Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Gondolom oda került ahova Oliver, fasza volt a szigetes rész vége!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Brutál jó rész volt, nagyon tetszik ez a felállás Lance-el vagy hogy hívják. xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Slade-el meg mi történt???

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

acsati
Ismét egy jó rész volt. Bár ez a rendõri felfogás elég érdekesre van kitalálva.
MJW miatt kicsit felugrottam a székben😊
Átjött marvelböl wolverine 😄

Kiváncsi vagyok hogy hogy fog innen megszökni

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Darth Sith

kíváncsi leszek, hogyan oldja meg a 2. rész végi problémát, mert eléggé patthelyzetnek néz ki, ahogy számoltam kb 15 swat-ossal néz szembe, akik teljesen körül állták, egy alacsony belmagasságú szobában. Bármit is csinál, a 15bõl az egyik tuti eltalálja. Innen csak úgy szökhet meg, ha valaki kívülrõl segít neki vagy szimplán eltereli a rendõrök figyelmét, mondván, hogy csak õ ölheti meg 😄 jokernél már láttunk ilyet, hogy azért segített batman-nek, mert nem hagyta, hogy más nyírja ki 😄D
Black Canary-t pl. tudnám értékelni, szép beugró lenne 😊

nem tud valaki arról valamit, hogy lesz-e deathstroke most már napjainkban is, nem csak visszaemlékezésben? mert az elsõ részben látható volt a sziget szélén deathstroke maszkja amibõl kiáll egy nyíl, tehát oliver kilõtte a szemét a szigeten. azt olvastam, hogy ebbe az évadba 2 nagy fõgonosz is lesz és az egyik elég nagy és ismert dc karakter.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

az a baj h sztem elég gagyi megoldással oldják meg..

Shep
Na megnéztem, hát nem túl jó a felirat de nézhetõ volt. Ellenben a rész vége, az nem gyenge, kíváncsi leszek, most mit találnak majd ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1-2 helyesírási hiba van benne de nem zavaró
én is megértem angollal de lusta vagyok "gondolkodni" és így inkább magyarral nézem én is..😄

Shep
Köszi. Ha jó a felirat nem érdekel ,hogy ki fordította. Na nem mintha olyan gyenge lennék angolból de ha van rá mód inkább felirattal nézem a sorozatokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

acsati
Vagy jön egy rejtélyes hölgyemény aki segít neki? 😄

Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg!
grebber
Következõ rész valami
atom ninja füstös meneküléssel
nyit majd tuti 😄

Next PC upgrade: 2022

van nem hivatalos, ha érdekel
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/5228002/arrow-identity-hu

Shep
Nekem egyelõre még egy magyar felirat is megtenné a 2. részhez 😊

acsati
Legyen már a következõ rész! <#guluszem1>
Narxis

Narxis
Számomra ellentmondásos rész volt ez, fõleg a rendõrök viselkedése miatt nyílt ki a bicska a zsebemben. A vége persze szokás szerint ütött. A kínai szõke csaj meg megkapná ami jár neki tõlem ha értitek mire gondolok... ;D

SzirmosSzisza
Errõl van szó!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egyre jobban kezd magára találni szerintem a sorozat, jelenleg arra a szintre ért el nálam tavaly óta, hogy jobban várom az új részt mint pölö az új Supernatural részt.
ForzaInter
Vannak hibái ennek a sorozatnak, de vmi iszonyat szórakoztató.

Yo, Bitch!

Hát direkt azért nem írtam a többit spoilerbe hogy lássátok mirõl van szó, és csak az nézze meg akit érdekel.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

SzirmosSzisza
Úha, lehetne valami dupla spoiler, ebbe nem szép belefutni 😄

igen, azóta már utánajártam, és valóban igy lesz

Elvileg
Laurel eltûnt húga

lesz Black Canary, ha jól rémlik ezt olvastam.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Igen a képregényekben Laurel a Black Canary, itt viszont más fogja játszani. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy késõbb nem lehet belõle 😊

REAL MADRID

A hírekben volt róla szó, hogy behoznak egy Black Canary karaktert, aki nem Dinah Lance.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Segítséget kérnék
nem ismerem a képregényt
amikor megjelent black canary nekem úgy tûnt, mintha Laurel lett volna
utána megnéztem Wikin azt írják h õ az a képregényben
Junkien viszont azt mondják h itt nem õ volt az mert ebben eltérnek
rosszul láttam volna??? valaki segítsen😄

Jo volt, tetszett, bar latszik sok reszletben hogy kicsit low budget vagy inkabb azt mondanam, a mellekszereplok nagyon gyengek (a varoshazas jelenet verciki volt).

A masik, hogy nem talalnak el senkit 10m-en belul (nem tudom M4, M16... mi volt az)?
Oliver behuzodik fedezekbe egy nylonnal letakart allvanyzat moge?
Az ugyvedcsajnak miert kell allandoan ribanckent feloltoznie, ha felelossegteljes munkakore van?

http://gaborszantai.co.uk/

A legnagyobb szerepe meg a fireflyban volt 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Darthmushroom
meg elméletileg Õ gonosz karakter lesz nem?

am a terminátor sorozatba jól játszott 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ÁÁÁ, tudtam, hogy valahonnan ismerõs. A TBBT második évadjában szerepelt az egyik kedvenc részemben! 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

SzirmosSzisza
Dehogy, Summer Glau nem ennyire telt 😊

szucsy89
wow, durva elsõ rész volt... fasza ez a sorozat, és Felicity sem lett csúnyább 😊
Ez ki?

Gondolom civilben az az elnök helyettes csaj

Jó ez, látszik, hogy van karakterfejlõdés és nem csak Olivernél.
És vééégre

REAL MADRID

acsati
Ez tényleg jó kis évad kezdés volt! 😊
SzirmosSzisza
Felicity kibontott hajjal <3

Narxis
Ja mondjuk az egy kicsit fura lesz bár én nem ismerem a képregényt így lesz változtatni való a 3. évadra is. 😄

Hát, nekem nem volt bajom a karakter újraértelmezésével eddig, de most kezdek aggódni, hogy jönnek a habszivacs meg boxkesztyû nyílvesszõk az új no kill-policy-vel együtt...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Narxis
Tyûûûû bazze ez az évadnyitó odab.sz!!!

Narxis
De!

Holnap kezödik nem?

Ha valakinek nagyon hiányzik a sorozat: Arrow Special: Year One (az elsõ évad összefoglalója)

REAL MADRID

Flash elvileg a 8., a 9. és a 20. részben lesz.
Ha jók tudom akkor a 20. rész lesz az eredet történet. :S

LoSA
<#eljen><#eljen><#eljen>

Narxis
😄

acsati
nem szóltam... 😄
acsati
kár, hogy átmegy ennyire irreálisba <#rolleyes>
azért nézni fogom, biztos jó lesz
MerlinW
2013-Oct-09 Arrow 02x01 City of Heroes
2013-Oct-16 Arrow 02x02 Identity
2013-Oct-23 Arrow 02x03 Broken Dolls
2013-Oct-30 Arrow 02x04 Crucible
2013-Nov-06 Arrow 02x05 League of Assassins

[merlinw.org]