1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • Konyigery
    Hát ne felejtsük el hogy még Vinnie Jones is visszavan, és ittvan Ray Palmer karaktere is..lesznek még itt dolgok :D
  • Shep
    Hát nem rajta múlott. :)
  • SlayR
    Bár azért gyanús, hogyha van egy kis fantáziája a készítőknek, ha más nem az évad végére bekerül a Lázár Kútja akár Ra's Al Ghul feltámasztásával... :)
  • SlayR
    Amúgy meg olvasgatva a dolgokat nem igazán jó felé halad a történetfolyam. Hiába Ra's Al Ghul kicsit olyan mintha túl gyorsan túl akarnának lenni a dolgon, ami eléggé rossz ötlet...nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni a témából mondjuk egy Lázár Kútja kitérő netán ezáltal Sara feltámadása....stb stb ehelyett most úgy néz ki az évad második felébe visszahozzák Deathstrokeot....
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.06. 09:34:17
  • Narxis
    Ennyi.
  • SlayR
    Ha a Flash nem lenne ez se ilyen lett volna... :)
  • Shep
    Na ez igen, ez már valami volt, erre már majdnem rá lehet fogni sorozat szinten, hogy epic volt, nem úgy, mint a Flash-re,
  • Shep
    Én meg azt hittem epikust jelent, na mindegy :D
  • Narxis
    Epic magyarul csúcsszuper.^^
  • Shep
    Akkor nem is epic? :D
  • Narxis
    Naaaa, mindkettő jó volt. :)
  • G_ArchAngel #1113
    Klasszisokkal jobb volt, mint a Flash crossover
  • Narxis
    Hatalmas rész volt, egyszerűen csúcsszuper!
  • DasIsFuck
    Neeem, én annó sírtam a sárkányszíven..XD

Leginkább animéknél tapasztalok olyat, hogy egy-egy karakternél összeszorul a szívem a vele megtörtént események folytán.
    Éppen a minap volt egy hasonlóbb megható/megérintő élményem és ezért tűnt fel most flash dara közben, hogy itt orba szájba megy barry,caitlin és egyebek tragédiája és érzem, hogy nagyon hatnia kellene ezeknek és nem..

Ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor papírt eszel és a tízen akár hanyadik után azt várod, hogy majd ízleni fog és az istenért sem akar ízleni...
  • Narxis
    Elmúlt az újdonság varázsa, nincs az a pörgősség mint az első évadban. De ettől még eszembe se jutott, hogy kaszáljam.
  • Narxis
    Lehet, hogy antiszociális vagy. :D
  • DasIsFuck
    Ilyenkor szerintem csináld azt mint én, abbahagyod a heti részeket és egy kisebb-nagyobb kihagyás után elkezded ledarálni.
    Nálam működött.
    Én a második résznél besokalltam ennél az évadnál és egyszerűen nem néztem tovább, majd pár napja elkezdtem ledarálni és ismét meglett a sorozat varázsa.
  • DasIsFuck
    Egyébként velem van a baj, hogy a karaktereket nem tudom sajnálni, átérezni a fájdalmaikat amit olyan nagyon próbálnak a sorozatok a szemembe nyomni.
    Pl most elkezdtem a Flasht darálni és ott is ez van, hogy nyomják a szádba hogy milyen nagy fájdalmon ment egy adott karakter keresztül, meg, hogy mennyire együtt kellene éreznem vele, de abszolút nem működik..
    Max nevetni tudok ezeken...

De valahogy egy sorozatnál sem működik ez, pedig nagyon gyakorta előfordul.

