1725
-
G_ArchAngel #1324 Igen, ezt hasznaltam. -
SlayR #1323 http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Ir%C3%B3nia (: -
G_ArchAngel #1322 Volt olyan, hogy az Arrow nem volt jobb, mint a tini villám? -
#1321 3. assassint simán lőhette volna Diggle. Oliver is rá tudott lőni 2 nyilat mielőtt elfutott előlük. -
SlayR #1320 Kivételesen igazad van! :DD -
Axlkenobi #1319 "Miért kellett a hűhó Nyssával hogy árulja el holvan Nanda Parbat, ha Merlynen ott volt a nyomkövető?" Egy nyomkövetőnek is van azért hatótávolsága, akármilyen fasza is. Nyilván a világ másik oldaláról azért nem fog jelezni, de mikor már ott voltak egy adott távolságon belül, akkor már igen.
"Aztán mikor a kapuknál megszökött előlük a 3. assassin Diggle mi a szarért nem lőtte le?" Erre nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, mikor a másik kettőt leszedték, a harmadik már futott be fedezék alá, ezért is mentek utána. -
#1318 Abban ugye mind egyet értünk ,hogy az e Arrow rész, jobb, mint az e heti Flash? :) -
SlayR #1317 Innen kimegy az Assasins téma Gothambe meg majd beszivárog szép szép :D -
SzinesGeza #1316 Szóval szerinted a valóságban olyan nem létezik, hogy ha valamit nem érek el a kezemmel, akkor az első dolgom keresni valamit amivel meghosszabbíthatom a karom?! :) -
#1315 Jó rész volt, nagyon tetszik ez a Nanda Parbat meg az az Assasins League. -
Konyigery #1314 Ez a RÁZ álgulozás...ehh csak nekem jön be jobban a RÉS ál gul? :D Amúgy kicsit hasonlít a sztori az Arkham Cityre, nem hiába a szegényember Batmane ez az Oliver.:D Az az íj elég menő volt amúgy, többször is mutathatnák, meg kicsit felturbózhatná a jelmezét is már.
Bár istenkirály rész volt, de akkora giga logikai bakik voltak benne pff :D Miért kellett a hűhó Nyssával hogy árulja el holvan Nanda Parbat, ha Merlynen ott volt a nyomkövető :DD Aztán mikor a kapuknál megszökött előlük a 3ik assassin Diggle miaszarér nem lőtte le? :DD Ha a másik kettőt sikerült. Na mindegy zsír volt azért :D -
Oddball29 #1313 Ok... Talán mégis feltámad ez a sorozat így az évad közepére. -
G_ArchAngel #1312 Es a mirakuru is letezo szer, minthogy a Lazarus Pit is mukodik valahol egy ismeretlen helyen.
megyek chemtrailt fotozni, feljelentem a CIA-s gyiklenyeket! -
SzinesGeza #1311 Vagy pont nem. Egy kirángatott majd helyre rakott karral kevésbé vagy hatékonyabb egy későbbi harcban. -
SlayR #1310 Jön a Lazarus Pit és egyéb nyalánkságok....március 18.-án addig meg lehet facepalmozni :(
-
#1309 Mást nagyon nem tud csinálni :D
Amúgy a testvér páros egész jól harcolt ahhoz képest, hogy egyiknek el volt törve a keze, másiknak meg beleállt egy fadarab a vállába. -
#1308 Így keményebbek voltak. :) -
SzinesGeza #1307 Szerintem sokkal gázabb volt a "kirángatomaválladhogyelérdakapcsolót" momentum.
Ha levette volna a cipőjét azzal is éppúgy meg tudta volna hosszabbítani a karját. :) -
G_ArchAngel #1306 Szerintem egy cellaban - Mirakuru nelkul is - eleve nagy eselyed van, hogy formaban maradj sajat sulyoddal edzve. (feltelezzuk kapott eleg csirkemellet es rizst:D), ergo az utesenek ereje rendben lehetett. De a technikaja sokat fakult, hiszen Thea is utotte, ahol erte.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.23. 07:13:56 -
SzinesGeza #1305 Kijött volna a gyakorlatból?
