Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CW berendelte az Arrow 2. évadját.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
max. összesen 2 percet vágtak ki a szinkronosból, de pl. az egyik eléggé jelentõs volt hiszen a 2..részben kivágták mikor a vaterja fejbe lövi magát. aztán a 3.résznél a tetõn mikor harcolgatnak akkor egy jelentet vágtak ki (ez nem lényeges).
no de anynyira kezd izgalmas lenni,hogy ha lesz idõm úgyis nézni fogom a sorozatot.
az eredeti az mely napokon szokott kijönni ?
Amugy 23részes lesz és nem tudok rola, h 2. évadot berendeltek volna.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most nagyon gondolkozom, hogy folytassam felirattal (vszínû ez lesz) vagy maradjak a szinkronnál.
Szerintem szinkronosan jobb a hangja a fõszereplõnek, olyan mély jó. Eredetiben picit magas a hangja persze az sem rossz annyira. A zsaru hangja viszont eredetiben jobb. Összességében jól eltalálták a szinkronhangokat. A sorozat meg igen jó.
fav a topic is. annyit valaki áruljon már el,hogy ez az elsõ évad hány részes összesen illetve várható 2.évad?
az lesz majd, hogy tök felpörög majd a sorozat, akciók, meg minden és vége lesz az évadnak -.- bár szerencsére addig még van pár rész <#vigyor0>#vigyor0>
amúgy valami bajom lehet,de Queen anyuka nekem nagyon milf😊)
Mondjuk mobil VLC-n szinte mindig csúszik a hang, de asztalival még nem volt ilyen gond
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
VLC-vel néztem, az elején jó volt, majd onnan kezdett csúszni, mikor John kihallgatta Moira és Malcolm beszélgetését.
http://gaborszantai.co.uk/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Akarmivel jatszottam le, borzaszto volt...
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bár nem mintha ott nézném retek szinkronnal.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
REAL MADRID
/sorozatjunkie facebook/
REAL MADRID
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
REAL MADRID