1725
-
Konyigery #1164 Ezz kúrvajól néz ki!! :O -
Isti005 #1163 Stephen Amell a facebookjára kilinkelte a rajongói Lazarus pit-es posztereket ezzel a szöveggel: 'We have very clever fans.'
-
#1162 -
SlayR #1161
Megkezdődött a rajongói aktivitás! :) http://moviepilot.com/posts/2014/12/12/is-oliver-queen-a-k-a-the-arrow-returning-from-the-dead-as-arrow-2-0-fan-made-poster-speculation-2502495?lt_source=external,manual -
SlayR #1160 Nem kellett nekik arról tudni, hogy nem is temetik el. Lehet még szép kis összeesküvés elmélet belőle :) -
Konyigery #1159 Annál eredetibb ötletük nem is lehetne. :) Az a temetés meg tuti nem ilyen fake szertartás volt..még is kit akartak volna vele átverni? Magukat?? Ha most kitalálják hogy jaaa amúgy végig ittvolt a frigóban a hurka mellett akkor abbahagyom a picsába :D Továbbra is fenntartom ne támadjon már föl mindenki. Ok Olivérnek még nyilván fel kell, de aztán utána pusztuljon a Lazaruspit, vagy vessenek ki rá adót, mer sok lesz az élőhalott :D -
SlayR #1158 El se ásták így ki se kellett ásni....amúgy elég fontos karaktert varázsolhatnak még Saraból a "gonosz" oldalon. -
Konyigery #1157 Jó..hát minek ásták volna ki akkor a sírt meg az egész hercehurca..ekkora bullshit azért csaknem telik ki tőlük. Nem kell ide Sara úgysem ő az igazi kanári, ilyen alapozó karakternek jó volt, meghogy meglegyen Laurel motivációja, de semmi egyéb. Laurel az elején kegyetlenül irritáló volt de, ahogy bejött ez az alkoholizálós időszaka, meg az utóbbi részekben egyre jobban bírtam, neki kell már teret adni, én is elnézegetném a kis töltötttubicát még pár részen át, de ne hozzanak má mindenkit vissza. A supernatural is ezért vesztette el a "súlyát" az utóbbi évadokban. -
G_ArchAngel #1156 Láttad, hogy a koporsóban volt, mikor eltemették? Én nem... -
SlayR #1155 Én azt nem venném biztosra ugyanis nem biztos akkor akarják visszahozni csak lehet akkor fognak rá majd célozni, hogy él.... -
Konyigery #1154 Egyetértek, Saraból már csak egy kupac kukac lehet februárra : ( A többesszám a Canaries-ban meg szerintem ilyen jelképes többesszám, esetleg eltudom képzelni hogy majd lesz olyan jelenet ahol ilyen mint a batmanben a denevérek, pár kanári így röpködni fog és akkor húúú ottvan Sara szelleme bennük, és akkor Laurel fölrántja a gúnyát :D
Én Golyófogú Tonyt várom már, rózsabimbó öregharcos :DD -
spike0007 #1153 A The Return c. rész meg Slade-re vonatkozhat, nem Oliverre..sztem.. -
spike0007 #1152 Oliver biztosan kapcsolatba lép a témával, de Sara-t tuti nem hozzák vissza. Elég sok idő telt el azóta.
Ha Sara szerepel még a soriban, akkor az flashback formájában lesz! Persze aztán lehet meglepődöm! -
SlayR #1151 Nah ez nekem is új infók, de hátha megtáltosodik a téma. :) Amúgy bolondok lennének ezt a szálat nem belevinni, ha kis kihagyással is elég sokféleképp fonták már bele sztorikba. Bizonyos Justice League képregényekbe most utána nézve támasztották már fel vele Flasht, és a többieket is. Bár....most így belegondolva lehet maga Oliver is kapcsolatba lép a témával a végén. -
#1150 Köszi! :)
Amúgy elég beszédesek a további részek címei:
3. évad 10. rész, 2015. január 21: "Left Behind"
3. évad 11. rész, 2015. január 28?: "Midnight City"
3. évad 12. rész, 2015. február 4?: "Uprising"
3. évad 13. rész, 2015. február 11?: "Canaries"
3. évad 14. rész, 2015. február 18?: "The Return"
Pl. amit említettél az utolsó mondatodban Sara-ról. 13. rész címe többesszámban van. -
SlayR #1149 " Lázár Kútja" a "Legenda" Batman történetekből ismerve főként egy kút, de volt már hegyi barlangban lévő tóként is ábrázolva, vagy egy szobrokkal körülvett amolyan szökőkutas tavas megoldásként Ra's házánál. halhatatlanná tette Ra's Al Ghul-t, és képes feltámasztani halottakat. Batman sztoriban Robint is támasztották már fel így, annyi szépséghibával, hogy aki ebben a kútban megmártózik gonosszá válik. ....egyes források szerint nem lehetetlen, ha megtörténik a történetbe való becsempészése eme szálnak akkor Sara-t feltámasztják.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.12. 10:11:45 -
#1148 Valaki informálna arról mi az a lazarus pit? Vagy talán volt már említés róla a sorozatban is, csak elkerülte a figyelmemet? -
spike0007 #1147 Az utolsó rész nagyon bejött, meg az előző kettő is egyébként!
