Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a "Fanság" meg nem fanság témát sosem értettem.....nem egy ismerősöm van akinek köze sincs a képregény vagy szuperhősös témákhoz mégis szívesen megnézik akár az Arrowt akár a Flasht. Vannak gyangébb pillanatok, mint ahogy minden sorozatban, de messzemenően nagy újítás a sorozatok között. Lehet sok mindent máshogy cisnálni, de ezt igazából csak az látja benne, aki az eredeti történeteket szívesebben látná átvéve a sorozatba. Szerintem, hogy ki milyen Fan fölös beskatulyázása a dolognak, és értelmetlen. Sőt szerintem, aki igazából otthon van a karakter vagy a sztori világában inkább kritikusabb a sorozat részletei felé, mint az átlagos néző.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.02. 11:35:16
Nagyjabol egyetertek. Fanboyokat soha nem fogsz meggyozni, mert szamukra a tenyek es a logika nem errol a bolygorol szarmaznak, de szerintem nekik is jar egy kis boldogsag 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Nincs ezzel baj...csak sok helyen nem állja meg a helyét a meglátásod...😊
dartonite
Picsaba de vartam ennek a sorozatnak az uj evadjat.Le is porgettem mind a 11 reszt, sajnos joval gyengebb mint valaha.
Ezzel a Flash-es butasaggal pedig engem elveszitettek teljesen.Az egyetlen normalis noi karaktert (Szárá) kiirtak, maradtak az irritalo es antiszinesz bulak, plusz kezd az egesz atmenni amolyan tragikomikus szappanoperaba ahol szepen mukonnyekkel kell a kameraba bamulni es merengeni valamin.
Manu Bennett nagyon hianyzik, bar Vinnie Jones azert itt is hozza magat, kaphatna kicsit nagyobb figyelmet mert meg ex-focistakent (sosem tekintettem ra kulonosebben jo szineszkent) is sokkal erosebb alakitast hoz mint akarki.
Lehet hogy csak naiv voltam es mostansag minden sorozat lassan atmegy ebbe a marvel szintu bohockodasba, de azert ez sokkal jobban indult.Ugy vagyok vele mint a Lost-al voltam, odaszogezett az elso par resz (evad) aztan baromi unalmas es sablonos lett.

Bocs ezt ki kellett irnom magambol, azert persze ti elvezzetek mert ez meg mindig a jobbak kozul valo sorozat 😊
Szerintem rendben van ez a visszaemlékezősdi...hiszen nem csak úgy az ember elé dobják egy egy szereplőt, aki a semmiből jött, hogy nem is azon az oldalon áll ahol eddig hanem azért egy történetet adnak mellé....
MoRT2195
Arra leszek kíváncsi, hogy a 6. évadban lesz-e visszaemlékezés (ha lesz 6. évad), mert ugye minden évadban Oliver 1 távol töltött évét láthatjuk. Most már ez a 3. év, még 2 év és vissza tér ő Star City-be, aztán nem tud majd mit mesélni. 😄 Vagy kitalál még valamit, hogy ezt, meg azt eltitkolta... nem lepődnék meg rajta. 😊
Vagy csak te látod gyengének😊
Shep
Attól ,hogy jelentősége van még lehet gyenge. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Dangerous" Promo
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.01.31. 04:23:06
Szerintem az utóbbi rész végének tudatában bőven nagy jelentősége van....
Shep
Az a hong-kongi szál szerintem rettentő gyenge, leszámítva a múltkori akciót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Vele is nélküle is mentek a bénázások rendesen <#idiota>

A japó csóka meg kavarja a szart rendesen

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát a fene tudja de szerintem jobb így ,hogy nincsen Oliver 😊

Flash-ben röhögtem,mikor most egy teljesen más eset miatt benyögték ezt a mondatot,miközben egy bizalom-elvesztős drámát futtattak 😊

REAL MADRID

Nem volt pedig semmi baj a mostani résszel se....pont a kellő mennyiség volt benne mindenből
Eleinte én is bírtam az Olicity-zést, de már kezd nagyon szappanoperába átmenni a dolog.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nezni fogom, mert a gyengesegei ellenere elvezem.

