1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • Narxis
    Elképesztő rész volt, de irtó mód hiányzott belőle a Zöld Íjász. :)
  • SlayR
    Coming Soon.... :)
    Deathstroke is Back!
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.01.30. 09:10:33
  • SlayR
    Ismét szinten felüli rész epizód végi "WTF?" feelingel
  • G_ArchAngel #1201
    baszki, ez mar tenyleg szanalmas, tegnap a legjobb baratom csajat a srac exenek neven szolitottam... :(
  • SzirmosSzisza
    Nem megy neked ez a topik eltalálás :D
  • G_ArchAngel #1199
    Danielle Panabaker annyira rosszul jatszik, foleg amikor aggodnia kellett, hogy fajdalom volt miatta az a felperc :(
  • Janika114
    Na akkor még csak nem tény :D Azért a Supergirl már előrébb haladott fázisban jár. Amúgy szerintem is, lesz belőle egy spinoff mert ugye most a CW meg akarja lovagolni a nagy sikert, de bármi közbe jöhet, volt már rá példa párszor, hogy egy biztosan berendeltnek hitt sorozatból nem lett semmi, aztán meg a rajongók nagyobbat koppannak mert tutira vették.

Hogy ne legyen teljesen off, szerintem is jó volt amúgy az új rész, de az szerintem is gáz lenne ha úgy magyaráznák meg megint, hogy valami kenceficével helyrehozzák...
  • SlayR
    ...és még mindig belekavarodok....Captain ATOM lett volna az aki nekem jobban bejött volna, mint karakter megvalósítás,de emez nem tudom mennyire lesz helytálló...:D
  • SlayR
    Tervként közlik, de a Supergirl is így indult...ha nem lesz meg a kellő lendület a folytatásban bele se fognak, de gyanítom hogy ígyis úgyis több szerepet fog kapni egy ideig a karakter, hogy felmérjék a helyzetet, és ha más nem de egy külön részt kapni fog...Anno Flashről is így indult a dolog, hogy csak beugró lesz aztán a következőben már a külön sorozat premierje jött őszre.
    http://comment.blog.hu/2015/01/12/cim_732
  • Janika114
    És ezt hol olvastad? Mert én eddig csak tervekről olvastam, a linkelt cikkedben se tényként írják. Supergirl az jönni fog tényleg, de az a CBS-re nem a CW-re, de egy univerzum lesz így is.
  • SlayR
    ...és máris egy kis infó Palmerrel kapcsba...
    http://cinestar.hu/cikk/az-arrow-ray-palmere-a-flash-sorozatban
  • SlayR
    Supergirlel együtt zöld utat kapott, hogy hosszú távon mi lesz a sorsa az majd kiderül...
  • Janika114
    "Palmerrel nem sietnek mivel ő külön Spin OFF-ban hozza majd a lényeget"
    Azért ezt még ne kezeld tényként, ez csak egy terv, amiből ha lesz is valami, szerintem csak max 2016-ra lesz. Anno azt is sokan már tényként kezelték, hogy úgyis része lesz a filmes univerzumnak a sorozatos, aztán koppantak.
  • SlayR
    Palmerrel nem sietnek mivel ő külön Spin OFF-ban hozza majd a lényeget. Lazarus Pit meg szerintem, hacsak nem tartogatnak még valami évadfinálés túlpörgést akkor esélyesen mégis csak a Sara féle Canarys vonalon fog bekövetkezni....
  • Konyigery
    Mitől lett jobb?? Egyrészt még azt sem tudjuk hogyan hozták vissza. Másrészt meg néha a készítők is engedhetnének a nép akaratának. Mindenki a Lazarus Pitet várta..erre hopp már vissza is sámánkodták a japkók. Bezzeg az "Olicity" baromságokat azt beleszőtték, komolyan jelenleg Laurelt jobban bírom mint Felicity irritáló fejét meg elefántlábait. Ahogy néztem az előzetest egész jól hozza a Canary szerepet, meg a "szövege" is menő :D .Nem kétség szerintem hogy benne lesz amúgy a pit, mivel Rhas elejtett pár szót hogy 600 éves vagy vmi ilyesmi, de ha már behozzák akkor miért nem most? Miért nem így? Ehh na mindegy majd kiderül.De ha megint ilyen csoda ginzeng kutyatejjel magyarázzák meg akkor eret vágok. Jót tett a sorozatnak hogy elrugaszkodtak a realitástól, sokkal érdekesebb látni hogy állja meg helyét halandó emberként a szupermetálhumánok közt, mint egyszerű emberként egyszerű utcairuhában flangáló "szupergonoszok" ellen küzdeni Malcolmot egyre jobban csípem, Roynak vörös gúnyában meg majdhogynem menőbb jelenetei vannak mostanában mint Olivernek. Aztán ennek a Ray Palmernek szála annyira lassan mozog hogy szinte fölösleges fizetni érte Brandon Routhot..kábé semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, oké van, gyorsan beszél, de semmi. Há mire összerakja azt a csóró jelmezét mindenkiből vidzsilenti lesz :D Éshát végre megjött Vinnie Jones...csak kár hogy ilyen balta egyszerű mondatokat adtak a szájába..Ettől eltekintve ég és föld színészi játék tekintetében.
  • DasIsFuck
    Igen, nekem még ez is sok mondjuk, de elfogadom, ha nem akarnak fullosan erre a realisztikus vonalra rámenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Marvelt meg nem bírom, egy hősük sincs amit én szívesen néznék, bosszúállók is úgy vicc ahogy van abból a csapatból, egyik szánalmas,másik nevetséges, harmadik meg érdektelen kuka...
  • SlayR
    Abból a szempontból mondható valóság közelinek, hogy a karakterek, és a történet vonal közelebb van hozzá mint pl a Marveles témáknál. De ez elég is.
  • DasIsFuck
    Isten ments a valóságközeliségtől, pont ez a lényege az ilyen szuperhősös sorozatoknak.
    Pl ha lebontjuk a hősös külsőt mit kapunk a sorozattól?
    Javarészt gyenge színészkedést,bődületesen sablonos,fárasztó és unalmas történetszerüséget és teljesen érdektelen maszlag karaktereket akik szappan-operáznak 2 hősködés között.
    Hősök/antihősök nélkül még csak nem is mondanám izgalmasnak a dc történeteit, de vaslóság közeli formában meg még inkább ellaposodnak ezek a történetek szvsz..
  • SlayR
    Szerintem ennél nem kell, hogy valóság közeli legyen...DC "közeli" legyen, és hű a DC Univerzumhoz. Szval ennél a témánál kell, hogy bekerüljön a Lazarus vonal.
  • Narxis
    Hatalmas rész volt.
  • G_ArchAngel #1184
    Az egesz L.P. egy nagy baromsag. Teljesen valosagkozeli lenne ez a sorozat Flash nelkul, mert ezeket a kemiai cuccokat meg csak-csak elhiszi az ember, de az ilyen termeszetfeletti, sci-fi hulyesegek nem kellettek volna bele. Tudom, hogy univerzum resze, de az Arrow szalat megkimelhettek volna ettol.
  • BEAST #1183
    Azt nem mondták, hogy kihagyják a pitet, csak hogy Oliver nem a segítségével éli túl.
  • DasIsFuck
    Az elég fail lenne, ha nem szerepelne a pit Ra's-al kapcsolatba.
  • SlayR
    Én csak abban az esetben nézem el nekik, ha valami óriásit dobnak a Lazarus Pit témában cserében...
  • G_ArchAngel #1180
    Sokkal jobb lett igy a 'visszahozas'
  • SlayR
    Következő részekben kifejtik szerintem miként történtek a dolgok szerintem. Az a baj hiába pörög most a dolog máskor is volt ilyen aztán elült a dolog...de most hátha sikerül valamit alkotniuk.
  • Shep
    Na ez tényleg jó volt, talán az idei legjobb rész.
  • Konyigery
    Nem kicsit indult be ez az évad, elég gyorsan talpra állt az első pár semleges rész után. Azért kíváncsi vagyok mégis hogyan hozták vissza..ha nem a pittel.
  • SlayR
    Most volt az, hogy kivételesen nagyon eltalálták, amit el kellett...mindenből volt egy kicsit...szal a héten beelőzte a Flasht nálam! Az epizód végén pedig áááá! :)
  • SlayR
    Talán az egyik nem szerencsés folytatásbéli alakulás
    http://comicbook.com/2015/01/19/stephen-amell-says-lazarus-pit-will-not-be-used-for-oliver-on-ar/
  • G_ArchAngel #1174
    osszefolyik a ketto sorozat :D
  • SzirmosSzisza
    Nemide?
  • DasIsFuck
    Ebben az esetben nekem inkább magukkal a hősökkel van bajom, jó Titan-nak adok esélyt, de a supergirl..(superman és baráti köre messze a leggyűlöltebb hősök nálam:D)
  • G_ArchAngel #1171
    Ma tunt fel, hogy Iris felprofilbol teljesen olyan, mint a baratnom :)

