Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezt hasznaltam.

http://gaborszantai.co.uk/

Volt olyan, hogy az Arrow nem volt jobb, mint a tini villám?

Norbi1990
3. assassint simán lőhette volna Diggle. Oliver is rá tudott lőni 2 nyilat mielőtt elfutott előlük.
Kivételesen igazad van! :DD
"Miért kellett a hűhó Nyssával hogy árulja el holvan Nanda Parbat, ha Merlynen ott volt a nyomkövető?" Egy nyomkövetőnek is van azért hatótávolsága, akármilyen fasza is. Nyilván a világ másik oldaláról azért nem fog jelezni, de mikor már ott voltak egy adott távolságon belül, akkor már igen.

"Aztán mikor a kapuknál megszökött előlük a 3. assassin Diggle mi a szarért nem lőtte le?" Erre nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, mikor a másik kettőt leszedték, a harmadik már futott be fedezék alá, ezért is mentek utána.
Shep
Abban ugye mind egyet értünk ,hogy az e Arrow rész, jobb, mint az e heti Flash? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Innen kimegy az Assasins téma Gothambe meg majd beszivárog szép szép :D
Szóval szerinted a valóságban olyan nem létezik, hogy ha valamit nem érek el a kezemmel, akkor az első dolgom keresni valamit amivel meghosszabbíthatom a karom?! :)

Narxis
Jó rész volt, nagyon tetszik ez a Nanda Parbat meg az az Assasins League.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez a RÁZ álgulozás...ehh csak nekem jön be jobban a RÉS ál gul? :D Amúgy kicsit hasonlít a sztori az Arkham Cityre, nem hiába a szegényember Batmane ez az Oliver.:D Az az íj elég menő volt amúgy, többször is mutathatnák, meg kicsit felturbózhatná a jelmezét is már.
Bár istenkirály rész volt, de akkora giga logikai bakik voltak benne pff :D Miért kellett a hűhó Nyssával hogy árulja el holvan Nanda Parbat, ha Merlynen ott volt a nyomkövető :DD Aztán mikor a kapuknál megszökött előlük a 3ik assassin Diggle miaszarér nem lőtte le? :DD Ha a másik kettőt sikerült. Na mindegy zsír volt azért :D
Ok... Talán mégis feltámad ez a sorozat így az évad közepére.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Es a mirakuru is letezo szer, minthogy a Lazarus Pit is mukodik valahol egy ismeretlen helyen.

megyek chemtrailt fotozni, feljelentem a CIA-s gyiklenyeket!

Vagy pont nem. Egy kirángatott majd helyre rakott karral kevésbé vagy hatékonyabb egy későbbi harcban.

Jön a Lazarus Pit és egyéb nyalánkságok....március 18.-án addig meg lehet facepalmozni :(
http://www.youtube.com/embed/hYJmkCksDNE
SzirmosSzisza
Mást nagyon nem tud csinálni :D

Amúgy a testvér páros egész jól harcolt ahhoz képest, hogy egyiknek el volt törve a keze, másiknak meg beleállt egy fadarab a vállába.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Így keményebbek voltak. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem sokkal gázabb volt a "kirángatomaválladhogyelérdakapcsolót" momentum.
Ha levette volna a cipőjét azzal is éppúgy meg tudta volna hosszabbítani a karját. :)

Szerintem egy cellaban - Mirakuru nelkul is - eleve nagy eselyed van, hogy formaban maradj sajat sulyoddal edzve. (feltelezzuk kapott eleg csirkemellet es rizst:D), ergo az utesenek ereje rendben lehetett. De a technikaja sokat fakult, hiszen Thea is utotte, ahol erte.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.23. 07:13:56

Kijött volna a gyakorlatból?
Egyet ütött és Oliver beájult. :)

Shep
Hát nem is rá gondoltam, mert ő egy nulla, kb annyira tud színészkedni, mint egy darab fa.

Több fórumon igencsak hangoztatva van sajnos, hogy nem fog jó ttenni ez a búcsúztatósdi Atom módra...majd kiderül....mondjuk elég gáz lesz ha egy Atom kell egy Ras Al Ghul sztori záráshoz...
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.21. 11:02:16
Úgy tetszik megint ez a "sztárolva van" duma...emlékeim szerint Amell fiú sem nagyon működött beleélős színészként az első évad során....:D
Shep
Hát szátrolva van ezen a fórumon a Flash keményen de ez az Arrow epizód is jobb, volt, mint bármelyik gyorshajtós rész, ráadásul itt azért még némi színészi munka is folyik néha.