Jójóó tudjuk.. 😄 , remélem annyi része lesz mint a barátok köztnek, és te meg végig fogod nézni 😄D
En ugy voltam vele, hogy az utolso pillanatok mentettek meg, az egesz olyan volt mint a Baratok kozt...

Narxis
Elképesztő rész volt, de irtó mód hiányzott belőle a Zöld Íjász. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Coming Soon.... 😊
Deathstroke is Back!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.01.30. 09:10:33
Ismét szinten felüli rész epizód végi "WTF?" feelingel
baszki, ez mar tenyleg szanalmas, tegnap a legjobb baratom csajat a srac exenek neven szolitottam... 😞

SzirmosSzisza
Nem megy neked ez a topik eltalálás 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Danielle Panabaker annyira rosszul jatszik, foleg amikor aggodnia kellett, hogy fajdalom volt miatta az a felperc 😞

Na akkor még csak nem tény 😄 Azért a Supergirl már előrébb haladott fázisban jár. Amúgy szerintem is, lesz belőle egy spinoff mert ugye most a CW meg akarja lovagolni a nagy sikert, de bármi közbe jöhet, volt már rá példa párszor, hogy egy biztosan berendeltnek hitt sorozatból nem lett semmi, aztán meg a rajongók nagyobbat koppannak mert tutira vették.

Hogy ne legyen teljesen off, szerintem is jó volt amúgy az új rész, de az szerintem is gáz lenne ha úgy magyaráznák meg megint, hogy valami kenceficével helyrehozzák...

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

...és még mindig belekavarodok....Captain ATOM lett volna az aki nekem jobban bejött volna, mint karakter megvalósítás,de emez nem tudom mennyire lesz helytálló...😄
Tervként közlik, de a Supergirl is így indult...ha nem lesz meg a kellő lendület a folytatásban bele se fognak, de gyanítom hogy ígyis úgyis több szerepet fog kapni egy ideig a karakter, hogy felmérjék a helyzetet, és ha más nem de egy külön részt kapni fog...Anno Flashről is így indult a dolog, hogy csak beugró lesz aztán a következőben már a külön sorozat premierje jött őszre.
http://comment.blog.hu/2015/01/12/cim_732
És ezt hol olvastad? Mert én eddig csak tervekről olvastam, a linkelt cikkedben se tényként írják. Supergirl az jönni fog tényleg, de az a CBS-re nem a CW-re, de egy univerzum lesz így is.

...és máris egy kis infó Palmerrel kapcsba...
http://cinestar.hu/cikk/az-arrow-ray-palmere-a-flash-sorozatban
Supergirlel együtt zöld utat kapott, hogy hosszú távon mi lesz a sorsa az majd kiderül...
"Palmerrel nem sietnek mivel ő külön Spin OFF-ban hozza majd a lényeget"
Azért ezt még ne kezeld tényként, ez csak egy terv, amiből ha lesz is valami, szerintem csak max 2016-ra lesz. Anno azt is sokan már tényként kezelték, hogy úgyis része lesz a filmes univerzumnak a sorozatos, aztán koppantak.

