1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • SzirmosSzisza
    "Oh!" :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy hülyék ezek, tuti be van kamerázva az a hely Felicity által :/
  • Oddball29
    Suicide Squad, elítélt szuperbűnözők titkos kormányszolgálatban . Deadshot is tagja szokott lenni.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy az a squad mire volt utalás?
  • Narxis
    Ez nagyon jó rész volt bárcsak én is tagja lehetnék az Arrow teamnek.... :D Szegény Laruel, rendesen idegösszeomlást kap majd.
  • acsati
  • acsati
    Igen, jó pár szál fut, de ahogy nézem ezt még csak fokozzák... :D Nem baj, végül is nekem tetszik, de én is remélem, hogy jól fogják mindegyik szálat elsimítani.

• Konyigery
    Ez a részeges Laurel tetszik :D Eddig nagyon utáltam, de kezd érdekes lenni a karaktere. :D Jó pár szálat megnyitottak mostanában, reméljük azért kilyukadnak majd valahova.
  • SzirmosSzisza
    Úha, lassan mindenki tudja mi a helyzet :D
  • spike0007
    Jó rész volt és nagyon várom a folytatást! :)
  • Darthmushroom
    ez a rész számomra dög unalmas volt kivéve mikor Roy-ról volt szó
  • Monoton
    Végre Red Arrow készülőben :D
  • Narxis
    ejnye
  • hapi
    ez a sorozat átment gagyiba, súlytalan lett, az akció részeknél a 90-es évek most már nevetséges kliséit vélem felfedezni. részemről asszem cancel.
  • Narxis
  • Narxis
    Ennél a sorozatnál? Talán 1 vagy 2 rész volt az első évadban aminél azt írtam, hogy kicsit uncsibb volt a szokásosnál. :D
  • Shep
    Volt már olyan ,hogy te nem ezt írtad? :)
  • DasIsFuck
    A meztelen képek szerintem sok esetbe nem annyira szexik mint a ruhások
  • Narxis
    Jó rész volt, szokás szerint.
  • SzirmosSzisza
    Közepe kimaradhatott volna, de az eleje még vége jó volt.

Fasza Slade ruhája
  • G_ArchAngel #664
    Amerikai Nindzsaban is igy volt, szerinted azota nem fejlesztettek a fustben eltunest?
  • grebber
    Tudom sorozat nyújtani kell meg minden ,de érdekesen okádékul lett megcsinálva hogy ott lohol a mocival a kocsi mögött fél centire az eldob egy ninjafüstöt amin kb 3 sec alatt átmegy és jé elveszett a furgon. Epic fail.
  • Isti005
    Nem volt a legjobb az új rész. A félévadzáróban túlságosan magasra tették a lécet. Itt meg csak lassú építkezés volt. De azért még így is hozza az idei jó szintet! és örülök annak, hogy minden szálat építenek.
  • Darth Sith
    vízszintesen annyira nem látszik
  • KaBuTo666
  • ForzaInter
    Hát a lábai tényleg nem vmi szépek..
  • G_ArchAngel #658
    a kis vastag, rovid labakra? nem hiszem...
  • szucsy89
    6 kis méretű gifre ahol ruhában van? Nem hiszem.
  • KaBuTo666
    Valaki erre fappol...
  • szucsy89

• szucsy89
    Huu ma néztem a tv-ben az Elrabolva c. filmet, hát mire rájöttem, hogy a főszereplő kiscsaj barátnője (Amanda) kicsoda... :)
  • Darthmushroom
    mármint Flashnek
  • Darthmushroom
    szerintem nagy előnye h a filmes hősökön kívül pl.batman,superman,pókember stb.. talán a legismertebb hős. mert elég sok filmbe meg sorozatba utaltak rá mi a képessége, hogy nézz ki stb..
  • Darth Sith
    Aquaman-hez rohadt sok CGI kellene, hogy hihető legyen sajnos, így emiatt max nagyvásznas film lehetne belőle, de ahhoz meg nem elég nagy név :(
  • Shep
    Hát ezzel a maszkkal adtak a szarnak egy pofont. :)
  • Janika114
    Én is azt mondom, hogy tuti berendelik, de hát tavaly is ezt mondták pl a Beverly Hillsi zsarura, hogy tuti berendelés meg tuti siker mindenki várja a fejesek is, aztán semmi se lett belőle. Csak azért írtam, hogy tudjuk még nem 100% a sorozat. De amúgy ott volt az Aquaman is, azt is mindenki tutira vette és tetszett is a CW-nek de túl drágának tartották és nem lett belőle semmi.
  • Darthmushroom
    én kizártnak tartom h majd ne rendeljék be, még ha csak azok nézik akik az arrowt is jó lesz, am ahogy én olvastam jobban várják, mivel szerethetőbb karakter.
  • Janika114
    "de végül úgy döntöttek, hogy nem fog visszatérni, hanem a saját sorozatában lesz a továbbiakban"

Azt tegyük hozzá, hogy akkor tér vissza csak ha megkapja a saját sorozatát, mert eddig csak a pilotot rendelték be, ha nem tetszik majd a vezetőségnek akkor nem lesz sorozat se. Persze nagyon valószínű, hogy berendelik hiszen az Arrow is nagy siker, de hát tavaly is volt egy-két tuti berendelés amiből aztán semmi se lett végül. Bár gondolom ha nem lenne sorozat akkor néha feltűnne az Arrowban.
  • Darth Sith
    eleinte az volt, h a 8-9 részben debütál mint barry allen, és a 20. részben már flash-ként tér vissza. de végül úgy döntöttek, hogy nem fog visszatérni, hanem a saját sorozatában lesz a továbbiakban. Talán majd azzal párhuzamosan, a 3. évadban lesz cameo oda vissza, hogy arrow feltűnik a flash sorozatban és flash az arrow-ban.

Elvileg az van, hogy maga a részecskegyorsítós robbanás, a szobájában felrobbanó vegyszerek keveréke és a villámcsapás hármas véletlen eggyüttese a felelős azért, hogy flash legyen. Arról az apróságról nem beszélve, hogy elvileg a jövőbeli barry allen okozza az egészet, hogy felgyorsul a fénynél gyorsabbra, visszajön a múltba és ő maga lesz a villám amely belecsap. Nem tudom, hogy szándékos-e vagy csak belemagyaárzom, de ha kikockázva megállítjátok ott ahol a villám belecsap, kb látni egy piros körvonalú alakot egy pillanatra. Lehet, hogy csak a villám fénye, de lehet, hogy a rendező gondolt erre és direkt beletette easter egg-ként :)
  • Narxis
    Bezony, először a részecskegyorsító "fertőzte meg" aztán bele csapott a villám ami miatt majd a részecskéi képesek lesznek nagyon gyorsan mozogni. :D
  • Konyigery
    Hát nekem az jött le abból a pár percből hogy, a felrobbant részecskegyorsítóból valami kijutott a légkörbe és ezért nem csak sima villámcsapás érte hanem valami menőbb cucc, szóval tulajdonképpen a részecskegyorsítónak is volt köze a dologhoz, csak picit másképp mint képzeltem.