Egyet ütött és Oliver beájult. :) -
SlayR #1304 Ja és egy kis előretekintés... http://cinestar.hu/az-ezer-arcu-doug-jones-az-arrow-sorozatban/ -
#1303 Hát nem is rá gondoltam, mert ő egy nulla, kb annyira tud színészkedni, mint egy darab fa. -
SlayR #1302 Több fórumon igencsak hangoztatva van sajnos, hogy nem fog jó ttenni ez a búcsúztatósdi Atom módra...majd kiderül....mondjuk elég gáz lesz ha egy Atom kell egy Ras Al Ghul sztori záráshoz...
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.21. 11:02:16 -
SlayR #1301 Úgy tetszik megint ez a "sztárolva van" duma...emlékeim szerint Amell fiú sem nagyon működött beleélős színészként az első évad során....:D -
#1300 Hát szátrolva van ezen a fórumon a Flash keményen de ez az Arrow epizód is jobb, volt, mint bármelyik gyorshajtós rész, ráadásul itt azért még némi színészi munka is folyik néha. -
Konyigery #1299 Ez a rész szerintem csak egy felvezetés volt a jövő heti zúzdára, gondolom Arrow utána megy szünetre. Viszont a Flash eddig számomra is sokkal frissebb, élvezetesebb szerethetőbb karakterekkel. A héten a Flash volt a jobb, persze az is közrejátszik hogy szünetre megy, így nyilván pörgősebb részt adnak le. A jövőheti Arrow viszont lehet lepipálja az eheti Berrit. -
#1298 én meg úgy vagyok ezzel a résszel, hogy jobban bejött, mint a mostaniak. tetszett, hogy újra a szigeten voltak, lehetne több szigetes, meg múltas rész. -
#1297 Feltételeztem nem a sarokban sírdogálva töltötte a napjait. :) -
G_ArchAngel #1296 Szerinted ha valaki egy 8nm-es bortoncellaban rohad, akkor mennyire jon ki a gyakorlatbol? Hiaba van meg benne mirakuru, megkophatott es Thea sem gyenge, Olivert is meglepte, amikor elkezdtek gyakorolni. -
#1295 Azért rengeteg meglepő dolog volt, Slade meg már nem önmaga. -
#1294 Szerintem szörnyen gyenge rész volt. Slade karaktere sokkal komolyabb annál, hogy csak így elintézzék egy résznyi családi drámázás közben. A régebbi szigetes flashbackek is élvezetesebbek voltak a mostani "ügynökösdinél". -
#1293 Ez Arrow-nál is így volt az első évadban. Szerintem ez a képregény miatt van, mindenki majd eljut valahova, lesz belőle valami vagy valaki és így a szemünk előtt lesz egy összetettebb karakter. -
G_ArchAngel #1292 Flash baja, hogy nagyon sekelyesek a karakterek, Berryn kivul mindenki egydimenzios. Tenyleg olyan, mintha Cartoon Networkre irtak volna, csak nem animacios film lett. -
#1291 Nagyon durva rész volt ez de tény, hogy a Flash most jobban bejön. -
SlayR #1290 Jóvan igyá rá egyet :) -
G_ArchAngel #1289 Szerintem a legjobb Flash eddig megkozelitette a legrosszabb Arrow-t, de tul egyszer sem szarnyalta. Mondjuk lehet azert mert Flash celkozonsege inkabb 12-16 eves lanyok, Arrow-e 14-18 eves fiuk.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.19. 09:21:38 -
SlayR #1288 Egész jó kis rész volt....nagyot kellett volna alakítani megint, hogy túlszárnyalja Flasht, de jó volt....Jövőhéten jön Atom.
-
#1287 Ezért etalon a Batman, mert ott szinte minden filmbe amibe szerepel legyen az batman film vagy valamilyen dc film amibe épp szerepel, gyökeresen más Batman figurája, mint amilye Bruce Wayne.
Ettől olyan epic a denevér, tőle epicebb nincs az álarcos maskarás hősök körében.:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.14. 14:21:47 -
SzinesGeza #1286 A "jajdehülyemárhogymégnemjöttrá" minden hasonló sztorira ráhúzható.
Attól, hogy valaki takarja az arcát, attól még a mozgása alapján simán felismerhető annak aki személyesen ismeri. ;) -
Konyigery #1285 Jaja nyilván..csak a némileges párhuzamra próbáltam rámutatni :D Csak itt kicsit szarul lett megoldva.