1717

-
-
Isti005 #714 Felicity edzőruhában!!! :O ahw -
Már elmondta szal nem nagy titok. :D -
VvD #712 Slade Wilson :) Kíváncsi vagyok miben mesterkedik. -
Fúú a vége az brutál lett. -
Remélem a drámát lerendezték egy időre, a vége nagyon ütős lett! -
:DDD -
Monoton #708 :DDDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ja akkor jó, thx -
Janika114 #706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyugi van, ha jól vettem ki dolgokat, egy rész fog szólni róluk, csatlakozik a csapathoz egy küldetésre, az egy Dig központú epizód lesz, róla lesznek flashbackak. Az SS meg ugye egy bűnözőkből álló csapat akik segítenek a kormánynak, szóval nem kell félni, hogy át áll az ellenséghez, mert sokan egyből erre asszociálnak
-
na neeeeeee ez meg wtf? -
Janika114 #704 A 16. rész a Suicide Squadról fog szólni. Az első kép a csapatról:
Eléggé spoileres!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
én eddig sem kételkedtem benne, hogy az nem lenne valódi, látszik rajta amikor csinálja, hogy nem mű, nem úgy, mint a verekedős jelenetek -
lol na erre én is gyakorlok akkor -
-
olimpia miatt 2 hét szünet van. -
Nem. -
Volt a héten rész? -
-
spike0007 #696 Egy újabb remek rész!:)
Meglepő fordulatokkal!
Moira rá*aszott!:) -
-
akkor nem csak én várom a mai napig a baglyot a levéllel Roxfortból :D -
G_ArchAngel #693 Inkabb vetkozne :) -
ejnyeeee :D -
Ha Laurel leesne egy hídról, akkor én különösebben nem bánnám :) -
én inkább varázsolni akarok, sokkal királyabb -
inkább amatőr, tuti h még az őr sem gondolta h ő lőni fog, csak várta h kiüssék...
engem eleve zavar a sorozatban az akció része, mert nagyon erőltetett..szerencsére érdekes a történet legalább.
másik meg nekem külön tetszett az, hogy a flashbacekekben lance officsör egy jóval életvidámabb típus volt abban a pár részbe és erre külön figyeltek.
amúgy az megvan h a goul lánykát nem fogta be Oliver?:D
hát miez már kérem, minimum egy ágyjelenet kellett volna...XD
egyébként én azt várom majd mikor Lancét beveszik az arrow team-be, már nagyon érik, meg lassan Laurelnek is kéne találni vmi szuperképzést hogy ő is aktív részese legyen a storynak:) -
Ja mondjuk az igaz az tényleg érdekes volt. -
Hé, valaki verekedik, menjünk oda egyenként gumibottal annak ellenére, hogy van fegyverünk. Úristen megvert 4 biztonsági őrt, több nem is kell egy repülőtérre! -
Me? :D Nagyon badass volt, én is így akarok verekedni. :D -
Mondjuk az elején a repteres jelenet szerintem nagyon gáz volt, de a híd alatti kis rész kárpótolt érte :p -
hát jah, jó kis rész volt :D -
"Oh!" :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy hülyék ezek, tuti be van kamerázva az a hely Felicity által :/ -
Oddball29 #682 Suicide Squad, elítélt szuperbűnözők titkos kormányszolgálatban . Deadshot is tagja szokott lenni. -
Amúgy az a squad mire volt utalás? -
Ez nagyon jó rész volt bárcsak én is tagja lehetnék az Arrow teamnek.... :D Szegény Laruel, rendesen idegösszeomlást kap majd. -
-
Igen, jó pár szál fut, de ahogy nézem ezt még csak fokozzák... :D Nem baj, végül is nekem tetszik, de én is remélem, hogy jól fogják mindegyik szálat elsimítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Konyigery #677 Ez a részeges Laurel tetszik :D Eddig nagyon utáltam, de kezd érdekes lenni a karaktere. :D Jó pár szálat megnyitottak mostanában, reméljük azért kilyukadnak majd valahova. -
Úha, lassan mindenki tudja mi a helyzet :D