Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így már vágom, köszi 😉

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve Thea Speedy becenevével inkább Mia Deardenre akarnak utalni szerintem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Speedy_(Mia_Dearden)

REAL MADRID

Igen. Több álneve is van, Red Arrow, Speedy, Arsenal (ezt nem ismerem)

REAL MADRID

Azt vágom h Roy Harper ki, csak h akkor úgy kérdezem h képregényben Roy Harper=Speedy nem?

Glades, Star City azon része amely elszegényedett és a bûnözõk "otthona" lett.
http://dc.wikia.com/wiki/Glades

REAL MADRID

Azért nekem az szöget ütött a fejembe,hogy

anyu és a kínai is Galdes-t említenek,amiért létrehozták a bizniszüket,meg a srác is Galdes-t említ a környék neveként..
Roy Harper - http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Harper_(comics)
Névrõl nem ugrott be, csak amikor átugrott a kerítésen akkor lett gyanús, meg ugye a vörös pulcsi 😄
Persze ez nem jelenti azt, hogy itt is Vörös Íjász lesz belõle.

REAL MADRID

Annyira nem vagyok otthon a képregénybe, szóval tisztába tehetnél nekem vmit, a Vörös Íjász ha jól tudom idõvel a társa lesz, de most a képregénybe Speedy=Vörös Íjász nem? Itt meg ugye a tesóját becézik Speedy-nek.

A lányára kíváncsi leszek, mert nem hiszem, hogy õ most áldozat lenne.

REAL MADRID

És most vettem észre, hogy Kelly Hu játsza China Whiteot 😄

REAL MADRID

Jó rész volt, végre bemutatták a
Vörös Íjászt is.
<#taps>

REAL MADRID

Ha még te is ezt írod akkor tényleg lehet benne valami 😄 Amúgy egyetértek sztem is unalmasabb volt most.

Narxis
Ez talán kicsit gyengébb rész volt, de azért jó volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meg ha csak elkapni akarnák,nem tartanák sakkban a húgával...
Szerintem valami katonai titkot tudhat..vagy bázist valahol..
Valaki feldobta a poént talán itt,hogy 5 év alatt egy szigeten elég jól kitanulta Oliver a hackelést meg a szerelést meg minden mást,szerintem is több lesz azon a szigeten,mint pár sátor..de misztikusba nem bocsátkoznék
Mondjuk a wiki ezt mondja róla:

"Yao Fei, in the DC Comics Universe, is a superhero known as Accomplished Perfect Physician, and a member of the Great Ten, a team of Chinese superheroes. "
Számkivetettet nem láttam 😄

"Nem elkapni azt a kínai csákót? A másik 2 meg azért van ott, hogy kiszabadítsa."

Hát egy kínai csákóért felbérelni egy kisebb hadsereget? Meg már pár része azt színleli hogy átállt, szóval ha az ö elkapása lenne a céljuk már rég elmentek volna.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Szerintem nem akarják ennyire képregénybe vinni a fonalat..sõt...engem már az is meglepett,hogy van családja meg testvére...noha nem ismerem a képregényt,de a Smallville-bõl nekem egykeként rémlik és elárvultan..
Zomil
Szerintem ezzel egyértelmüen utaltam arra, h onnan van a poén 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Szerintem nem nagyon ,mert akkor leesett volna neki is!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Számkivetett-et láttad?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Nem elkapni azt a kínai csákót? A másik 2 meg azért van ott, hogy kiszabadítsa.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Olivernek a Wilsonos mondatát elmagyarázná valaki? 😄

Meg kiváncsi vagyok hogy mit akarnak a szigeten, elvileg ugyan abban a világban játszódik mint a batman, superma green lanter szóval lehet hogy van ott valami alien szuper fegyver 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

az nem õ, hanem a Galaktikás tudós
Narxis
Szerintem nem újdonság egy 12 éves gyereknek se az internet világában az ilyen sorozat. 😄 Sõt szerintem ennél durvábbakat is néznek.