• SlayR
    Én anno a Flashre mondtam azt, hogy nem lesz jó mégis olyat hoztak ki belőle amire álmomban sem gondoltam volna....így szerintem okozhat kellemes meglepetést a másik kettő is. De ezenkívül jön a Captain ATOM sorozat is! ....ja és ennek örömére meg is nézem az új Flasht :D
  • DasIsFuck
    No bepótoltam az utolsó részt és elég durvára sikeredett ez a finálé.
    Bár még mindig túl sok az értelmetlen szappanopera...komolyan már-már barátok közti utánérzésem van, hogy mindenkinek megvolt már mindenki és belterjesen újra meg újra összejönnek.

Mondjuk még így sem veri a Flash-t:D

A készülő supergirl meg titan sorozattal kapcsolatba nincsennek túl jó érzéseim, szvsz egyik rosszabb mint a másik.
    Kezdjük ott hogy a superman már önmagában egy arcpirítóan elcseszett koncepció, a titan meg egy unalmas noname szar.
  • SlayR

Most így nézegetve a beharangozókat lehet átveszi az "izgalmi" elsőhelyet az Arrow... :)Olvasgatnivaló
  • Shep
    Epic :D
  • Narxis
  • SlayR

Úgy néz ki végre alaposan felpörögnek az események.