Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es moat mi van? IMDB-n nincs kiirva uj epizod, 2014-re sem.

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Színtiszta nerdgasm volt nekem, fõleg a vége. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BÁZZZZZ mi volt ez a rész 😄DD
szucsy89
😄DD nagy forma ez a csajszi
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Shep
Hát ez ilyen képregényes sajátosság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Tudom egyébként hogy sorozat direkt ez a lényege hogy húzzák mint a rétest,de kb az összes rossz arc meg kb mindenki tudja ki az íjász azt nem kürtölik világgá.

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barry nem marad itt szal neki mindegy. 😄

grebber
Lassan kellenek új szereplõk ,mert már alig van olyan aki nem tudja ki a zöld íjász<#falbav>

Nem az a bajom, hanem hogy a nyílvesszõvel a lábában nem bírt odébb lépni mert sikerült oda tapasztani egy ilyen erõs embert...
Darth Sith
A teherautóban pusztakézzel vágte bele a combjába és úgy nem ment bele. De a lábába az íjból lõtte bele, amely véleményem szerint sokkal nagyobb erõkifejtésre képes és nagyobb mozgási energiát tud átadni mint az emberi kéz 30 centirõl 😛 Szval sztem ez a része rendben volt, az ajtó valóban sántított egy kicsit.

Mivel Oliver mondta, h már megküzdött egy ilyennel egyszer és legyõzte, valamint a szigetet korábban mutattták, hogy egy nyíllal a balszeménél átlõtt DeathStroke maszk volt egy cölöpre rakva, valószínûsíthetõ, hogy Slade nem halt meg, csak egy pillanatra kiütötte a cucc, de biztos feléled. A kérdés inkább az, hogy mitõl utálják meg egymást és lesznek ellenségek. Simán az agyára fog menni a cucc, vagy lesz más is?
Az vicces volt, amikor Oliver nézte a biztonsági kamera képét és mondta Diggle-nek, hogy nagyon reméli nem azt látja amire gondol mert akkor nagy szar lesz.. 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

SzirmosSzisza

Kíváncsi leszek mi lesz Sladedel, úgy néz ki meghalt, de Sara valamelyik részben kérdezte, hogy mi van vele, szal biztos lesz valami csavar.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
A lábfeje vékonyabb mint a combja gondolom.

Jaja engem is ez zavar. Meg az hogy miután áttör egy "megerõsített titánium" ajtót, azután simán odaszegezik a lábát egy nyílvesszõvel (ami elõtte eltört a combjában)a talajhoz, és nem bír odébb lépni csak mikor letöri a nyílvesszõt. WTF?
Darth Sith
de legalább mostmár elkezdtek ellépni a realisztikus vonaltól és valóban várható egy komoly deathstroke.. 😛

Narxis
A többség úgyse ért hozzá na 😄

az elejen az a ket biztonsagi or... magyar filmben nem lattam ilyen rossz jatekot :/

es akkor megjegyzik a hullamlemez ajtora, ami fel volt szegelve szaros zarszelvenyre, hogy megerositett titanium - komolyan? 😄

Narxis
Szerintem ez kurva jó részén volt, a végén pedig igazi nerdgasm volt.. 😄

Hat nem tudom mit mondjak... a tortenet nem volt rossz, de a szineszi jatek es a korites egyre Zs-kategoriasabb 😞

Narxis
Nyugi jövõhéten már lesz új rész. 😊

SzirmosSzisza
😞

mehhh akkor már nem is várom 😞 😄
Shiwo
elõrejelzés-spoiler (cikkek alapján)

nagyon ne éld bele magad, most fog megjelenni, mint Barry Allan, de még elvileg mint egyszerû halandó, még nem lesz szupergyors Flash.. majd csak egy külön pilot-ban válik belõle villám vili..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A vége egyáltalán nem volt hülyeség nagyon is sokat mondó momentum volt Rha's al Ghul fõ ismérvét közölték az egésszel. A részecskegyorsítós dolog Flash miatt van ezen nincs értelme agyalni következõ részben elvileg meg is érkezik az úriember. ÉS AZ LESZ AZ ÉVAD FÉNYPONTJA BAZKIII. Már a bejelentés óta a jövõheti részre várok. Théára tuti nem vár fényes jövõ hisz elvileg a vörös csuklyás srác neve Speedy lesz. Ugyebár ez Théa beceneve volt. Szóval valószínû hogy a lány elvesztése után fogja ezt a nevet választani vagy ilyesmi. Úristen de beindult ez a sorozat, csak el ne csesszék.
Én csodálkoztam egyébként, hogy ilyen gyorsan lerendezték a tárgyalást. Azt hittem kitart az egész évadra.

REAL MADRID

Shep
Á a végére ez a hülyeség nem hiányzott, meg úgy összességében az egész rész kicsit olyan felemás volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha visszatér én simán eltudom képzelni, hogy beleépítik szálként a bizonyos Lázár Kútja dolgot 😊
Tommy pedig lesz a Flash, szive helyett egy mini reaktorral?

grebber
Már várom Oliver apja mikor tér vissza.Ezek megcsinálják!
Vaktöltény volt és csak megjátszotta ,hogy Oliver stornger legyen és ezzel vissza is van hozva.<#idiota>

Darth Sith
Mivel tagja a league of assasins-nek, illetve elég komoly befolyással bír, simán eltudom képzelni, hogy nem hagyták meghalni, hanem belevágták egy lazarus pit-be 😊

Jó kis rész volt, de
nekem nem hiányzik ez a szappanopera, hogy Thea Merlyn lánya. Meg úgy hülyeség volt szerintem visszahozni :/

REAL MADRID

Darth Sith
én inkább captain atom-ra tippelnék, mivel az õ felesége védte a bíróságon oliver anyját. Flash-nek nem túl sok köze van a részecskegyorsítóhoz amennyire én tudom.