Jó lesz az irány!:) -
spike0007 #1146 A legközelebbi rész introja indulhatna így:
"My name...was oliver queen. I was known as The Arrow. Until the day i challenged the demon's head...and failed. I was then revived by the mystic lazarus pits. When I emerged, I become someone else. I became...Green Arrow."
Eljátszottam a gondolattal! :) -
SlayR #1145 Hát amúgy én is ezeket remélem, mert ez dobna kicsit a dolgokon meg ha hagynák még a levegőben mozogni ezt az egész Rhas szálat még több akcióval meg egyéb durvításokkal. Nekem csak annyi volt a bajom hogy ment a sok duma a kiderülések mellett akció meg összesűrítve. -
Konyigery #1144 Egyben marad :D
Utoljára szerkesztette: Konyigery, 2014.12.11. 21:05:50 -
#1143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most csak a Pit-et tudom elképzelni mint Oliver egyetlen lehetőségét arra hogy túlélje, bár nem tudom hogy egyáltalán mi maradna a tetéből, hogyha olyan magasról zuhan le. Azt tudom hogy képes feltámasztani a holtakat a Lazarus Pit, de mi van akkor ha szegény emberkénkből, csak az ötöde marad meg? -
#1142 Túl sokat gondoltam Olivérről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor átszúrta a kardot rajta és elkezdett emlékezni a dolgokra ,na mondom most egy fain fondorlattal az utolsó erejével meglepi a parasztot erre nem :( -
Konyigery #1141 Jóhh hát azért nem volt az semmi..csomó dolog kiderült, infók felszínre kerültek ami azért fontos a történetvezetés szempontjából. Nekem csak egy bajom van az egésszel Rhas-nak igazán lehetne hosszabb szakálla...így kábé olyan mint egy másnapos irodamunkás, aki elfelejtett borotválkozni. Aztán menetközben agyaltam hogy de gáz hogy Oliver mennyire badassebb ezzel a sok tetkóval meg heggel, Rhas meg aki a legveszélyesebb ember a földön ilyen kis csoffadék :D aztán rájöttem hogy hopp..hát a Lazarus Pit Rhast ezektől teljesen meggyógyította, meg ez a 67 éve nem hívtak ki...elnéézééést :DD, azért király volt a papi :D Remélem kicsit az Arrow is enged a fikciónak és nem valami csudafröccsel magyarázzák majd meg a gyógyulását, hanem jön a gödör meg a hallhatatlanság. Szerintem amúgy..Malcolm Merlynt is a Pitben gyógyították meg. -
SlayR #1140 Hát csak ne lett volna megint az a 35perc semmi...
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2014.12.11. 19:08:08 -
#1139 A harc gyenge lett de a vége azért ütött. -
SlayR #1138 Szerettem volna azt mondani, hogy végre itt is egy "EPIC" téma, de nem....sőt....részemről inkább nagy csalódás.... -
#1137 Amennyire ellenszenves volt az első évadban, legalább annyira bírom mióta kezelésbe vette apuci. :D -
SlayR #1136 Nah jó Ő valahogy nagyon szimpatikus a sorozatban :D -
#1135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlayR #1134 Amennyire nyögvenyelősen folyt le a sztorija szerintem közel és távol se mostanság kellene visszahozni.... -
Konyigery #1133 Hát jó kérdés mit akarnak vele kezdeni, mert elvileg a karaktere Atom, eredetileg nem gonosztevő. -
Konyigery #1132 Húha, most visszatér egykét részre valami kis cameóra, nem hiszem hogy ráfognak építeni akármit is...más sorozatokban is vannak visszatérő szereplők. -
#1131 Először Royt olvastam és komolyan elgondolkodtam, hogy vagy én néztem rossz sorozatot vagy te vagy valami szeren -
#1130 Imdb szerint a tízen valahányadik részben benne lesz Slade. -
G_ArchAngel #1129 Bocs, de nem Ray lesz? Ugye Felicityt átvágta, amikor a segítségével megvette a bányákat, mert valójában egy szuperpáncélt/fegyvert akar gyártani. -
#1128 Nem volt pénz új gonoszt szerződtetni :) -
SlayR #1127 Azért nem ugyanaz.... :) -
#1126 Hát a képregényekben is állandóan megszökdöstek. :) -
SlayR #1125 Az szép meg jó, de ha ennyi lehetőség van még, és mégis Deathstrokeot hozzák vissza ilyen hamar akkor kicsit megint összedobott szaga van.