Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
yeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ahogy az várható volt:
A CW berendelte az Arrow 2. évadját.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Csütörtök hajnalra, és felirat általában péntek-szombat este fele van.

amit leszedek szinkronnal az olyan,hogy az eredeti film van és adnak hozzá kiegészítõ feliratot 😄
max. összesen 2 percet vágtak ki a szinkronosból, de pl. az egyik eléggé jelentõs volt hiszen a 2..részben kivágták mikor a vaterja fejbe lövi magát. aztán a 3.résznél a tetõn mikor harcolgatnak akkor egy jelentet vágtak ki (ez nem lényeges).

no de anynyira kezd izgalmas lenni,hogy ha lesz idõm úgyis nézni fogom a sorozatot.

az eredeti az mely napokon szokott kijönni ?
ForzaInter
szar a szinkron, és még meg is vágják durván ráadásul.

Yo, Bitch!

Amúgy is mondanám,hogy most fejezd be és inkább kezd az elejérõl eredetiben,ahogy olvastam,vágják rendesen,hogy korhatárba beleférjen..
Még nem rendelték be a második évadot, de ha jól tudom a csatornájának a legnézetebb sorozata, szóval nagy eséllyel lesz második szezon.

Zomil
Nyomos indok: eredeti hanggal elöbb nézheted 😄

Amugy 23részes lesz és nem tudok rola, h 2. évadot berendeltek volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nem is olvasok vissza. én a szinkronos verzióval ismerkedtem meg elõbb. majd mivel nagyon bejön a sorozat így leszedtem az 5.részt majd elkezdtem felirattal nézni.
Most nagyon gondolkozom, hogy folytassam felirattal (vszínû ez lesz) vagy maradjak a szinkronnál.
Szerintem szinkronosan jobb a hangja a fõszereplõnek, olyan mély jó. Eredetiben picit magas a hangja persze az sem rossz annyira. A zsaru hangja viszont eredetiben jobb. Összességében jól eltalálták a szinkronhangokat. A sorozat meg igen jó.
fav a topic is. annyit valaki áruljon már el,hogy ez az elsõ évad hány részes összesen illetve várható 2.évad?
acsati
hát az a kép a következõ részbõl való szerintem

az lesz majd, hogy tök felpörög majd a sorozat, akciók, meg minden és vége lesz az évadnak -.- bár szerencsére addig még van pár rész <#vigyor0>
Narxis
lol 😄DD

totál vártam ezt a képet,de akkor ez még ennyire elõre promo?

amúgy valami bajom lehet,de Queen anyuka nekem nagyon milf😊)
Meg amikor kardoztak, és mondta neki a dolgokat, mint amikor ki képezték az újoncokat, vissza hozta elsõ évad emlékeit. 😄

SzirmosSzisza
Én 720p-set szedtem, azzal nem volt probléma.

Mondjuk mobil VLC-n szinte mindig csúszik a hang, de asztalival még nem volt ilyen gond

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Arrow.S01E13.HDTV.x264.REPACK-LOL..mp4

VLC-vel néztem, az elején jó volt, majd onnan kezdett csúszni, mikor John kihallgatta Moira és Malcolm beszélgetését.

http://gaborszantai.co.uk/

SzirmosSzisza
Repackot szedtél le?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nalatok is csuszott a hang?
Akarmivel jatszottam le, borzaszto volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Na meg a beszólása végén, hogy mék a kedvenc fegyója... Óje!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
ja, legjobb! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sir Quno Jedi
Öcsémfacsiga, bexartam, mikor Crixus befigyelt! mUrvajó!4

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Az a sérült Olivör. 😄

SzirmosSzisza
Várjá', második ránézésre ott valaki halott az asztalon ? 😄

Narxis
Na neeeeee, ez de durva!!! 😄DD

SzirmosSzisza
Igazából én vártam rá,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenki mellé kell egy tech zseni 😄 Az se árt, ha úgy néz ki, mint Õ :p

acsati
Ejj mi lesz itt?!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
acsati
ajj de bánom hogy nem tudok eléggé angolul és a feliratra kell várnom 😞 ne kínozzatok! 😄
Narxis
jaja

Narxis
Ez kurva jó rész volt, te jó ég!!! A vége meg OMFG!!!!!!! kÉSZ VAGYOK GYEREKEK, ez a sorozat egy mestermû, mûvészet.

Az RTL tényleg megvágta a részeket? Több helyen olvastam...:/

SzirmosSzisza
Zsír a vége!

Sokan nézték, de azért rekord nem volt 😄

TDC Geronimo
Most fókuszba mondják, hogy televíziós rekordot döntött idehaza az Arrow. Na talán leadják majd így egész évadot és nem szakítják félbe 😄

Bár nem mintha ott nézném retek szinkronnal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Narxis
Bízzunk benne. 😄

acsati
remélem is, hogy nem 😄
Narxis
Elvileg nem.

acsati
ugye a holnapi rész nem marad el a super bowl miatt?
ForzaInter
sajnálom azokat akik tv-ben nézik😄

a legutóbbi rész marha jó volt amúgy.

Yo, Bitch!

Szerintem ott is hülyén fog kijönni, de mindegy, annyira nem is érdekel. 😊

REAL MADRID

Zöld íjász - 1x01: 1,42M (18-49: 681e) + Züld íjász - 1x02: 1,27M (18-49: 624e)
/sorozatjunkie facebook/

REAL MADRID

Az új rész cseszett jó lett, az aktuális rosszfiúval is nehezebb dolga volt kicsit végre valahára, szigetes részek is jók voltak. Jó lesz ez jó lesz!!!
JethroHUN
Most néztem egy az elsõ részt. Ez valami Batman, Robin Hood ötvözetnek tûnik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

LoSA
Most valami csajjal szenved, maffiózó lányával... 😊

acsati
az volt rossz számomra mikor pár részig nem volt ilyen szigetes visszaemlékezés, az hiányzott 😄
SzirmosSzisza
Nem tudom most hányadiknál vagyunk, de ja volt benne egy kicsit uncsi rész, de az új részek jók már!

LoSA
Most néztem meg a 8. részt... Kicsit laposka nekem mostanság... 😞 😞

Narxis
négerének .DDD

De szerintem az rtlen nézök is megtudják majd, mert Oliver elmondta a négerének az apja halálának körülményeit.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SzirmosSzisza
Gondolom a hullatemetés az nem lesz benne.

Narxis
Passz. 😄

Ez a sorozat folyamán szerintem ki fog derülni, és akkor meg majd hozzátesznek egy flashbacket, ha eredetileg nem lesz benne? 😄

REAL MADRID