608
-
#408 Én most GTX 780ból fogok építeni egy 4 kártyás rendszert :D -
#407 ha érdekel, van eladó GTS450em.. nem sokat ér, szabadulnék tőle.. :D -
mester1987 #406 Kompromisszumok vannak, hiába csak 2 magos. -
#405 Dehogy nyomja le, procik kb egy szinten vannak, van amiben a tiéd a jobb, van amiben az enyém, memóriát nem néztem, az jogos észrevétel :) -
mester1987 #404 Szerintem az övén jobb a gyorsítótár vagy nem tudom. Jobban kihasználja. -
#403 Ez miért gyengébb mint az enyém?
I3 jobb mint a phenom, 8 gb ram az dupla, a GTS 450 meg simán nyomja a GTX650ent -
#402 i3 2120, 8 giga ram, GTS450 1gb -
mester1987 #401 Ez tök jól megy, mit akarsz....simán jó. Most az az 1x vagy 2x bekakadó hang; lófasz. Nálam látnád :D -
mester1987 #400 Pontos config? -
#399 Nah mind1 nálam ilyen, kicsit jobban megy mikor nincs felvétel
-
#398 Az akkor érdekes, úgy tűnik, válogatós a program :) -
#397 32bitessel fagy ki, 64-essel meg meg se bírtam próbálni, mert vírusos volt :D -
#396 32 bites exe-vel próbáltad már? 64 bites nekem is kifagy. -
#395 Értékelem a szarkazmust de ettől még ez így van, még ha sokaknak ez szúrja is a szemét. -
#394 nekem a barkács verzió exe hibával leáll :) -
ratgab #393 Shep már megmondta nem egyszer, hogy nincs különbség az eredeti és a barkács verzió futási teljesítményében. Tessék már ezt elfogadni végre... -
#392 Persze, minden NFS megvan :D -
#391 Gondolom a tiéd eredeti játék :) -
#390 A hiba nálad van, már megint, nekem kicsit gyengébb konfiggal gond nélkül meg,y majdnem minden maxra véve. -
mester1987 #389 :DDD -
#388 pont ezek vannak amit leírtál, megy fel video, megnézheted majd :) nagyon kár érte, boxon semmi ilyen gond, low a grafika de legalább megy :D -
mester1987 #387 Akkor csak az optimalizálás lehet szar, ha a te CPU-don sem megy jól. Azt hittem CPu limit van a dologban.
Állíthatsz te akármit, nem lesz jobb. Ha forgalomba mész vagy üldözöl akkor 20-ra már simán lemegy. Hang, zene akadozik...stb stb stb
1.2.0.0-s frissítés se ér semmit, de azért próbáld ki;
3DMGAME-Need.for.Speed.Rivals.v1.2.0.0.Update.and.No.Origin.X86.and.X64.Crack-3DM
-
#386 Ezt kipróbálnám de seholsem találom :) -
#385 Hát bill-el lehetetlen a játék, a teljesítény meg egyenesen kaki, akárhogy állítom mindenhogy szarul megy....kár érte, egész jól lenne ezek nélkül a hibák nélkül... -
mester1987 #384 A Kontrolleres hibát ha javítja, teljesítménybelit nem fog.
@WinStar: A géped nem kicsi, mivel ez a minimum CPU gépigénye, ami csak ugye átverés, mert játszahtatlan, lehet neked birka GPU-d is.
4 magos gép alatt nem megy ez se úgy, mint a tavalyi. -
#383 a másik meg, hogy állandóan exe hiba van :D -
#382 Van update:
Need.for.Speed.Rivals.v1.2.0.0.Update.and.No.Origin.X86.and.X64.Crack-3DM -
mester1987 #381 Locked at 30 fps on PC -
#380 nem akarom lehúzni a játékot, de így van szerintem.. amúgy a grafika nagyon szép.. de ennyi -
#379 A tavalyi résznél jobb lett, de amúgy a szokásos középszerű játék.
Valóban zavaró, hogy a játék elején lévő tutorialt nem lehet átugrani. Olynanak, aki most először játszik "NFS" játékkal, annak hasznos lehet, de aki az eddigi összes részt ismeri, annak csak időpazarlás.
Hamarosan úgy is 3990 Ft lesz (talán az 576 Adventi akciójában - tavaly a Most Wanted, tavaly előtt pedig a The Run is ennyibe került 1 napig). -
#378 ekkora egy fos nfs-t még nem láttam,már az elején az a sok duma idegesítő, akkor kevés a kocsi is
nem ér még 6500 ft-ot se -
janihunk #377 13.11 beta 9.4 Érdemes kipróbálni. -
#376 Rendőrként hogyan lehet használni pl. a szöges akadályt meg a többit, elvileg már megkaptam de hiába nyomkodom a gombot ami be van állítva semmi nem történik. -
#375 Köszi, Logitech Profilerrel sikerült megoldani ;) -
janihunk #374 bazccka: Xinput-al bármit felismer. -
djcom #373 Én speciel arra gondoltam, hogy végre kaphatunk egy olyan játékot, ami ötvözi a 2005-ös Most Wanted sztorit, legalább olyan minőségben és terjedelemben, megkapja ezt a grafikus motort, amit ez a játék kapott, és egy normális, jól irányítható, Need For Speed-el játszhatunk végre. Akár kormánnyal, akár kontrollerrel, ne adj' Isten billentyűzettel.
De ahogy olvasom, sajnos ezekből egyik sem látszik megvalósulni, a grafikán kívül. És ez nagy baj.
"Rámennek a multira" Ki a fa******* érdelek a multi???
Van arra megfelelő NFS.
No comment.....Peace.
-
#372 Ennek semmivel nem jobb a fizikaja, mar ha ezalattaz auto viselkedesere gondoltal, ugyanugy semmi koze gyakorlatilag semmihez, csak mas szinu szagu eppen, mint a most wanted :) -
#371 *a -
#370 2005ös mw fizikával ma már egy zs kategóriás játékot sem mernének kiadni.Ezért került szerintem zsákutcába az tisztán árkád vonal. -
WinStar #369 kipróbáltam,kis szaggatás van benne...
Gépem:
Intel Core 2 Duo 2.2 GHZ, 4 GB RAM, ATI HD 4870 512 MB. Tuti hogy a procim gyenge hozzá,ugye?