Egyre nagyobb szerepet kap a league of assasins és vele Ra's is, canary és merlyn által, valamint a h.i.v.e. -al deadshot és deathstroke is elõtérbe kerül, de fõleg deathstroke szerintem. Brotherblood által fejlesztett cucc pedig elõfutára lehet bane-nek. Még, hogy hiányzik valami az évadból.. 😄

A részecskegyorsító biztos Flash miatt volt a hírekben.
Amúgy mi ez az Oliver-Felicity között alakulgató kapcsolat? Nekem nem tetszik a dolog. Volt ilyen a képregényben vajon?
acsati
Meg mi ez a részecskegyorsítós félmondatok a hírekben?
mivel behozzák a sorozatba Katrina Law-t (Spartacusban Mirat játszotta), mint
Nyssa al Ghul, õ Ra's al Ghul másik lánya
eléggé tuti, hogy valami egészen badass dolog készül :-)
Szerintem épp, hogy valami nagyon brutál "cél" van kialakulóban...
Darthmushroom
nem rossz az évad, de nekem valami hiányzik belõle, talán h valami cél legyen amivel tartanak az évad végére. 1.évadba ott volt starling megmentése/glades elpusztítása, most meg kb. minden héten van egy gonosz és kész.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

SzirmosSzisza

Amúgy az a nyílhegy most Theanál van ugye? Lehet ebbõl késõbb baj lesz még 😄

Narxis
Én egyáltalán nem számítottam rá bár tény, hogy eléggé hiányzott egy igazi nemezis az Arrow-nak.

en mar reszek ota varom, hogy visszaterjen, a polgarmester kozelsem akkora geci, nem volt meg az egyensuly, nekem inkabb az volt a meglepetes, hogy eddig halasztottak

Narxis
Tyûûûû ennek a vége jól fejbevágott, aztarohadt!!!!

Jól csinálják, a detektív része csapnivaló, viszont a sztoriban egyik WTF a másik után.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

SzirmosSzisza
Úha, erõs volt a vége!

Darth Sith
én spec évek óta motorozom, és elképesztõen megbízható zselés protektorokat lehet kapni, amit olyan könnyen hajlítasz, formázol rá az adott testrészre ahogy kényelmes, mégis nagyon durva ütéselnyelõ képességük van. Annyira kényelmes benne mozogni, hogy sokszor, ha a városban dolgom van, simán sétálok benne egésznap, megyek egyik helyrõl a másikra stb.. De ezeket mint alapokat felhasználva gondoltam a ruha kialakítását, nem egy az egyben történõ átalakítását. Pl. hálós protektorruhát gondolom már láttál. Annak egy további kombinációja amikor a hálós ruha zselésprotektorokkal van kialakítva, amely olyan érzés, mintha rajtad sem lenne. Nem az a klasszikus kemény, merev hab darab. Továbbá GA sosem hordott bamtan-féle teljesen testrefeszülõ "gumiruhát", csak ezt a zöld ruhát kicsit feldobni, komolyabbra átalakítani.

Ezt mondom, a motoros protektorok merevek, nem tudsz benne igy mozog, izuletnel mozognak, de harcmuvesztet uzni alkalmatlanok. Ezt nem lehet csak ugy osszedobni, mintat kell venni es az labformajanak megfelelo, joval puhabb, flexibilisebb agyagbol elkesziteni.

Darth Sith
de épp erre próbálok rávilágítani, hogy olcsón is meglehetne oldani valami köztes megoldást. rengeteg cosplay van, ahol elég jó jelmezeket megcsinálnak rajongók kb zsebbõl, szakértelem nélkül. akkor nehogy már, egy sorozatnál, ahol azért néhány millió dolláros költségvetésrõl beszélünk és van mögötte egy szakmai stáb, ne sikerüljön valami komolyabbat összehozni 😊

Meg van erõsítve így is a ruhája, emlékezz csak amikor Merlyn többször hátba lõtte.

REAL MADRID

Gondolom sokat ugraltal es masztal mar kevlar pancelban 😄

A ket filmnek azert nem ugyanaz a koltsegvetese, ahol valoszinuleg a Batman ruhaja dragabb, mint egy fel evad az Arrow-bol, azt nem a helyi motoros uzletbol vettek meg...

Darth Sith
engem még mindig az zavar inkább, hogy a ruhája gagyi. sehol egy protektor vagy valami. tudom, kemény mint az állat, de még batman is full kevlar-protektoros ruhát hord, akkor õ miért nem? Mármint a rendezõt nem értem, hogy miért nem tudnak ráadni valami komolyabb cuccot, nem hiszem, hogy nem fér bele a költségvetésbe. Bemehetnének az elsõ motorosboltba, megveszik a legkomolyabb protektoros cuccokat, átfestik/szinezik és a kosztümös részleg beépíti a zöld ruhába. Pláne, ha nagyon rámennek erre a realisztikus vonalra, akkor pont eléggé "hihetetlen", hogy nem védi magát jobban. Kések, szúrások ellen, illetve kisebb kaliberû fegyverek ellen tökéletes lenne.