1725
-
#1084 jaja, Oli nagyon tud -
#1083 boxkesztyűs nyíl, befosok :DDD
minden részben van valami fergeteges. -
Isti005 #1082 Köszi!
Felfigyeltem rá én is többször a rész folyamán. Úgy látom a promoból, hogy a jövő héten még többet kapunk belőle. -
#1081 A csaj a végén, aki meglőtte a 2 rendőr lábát és kiszabadította Isaac Stanzler-t, Ted Grant segédjét, aki valószínűleg Wildcat a névből, boxoló létéből, és a fekete fél arcát takaró maszkból ítélve. A képregényben Cupid egy volt Spec Ops katona, akit elhagyott a férje, ezért jelentkezett egy kísérleti programba, aminek köszönhetően megnövekedett az ereje, de ugyanakkor elvesztette emlékei egy részét. Néhány évvel később rájött hogy volt férje Starling Cityben tartózkodik, és egy hosszabb vadászat után meg is ölte, ekkor találkozott először Green Arrowval, akit azután folyamatosan figyelt, mondhatni megszálottja lett. Ez látható is a sorozatban pl. Grant edzőterme előtt a tömegben figyel, vagy Diggle kocsija környékén is látható.
Most így utólag belegondolva, Sara halála nem igazán izgathatja, sőt lehet ő ölte meg, mert elvégre ők csak ellenségek. Ő Oliver megszálottja és nem Sarah-é. -
Isti005 #1080 Ki ez a Cupid?
Egy kis háttértörténetnek örülnék, köszi :) -
#1079 Most csak arra leszek kíváncsi, hogy Cupid hogyan fog reagálni arra hogy Black Canary (Sara) halott, és a helyét a nővére veszi át. -
G_ArchAngel #1078 Laurel...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
spike0007 #1077 Ok, köszi! Nem szóltam! :) -
#1076 Kéne! -
spike0007 #1075 Kéne egy topic a The Flash-nek is nem? :) -
G_ArchAngel #1074 Mert faj, hogy van egy jo lehetoseg es igy el van baszva. Es ezt nem lehet megmagyarazni a keves penzzel, egyszeruen minimalis figyelemmel es sokkal kreativabb csapattal mar jobb sorozatot lehetett volna kesziteni. -
#1073 Elég vicc, hogy állandóan fikázod a sorozatot, a szereplőket, és mindent ami "Arrow", de még mindig nézed. -
Konyigery #1072 Bázz most néztem csak a 03x04-et és a vége tyúúúúhhh :DD Annyira vártam hogy Liam Neeson forduljon hogy hirtelen őt is láttam. Amúgy nem tűnik rossz választásnak, a hangja kurvajó volt, szakálla kicsit lehetne hosszabb. -
G_ArchAngel #1071 Eleg vicc, hogy a kemeny harcoscsajnak, aki atesett a legdurvabb assassin kikepzes light verziojan nincsen semmilyen izom a hasan es a karjain.
Ertem, hogy low cost, de erre sincs penz, hogy feluleseket csinaljon?
Felicity meg jobb, ha nem mutogatja a vastag elefantlabait, raferne egy fogyokura, mert lassan egyben van a nyaka az allaval. -
#1070 tényleg jobban néz ki úgy, pedig nem szeretem a rövid hajú lányokat, de neki jól áll:D -
#1069 jaja xD -
#1068 btw thea-ból milyen jó kis csaj lett, így rövid hajjal. -
#1067 Na ez végre jó rész volt, bár az akciók egyre gagyibban vannak megkoreografálva. -
#1066 Az is lehetséges, és akkor az azt is megmagyarázná, hogy hogyan lesz Arsenal, bosszúból. -
#1065 Nettó hülyeség Roy tette csak biztos majd kiderül hogy razalgulék valahogy belötték és tudatalatt megölették vele. -
#1064 Szerintem el fogják játszani azt, hogy minden rész végén valaki más fogja beleálmodni magát a gyilkos szerepébe -
#1063 A vége mi volt??? Remélem csak egy rossz álom. :D -
#1062 áh értem, legalább arrow-t lehet nézni ma -
#1061 A betyárját ez a rész kiakasztotta az epicness mérőműszerem, a véfe meg hatalmas WTF!!! -
SlayR #1060 Valami ünnep nap volt asszem kint azért -
#1059 november van, ilyenkor sok sorozatba szünet van, bár én nem tudom h miért. -
#1058 Flash vajon miért nem volt ma? -
#1057 AZTAROHADT
-
#1056 kicsit macgyver-es volt:D -
#1055 hát azon a két maszek íjon beszartam :DDD -
#1054 Ez is szar rész volt sajnos, még roszabb mint az első kettő.. Egyedül Merlyn-Thea szál volt jó. -
#1053 Úgy mi értelme lenne a sorozatnak ,ha megy 2-öt moccan fekszik mindenki és ügy lezárva.
Laurel lesz az új kanári aztán éjjelente majd catwomen jelmezbe fogja csapatni -
xido #1052 Na pont ezen röhögtem..hogy már egy piti ganxsta nincs a városban,aki egy ütéstől feküdne,mind fekete öves :) -
#1051 Na ez tényleg jó rész volt, bár ez a lassan mindenki fighter lesz dolog elég vicces kezd lenni. -
#1050 Sztem meg pont, hogy Laurel miatt lett egy igazán érdekes rész. Végre elviszik a karakterét egy érdekesebb irányba. -
#1049 Laurel LOL -
#1048 Laurel nélkül egész jó lett volna a rész imho. Vége meg szokás szerint érdekes lett. -
#1047 Nem tudom mi van ezzel a képpel ,de bárhol lejátszom magamba elkezdek röhögni. Ez főleg a városba furcsa hogy a nagy nullára magamba röhögök -
SlayR #1046 Azért sokkal többet is lehetne kihozni a dologból... -
#1045 hát azért ez nem ilyen egyszerű. az orbitális baromságok felett nem lehet szemet hunyni, és azzal magyarázni, hogy itt ne keressünk realizmust, mert képregény sorozat. az meg, hogy cw és nem a legjobb színészek vannak benne oké, de néha olyan botrányosan szar alakításokat láthatunk mint a barátok közt-ben.. na de mindegy, azért szórakoztatót még mindig, csak hát vannak hibák bőven.
az idei évadban benne lesz amúgy vinnie jones is:D