Need for Speed: Rivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Téma innentõl lezárva. Abberált - LOL 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezért is mondtam már 8 éve is, hogy nem fogok költeni már a gépbe de mégis az utolsó nagy generációváltás óta nyomom bele a zsét és mit kap erre az ember jobbnál jobb B kategóriás játékokat vagy csak nekem túl nagyok az igényem bár igaz, hogy nem minden játékstílus fog meg...vagy lehet konzolra kéne váltani, hogy 2 év múlva elavult konzolon játszak,
akinek némi ötlete van ehhez esetleg- ne habozzon írni <#pias>#pias>
Csak az a gond, hogy a Ghosts-nál, a Battlefield 3-nál A Splitner Cell: Blacklistnél is mind ennyire használta a CPU-t, úgyhogy magyarul...
BASZ
HA
TOM
<#smile>#smile>
De plusz költséged nincs.
Tavasszal is megcsinálta ezt, és sok pozitív visszajelzést kapott.
Jövõévre meg mikor 3000-ért meg lehet venni,addigra már nem fog érdekelni 😄 Vagy pedig kijön egy minõségi tört verzió 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mivel írtátok hogy elszarja a fizikát, jött a remek ötletem hogy hoho, na majd én jól csak 45-re állítom, és akkor biztos fasza lesz..
Hát kb ilyen feelingem volt játék közben:
Konklúzió, ne lõjétek ki a 30 frames korlátot. <#idiota>#idiota>
Másnál hasonló konfigon?
Márcsak kéne a játék hivatalos fóruma, mert legalacsonyabb procinak is 2.8-as Athlon X2 van megadva és egy X3-ason fix 30-on nem fut...minden lowon...
http://billionuploads.com/v07iqtljy1go
http://uploaded.net/file/cegml31z
Tavasszal pedig utánad dobják 1990 Ft-ért, ugyanúgy a PlayIT-en.
Amúgy van jó crack. Csak egy fake Origin profil kell hozzá. Nem is bugos és ment is rendesen.
Nem hinném, hogy lesz belõle Origin-mentes változat.
várakozunk...
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Nem is merek vele pcn játszani.
Next PC upgrade: 2022
Nem magam miatt kérdezem, de ez azt jelenti, hogy DX10-es VGA-n nem fut a játék?
***bocs, az elõbb töröltem a hozzászólást, mert a hivatalos origin leírást nem olvastam el***
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Origin bezárása után. Kattintok de már azonnal kilép.
http://www63.zippyshare.com/v/25983448/file.html
Akit amúgy érdekel: A gépigénynél ultra beállítás,1080p-hez nagyjából az én gépem a minimum. Néhol - erdõs pálya - már sok neki a HBAO. Ott meginog a 30FPS. SSAO-val beton 30. Szerencse, hogy lockolt a framerate mert ellenkezõ esetben agyvérzést kapnék, hogy nem megy fel 60-ig 😊
Vezetési modell valahol a Hot Pursuit és a legutóbbi rész között van. Élményben abszolút a HP-t idézi, bár azt aláznia messze sem sikerült.