1725
-
#964 Jól megnézted? Ennyi akció lesz az egész évadban :D -
#963 O-M-F-G -
#962 -
#961 Igazából tetszik csak nem számítottam erre. :D -
Monoton #960 Mi nem tetszik? -
#959 na neeeeee -
#958 [spoiler]
-
Oddball29 #957
Remélem előbb-utóbb behozzák Prométheuszt főellenségnek. -
#956 Neeeem, azért ez túlzás. Szuperhősös, scifi, fantasy ezek amik könnyen bejönnek. Esetleg egy kis drámázással megszórva. Ja meg a komédiák. -
G_ArchAngel #955 De mi mind ismerünk téged - te minden sorozatot imádsz -
#954 Sztem nagyon jó lett, amikor szalad a kifutópályán és lassítva mutatják, hogy ugrik egyet ő meg kiabál egy nagyot vagy mi az annyira "cheesy", hogy beleborzongtam. :D Imádom. :D -
G_ArchAngel #953 Van mit, mert annyira izgalmas, mint a jóban rosszban -
#952 Én úgy tudom h ez messze nem végleges pilot, szóval lehet azért is került ki h vélemény legyen róla és tudjanak változtatni ha úgy van. -
#951 Dehogynem, valamit le kellett vetíteni a fejeseknek, hogy berendeljék. Bár általában szoktak utána dolgok változni. -
#950 kár, hogy felirat még nem készült hozzá, de idővel majd csak :) -
xido #949 és végre megtudtam mit cameo-zik Barry Allen a 90es évekből..azaz John Wesley Shipp..apuci a flashbackekben :) -
xido #948 tényleg az..nem kamu..promóciós példány :) -
#947 hát pedig még is kint van. én még azt is kinézem ezekből a mai gyártókból, hogy nem véletlen került ez ki, egy fajta reklám... ki tudja (lehet túl sok filmet nézek xD) -
G_ArchAngel #946 4 honappal? Kesznek sem kellene lennie... -
#945 idő előtt kiszivárgott flash pilot :-) -
xido #944 és ez mi a manó?
The.Flash.2014.S01E01.WEB.x264-NOGRP[rartv] -
#943 -
G_ArchAngel #942 -
Oddball29 #941 Ezen szakadtam.
-
#940 Ennyi. :D -
#939 Nem értesz te ehhez, felszívták magukat, meg az adrenalin, meg sokan is voltak meg, hát na :D -
#938 de volt csomó ember akinek közel harcban adták be az ellenszert és én azokra gondolok. -
#937 lol, látszik hogy ez az évad eddig kimaradt. na majd pótolom a nyár folyamán... -
Oddball29 #936 Elvileg összenyilazták őket menet közben az ellenanyaggal. -
#935 engem az jobban zavart h eddig egy mirakurus emberrel is alig bírtak de az alagútnál még egy ütést se kaptak be kaptak be ellenük. -
G_ArchAngel #934 Miért kell lelőni a poént? -
#933 Sztem normális, lehet csak tanácsadó lesz a bérgyilkosok ligánál. :D -
Monoton #932 Baloldali a meg a főszereplő :) -
#931 Ez teljesen normális vagy nem?:D -
G_ArchAngel #930 Jobboldali Malcolm -
Oddball29 #929 Ez csak engem zavart?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lance apuka pici lánya visszamegy a Himalája lábához, hogy újra egy fanatikus bérgyilkos kaszt tagja legyen. De nem baj kicsim, szeretünk és örülünk neked! -
#928 hátsó 2 ki? -
#927 Kicsit csalódás volt ez a finálé, jó volt de többre számítottam.. -
#926 Mondjuk ideje lenne, mert már a teljes női gárdán átment Oliver, szóval itt lenne már Felicity ideje is:D -
#925 nem spoiler, csak nem annyira releváns kép
[spoiler]