1725
-
#723 Azért egy kicsit nagyobb traumát jobb lett volna sladnek kreállni, mint a shados halál főleg ilyen körülmények között..
csodaszer ide, csodaszar oda ez így nagyon hiteltelen, főleg hogy Oliverrel mennyire összejöttek, ahhoz képest eleve a körülmények olyanok voltak amiből nem sok választaási lehetősége volt olivernek.
Összevetve hogy mennyire meg akarja kínozni olivert így slade nagyon nem stimmel, ok ölje meg vagy akármi, de nem indokolja slade nagy bosszú tervét ez az elősztori...
úgy érzem ez a szigetes rész túl nagy szerephez jutott, miközben nem volt eléggé felépítve, speciel nagyon érződik rajta hogy részről-részre duzzasztották a szigetes történetet. -
Isti005 #722 Hihetetlen, hogy így szét van tördelve az évad. De jobb későn, mint soha! -
Konyigery #721 Sajna nem. Elvileg megint egy hét szünet lesz...-.- -
#720 Brutáljó volt, Slade Wilson 4ever!!! -
Isti005 #719 2x15: Talán az idei legjobb rész volt. Nagyon magas a léc!
Jövőhéten pedig Suicide Squad :DD -
Isti005 #718 ráadás: [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/2/28/a1_2014_2_28_o8sx2oigbs_tn.png] -
Isti005 #717 [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/2/28/a1_2014_2_28_n380s9ba39_tn.jpg] -
#716 képt!! -
#715 -
Isti005 #714 Felicity edzőruhában!!! :O ahw -
#713 Már elmondta szal nem nagy titok. :D -
VvD #712 Slade Wilson :) Kíváncsi vagyok miben mesterkedik. -
#711 Fúú a vége az brutál lett. -
#710 Remélem a drámát lerendezték egy időre, a vége nagyon ütős lett! -
#709 :DDD -
Monoton #708 :DDDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#707 ja akkor jó, thx -
Janika114 #706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyugi van, ha jól vettem ki dolgokat, egy rész fog szólni róluk, csatlakozik a csapathoz egy küldetésre, az egy Dig központú epizód lesz, róla lesznek flashbackak. Az SS meg ugye egy bűnözőkből álló csapat akik segítenek a kormánynak, szóval nem kell félni, hogy át áll az ellenséghez, mert sokan egyből erre asszociálnak
-
#705 na neeeeeee ez meg wtf? -
Janika114 #704 A 16. rész a Suicide Squadról fog szólni. Az első kép a csapatról:
Eléggé spoileres!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#703 én eddig sem kételkedtem benne, hogy az nem lenne valódi, látszik rajta amikor csinálja, hogy nem mű, nem úgy, mint a verekedős jelenetek -
#702 lol na erre én is gyakorlok akkor -
#701 -
#700 olimpia miatt 2 hét szünet van. -
#699 Nem. -
#698 Volt a héten rész? -
#697 -
spike0007 #696 Egy újabb remek rész!:)
Meglepő fordulatokkal!
Moira rá*aszott!:) -
#695 -
#694 akkor nem csak én várom a mai napig a baglyot a levéllel Roxfortból :D -
G_ArchAngel #693 Inkabb vetkozne :) -
#692 ejnyeeee :D -
#691 Ha Laurel leesne egy hídról, akkor én különösebben nem bánnám :) -
#690 én inkább varázsolni akarok, sokkal királyabb -
#689 inkább amatőr, tuti h még az őr sem gondolta h ő lőni fog, csak várta h kiüssék...
engem eleve zavar a sorozatban az akció része, mert nagyon erőltetett..szerencsére érdekes a történet legalább.
másik meg nekem külön tetszett az, hogy a flashbacekekben lance officsör egy jóval életvidámabb típus volt abban a pár részbe és erre külön figyeltek.
amúgy az megvan h a goul lánykát nem fogta be Oliver?:D
hát miez már kérem, minimum egy ágyjelenet kellett volna...XD
egyébként én azt várom majd mikor Lancét beveszik az arrow team-be, már nagyon érik, meg lassan Laurelnek is kéne találni vmi szuperképzést hogy ő is aktív részese legyen a storynak:) -
#688 Ja mondjuk az igaz az tényleg érdekes volt. -
#687 Hé, valaki verekedik, menjünk oda egyenként gumibottal annak ellenére, hogy van fegyverünk. Úristen megvert 4 biztonsági őrt, több nem is kell egy repülőtérre! -
#686 Me? :D Nagyon badass volt, én is így akarok verekedni. :D -
#685 Mondjuk az elején a repteres jelenet szerintem nagyon gáz volt, de a híd alatti kis rész kárpótolt érte :p -
#684 hát jah, jó kis rész volt :D