Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Fasza Slade ruhája
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
Next PC upgrade: 2022
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Azt tegyük hozzá, hogy akkor tér vissza csak ha megkapja a saját sorozatát, mert eddig csak a pilotot rendelték be, ha nem tetszik majd a vezetõségnek akkor nem lesz sorozat se. Persze nagyon valószínû, hogy berendelik hiszen az Arrow is nagy siker, de hát tavaly is volt egy-két tuti berendelés amibõl aztán semmi se lett végül. Bár gondolom ha nem lenne sorozat akkor néha feltûnne az Arrowban.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Elvileg az van, hogy maga a részecskegyorsítós robbanás, a szobájában felrobbanó vegyszerek keveréke és a villámcsapás hármas véletlen eggyüttese a felelõs azért, hogy flash legyen. Arról az apróságról nem beszélve, hogy elvileg a jövõbeli barry allen okozza az egészet, hogy felgyorsul a fénynél gyorsabbra, visszajön a múltba és õ maga lesz a villám amely belecsap. Nem tudom, hogy szándékos-e vagy csak belemagyaárzom, de ha kikockázva megállítjátok ott ahol a villám belecsap, kb látni egy piros körvonalú alakot egy pillanatra. Lehet, hogy csak a villám fénye, de lehet, hogy a rendezõ gondolt erre és direkt beletette easter egg-ként 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az mellékes, hogy ha Shado-ra fogják elõbb a fegyvert, akkor is odaugrik, és akkor a másik hölgyemény halálozik el.. viszont ezt még a csaj se tudja, hiszen õk háttal voltak, akár gondolhatja azt is, hogy Oli tényleg õt választotta.. és mivel nõbõl van, simán elszólhatja magát...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
fõleg a mutatott ok-ot nem értem, mert ott én semmi olyat nem véltem felfedezni amitõl sladenek ilyen vendettát kellene indítania, ráadásul elméletileg barátok/sorstársak lettek a szigeten.
ha mondjuk nem úgy kezdik az elsõ évadban ahogy slade hátterét, azt most derülne fény erre meg arra akkor még jól ki lehetett volna hozni egy ilyen csavart, de ahogy kihozták az elég béna lett.
REAL MADRID
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval ezt írói hibának tudom be és ezért mehh.
A vége meg hihetetlen jó volt! Flash és az Arrow maszk rulezz!
Ha így folytatják Bruce és Clark is fel fog tûnni a sorozatban, eszméletlen jó!😊
Nem tudjátok véletlenül van-e valami összevágott videó amin csak a szigetes részek vannak benne?
Nézte valaki magyarul is? A szinkronra rá se kérdezek tudom, hogy azok milyen jól szoktak sikerülni.... inkább az érdekelne mennyire van megvágva vagy teljes egészében le van adva?