1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • SzirmosSzisza
    És pár hát alatt átadott olyan tudást amit mások évekig tanulnak?
  • G_ArchAngel #1444
    Hello Laurel már Csőrike lett és Olivér felesége képezte ki, ergó jobb, mint a common assassinok.
  • SzirmosSzisza
    Csak engem zavar, hogy X éve edzenek azok a gyilkosok és Laurel elveri Őket 1-2 hónap tréning után?
  • grebber
    Jó rész volt. Bár ha kritikus szemmel nézem baromság is egyben.

Eddig az volt jaj kövessük Olivért ,mert amit létrehozunk raj meg minden még az életünk árán is nincs apelláta.
    Most adott a szitu hogy Ras-t akarja átverni ,már szar szemét nem hiszünk neki meg mi az hogy elraboltad a feleségem akinek a haja szála se görbült meg látta a 2 hónapos kisgyerek aki a fejéből se lát ki. Hát ez így epic megafail.
  • Shiwo
    naigen.. valszeg WS egymaga kap annyit, mint az összes többi..

az, hogy az IMDB-n nincs róla infó, még nem jelenti azt, hogy sz@r színész.. valahol el kell kezdeni, a legtöbb oscar-díjas színész is anonym senkiként kezdte, míg valami nagyobb felhajtást kapott filmnél fel nem figyeltek rájuk..

persze lehet simán csak annyi szerepe lesz, mint Megan Fox-nak a transformersben...
  • grebber
    Lehet hogy totál bukás lesz a film minek legyen minden szereplő top hájper ismert színész?
  • G_ArchAngel #1439
    De akkor is. Semmi filmes előtörténete nincs az IMDB szerint. Nem lett volna jobb egy Devon Aoki?
  • Shiwo
    azért az elég ritka, hogy ugyan az a színész játssza egy szereplőt sorozatban és filmben is.. Clark Gregg (Coulson ügynök a S.H.I.E.L.D.-ből) a nagyon ritka kivételek egyike, de így hirtelen nem tudnék más ilyet mondani
  • G_ArchAngel #1437
    Most nezem, hogy nem Rila Fukushima lesz a SS Katanája, hanem valami noname csaj, Karen Fukuhara. Még egy rendes képet sem találni róla...

Rila sokkal jobb választás lett volna.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.07. 12:44:52
  • Shiwo
    a többi forrás is ezt írja, inkább ahány DC-s "Earth", annyi verzió...
  • G_ArchAngel #1435
    Ahány forrás, annyi verzió...
  • Shiwo
    végül is az..

"In Countdown Presents The Search for Ray Palmer: Crime Society it is revealed that Earth-3's heroic version of the Joker, the Jokester, is the father of Duela Dent, and that her mother was Evelyn Dent, Three-Face (the Earth-3 version of Two-Face). She was raised by Three-Face and her stepfather, the Earth-3 Riddler, and together the three formed the Riddler Family. "
  • G_ArchAngel #1433
    Szóval nem Joker lánya, hanem szinte bárkié...
  • G_ArchAngel #1432
    Duela has claimed to be the offspring of the following villains:

The Joker[18]
    Catwoman[19]
    Scarecrow[20]
    Riddler[20]
    The Penguin[20]
    Two-Face[20]
    Doomsday
    Dr. Light
    Punch and Jewelee
  • Shiwo
    bah.. pár másodperccel megelőztél :D
  • Shiwo
    esetleg nem Duela Dent-re gondolsz, mint "Joker" - re ?

• Peet81
    ő joker "lánya" http://dc.wikia.com/wiki/Duela_Dent
  • G_ArchAngel #1428
    Teljes a káosz, mert Harley Quinn nő, Joker férfi, de az S.Squad comics Jokere nő. Szóval most én ezt nem ertem.
  • G_ArchAngel #1427
  • Shep
    Eszerint nem http://www.imdb.com/title/tt1386697/
  • G_ArchAngel #1425
    Ha Jared Leto-ra gondolsz, akkor az a Batman vs Superman Jokere.
  • Shiwo
    hát mondjuk ebből a csoportképből kábé Dr. Harleen Frances Quinzel -t ismerem fel

(Deadshotot meg csak azért, mert mindenhol híresztelték, hogy Will Smith játsza..)

valamelyik nap Jókerről is volt valami kép.. ő most akkor ellenfél lesz vagy csak ideiglenesen bukkan fel benne ?
  • SzirmosSzisza
    Picit off, de Suicide Squad film változatból

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A guggoló kardos elvileg Maseo felesége
  • TheFlash4Ever
    Mondtam hogy nem lehet csak úgy Líg vezér, még ha esetleg meg is játssza magát...