Akik ezeket a korhatáros szabályokat hozzák szerintem 10-20 évvel vannak lemaradva. Am. ha jól tudom fél 10-kor is adják, akkor az lehetne vágatlan verzió.

dave9004
meg kell mivel szombat du fél 3kor is leadják 12-es karikával 😄
JethroHUN
Én torrentrõl töltöm le a 1080p-t, a kép forrás az WEB-DL, az nem a TVben leadott vágott verzió, mivel néhol angol a hang. Nem érdemes semmit se a Tvben nézni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Narxis
Persze próbálják úgy vágni, hogy azért értelmes maradjon az adott jelenet de akkor is szánalmas.

Dr. Bashir a DS9-ból <#taps>

REAL MADRID

felbukkant a maszkos..aztán ordítás..ennyi😊
jó,mondjuk átlag nézõ ebbõl is kitalálja,mi történt..
Narxis
omg...

Na..a szigeten lévõ kínzást szépen megvágta az RTL éppen ebben a percben az egyik korai flashback-ben😊
Zomil
igen az jo volt 😄

"itt ragadtam egy szigeten és az egyetlen barátom neve Wilson"

remélem nem csak én röhögtem fel ezen a kikacsintáson durván😊
TDC Geronimo
Utóbbi pár év egyik legnagyobb meglepetése ez a sorozat. Mostani rész is nagyon jó volt <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ForzaInter
örülök, hogy szántak egy teljes részt a szigetre.

crixus remélem sokáig fog szerepelni a sorozatban, itt is kurva jó karaktere mint a spartacusban😄

a szünet óta pont, hogy jobb lett még egy fokkal a sorozat.

Yo, Bitch!

Narxis
Megtanul harcolni, megtanul pár nyelvet stb. 😄

Nekem inkább az volt fura, h a rendõrfõnök aki eddig megszállott volt, most egy legyintéssel elintézte h megsemmisült a minta...

acsati
Na megnéztem én is. De mi lesz még vajon 5 évig a szigeten? Még alig van szakálla a mostani jelenetekben 😄
Narxis
A vérmintát semmisítették meg és úgy hogy átírták a jelentést, hogy küldje a labor megsemmisítésre.

grebber
Elég lightosan veszik a figurát.

Vérmintát szereznek az íjjásztól ---> Meghekkelik a gépet és kitörlik a jelentést. Gondolom ezzel a jelentés kitörléssel a vérminta annyira megijed hogy automatikusan megsemmisült<#taps>
Legalább valami 1 perces jelenetbe lerendezhették volna belopozik azt ellopja az üvegcsét vagy amibe a vér van!

Narxis
Jaaaa, hát már biztos nem akarták tovább húzni, mondjuk olyan hatalmas elõrelépés nem történt ha a kiindulópontot nézzük.

SzirmosSzisza
Nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem, hogy túl sok. Ha ezt elhúzták volna 2-3 részig akkor azt mondom okés, de szerintem így, hogy az egész flashback unalmas volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hunsub kb mikor lesz?

Narxis
OMFG, szerintem meg kurva jó volt. Jó oké tudjuk, hogy OliVÉR nem hal meg a szigeten, de ettõl még izgis. Yao Fei meg az ausztrál csávó jófejek. Meg jó látni, hogy hogyan lesz a gazdag elkényeztetett srácból egy igazi túlélõ.

Shep
Neked mindegyik az 😊, közben meg szerintem elég sokat esett a színvonal a szünet óta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SzirmosSzisza
Szerintem baszott unalmas volt. Szeretem a visszaemlékezéseket, de ezeken majdnem elaludtam. Az a szõke csaj Felicity a nyakvalamiben?

Narxis
Fúúúú ez de brutál rész volt gyerekek. Nagyon durván tolja az ipart Olivör.

Ja picit ilyen Lucius Fox csajban, vegyítve egykis Erica Durances Lois Lanenel, már nem kinézetre, magatartásban.
acsati
hát igen, eléggé várható volt már, hogy bevonják, mivel túl sokat tudott már a különös dolgokról. amúgy nekem tök bejön a csaj, jó karakter 😄
grebber
Ezt kb már a csaj második felkeresésekor lehetett sejteni!

Sokkal tobben toltik, mint pl. a Spartacust vagy Justifiedot.

http://gaborszantai.co.uk/