Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
fúúúúú BASSZUS ez kész, teljesen kész vagyok, nem ennyire jó sorozat egyszerûen nem létezhet....egyszerûen nem térek magamhoz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Be lett már korábban.

REAL MADRID

grebber
Szerintem 100000%

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Kapufa :D

Be lett rendelve a következõ évad?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

JethroHUN
Spoiler
Én arra gonoltam, h Malcomtól pont Tommy lesz az aki megmenti, de zgye azok után amit látott, nem valószínû.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Akkor még nem tudta, hogy berendelték a 2. évadot <#vigyor1>

Viccet félretéve, szerintem Malcolm el fog halálozni és a már felvezetett nõi lábak tulajdonosa után megy a hajsza a következõ évadban. Na meg lehet egy kis Tommy bosszú is lesz :D

REAL MADRID

SzirmosSzisza
Elõtte azt hittem örökké ilyen lesz az élete, de rájött, hogy ha felszámolja az "undertaking"-et akkor vége mindennek és vissza mehet a normális életéhez.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Olivernek csak valami indok kellett, hogy bejusson az épületbe. Erre Tommy és amit neki mondott teljesen megfelelt.

REAL MADRID

grebber
Oliver nem köcsög amúgy mert adja Tommy alá a lóvat hogy szerezze vissza a csajt erre megy azt lekurja! Kíváncsian várom a folytatást most hogy a "fõellenség" elõtt is lebukott,hogyan fog alakulni. Aztán tuti hogy ilyen csöpögõs szar lesz és összefognak majd!

Nyugi amekkora nindzsa tuti kiköpi :D
Magyarul: Jó Fej?

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Bezony :(

<#rinya>
Yao Fei :[

REAL MADRID

Narxis
:DDD azért nem minden de 80-90%-os arány szokott lenni. Family Guy utolsó 2 része pl. gyenge volt, írtam is topikjában. :D Elementary-ban volt nem rég 1 vagy 2 gyengébb rész asszem aztán nem tom. A GoT alapvetõen tetszik de érezni, hogy más mint a korábbi évad. Ja meg a Dr. Who idei részei se nagyon tetszettek, asszem az az idei legnagyobb csalódásom sorozatok terén.

szucsy89
Már megfigyeltem, neked minden sorozat minden része kurvajó :D

Valamit kritizálj már! <#banplz>
Narxis
Az én lelkesedésem már abból is fakad, hogy szuperhõsös sorozatot láthatok, tehát tök mind1 mi lesz az adott részben már örülök neki. :D Másrészt sztem az átlag 20-24rész/évad sorozatokhoz képest azért ebben tényleg történik annyi minden egy részben, hogy azért meglepõdjön az ember, na meg persze aszittem évadzáró. Sose tudom mikor van vége a sorozataimnak. :/

A lelkesedesetek nelkul lehet en is jonak tartottam volna, de igy tobbet vartam es csalodtam. Nem volt kiugroan jo resz, de rendben volt.

Narxis
Me rövid a promo így gyorsan újra lehet nézni vagy nem tom. :D

grebber
Elég hamar lerendezték Olivert :(

SzirmosSzisza
Miért van 3-szor ugyanaz a videóban ?:D

De amúgy ja, tényleg beillett volna évadzárónak is

Szegény Felicity, remélem nem lesz semmi baja, unalmas lenne a sorozat a folyamatosan W8 promója nélkül <#hehe>

Narxis
Ja bocs ez nem az évadzáró volt pedig annak is beillett volna. XD

http://www.youtube.com/v/mf6ErbZF3xc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez mekkora évadzáró volt gyerekek!!!! Brutális, egyszerûen alig tudok magamhoz térni.

Tessék megnézni :D

REAL MADRID

Narxis
Hallottam róla. :D

Nem ismered az Alias c. sorozatot? :)

REAL MADRID

Narxis
<#wow1>

amúgy lány, nem srác:):D

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REAL MADRID

Shep
Melyik oldalon?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már van hozzá! Igaz nem a szokásos fordító csinálta de semmi gond nincs vele!

