1725
-
#683 "Oh!" :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy hülyék ezek, tuti be van kamerázva az a hely Felicity által :/ -
Oddball29 #682 Suicide Squad, elítélt szuperbűnözők titkos kormányszolgálatban . Deadshot is tagja szokott lenni. -
#681 Amúgy az a squad mire volt utalás? -
#680 Ez nagyon jó rész volt bárcsak én is tagja lehetnék az Arrow teamnek.... :D Szegény Laruel, rendesen idegösszeomlást kap majd. -
#679 -
#678 Igen, jó pár szál fut, de ahogy nézem ezt még csak fokozzák... :D Nem baj, végül is nekem tetszik, de én is remélem, hogy jól fogják mindegyik szálat elsimítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Konyigery #677 Ez a részeges Laurel tetszik :D Eddig nagyon utáltam, de kezd érdekes lenni a karaktere. :D Jó pár szálat megnyitottak mostanában, reméljük azért kilyukadnak majd valahova. -
#676 Úha, lassan mindenki tudja mi a helyzet :D -
spike0007 #675 Jó rész volt és nagyon várom a folytatást! :) -
#674 ez a rész számomra dög unalmas volt kivéve mikor Roy-ról volt szó -
Monoton #673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre Red Arrow készülőben :D -
#672 ejnye -
hapi #671 ez a sorozat átment gagyiba, súlytalan lett, az akció részeknél a 90-es évek most már nevetséges kliséit vélem felfedezni. részemről asszem cancel. -
#670 -
#669 Ennél a sorozatnál? Talán 1 vagy 2 rész volt az első évadban aminél azt írtam, hogy kicsit uncsibb volt a szokásosnál. :D -
#668 Volt már olyan ,hogy te nem ezt írtad? :) -
#667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A meztelen képek szerintem sok esetbe nem annyira szexik mint a ruhások -
#666 Jó rész volt, szokás szerint. -
#665 Közepe kimaradhatott volna, de az eleje még vége jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fasza Slade ruhája -
G_ArchAngel #664 Amerikai Nindzsaban is igy volt, szerinted azota nem fejlesztettek a fustben eltunest? -
#663 Tudom sorozat nyújtani kell meg minden ,de érdekesen okádékul lett megcsinálva hogy ott lohol a mocival a kocsi mögött fél centire az eldob egy ninjafüstöt amin kb 3 sec alatt átmegy és jé elveszett a furgon. Epic fail. -
Isti005 #662 Nem volt a legjobb az új rész. A félévadzáróban túlságosan magasra tették a lécet. Itt meg csak lassú építkezés volt. De azért még így is hozza az idei jó szintet! és örülök annak, hogy minden szálat építenek. -
#661 vízszintesen annyira nem látszik -
KaBuTo666 #660 -
#659 Hát a lábai tényleg nem vmi szépek.. -
G_ArchAngel #658 a kis vastag, rovid labakra? nem hiszem... -
#657 6 kis méretű gifre ahol ruhában van? Nem hiszem. -
KaBuTo666 #656 Valaki erre fappol... -
-
#654 Huu ma néztem a tv-ben az Elrabolva c. filmet, hát mire rájöttem, hogy a főszereplő kiscsaj barátnője (Amanda) kicsoda... :) -
#653 mármint Flashnek -
#652 szerintem nagy előnye h a filmes hősökön kívül pl.batman,superman,pókember stb.. talán a legismertebb hős. mert elég sok filmbe meg sorozatba utaltak rá mi a képessége, hogy nézz ki stb.. -
#651 Aquaman-hez rohadt sok CGI kellene, hogy hihető legyen sajnos, így emiatt max nagyvásznas film lehetne belőle, de ahhoz meg nem elég nagy név :( -
#650 Hát ezzel a maszkkal adtak a szarnak egy pofont. :) -
Janika114 #649 Én is azt mondom, hogy tuti berendelik, de hát tavaly is ezt mondták pl a Beverly Hillsi zsarura, hogy tuti berendelés meg tuti siker mindenki várja a fejesek is, aztán semmi se lett belőle. Csak azért írtam, hogy tudjuk még nem 100% a sorozat. De amúgy ott volt az Aquaman is, azt is mindenki tutira vette és tetszett is a CW-nek de túl drágának tartották és nem lett belőle semmi. -
#648 én kizártnak tartom h majd ne rendeljék be, még ha csak azok nézik akik az arrowt is jó lesz, am ahogy én olvastam jobban várják, mivel szerethetőbb karakter. -
Janika114 #647 "de végül úgy döntöttek, hogy nem fog visszatérni, hanem a saját sorozatában lesz a továbbiakban"
Azt tegyük hozzá, hogy akkor tér vissza csak ha megkapja a saját sorozatát, mert eddig csak a pilotot rendelték be, ha nem tetszik majd a vezetőségnek akkor nem lesz sorozat se. Persze nagyon valószínű, hogy berendelik hiszen az Arrow is nagy siker, de hát tavaly is volt egy-két tuti berendelés amiből aztán semmi se lett végül. Bár gondolom ha nem lenne sorozat akkor néha feltűnne az Arrowban. -
#646 eleinte az volt, h a 8-9 részben debütál mint barry allen, és a 20. részben már flash-ként tér vissza. de végül úgy döntöttek, hogy nem fog visszatérni, hanem a saját sorozatában lesz a továbbiakban. Talán majd azzal párhuzamosan, a 3. évadban lesz cameo oda vissza, hogy arrow feltűnik a flash sorozatban és flash az arrow-ban.
Elvileg az van, hogy maga a részecskegyorsítós robbanás, a szobájában felrobbanó vegyszerek keveréke és a villámcsapás hármas véletlen eggyüttese a felelős azért, hogy flash legyen. Arról az apróságról nem beszélve, hogy elvileg a jövőbeli barry allen okozza az egészet, hogy felgyorsul a fénynél gyorsabbra, visszajön a múltba és ő maga lesz a villám amely belecsap. Nem tudom, hogy szándékos-e vagy csak belemagyaárzom, de ha kikockázva megállítjátok ott ahol a villám belecsap, kb látni egy piros körvonalú alakot egy pillanatra. Lehet, hogy csak a villám fénye, de lehet, hogy a rendező gondolt erre és direkt beletette easter egg-ként :) -
#645 Bezony, először a részecskegyorsító "fertőzte meg" aztán bele csapott a villám ami miatt majd a részecskéi képesek lesznek nagyon gyorsan mozogni. :D -
Konyigery #644 Hát nekem az jött le abból a pár percből hogy, a felrobbant részecskegyorsítóból valami kijutott a légkörbe és ezért nem csak sima villámcsapás érte hanem valami menőbb cucc, szóval tulajdonképpen a részecskegyorsítónak is volt köze a dologhoz, csak picit másképp mint képzeltem.