Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID

REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
azt meg hogy? Mert az arrow az túl realisztikus, se idegen technológia, se természetfeletti képességek.
Az meg kicsit furcsa lenne ha a 2. évadban megjelenne egy ember aki fénysebességgel fut és lecsapolja egy másik univerzum energiáját 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Volt mostanság szó róla h a sorozat a Dc filmes univerzum tagja, és akár a Justice Leaguben is benne lehet Oliver, de akkor a sorozat csak nem a filmes univerzumba játszódik, mivel gondolom nem ugyanaz lesz a sorozatos Flash mint a 2016-ban jövõ Flash filmes.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Meg ezek szerint végre megkapja a Green Arrow nevet. Ráadásul szépen felfejlesztették a bázist/felszerelést 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként október 9.
REAL MADRID
Amúgy Summer Glau yay
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De mivel nyomorult kocka függõ vagyok és nem érdekelnek így meghagyom másnak<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
http://gaborszantai.co.uk/
Egyszer csináltam egy ilyen 2 hetes sorozat maratont, utána pár napig furcsán éreztem magam a világban, mint ha átment volna rajtam 100 szûzk*rva, félzombiként viselkedtem. 😄
REAL MADRID
REAL MADRID

REAL MADRID

REAL MADRID
Mivel a szigetes történetben még eléggé az elején járnak az ott töltött 5 évnek, becsléseim szerint alig pár hét telt el, tehát további 4 évnyi történés biztos van. Abban az esetben tudom elképzelni, hogy kevesebb, ha a következõ pár hónapban slade-ék meghalnak, és a további idõt egyedül tölti a szigeten remeteként. De ez meg azért nem valószínû, mert valakinek ki kellett képeznie, és az sem rövid idõ. Tehát imho több év eltelik a szigeten aktív kiképzéssel slade-ék részérõl, majd azután történik velük valami, vagy meghalnak, vagy megmenekülnek valahogy és oliver ott marad egyedül.
Az aktuális történeti szálban szerintem elég sok változás lesz. Mivel szükség van egy új fõgonoszra/fõgonoszokra, valamint oliver-mama valszeg dutyiba kerül és õ örökli meg a vállalat CEO szerepét, így azt is kell majd intéznie. Bár ha az ügyvédei kitudják dumálni, hogy malcolm öletett/ölt meg mindenkit, neki pedig a férjét és csak azért nem mondott el eddig semmit, mert megfenyegette, hogy kiírtja a családját és ezt azzal nyomatékosította, hogy elrabolta a férjét, hogy komolyan vegye, így talán megúszhatja és akkor ezen az ágon nem lesz változás.
Ami viszont pozitívum volt, hogy a folyamatosan ellene dolgozó rendõrségi vonal elkezdett benne bízni, ahogy pl. Batman esetén történt a kezdetekkor és szép lassan Gordon cimborája lett.
Errõl jut eszembe, valamilyen Wayne-es említést, cameo szerepet eléggé örömmel vennék. Nyilván nem fogják bruce wayne-t mutatni, se batmant, de hírekben a háttérben mehetne róla egy snitt, netán megemlítik, hogy s queen industries épp a wayne enterprise-al tárgyal valamirõl stbstb.. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ha a dc comicra alapozunk, akkor ez sztem 3 fõgonosz hozható kapcsolatba. Mindegyikre tapsikolnék, bármelyik lesz
REAL MADRID
Aztán Malcolm sikerével adódik a kérdés, hogy kik építik majd újjá a Glades-t, vagy egyáltalán mi lesz a sorsa. Emellett Royt valószínûleg elkezdi Oliver tanítani / képezni.
De az is felmerült bennem, hogy fogják-e még folytatni az 1 gonoszt elintéz / rész felépítést? Mert most, hogy lement az undertaking, már a motivációt is újra fel kell építeni, szóval fogja-e folytatni a listát?
Jó kérdések, ugye? Most lehet agyalni következõ évadig 😊
Szóval számomra nagyon szimpatikus lépés volt. És az évadzáró egy szóval jellemezve: fantasztikus. Egyszerûen az egész sorozat olyan jó, pörgõs, remélem tudják tartani majd a színvonalat.
REAL MADRID
REAL MADRID