Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a való életben is nehéz ez meg egy sorozat szóval...<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
http://gaborszantai.co.uk/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
amúgy én is sorozatpárti vagyok, mióta rászoktam a sorozatokra kb 2-3 filmet nézek 1 hónapban, bár mikor elkap a gépszíj akkor van mikor felmegy az 10-re is, de ritka már.. sorozatot viszont vagy 40-et biztos nézek, meg mindig ledarálok 2-3 régebbit is egy évben.
Yo, Bitch!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.30. 21:06:53
De mégis szeretem ezt is, meg a Flash-t is, nem várok el olyan hű de sokat, elfogadom amilyen, kikapcsol így is 40-45 percre.
Én nem nézném, ha annyira szarnak tartanám, mint itt egyesek. <#smile>#smile>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Rakás sorozatot darál az ember egy nagy 12-14 részt is akár ,de bezzeg a filmek ezresével sorakoznak a gépen és sosem lesznek kb megnézve
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"közben 5 perc csata ugyabban az IKEA parkolóban minden részben."
Az Arrow ugyanez, csak ott mindig egy sötét sikátorban vagy elhagyatott helyen van a csata, ami persze vérgagyi mindig.
Az Flash sem tökéletes, abban is vannak szar színészek, és meg vannak a szokásos cw betegségei, de az Arrow-ba még több a rossz színészi alakítás, emellett az akciók vállalhatatlanok nagyon sokszor, a Flash-be szerintem nagyjából rendben van a cgi, és az akciók is általában, bár ott is van néha 1-2 necces akciójelenet. A Flash legalább az Arrow-al ellentétben nem veszi magát halálosan komolyan, nagyon jól áll neki ez a könnyed, humoros stílus, ezerszer szórakoztatóbb jelenleg mint az Arrow..
Utoljára szerkesztette: ForzaInter, 2015.03.30. 14:38:39
Yo, Bitch!
Még csak március van, de a Facepalm of the Year 2015 szerintem a tiéd lesz. Olyan cuki gimi l'amour: szeretlek Berry, nem szeretlek Berry, szeretlek Iris, nem szeretlek Iris... közben 5 perc csata ugyabban az IKEA parkolóban minden részben. FAN-TASZ-TI-KUS IZGALMAK!!!
Arrowban legalább van 2-3 szál, mégha ebből 1 visszaemlékezés is.
http://gaborszantai.co.uk/
Ja a Flash-t nézem, klasszisokkal jobb mint ez.
Yo, Bitch!
Utoljára szerkesztette: ForzaInter, 2015.03.29. 20:14:05
Yo, Bitch!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mondjuk itt most Flash-re gondolok inkább,hogy lassan az egész Tomorrow people gárdát behozzák :)
Ez a rész egész jó volt és még a drámázást sem vitték túlzásba.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem nagyon tétnélküli és hiteltelen volt.
Amire felvezetik most a sorozatot az nagyon jó, sőt epicus is lehet, de annyira egyértelmű, hogy nincs tétje az egésznek ami teljesen kiöli ezt az epikusságot.
Az újrahasznosított szereplőktől meg már kivagyok, most épp shado-t dobják újra be a levesbe.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.28. 06:33:44