Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://en.wikipedia.org/wiki/Speedy_(Mia_Dearden)
REAL MADRID
REAL MADRID
http://dc.wikia.com/wiki/Glades
REAL MADRID
anyu és a kínai is Galdes-t említenek,amiért létrehozták a bizniszüket,meg a srác is Galdes-t említ a környék neveként..
Névrõl nem ugrott be, csak amikor átugrott a kerítésen akkor lett gyanús, meg ugye a vörös pulcsi 😄
Persze ez nem jelenti azt, hogy itt is Vörös Íjász lesz belõle.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem valami katonai titkot tudhat..vagy bázist valahol..
Valaki feldobta a poént talán itt,hogy 5 év alatt egy szigeten elég jól kitanulta Oliver a hackelést meg a szerelést meg minden mást,szerintem is több lesz azon a szigeten,mint pár sátor..de misztikusba nem bocsátkoznék
Mondjuk a wiki ezt mondja róla:
"Yao Fei, in the DC Comics Universe, is a superhero known as Accomplished Perfect Physician, and a member of the Great Ten, a team of Chinese superheroes. "
"Nem elkapni azt a kínai csákót? A másik 2 meg azért van ott, hogy kiszabadítsa."
Hát egy kínai csákóért felbérelni egy kisebb hadsereget? Meg már pár része azt színleli hogy átállt, szóval ha az ö elkapása lenne a céljuk már rég elmentek volna.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg kiváncsi vagyok hogy mit akarnak a szigeten, elvileg ugyan abban a világban játszódik mint a batman, superma green lanter szóval lehet hogy van ott valami alien szuper fegyver 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Akik ezeket a korhatáros szabályokat hozzák szerintem 10-20 évvel vannak lemaradva. Am. ha jól tudom fél 10-kor is adják, akkor az lehetne vágatlan verzió.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
REAL MADRID
jó,mondjuk átlag nézõ ebbõl is kitalálja,mi történt..
remélem nem csak én röhögtem fel ezen a kikacsintáson durván😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
crixus remélem sokáig fog szerepelni a sorozatban, itt is kurva jó karaktere mint a spartacusban😄
a szünet óta pont, hogy jobb lett még egy fokkal a sorozat.
Yo, Bitch!
Legalább valami 1 perces jelenetbe lerendezhették volna belopozik azt ellopja az üvegcsét vagy amibe a vér van!
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://gaborszantai.co.uk/