Például animéknél van hogy egy 1-2 perces felvezetetlen jelenetnél elérik ezt, az ilyen sorozatoknál meg azon kapom magam, hogy végig magamba a karakterek nagy drámáján gúnyolódom:D
    Tényleg olyan idegesítő már egy idő után, hogy agyba-főbe nyomják és nem hajlandó működni:D
  • RatBaG #1106
    nem nagyon volt még ilyen, de most kezdem unni a sorozatot, és megfordult a fejemben, hogy passzolom...
    szvsz sokkal unalmasabb, mint az első évad. nincs egyetlen igazi ellenfél sem (merlyn, slade), thea-val se történt semmi, mióta visszajött. minden részben csak a városban maszekolnak, piti bűnözőkkel van tele csak.
    eljutottunk oda, hogy jelenleg felicity a legizgalmasabb karakter, mondjuk én korábban is bírtam. a hong kong-i szál is full gagyi.

a the flash most sokkal jobban tetszik.
  • Shiwo
    gondolom igen
  • Oddball29
    Ebből a Tatsuból lesz a DC-s Katana?
  • Shiwo
    nekem van egy olyan érzésem, hogy Oliver előbb-utóbb Tatsu lábai közt fog kikötni...
  • ForzaInter
    szerintem nagyon rossz a hongkong-os szál, a szigetes sokkal jobb volt.
  • DasIsFuck
    Na visszatértem a sorozatba és szépen ledaráltam a 3.résztől.
    Kelett egy kis szünet mert heti iramba besokalltam tőle, de most így megint adta a sorozat.

A hong-kongos szál egész jó kezd lenni, sokkal érdekesebb mint a sziget volt.
    Bár nem tagadom, hogy az oliver és Akio közötti feszültség teszi azzá.
  • ForzaInter
    Fél Spartacus színészgárda feltűnt már a sorozatban..:D
  • acsati
    Én is arra gondoltam, hogy elmennek és jól berúgnak :D
  • Konyigery
    Nekem annyira nem jött be ez a rész, picit kezd sok lenni ez a Felicitys románc, lehet egyáltalán nem kellett volna ezt behozni. Amikor a végén ott Royyal szenvednek azthittem hogy vagy kocsmába, vagy valami jókis gonosztevő vadászatra mennek...erre vacsizni Digg-hez....nyeeehhh, hagyjad már :D Na majd a következő rész :)
  • Shiwo
    Person of Interestben is feltűnt (:
  • G_ArchAngel #1096
    Lol a vegen Ashur a Spartacusbol, mint Captain Boomerang :D
  • spike0007
    Az új Kanárit meg Atomot várom már nagyon!!!
  • spike0007
    Filler rész volt, de nagyon jó rész volt. Az ötödik rész óta jó részek vannak végre!
    Sztem már a Flash crossover is felkavarja az állóvizet, utána meg jön Ra's al Ghul!:)
  • SlayR
    Jövőhét után lesz a Crossover elsőre én is benéztem.....
  • Narxis
    Ja jó volt de most a Flash a kedvencem. Az Arrow-nál is már érezni a rutint, megy rutinból minden vagy elmúlt az újdonság hatása. Ra's al Ghul majd felkavarja az állóvizet csak ne húzzák túl sokáig a megjelenését a városban.

A Flash vs Arrow részt viszont nagyon várom. :D
  • G_ArchAngel #1091
    Narxis minden oke?
    Kijott az Arrow uj resze es meg nem irtad, hogy sokkot kaptal, annyira jo volt :D
  • G_ArchAngel #1090
    8 kommenttel alattad, a scroll nagy talalmany!
  • Narxis
    Flash promóba nem úgy tűnt.
  • Norbi1990
    Ha jól tudom jövőhéten lesz a Flashbe.
  • Zickler
    Én valahogy cssodákoztam is hogy egészen a 3. évad közepéig nem láttuk, elvégre a képregényben, az egyik legtöbbet használt nyílfajtája.
  • Narxis
    Tyűűű ez brutáljó.

Am. mikor lesz Flash Arrow crossover?
  • SzirmosSzisza
    Ahogy nézem nem fogadja meg a tanácsokat. (spoiler is talán)
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.11.15. 11:27:21