1725
-
#763 A képregényekben így van, ezt el kell fogadni annak aki ilyen DC vagy MARVEL univerzumra épülő filmeket, sorozatokat néz. -
Oddball29 #762 A szemüveges Clark Kent után ez már feature. -
#761 Mai legjobb jelenet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Olyan aranyos!
-
#760 Ez minden ilyen "beöltözős" hősös sorozatban filmben így van!
Ha már felvesznek egy sima szemüveget már nem ismeri fel senki aki éveket élt vele/együtt dolgozott ismerős stb.
Ezért film/sorozat akármi bármi lehetséges -
#759 Nem volt valami jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jót röhögtem amikor a két tesó elbújt az irodába az asztal mögött és nem ismerte meg Laurel a "beöltözött" Sara-t miközben Laurel egész végig csak róla beszélt :D -
#758 ami béna az béna, hiába néz ki alapból jól, ha a ruha elcsúfítja ennyire...
Más:
Rég láttam ebből a sorozatból ilyen gyenge részt, úgy fél óra után átekergettem... -
#757 pfff -
#756 dehogynem -
#755 Neeeeeem -
#754 Sara elképesztően szarul néz ki a "munkaruhájába".
Meg bénán is néz ki... -
#753 Pedig már nagyon kellett, szegényt rendesen a sötétben tartják. Am. epic rész volt. -
#752 Ez a Theas szál nem kellett volna bele :( -
#751 diggle úgy becsapta az ajtót, hogy a díszletfal belremegett, rofl :DDD
ez a drone-os jelenet meg minden eddigit alulmúlt. -
Oddball29 #750 Már a régi Batman TAS-ban is ő volt.
-
Konyigery #749 És elvileg pont az a Tara Strong volt itt is, aki az Arkham Cityben volt Quinn hangja. :) Nem bánnám ha behoznák a karaktert. :D -
#748 loooool -
Oddball29 #747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#746 Nicsak, még Harley Qinn-t is megvillantották. -
#745 Harley Quinn.
-
#744 Hm, ki ő? Én nem igazán vágom a képregényeket, de érdekel kiből mi lesz? :D Spoilerbe elárultok nekem pár infót? -
#743 Egészen biztosan:)
habár nekem még a régi batman animációs sorozatbeli formájából "szimpatikus"
Ez a ribancos stílus nagyon gyér. -
#742 Annak a cuccnak mi a neve amin edzenek? Pl. a mostani részben is Sarah. Szerzek én is egyet és indulhat az arrow edzés. :D -
#741 Ja, jól eltűnt.:D -
#740 Szerintem innen és amúgy mi lett Summer Glauval? -
Isti005 #739 Hát nagyon olyan volt!!! :)
Amúgy most én felejtettem el valamit a kroábbi részekből, vagy az újdonság volt, hogy Oliver ismerte a fakate nőt az ARGUS-tól? Sőt még úgy is tűnt, mintha a szigeten lett volna a csaj, mert ismerte Slade-et és a haláláról is tudott.
-
Oddball29 #738 Na, csak nem????
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
spike0007 #737
-
spike0007 #736
https://pbs.twimg.com/media/Bifcju9CYAEe6dj.jpg
Közben zajlik a testvérsorozat a The Flash forgatása is szépen! :) -
#735 lol -
#734 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#733 Én nagykèpernyőn néztem full hd/ben de én ilyet nem láttam pedig még a képet is megállítottam.:D -
#732 Uhh, nagyon komoly rész volt! Slade kurva jó főgonosz, Manu Bennett jó választás volt a szerepre. -
#731 Március 19-i rész trailere.
Lesz itt ákcijó :D
-
#730 Lehet tudni még hány rész lesz a mostani(2.) évadból? -
Isti005 #729 3 perces előzetes az évad további részeihez: http://www.sorozatjunkie.hu/2014/03/07/delelotti-video-1-arrow-2/ -
#728 ott volt a 2 évad első részének elején a szigeten a maszkja, amelynek a szeméből állt ki egy nyíl, biztos, hogy ő lövi ki :)
-
xido #727 a végén kezdem azt hinni,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem Oliver lőtte ki Slade szemét,hanem rákattant a mirakuru-ra és kivetette Ivo-val,hogy kísérletezzen vagy valami ilyesmi...
-
#726 Akkor nem lett a bekkattantság elég jól kijátszva, mert kb annyi történt hogy mikor megkapta a szérumot kicsit dühös lett, aztán visszaállt a régi kerékvágásba az agya, majd hirtelen a semmiből rájött az 5 perc...
-
#725 csak nekem tűnt úgy, mintha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Slade "hiányzó" szeme haloványan látszódna a smink mögött
-
#724 Miért hiteltelen? Szerintem jól felvezették, hogy a mirakuru miatt vadállat lesz az emberből. Már a Shado sztori előtt is megölte volna Olit simán. Bekattant a fickó végleg, kb. ennyi a lényeg. Kivi vok, hogy Roy-al mi lesz.