Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért az ilyenre figyelhetnének a készítõk. oliver azért jobb elfedi magát a kapucninak és a szemvédõnek (korábban festésnek) köszönhetõen csak az arca alsó fele látszik, és mindig tartsa a távolságot mikor lauerellel vagy a faterjával dumál, nem megy oda hozzájuk 5 centire😄 ha közel is van általában féloldalasan vagy háttal áll.
Yo, Bitch!
a sarah-laurel jelenetek ultramegagiga gagyik voltak.😄 na ne már hogy nem ismeri fel a testvérét, akin csak egy szemvédõ volt😄😄
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem úgy mint arrow vagy supremann féle hõsök.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha már felvesznek egy sima szemüveget már nem ismeri fel senki aki éveket élt vele/együtt dolgozott ismerõs stb.
Ezért film/sorozat akármi bármi lehetséges<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más:
Rég láttam ebbõl a sorozatból ilyen gyenge részt, úgy fél óra után átekergettem...
Meg bénán is néz ki...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ez a drone-os jelenet meg minden eddigit alulmúlt.
Per Aspera Ad Inferi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
habár nekem még a régi batman animációs sorozatbeli formájából "szimpatikus"
Ez a ribancos stílus nagyon gyér.
Amúgy most én felejtettem el valamit a kroábbi részekbõl, vagy az újdonság volt, hogy Oliver ismerte a fakate nõt az ARGUS-tól? Sõt még úgy is tûnt, mintha a szigeten lett volna a csaj, mert ismerte Slade-et és a haláláról is tudott.

https://pbs.twimg.com/media/Bifcju9CYAEe6dj.jpg
Közben zajlik a testvérsorozat a The Flash forgatása is szépen! 😊
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!

Nem a lényeg, hanem a fontos!
nem Oliver lõtte ki Slade szemét,hanem rákattant a mirakuru-ra és kivetette Ivo-val,hogy kísérletezzen vagy valami ilyesmi...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../