Ez a rész szerintem csak egy felvezetés volt a jövő heti zúzdára, gondolom Arrow utána megy szünetre. Viszont a Flash eddig számomra is sokkal frissebb, élvezetesebb szerethetőbb karakterekkel. A héten a Flash volt a jobb, persze az is közrejátszik hogy szünetre megy, így nyilván pörgősebb részt adnak le. A jövőheti Arrow viszont lehet lepipálja az eheti Berrit.
acsati
én meg úgy vagyok ezzel a résszel, hogy jobban bejött, mint a mostaniak. tetszett, hogy újra a szigeten voltak, lehetne több szigetes, meg múltas rész.
BEAST
Feltételeztem nem a sarokban sírdogálva töltötte a napjait. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerinted ha valaki egy 8nm-es bortoncellaban rohad, akkor mennyire jon ki a gyakorlatbol? Hiaba van meg benne mirakuru, megkophatott es Thea sem gyenge, Olivert is meglepte, amikor elkezdtek gyakorolni.

Narxis
Azért rengeteg meglepő dolog volt, Slade meg már nem önmaga.

BEAST
Szerintem szörnyen gyenge rész volt. Slade karaktere sokkal komolyabb annál, hogy csak így elintézzék egy résznyi családi drámázás közben. A régebbi szigetes flashbackek is élvezetesebbek voltak a mostani "ügynökösdinél".

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narxis
Ez Arrow-nál is így volt az első évadban. Szerintem ez a képregény miatt van, mindenki majd eljut valahova, lesz belőle valami vagy valaki és így a szemünk előtt lesz egy összetettebb karakter.

Flash baja, hogy nagyon sekelyesek a karakterek, Berryn kivul mindenki egydimenzios. Tenyleg olyan, mintha Cartoon Networkre irtak volna, csak nem animacios film lett.

Narxis
Nagyon durva rész volt ez de tény, hogy a Flash most jobban bejön.

Jóvan igyá rá egyet :)
Szerintem a legjobb Flash eddig megkozelitette a legrosszabb Arrow-t, de tul egyszer sem szarnyalta. Mondjuk lehet azert mert Flash celkozonsege inkabb 12-16 eves lanyok, Arrow-e 14-18 eves fiuk.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.19. 09:21:38

Egész jó kis rész volt....nagyot kellett volna alakítani megint, hogy túlszárnyalja Flasht, de jó volt....Jövőhéten jön Atom.
http://www.youtube.com/embed/N4Uf5aiOBZI
DasIsFuck
Ezért etalon a Batman, mert ott szinte minden filmbe amibe szerepel legyen az batman film vagy valamilyen dc film amibe épp szerepel, gyökeresen más Batman figurája, mint amilye Bruce Wayne.

Ettől olyan epic a denevér, tőle epicebb nincs az álarcos maskarás hősök körében.:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.14. 14:21:47

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A "jajdehülyemárhogymégnemjöttrá" minden hasonló sztorira ráhúzható.
Attól, hogy valaki takarja az arcát, attól még a mozgása alapján simán felismerhető annak aki személyesen ismeri. ;)

Jaja nyilván..csak a némileges párhuzamra próbáltam rámutatni :D Csak itt kicsit szarul lett megoldva.
Azért ez a Gordon Denevérember téma igencsak más volt...találkoztak kb 5percekre a tetőn ezek mellett nem is nagyon ismerte Bruce Waynet(jó Gothamos nézetből már túllépnek lassan ezen de azért ott se igazán nézné ki az meber belőle)....itt meg azért akik tudnak róla igen közeli hozzátartozóik vagy barátaik a főszereplőknek hameg nem tudnák akkor meg az volna, hogy "jajdehülyemárhogymégnemjöttrá"
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.13. 19:02:58
Hát Gordon is a legvégén tudta meg hogy ki a Denevérember :D Bezzeg Laurelre egyből rájött...áá nem is vág össze minden :D Na puff vajon ki lehet az erró :D
DasIsFuck
Csak annyi a bibi, hogy itt akik érintettek azok speciel a főszereplők, mivel más állandó szereplői a sorozatnak nincsenek :D

Emiatt igen komolyan belterjes lett az egész.

Szerintem ebbensemmi nagyszám nincs hogy lényegében aki érintett az megtudta...
Shiwo
hát, ha nem jött még rá ezek után, akkor elég ratyi nyomozó (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

acsati
már csak talán Lance nem tudja, hogy ki az íjász, nem? Vagyis hivatalosan nem, de biztos tudja... <#idiota>
DasIsFuck
Na ki nem tudja még a szupertitkos arrow team titkát?

Most már tényleg ott vagyunk, hogy részeként elnyomatnak egy barátok köztöt:D

Bazz tényleg! :D
Narxis
jaja, menő :D

Olivernek egyre Batmanesebb lesz a hangja :DDD