Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert faj, hogy van egy jo lehetoseg es igy el van baszva. Es ezt nem lehet megmagyarazni a keves penzzel, egyszeruen minimalis figyelemmel es sokkal kreativabb csapattal mar jobb sorozatot lehetett volna kesziteni.

http://gaborszantai.co.uk/

MoRT2195
Elég vicc, hogy állandóan fikázod a sorozatot, a szereplőket, és mindent ami "Arrow", de még mindig nézed.
Bázz most néztem csak a 03x04-et és a vége tyúúúúhhh 😄D Annyira vártam hogy Liam Neeson forduljon hogy hirtelen őt is láttam. Amúgy nem tűnik rossz választásnak, a hangja kurvajó volt, szakálla kicsit lehetne hosszabb.
Eleg vicc, hogy a kemeny harcoscsajnak, aki atesett a legdurvabb assassin kikepzes light verziojan nincsen semmilyen izom a hasan es a karjain.
Ertem, hogy low cost, de erre sincs penz, hogy feluleseket csinaljon?

Felicity meg jobb, ha nem mutogatja a vastag elefantlabait, raferne egy fogyokura, mert lassan egyben van a nyaka az allaval.

ForzaInter
tényleg jobban néz ki úgy, pedig nem szeretem a rövid hajú lányokat, de neki jól áll😄

Yo, Bitch!

Narxis
jaja xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG
btw thea-ból milyen jó kis csaj lett, így rövid hajjal. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
Na ez végre jó rész volt, bár az akciók egyre gagyibban vannak megkoreografálva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Az is lehetséges, és akkor az azt is megmagyarázná, hogy hogyan lesz Arsenal, bosszúból.

Battletag: Muhee#2716

grebber
Nettó hülyeség Roy tette csak biztos majd kiderül hogy razalgulék valahogy belötték és tudatalatt megölették vele.

Next PC upgrade: 2022

Zickler
Szerintem el fogják játszani azt, hogy minden rész végén valaki más fogja beleálmodni magát a gyilkos szerepébe

Battletag: Muhee#2716

blackfire001
A vége mi volt??? Remélem csak egy rossz álom. 😄
acsati
áh értem, legalább arrow-t lehet nézni ma
Narxis
A betyárját ez a rész kiakasztotta az epicness mérőműszerem, a véfe meg hatalmas WTF!!!

Valami ünnep nap volt asszem kint azért
Darthmushroom
november van, ilyenkor sok sorozatba szünet van, bár én nem tudom h miért.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

acsati
Flash vajon miért nem volt ma?
Narxis
AZTAROHADT

ForzaInter
kicsit macgyver-es volt😄

Yo, Bitch!

RatBaG
hát azon a két maszek íjon beszartam 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
Ez is szar rész volt sajnos, még roszabb mint az első kettő.. Egyedül Merlyn-Thea szál volt jó.

Yo, Bitch!

grebber
Úgy mi értelme lenne a sorozatnak ,ha megy 2-öt moccan fekszik mindenki és ügy lezárva.

Laurel lesz az új kanári aztán éjjelente majd catwomen jelmezbe fogja csapatni

Na pont ezen röhögtem..hogy már egy piti ganxsta nincs a városban,aki egy ütéstől feküdne,mind fekete öves 😊
Shep
Na ez tényleg jó rész volt, bár ez a lassan mindenki fighter lesz dolog elég vicces kezd lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Sztem meg pont, hogy Laurel miatt lett egy igazán érdekes rész. Végre elviszik a karakterét egy érdekesebb irányba.

grebber
Laurel LOL

SzirmosSzisza
Laurel nélkül egész jó lett volna a rész imho. Vége meg szokás szerint érdekes lett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Nem tudom mi van ezzel a képpel ,de bárhol lejátszom magamba elkezdek röhögni. Ez főleg a városba furcsa hogy a nagy nullára magamba röhögök<#banplz>

Azért sokkal többet is lehetne kihozni a dologból...
ForzaInter
hát azért ez nem ilyen egyszerű. az orbitális baromságok felett nem lehet szemet hunyni, és azzal magyarázni, hogy itt ne keressünk realizmust, mert képregény sorozat. az meg, hogy cw és nem a legjobb színészek vannak benne oké, de néha olyan botrányosan szar alakításokat láthatunk mint a barátok közt-ben.. na de mindegy, azért szórakoztatót még mindig, csak hát vannak hibák bőven.

az idei évadban benne lesz amúgy vinnie jones is😄

Yo, Bitch!