Külföldi fórumok tele vannak #Olicity egymondatosokkal szóval a többségnek bejön... nekem se tetszik egyébként, erőltetett kapcsolat.
  • DasIsFuck
    Sajnos ez csatornás adalék mind a kettő sorozathoz, viszont egész konkrétan felicity és oliver kapcsolata nálam mint nézőnél egyáltalán nem működik.
    Az első évadban ellenben sokkal inkább vártam előbb utóbb egy ilyet.
  • G_ArchAngel #1420
    Mondjuk a Flash-fele tininyalazastol meg igy is messze van, de mindket sorozaton segitene a "noi foszereplok" kiir(t)asa. A jovo megvaltozhat a Flashben is! :D
  • DasIsFuck
    Nem a miértjét vitatom, hanem azt ahogy ezt a sorozat próbálja előadni.

Számomra hiteltelen, főleg az után, hogy előadták ezt hazugság címén.
    Meg ez a bizonyos kémia sem nagyon működik szerintem a 2 szereplő között, maximum az első 1-2 évadban, de azóta oliver már minden női szereplővel összejött, meg beleszeretett, ezek árnyékában én nem tudom komolyan venni ezt a felicity-oliver szálat.

Az egész sorozatot egyre nehezebb komolyan venni, a legutolsó résznél már csak kínomban nevetek rajta hatást váltotta ki, annyira komolytalan ez a RA's szál és ezt a részenkénti Barátok Közt-el csak megtetőzik.
  • acsati
    jó mérgespofát vágott végig a részbe oliver :D de amúgy érdekes lehet a további, biztos ilyesmit tartogathatnak évad végére, hogy tényleg megjátssza magát és majd akkor lesz valami
  • xido
    valami nagy titkos tervre számítok ám én is,talán démonbácsi megölésével..ellenben most nagyon megszenvedtem a mai részt,a sok barátok közt elem már engem is kezd felőrölni :)
  • grebber
    Létezik olyan ember aki elhiszi hogy Oliver nem játssza meg magát?

Jó persze a sorozatba lévő társai bekajálták.
  • G_ArchAngel #1415
    A sorozat jó. Ha Felicity meghalna, jobb lenne.

Nem emlékszem az elmúlt évekből még egy ilyen idegesítő karakterre...
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.04.30. 23:50:57
  • SzinesGeza
    Nem, tudom mi benne a hiteltelen.
    Miért ne szerethetne egymásba két ember akik ennyi időt töltenek együtt, pláne hasonló helyzetekben?
  • DasIsFuck
    Úyértem, hogy az egész számomra teljesen hiteltelen.

Mint néző, számomra teljesen fail az egész szerelmi száluk.
  • SzinesGeza
    "a Felicity-Oliver szál csak nekem egy totális csőd?"

Egyelőre most nekik kettőjüknek az. Vagy szeretnél beszállni harmadiknak? ;)
  • G_ArchAngel #1411
    mivel a genre tetszik es sajnos nem eppen tucatnyi van, hogy tudjak valogatni :/
  • Shep
    Na igen, a Daredevil az olyan, mint egy hosszú mozifilm, ennek köszönhetően elég sok benne a lassú rész de, hogy jobban fel van építve, mint bármelyik másik szuperhős sorozat az biztos és hát a színészi játék az azért, nem CW szint :D
  • SzirmosSzisza
    Ennek ellenére kitartóan nézed :D

Pedig ez a sorozat még nem is annyira katasztrófa mint az Under the Dome amit egyszerűen nem lehet abbahagyni, annak ellenére, hogy mit művelnek vele.
  • G_ArchAngel #1408
    Én szerintem mindkettő katasztrófa. Egyikben sincsenek jobb színészek, mint egy napközis bábcsoportban.
  • Oddball29
    A Flash az még úgy ok, csak Iris lóg ki antitehetségként nagyon a sorból. Viszont a Daredevil mellett nagyon látszik, hogy az Arrow színészi munka terén csúnyán le van maradva.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.26. 20:50:31
  • DasIsFuck
    Igazából annyira fail az Ras-szál, főleg, hogy az évadfinálá címében már jó előre le is lövi az egészet, tipikus nagy hűhó a semmiért.

Másik meg ez a Felicity-Oliver szál csak nekem egy totális csőd?
    Amióta először feltűnt eléggé szánalmas nekem.