Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mai rész...wow...
Kicsit dark knightos lett 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
emlékeim szerint is..mert a karaktere benne volt a 20 évvel ezelõtti filmsorozatban is...lehet itt se crossover formában Felicity-bel fogják összehozni..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sorozatoknál, filmeknél, játékoknál oltári nagy hiba, hogy bármit is a de a valóságban nem így van-hoz hasonlítanak.
Next PC upgrade: 2022
Az ilyenek konkrétan baromira letudnak húzni egy-egy részt.
Egyébként szerintem jó rész volt ettõl eltekintve.
Én a 2-vel ezelõtti részt tartom az abszolút mélypontnak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tombraider: Viszont Laurel rájött arra hogy a Huga a Kanári!😊
http://gaborszantai.co.uk/
Az ilyen apro(?!) blodsegek mellett azert be kell vallanom egeszen kellemes a sorozat.Persze ez foleg koszonheto Crixusnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
azért a céges biz-basz érdekes volt...az szerintem merõ faszság hogy a vezérigazgató átmenetileg kinevez a helyére egy másikat aki rögtön a tanáccsal véglegesíti?
másik ez az elrablásos dolog, én emlékszem rosszul vagy tényleg tele volt ilyen takenekkel az évad és ezt tizedjére is világnakvégedráma szinten akarják elõadni?
mert így kezdenek kicsit súlytalanná válni.
a cselekményt mondjuk nehéz lesz fokozni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem emlékszem, hogy Laurel és Slade találkoztak már volna, szóval ez is egy érdekes szál lehet.
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Durva, hogy a promóban úgy volt beállítva, hogy komoly harc jelenet lesz, aztán csak lelõtték Sladet 😄
Csak sokan ezt nem tudják elviselni vagy nem tudom hogy feszt belekötnek minden szarba.