Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kiváncsi vagyok hogy hogy fog innen megszökni
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
kíváncsi leszek, hogyan oldja meg a 2. rész végi problémát, mert eléggé patthelyzetnek néz ki, ahogy számoltam kb 15 swat-ossal néz szembe, akik teljesen körül állták, egy alacsony belmagasságú szobában. Bármit is csinál, a 15bõl az egyik tuti eltalálja. Innen csak úgy szökhet meg, ha valaki kívülrõl segít neki vagy szimplán eltereli a rendõrök figyelmét, mondván, hogy csak õ ölheti meg 😄 jokernél már láttunk ilyet, hogy azért segített batman-nek, mert nem hagyta, hogy más nyírja ki 😄D
Black Canary-t pl. tudnám értékelni, szép beugró lenne 😊
nem tud valaki arról valamit, hogy lesz-e deathstroke most már napjainkban is, nem csak visszaemlékezésben? mert az elsõ részben látható volt a sziget szélén deathstroke maszkja amibõl kiáll egy nyíl, tehát oliver kilõtte a szemét a szigeten. azt olvastam, hogy ebbe az évadba 2 nagy fõgonosz is lesz és az egyik elég nagy és ismert dc karakter.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én is megértem angollal de lusta vagyok "gondolkodni" és így inkább magyarral nézem én is..😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg!
Next PC upgrade: 2022
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/5228002/arrow-identity-hu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
lesz Black Canary, ha jól rémlik ezt olvastam.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
amikor megjelent black canary nekem úgy tûnt, mintha Laurel lett volna
utána megnéztem Wikin azt írják h õ az a képregényben
Junkien viszont azt mondják h itt nem õ volt az mert ebben eltérnek
rosszul láttam volna??? valaki segítsen😄
A masik, hogy nem talalnak el senkit 10m-en belul (nem tudom M4, M16... mi volt az)?
Oliver behuzodik fedezekbe egy nylonnal letakart allvanyzat moge?
Az ugyvedcsajnak miert kell allandoan ribanckent feloltoznie, ha felelossegteljes munkakore van?
http://gaborszantai.co.uk/
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
am a terminátor sorozatba jól játszott 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Gondolom civilben az az elnök helyettes csaj
És vééégre

REAL MADRID
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
REAL MADRID
Ha jók tudom akkor a 20. rész lesz az eredet történet. :S
REAL MADRID