Need for Speed: Rivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Report: Need For Speed: Rivals Is Locked At 30FPS On The PC
Van 2 PC-s kép az oldalon!
Aston Martin Vanquish
Ford Mustang GT
Ferrari 458 Spider
Mercedes-Benz C63 AMG Black Series
Ford Shelby GT500
SRT Viper GTS
...többi értelemszerûen a csatornáján.
A Need for Speed: Rivals fejlesztõi bizakodóak
Amúgy bocsi a felesleges OFF-ért...
Itt azért a ProStreet aztán az Undercover majd tavalyelõtt-elõtt a The Run, majd tavaly a Most Wanted szerintem rátette a bélyegét és akkor most a Rivals is?! :DDD
Ó bárcsak így mûködnének a dolgok.Ez a széria kb ugyanaz mint az fpseknél a CoD.Évrõl évre szinte egyre több fikát kap és töretlen a népszerûsége mégis.
Next PC upgrade: 2022
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Szebb grafikával, idétlen dupstep zenékkel és Ferrari járgányokkal. A többi gyermekbetegség megmaradt.
Idézek valakit:
"Nagyon tré az irányítás, a rendõrök buták és idegesítõek, nagyon gyorsan nõ a körözöttségi szinted, a sima AI autósok buták, mint eddig és a versenyzõk is ott rövidítenek ahol tudnak. Elõnyre sem tudsz szert tenni, mert a játék közepe felé már röhögve utolérnek, hiába mész papíron jobb verdával. A rendõrök is megérnek egy misét, 1-2 percig üldözött a rendõr, majd nem tudott elkapni, a körözöttségi szintem pedig ezalatt az 1-2 perc alatt 7. szintre emelkedett, amikor már helikopter, útzár, szöges akadályokat dob eléd a rendõr és Lambo + Bugatti Veyron rendõrautókkal üldöznek, holott még csak egy Porsche járgányom van (igen ez a játék eleje). Ha elkapnak, vagy összetöröd a kocsit, akkor buktak az addig elért pontjaid. Idegesítõ, hogy minden verseny után vár már egy rendõr, akit le kell ráznod minél elõbb. Ha nem sikerül, akkor rád küldik az egész terrorelhárítást. Az irányítás ugyanolyan borzalmas, mint a tavalyi Most Wanted-nél. Crash képernyõ is van, de csak neked. A rendõrnek és a versenyzõknek nincs. Sajnos ez baromi kevés teljesítmény 2013-ban. Sajnos a játék nem méltó a Need for Speed névre. Bár az elmúlt évek NFS név alatt kiadott "játékok" sem.
Viszont egy pozitívum: még így is jobb, mint a tavalyi Most Burnout Wanted rész. A grafika szép, a táj is nagyon szép, hangulatos és változatos. Továbbá az idõjárási effektek is feldobják a látványt. Kár, hogy ennyi pozitívuma van a játéknak."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
What A Fuck?! - szokás ilyenre írni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez igazából csak egy training, semmi értelme nincs:
Ez meg már igazából az "igazibb" elsõ 20 perc:
Just do it :)
Egyszeruen vicc.
szerintem
Pozitívumok:
- Grafika (szerintem nagyon jó már xboxon is, PC-n mégjobb lesz
- Irányítás (nekem tetszik, lehet azért mert tudom irányítani, másnak lehet gagyi lesz)
- Tékép (elég nagy és lehet bóklászni random dolgokat csinálni, és eléggé változatos is a táj, hegyekben hó, hóesés, stbstb)
-Játékelemek (Hát a tuning az más, kész csomagokat lehet venni nem lehet részletesen tuningolni, vannak eszközök a zsaruk lerázására EMP stbstb és gondolom fordítva is...
- Zenék, jelenkori, teljesen passzolós zenék vannak, szerintem, valakinek az is nagyon negatív lesz
Negatívum
- story mint olyan nem nagyon van
- PC-n akarom tolni
- egyenlõre többet nem tudok
Nekem gameplayekbõl eddig ez jött le a training alatt.
"Nulla tenaci invia est via"
Van már egy ilyen is:
Need For Speed Rivals XBOX360-PROTOCOL - de azt írja valaki, hogy update-t kér...nem értek annyira a lovakhoz, sry
+Hangulat (jobb, mint az elõzõ avagy orsszabb)
+Tuning (mennyire széles ill. mennyire adja vissza)
+AI (javult-e vagy még mindig csalnak az orrod elõtt)
+Városrészek (mennyire változatos)
http://youtu.be/az5JzZXcTHc
Két változat (Origin rip) már elérhetõ (mindkettõ Multilanguage változat):
Need.for.Speed.Rivals-ALI213 - 8,85GB
Need.for.Speed.Rivals.Digtal.Deluxe.Edition-3DM - 9,1GB
Need_For_Speed_Rivals_XBOX360-PROTOCOL
Fasz kivan ma se alszok<#idiota>#idiota>
Illetve, értelemszerûen már Origin rip is fellelhetõ a neten. <#idiota>#idiota>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |