Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

mai rész...wow...

Kicsit dark knightos lett 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Narxis
Ha ennél is több akció lenne akkor már akciófilmnek is elmenne...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kevesebb családi drámával és több akcióval kibírnám mondjuk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Narxis
Hát pedig akinek ez se volt durva rész az menthetetlen. 😛 😄

Shep
Te mindig ezt mondod, én meg várom a csodát de sosem jön 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
AZTAROHADT!!!!!!! gyerekek ez brutáldurva volt!!!!!! tyû a 700át

SzirmosSzisza
Mi a fene, nagyon durva volt, bár a tököm tele, hogy mindig akkor történik épp valami mikor felfednének valamit 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ForzaInter
Sztem a segítõi.

Yo, Bitch!

És a két másik szereplõ Cisco meg nem tudom ki volt a másik? Flash témában nem vagyok otthon egyáltalán 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

a leendõ feleség szerepét tölti be a net szerint..
emlékeim szerint is..mert a karaktere benne volt a 20 évvel ezelõtti filmsorozatban is...lehet itt se crossover formában Felicity-bel fogják összehozni..
Darthmushroom
Feli mondta h kikapcsolta a kamerakat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tetszett a Flash Crossover. Esetleg spoilerben leírni valaki, hogy az említett Iris milyen szerepet tölt be a Flash univerzumban?
Na igen, ez a másik, Felicityt simán meglátta a biztonsági õr, akit csak leütöttek, aztán semmi leírást nem adott senkinek?

Shiwo
én csak azon fogtam a fejem, hogy elmennek maszkba betörni, bent meg leveszik, nem foglalkozva azzal, hogy épp hány kamera figyeli õket (amelyek nem feltétlen helyben mentik le az anyagot, akár egy netes tárhelyre is mehetne a cucc) + ügyebár biztonsági õr is megláthatja az arcukat (ami végül is meg is történt..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ez rendben van, de azért annyira gagyi se legyen már, mint néha itt.

grebber
Egyszerû,mert SOROZAT!!!!Ezt mindig elfelejtitek köze nincs a valósághoz.

Sorozatoknál, filmeknél, játékoknál oltári nagy hiba, hogy bármit is a de a valóságban nem így van-hoz hasonlítanak.

Next PC upgrade: 2022

ezzel kapcsolatban ott álltam értetlenül,mikor Slade-t kiütötte pár percre a robbanós nyíllal..olyankor miért nem megy oda és vagdossa szét az ütõereit vagy valahogy kivégezni,míg nincs magánál?
DasIsFuck
igen, igazából itt ütközik ki, mikor nem írják meg elõre a fontos részeket.

Az ilyenek konkrétan baromira letudnak húzni egy-egy részt.
Egyébként szerintem jó rész volt ettõl eltekintve.

Én a 2-vel ezelõtti részt tartom az abszolút mélypontnak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sztem meg nem volt egy nagy rész, a vége fele meg az a kamu feszültség keltés iszonyat gagyi volt, amikor Oliver benyögi, hogy azért nem beszélt eddig az ellenszerrõl mert szégyelli, hogy anno nem használta, hanem meg akarta ölni. Ezt a marhaságot... Remélem visszatér év eleji szinthez a végére a szezon.

Biztos direkt csinálják a rendezõk, de az fergeteges, amikor Oliver szórja a hamut a fejére, és az asszony helyreteszi. Nem Sárika, a másik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon jó rész volt! Jó kis fight-okkal! Laurel pedig meglepõ módon nem volt idegesítõ, sõt kezd olyan lenni, amilyennek a sorozat elején megismertük! Asszem kezdem újra megkedvelni!
Tombraider: Viszont Laurel rájött arra hogy a Huga a Kanári!😊

grebber
Szar rész volt ,mert nem tudta meg most senki ki az íjász<#idiota>

Shiwo
külön sorozatot kap, elvileg annak a legelsõ részében

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Újabb 100/100-as epic résznek lehettünk szemtanúi! Szegény Roy-al vajon mi lesz? Barry-bõl mikor lesz már a The Flash? Nagyon várom már!

Narxis
yeeeeee<#szeret>

http://gaborszantai.co.uk/

dartonite
Ez a Laurel mennyire csapnivalo szineszno szegenykem,azert ez az utolso par masodperces szemforgatas eleg nevetseges volt.Azt meg foleg unom hogy a sajat csaladtagjaikat nem ismerik fel fel meterrol mert egy kib@szott zorro maszk van rajtuk 😄
Az ilyen apro(?!) blodsegek mellett azert be kell vallanom egeszen kellemes a sorozat.Persze ez foleg koszonheto Crixusnak.
Narxis
Nincs, hogy rohadjanak meg... Am. inkább befejezõdhetne hamarabb az évad mint az, hogy szünetekkel próbálják nyújtani tök feleslegesen.

SzirmosSzisza
Nincs új rész :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem slade nem is tudja , hogy ki a feteke ruhás cica . Azthiszem régebben beszélték , hogy oliver látta a szigeten meghalni sárikát gondolom ez akkor sladere is igaz lehet.

SzirmosSzisza
Mert Olivérnek akar fájdalmat okozni (vagy a képzelt Shado azt parancsolta neki 😄)

Mondjuk azt nem ertettem, hogy miert csak Olivért kopte be Szléd, elmondhatta volna, hogy Sárika a csuri... (vagy másik maszkos, mert Lórinak fogalma sincs arról, hogy madár a huga).

http://gaborszantai.co.uk/

DasIsFuck
na a ultra pocsék rész után azért visszatért a sorozat😊

azért a céges biz-basz érdekes volt...az szerintem merõ faszság hogy a vezérigazgató átmenetileg kinevez a helyére egy másikat aki rögtön a tanáccsal véglegesíti?

másik ez az elrablásos dolog, én emlékszem rosszul vagy tényleg tele volt ilyen takenekkel az évad és ezt tizedjére is világnakvégedráma szinten akarják elõadni?
mert így kezdenek kicsit súlytalanná válni.

a cselekményt mondjuk nehéz lesz fokozni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
Slade szerelmes volt Shado-ba tök mind1, hogy mennyire viszonozta és a mirakuru meg megbolondította, pl. láthattuk, hogy folyamat halucinál, látja Shado-t. Szerintem felesleges túlmagyarázni, Roy-nál is látszik, hogy mennyire agresszív lett.

Victor1103
Szerintem jo volt a resz, de csak nekem tûnik az egész központi konfliktus súlytalannak? Mármint Slade utálata Oliver felé Shado miatt? Igazából Shado mindig Oliverrel kavart, a végén volt valami fellángolása Slade fele, de azt én nagyon kevésnek találom, hogy ekkora bosszúhadjárata legyen miatta. Perzse utána még történtek dolgok, de mint fõ sérelem mindig ezen lovagolnak.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ja igen amikor a híreket nézte, pont nem figyeltem. Visszanézve valóban jogos a reakció, hogy rá akarta csapni az ajtót. 😄

REAL MADRID

SzirmosSzisza
Nem találkozta, de be volt mondva a hírekben, gondolom onnan ismerte fel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én nem emlékszem, hogy Laurel és Slade találkoztak már volna, szóval ez is egy érdekes szál lehet.

REAL MADRID

grebber
Há hogyne hinnének neki! Legalább már nem az ismeretlen íjászt kell utálni mert nem mentette meg xy-t meg hol volt akkor amikor ... hanem már egy ismert személy lehet sanyargatni/zsarolni stb.<#eplus2>

Norbi1990
<#idiota>

De amúgy érdekes, hogy egy vadidegen elmondja és egybõl elhiszik neki 😄
grebber
Remélem hoznak be majd új szereplõket akik még nem tudják hogy Oliver az íjjász!<#eplus2> Bár lényegtelen lenne ,mert köv részbe aztán õk is megtudnák.<#banplz>

acsati
Na ez tényleg jó rész volt. Beindultak itt az események, Slade bácsi gondoskodik itt az izgalmakról <#eplus2>
Narxis
Aztarohadt!!!

Az egyik legjobb rész volt az évadban a mostani, de két hét múlva ami lesz az már álleejtõ:

SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Durva, hogy a promóban úgy volt beállítva, hogy komoly harc jelenet lesz, aztán csak lelõtték Sladet 😄

Narxis
Tyûû gyerekek ez brutális volt, szegény Oli.

Szerintem ezt mindenki tudja de ettõl még ilyen totál béna megoldásokkal talán nem kellene operálni, ráadásul lassan az egész város be lesz zsúfolva a sorozatba, ami többnyire egyenes út a kaszához.

grebber
Bármelyik akár milliárdos költségvetésû bármire rá lehet ilyen szarságokat mondani.Ezért filmek sorozatok stb közük sincs a való élethez.
Csak sokan ezt nem tudják elviselni vagy nem tudom hogy feszt belekötnek minden szarba.

Hát az lehet 😊 Egyébként én még mindig a szigetes részeket érzem erõsebbnek a sorozatban.

Narxis
Kicsi a stúdió. 😄