Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bullet
Kurva gyorsan fut hülye piros jelmezbe.
Egyébként az utóbbi részbe már megkezdõdött a felvezetése, amikor a hiradót nézték. Az elsõ hír vele kapcsolatos.

acsati
róla mit kell tudni? számomra ismeretlen karakter
igaz hogy nem batman, de elvileg 8. részben jön flash 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

grebber
Ha így haladunk 1 részre beficcen majd Batman is<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

én abszolut nem vagyok comic-film fan, de a szigetes részekkel tökéletesen megvettek
jó a sorozat szerkezete nagyon
Sztem túl sokat vártok ettõl, ez egy CW sorozat aminek a célközönsége a tinilányok, meg a fiatalok. A sorozat is egy képregényre alapul ne várjunk olyan hihetetlen bonyolult történetet meg színészi játékot, ez nem azért készül hogy Emmyket nyerjen, és nem is fog szerintem sose. Szórakoztatás céljára meg tökéletes, akit érdekelnek a képregényes témák annak meg fõleg.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
Szerintem van 1-2 jó csavar benne. Pl. legutóbbi rész vége vagy black canary személye. Persze számomra tök ismeretlen a képregény, semmit nem tudtam errõl a hõsrõl lehet azért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tegnap ledaraltam, valamiert erdekel is es egyben taszit is az egyszerusege - hianyzik, hogy nincs igazi nyomozas, mindig minden azonnal megvan, megoldodik, semmi csavar es sajnos latszik az alacsony koltsegvetes es nemely szinesz megerdemelne egy facepalm-ot, mikor kepernyore kerul - tobbek kozott a polgarmester...

http://gaborszantai.co.uk/

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem annak ellenére, hogy van ugye Blood karakter de itt ez a jóember a Madárijesztõ lesz és a megfelelõ alanya meg majd Bane

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darth Sith

Lehet, hogy itt még csak kísérletezik a szérummal.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Banek túl cingár nem? 😄 [/spoielr]

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A karakter számomra nagyon Madárijesztõ azaz Dr Crane jellegû...

REAL MADRID

Külföldi oldalakon két név merült fel, Bane és a Madárijesztõ.

REAL MADRID

A férfire gondolok 😄

Szerintem nem rá gondolt 😊

REAL MADRID

TDC Geronimo
Atyaég mekkora rész volt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Darth Sith
Black Canary.

De én már deathstroke-ot akarooooooooooom 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

maszkosnak mi a "szuper gonosz" neve?😄

Shep
Hát a teherautós harcnál volt néhány olyan vágás, hogy csak néztem, hogy ez mi akar lenni. Egyébként engem valamiért jobban érdekelnek a szigeten történt események, mint a városban zajlódók. Bár azért az utolsó jelenet nem volt rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Aha... ez is egy vélemény. Szerintem meg semmi baj nincs itt, se a színészekkel se a megvalósítással. Ez a gyenge elég tág fogalom egyébként. Mi gyenge konkrétan?

Narxis
Az én ízlésem nem garancia rá, hogy jobb lett mert nekem az elejétõl fogva tetszett de itt a 2. évadban olyan dolgokat lépnek meg ami tök váratlan, legalábbis nekem az volt.

Az egész megvalósítás néha olyan gyenge mint állat. Az új álarcos csajt jászó színésznõ pedig olyan gyenge mint a magyar színészek...
akkor lehet adok neki egy ujabb eselyt, evadnyito utan en kaszaltam...

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Elképesztõ volt ez a rész, ennek a sorozatnak már díjat kéne nyernie!

ForzaInter
Baszki.. Az elsõ évad is jó volt, de ez a második vmi kegyetlen jó eddig. Az egyik legvárósabb sorozattá lépett elõ nálam hétrõl hétre!

Yo, Bitch!

Na, kezdek érezni valamit...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

SzirmosSzisza
Egyre jobb lesz a sorozat basszus!

Mondjuk mikor a Mayor megtámadta a fegyverleadós eseményt elég gáz volt a lövöldözés, random futottak be az emberek a golyózáporba 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Én elég gyengének találom õket. Vannak érdekesen fordított részek, mondattani hibák is, szóval van még hova fejlõdnie a srácnak magyarból és angolból is.

😄

REAL MADRID

ForzaInter
Jó. A srác csinálta a The Killing utolso évadjának feliratait is, amit a feliratok.info-ra is kiraktak.

Yo, Bitch!

Narxis
<#szeret><#szeret> threesome

szucsy89
Darthmushroom
én azzal néztem, nem rossz egy két helyesírási hiba tûnt fel csak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

opensubtitleses felirat milyen?
Hosszupuskán csak nem akar elkészülni 😞

DasIsFuck
gondolom ez a ra's ghul volt aki a szigeten összeszedegette a foglyokat, hogy kiképezze õket a magánseregébe, a csaj meg gondolom majd a meghalt nem hitt nõvér lesz, végül is ez egy olyan nagyon eggyértelmûen nem használt történetszáll.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

blackfire001
Inkább maradok a találgatásnál. Majd úgy is kiderül. 😊
SzirmosSzisza
Lejjebb valaki leírta dupla spoilerben, hogy ki lesz az!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

blackfire001
Viszont valami köze szerintem lehet Laurelhez, na meg a League of Assassins -hez is. Majd meglátjuk, kíváncsi vagyok. 😊
nem

REAL MADRID

blackfire001
Ez a maszkos szöszi véletlenül nem Talia? Ra's al Ghul lánya..
Shep
Egyébként errõl a szigetes, hajós, túlélõsdirõl csak nekem jut eszembe a FC3?

DasIsFuck
a rettentõen szar kezdés után kezd picit érdekessé vállni, remélem azért a fõszál nem olyan idiótaság lesz mint amit az elõzõ évad zátr le...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

grebber
Kiba.... kiváncsi vagyok ki az a csajszi szerintem az is valami szigetes cucc lesz.

Next PC upgrade: 2022

Na bejött a képbe Ra's al Ghul is <#taps> Slade meg nem fog meghalni, nem kell aggódni 😄

REAL MADRID

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeee<#shakehead>

szucsy89
Gondolom megég a keze/arca, és Olivert fogja hibáztatni miatta, és ezentúl ellenségek lesznek. Én valami ilyesmit tudok elképzelni.
Darthmushroom
elméletileg egész évados szerzõdést kapott csak nem ölik meg akkor ilyen hamar, viszont a csajt nem tudom, rá nem emlékszek h hosszan számolnának a készítõk, de lehet nincs igazam

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

acsati
Igen, de abba csak nem hal bele. Még gondolom jó ideig szerepelni fognak Shadoval. Vagy majd meglátjuk 😄 Jó pár év még hátra van a szigetes részekbõl szerintem.

Narxis
Csak ha túlélte mert az utolsó kép róla ha jól láttam az volt, hogy égnek a kezei?