõl eltekintve kurva jól néz ki a cuccos szerintem. A gépigényt passzolom, nálam ultrán meg sem mozdul a 30 fps limitrõl.
Kellemes az irányíthatóság (billentyûzettel is) a 30 fps korlát annyira nem tûnik zavarónak.
Ami viszont zavaró, hogy nincs AA, pedig kurva recés az egész játék. <#falbav>#falbav>

"Nulla tenaci invia est via"
Továbbá fake Origin account is kell. Reméljük mielõbb lesz scene verzió belõle, amibõl kigyomlálják az Origin-es bejelentkezést és nem lesz "vírusos".
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.Crack.Only-3DM
De egyszeruen ha ez is frosbite engine, ahol ez tok jl allithato A'la bf4. Sot meg azt is tudja, allithatod, hogy fixald a max fps-t vsync nelkul, akkor itt miert kell szorakozni.
Nehogy mar elvezze a tulok a pc-jen a szebb grafikat, meg a jatszhato sebesseget, ha mar az uj konzolokon ez sem jott ossze ezekben az esetekben...
szerintem
nagyon-nagyon keves, nem eleg, hogy darabosan ugral tole minden, (akarcsak a 24 fps-es filmeknel) igen nagy lesz a input lag is.
A moziban sem veletlenul triplazzak meg a kivetitett kepkockak szamat, hogy ne ugraljon a szemed elott minden. Az, hogy ezt pc-n fixaljak, meg total nem normalisak.
a wrc-4et is azert kellett ablakban jatszani, mert ott is fixalva volt 30-ra, de igy megkaptad a desktop frissitesi frekvenciad ami nalam 60, maris nem faltol falig mentem.
Bar nem pont igy hangzik, de ide megfelelo, ahogy mondani szoktak, boldogak a suketek es vakok... nem gyozkodok en senkit 😊
szerintem
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Anno emlékszem a Runból is kivették egy patch alkalmával, és sokkal kezelhetõbb lett a játék.
-om sincs 😊