Palmerrel nem sietnek mivel ő külön Spin OFF-ban hozza majd a lényeget. Lazarus Pit meg szerintem, hacsak nem tartogatnak még valami évadfinálés túlpörgést akkor esélyesen mégis csak a Sara féle Canarys vonalon fog bekövetkezni....
Mitől lett jobb?? Egyrészt még azt sem tudjuk hogyan hozták vissza. Másrészt meg néha a készítők is engedhetnének a nép akaratának. Mindenki a Lazarus Pitet várta..erre hopp már vissza is sámánkodták a japkók. Bezzeg az "Olicity" baromságokat azt beleszőtték, komolyan jelenleg Laurelt jobban bírom mint Felicity irritáló fejét meg elefántlábait. Ahogy néztem az előzetest egész jól hozza a Canary szerepet, meg a "szövege" is menő 😄 .Nem kétség szerintem hogy benne lesz amúgy a pit, mivel Rhas elejtett pár szót hogy 600 éves vagy vmi ilyesmi, de ha már behozzák akkor miért nem most? Miért nem így? Ehh na mindegy majd kiderül.De ha megint ilyen csoda ginzeng kutyatejjel magyarázzák meg akkor eret vágok. Jót tett a sorozatnak hogy elrugaszkodtak a realitástól, sokkal érdekesebb látni hogy állja meg helyét halandó emberként a szupermetálhumánok közt, mint egyszerű emberként egyszerű utcairuhában flangáló "szupergonoszok" ellen küzdeni Malcolmot egyre jobban csípem, Roynak vörös gúnyában meg majdhogynem menőbb jelenetei vannak mostanában mint Olivernek. Aztán ennek a Ray Palmernek szála annyira lassan mozog hogy szinte fölösleges fizetni érte Brandon Routhot..kábé semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, oké van, gyorsan beszél, de semmi. Há mire összerakja azt a csóró jelmezét mindenkiből vidzsilenti lesz 😄 Éshát végre megjött Vinnie Jones...csak kár hogy ilyen balta egyszerű mondatokat adtak a szájába..Ettől eltekintve ég és föld színészi játék tekintetében.
DasIsFuck
Igen, nekem még ez is sok mondjuk, de elfogadom, ha nem akarnak fullosan erre a realisztikus vonalra rámenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marvelt meg nem bírom, egy hősük sincs amit én szívesen néznék, bosszúállók is úgy vicc ahogy van abból a csapatból, egyik szánalmas,másik nevetséges, harmadik meg érdektelen kuka...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Abból a szempontból mondható valóság közelinek, hogy a karakterek, és a történet vonal közelebb van hozzá mint pl a Marveles témáknál. De ez elég is.
DasIsFuck
Isten ments a valóságközeliségtől, pont ez a lényege az ilyen szuperhősös sorozatoknak.
Pl ha lebontjuk a hősös külsőt mit kapunk a sorozattól?
Javarészt gyenge színészkedést,bődületesen sablonos,fárasztó és unalmas történetszerüséget és teljesen érdektelen maszlag karaktereket akik szappan-operáznak 2 hősködés között.
Hősök/antihősök nélkül még csak nem is mondanám izgalmasnak a dc történeteit, de vaslóság közeli formában meg még inkább ellaposodnak ezek a történetek szvsz..

Szerintem ennél nem kell, hogy valóság közeli legyen...DC "közeli" legyen, és hű a DC Univerzumhoz. Szval ennél a témánál kell, hogy bekerüljön a Lazarus vonal.
Narxis
Hatalmas rész volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az egesz L.P. egy nagy baromsag. Teljesen valosagkozeli lenne ez a sorozat Flash nelkul, mert ezeket a kemiai cuccokat meg csak-csak elhiszi az ember, de az ilyen termeszetfeletti, sci-fi hulyesegek nem kellettek volna bele. Tudom, hogy univerzum resze, de az Arrow szalat megkimelhettek volna ettol.

BEAST
Azt nem mondták, hogy kihagyják a pitet, csak hogy Oliver nem a segítségével éli túl.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DasIsFuck
Az elég fail lenne, ha nem szerepelne a pit Ra's-al kapcsolatba.

Én csak abban az esetben nézem el nekik, ha valami óriásit dobnak a Lazarus Pit témában cserében...
Sokkal jobb lett igy a 'visszahozas'

Következő részekben kifejtik szerintem miként történtek a dolgok szerintem. Az a baj hiába pörög most a dolog máskor is volt ilyen aztán elült a dolog...de most hátha sikerül valamit alkotniuk.
Shep
Na ez tényleg jó volt, talán az idei legjobb rész.

Nem kicsit indult be ez az évad, elég gyorsan talpra állt az első pár semleges rész után. Azért kíváncsi vagyok mégis hogyan hozták vissza..ha nem a pittel.
Most volt az, hogy kivételesen nagyon eltalálták, amit el kellett...mindenből volt egy kicsit...szal a héten beelőzte a Flasht nálam! Az epizód végén pedig áááá! 😊