18 órája:
Arrow 1x21 továbbra is 40% körül van. Ismét jelezném, hogy a következõ 2-3 hétben lehetnek ilyen csúszások.

REAL MADRID

Shep
A srác leállt a felirat készítéssel, vagy, hogyhogy nincs még magyar felirat?

SzirmosSzisza
xnxx.com, szívesen <#idiota>

Amúgy a nagy harcjelenet után durva volt a folyosón fekvõ emberek száma :D

Kár hogy most nem volt szigetes vissza emlékzeés :(

A kaszinoban volt két nagyon dögös csaj :D Kár hogy imdb-n ne szerepel a nevük :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SzirmosSzisza
Unidac logo =)

Narxis
Huhúúú ez nagyon durva komoly rész volt skacok! :D Tök jó volt látni Ollit milyen volt a sziget elõtt. :D

http://www.youtube.com/v/tPapDYIqWGI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

grebber
Úgy néz ki új társa lesz a hõsünknek!

Narxis
Fúúú ez komoly rész volt. Imádom ezeket a szigetes visszaemlékezéseket. Starling City-ben nem lehet valami jó bodyguard-nak lenni... :D

Már csak 3 epizód lesz.... :/

http://www.youtube.com/v/1M17PTq_was&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"mûanyag páncélok" sztem mi nem ugyan azt a sorozatot néztük. A Spartacus ûber brutálisan jó páncéljait és kosztümjeit, kardjait meg lehet vásárolni ha bírod licittel, és nem 1000 db.-ot, hanem csak azt az 1-et ami a sorozatban is szerepelt.
Nem értitek.
A baj, hogy a tartalom volt ZÉRÓ a Spartacus 2-3. évadban.
Csapongó történet, szinte érdektelen fõszál. Semmit nem lehetett tudni, hogy hol vannak és hogy kerültek oda.
Nem kell élethûnek lennie, de a látványon kívül semmi nem volt a történetben.
Látszódott nagyon, hogy kihúzták a dugót, az Ebay-es mûanyag páncélok, az egyre rosszabb minõségû green/bluebox helyszínek...

ForzaInter
Az a baj, hogy Te rossz szemszögbõl nézed a dolgokat. A Spartacus készítõiének és az íróinak nem az volt a célja, hogy olyan történelmi sorozatot csináljanak ami teljesen fedi a valóságot, ha nem egy elsõsorban szórakoztató sorozatot, ezt pedig tökéletes sikerült nekik.

A CGI-vel valóban voltak néha gondok, de engem ez annyira nem zavart. A sorozat képi világa meg nagyon tetszett, de ez már szubjektív..

A Vikings és a Spartacus két teljesen más stílusú sorozat, összehasonlítani se érdemes a kettõt. Kb annyi a hasonlóság, hogy mindkettõ régi korban játszódik és mindkettõben harcoltak, más nem nagyon.

Yo, Bitch!

LoSA
<#eljen>

Piszok nagy tévedésben élsz, de ízlések és pofonok. Sztem pont te nem látsz a kefélések és a vér mögé...
Narxis
Sztem a történelmi sorozatokat ne keverjük a képregény alapú sorozatokkal, mindegyik egy másfajta irányvonalat követ amihez valamilyen szinten hû marad.

LoSA
Nem akarok offolni, nekem nagyon bejött a Spartacus. Eszméletlen fordulatos volt, mindig történt benne valami izgalmas. Arrow-n meg lassan elalszom... :)

Mint az agyonszaturalt, hipergagyi latvanyvilagu, iszonyatos CGI-hibakkal operalo Spartacus, aminek a tortenlmi szalhoz annyi koze volt, hogy hasznaltak az eredeti neveket.
Vond ki a kefelest es a kepernyore froccseno vert, mi marad?
A 0. es az elso evad elvezheto volt, ami utana jott az szegyen.

LoSA
Mint az Arrow? <#hehe>

Vikings már most sokkal jobb.