Narxis
<#eljen>

MerlinW
Ha színészi játékra vagytok érzékenyek, miért trash sorozatokat néztek?😊 Nézzetek Braking Bad-et meg Homeland-et. CW egy tinicsatorna. Csajoknak meg amolyan guilty pleasure igényű srácoknak. Én is nézem, de eszembe sem jutna kielemezni egy rész végén, mit láttam. Megnéztem szórakoztam, töröltem, ennyi. H meg nem szórakoztam, nem néztem. Totál felesleges hibákat keresni ezekben, mert szinte bárki talál bennük bármennyit.

Elég nyilvánvaló, hogy te sosem lapozgattál Marvel/DC képregényeket, különben nem írnál ilyeneket 😊
Az hogy egy képregénysorozatban valaki a realizmust keresi az nagyon gáz😊 Érdekes módon pl. a Smallville-ben senki sem kereste a hibákat majdnem 10 éven át, pedig... lehetne arról is beszélni.

Ahogy a Marvel/DC képregények, a szórakoztatás a céljuk, a földtől való elrugaszkodás, a saját kis 80+ éves stílusukban. Ugyanez vonatkozik a filmekre, sorozatokra is. Teljesen felesleges szőrszálhasogatni. Szórakoztat nézed, ha nem akkor nem.

[merlinw.org]

ForzaInter
Sutter pár húzása miatt mostanában a SoA is kb Arrow szintet hozott néha:S

Yo, Bitch!

Csatlakozom előttem szólókhoz, újabb csalódást keltő rész sajnos... :/ A motoros rész tisztára olyan volt, mint egy modern lovagi torna, csak lovak meg dárda helyett, itt motor meg íjak voltak, nekem nagyon gagyinak hatott. A rész végi zenés montázs meg tisztára a SoA-ra emlékeztetett 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Shep
Abból még csak az első részt láttam de gyanítom, hogy az első 1-1,5 évad korrekt lesz aztán elindul majd ott is lejtmenet.

ForzaInter
hát igen nem a színészek miatt szeretjük ezt a sorozatot. de hát cw, ők a legszegényebb országos csatorna, nincs pénzük még b kategóriás színészekre se kb😄

Yo, Bitch!

Remelem Flash jobb lesz es nem csak a promoval villantottak egy nagyot, majd azt is visszaejtik erre a szintre.

Shep
Most azért volt annyira szembetűnő a játékuk, mert ugye komoly érzelmeket kellett volna átadni a képernyőn keresztül és hát láthattuk ,hogy sikerült, ill. inkább nem sikerült. Első résztől szerintem is jobb volt de attól tartok ,hogy a színvonal jobb már nem nagyon lesz.

Sleepy H.: na igen, ott is fogy a szufla, a mostani eléggé töltelék rész szagú volt, pedig még csak a 2. évad elején járunk.

Mult heten meg en voltam a hulye, hogy kritizaltam a szineszi jatekot es a reszleteket. Amugy nekem a mostani kicsit jobban tetszett, de tovabbra is osszecsapottak a jelenetek es rosszak a vagasok.
A masik ilyen sorozat amit nezek, az a Sleepy Hollow, ahol hasonloak a hibak es minden reszlet egyre olcsobb hatasu.

Shep
Megnéztem és igazad van, kegyetlen amit itt színészi játék címén előadnak 😊 Amúgy semmi kiemelkedő nem volt benne, egy teljesen átlagos rész volt.

ForzaInter
Hu de szar rész volt..😞 Kezdek aggódni..

Yo, Bitch!

Narxis
😄

<#vigyor3><#vigyor3>

Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.10.17. 21:21:17

REAL MADRID

Most először érte el ez a sorozat nálam hogy bekönnyeztem, az a temetős jelenet elég erőteljesre sikerült, meg az egész rész. Le a kalappal eddig a készítők előtt. Nem gondoltam hogy ilyen CW maszat miatt gombóc lesz a torkomban. "-John, I don't want to die down here. -So don't, Oliver." És Civil Twilight.
Narxis
Valahogy sejtettem. :p

Shep
Ki mondta, hogy nem tetszett, még nem is láttam. Narxist húzom mindig, mert neki minden sorozat, minden része atom jó. Én türelmesen mindig kivárom a feliratokat, érteném az angol alapján is de jobb magyar felirattal nézni a sorozatokat.

Mert szar feladni egy sorozatot, amit mar 2 evadon keresztul kovettel

SzirmosSzisza
Lehet elég lenne az utolsó 5 percet megnézni mindig 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MoRT2195
Ez se tetszett? Akkor minek nézed egyáltalán? Nekem ha nem tetszik egy része sem egy sorozatnak, akkor azt nem nézem, mert minek?
Narxis
Ez egy jól bevált recept. 😊