Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyik legjobb sorozat ez 😄 kb. vagy 10-szer gyorsabban történnek benne a dolgok mint pl. mondjuk a Smallville-ben történtek. Tele van titkokkal, még mindig nem tudjuk, hogy Merlyn apjának mi a terve és a szigeten történtekrõl is csak keveset tudunk még, pl. mi lett az ottani szereplõkkel stb.
Jó mondjuk ebbõl a Vertigo-s részbõl elég lett volna 1, de számomra 2 nagy dolog is történt a 2. részében, a fiatal srác talált magának egy életcélt(ugye tudjuk ki lesz õ...) és én nem hittem volna, hogy megsajnálom a drogkészítõt akinek gallyra ment az agya. Az a rész amikor Oliver megkímélte az életét sztem egy nagyon jó jelenet volt. Ugye a szigeten azt látjuk, hogyan lesz belõle egy igazi vadász itt meg pont fordítva. Hogyan lesz újra ember. Persze ez messze nem azt jelenti, hogy puhány lenne vagy azzá válik inkább csak, hogy õ is tud ember lenni 5 évnyi pokol után.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azokat a gyakorlatokat elkezdem én is csinálni amit a szigeten csinált! 😄
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
Amugy a szineszek gyakoroljak is a kiejtest😊
http://gaborszantai.co.uk/
REAL MADRID
Yo, Bitch!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
REAL MADRID
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én akarok lenni a magyar Arrow!^^
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
REAL MADRID
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
2013-Mar-27 Arrow 01x18 Salvation
2013-Apr-03 Arrow 01x19 Unfinished Business
[merlinw.org]
Amúgy ez a rész, tényleg jó volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Next PC upgrade: 2022
Majdnem elájultam, szerencse, hogy fekve néztem. Meg a vége is ütött szokás szerint.
OMG ha jól látom akkor márc. 20-ig nem lesz új rész?