1725
-
SlayR #1284 Azért ez a Gordon Denevérember téma igencsak más volt...találkoztak kb 5percekre a tetőn ezek mellett nem is nagyon ismerte Bruce Waynet(jó Gothamos nézetből már túllépnek lassan ezen de azért ott se igazán nézné ki az meber belőle)....itt meg azért akik tudnak róla igen közeli hozzátartozóik vagy barátaik a főszereplőknek hameg nem tudnák akkor meg az volna, hogy "jajdehülyemárhogymégnemjöttrá"
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.13. 19:02:58 -
Konyigery #1283 Hát Gordon is a legvégén tudta meg hogy ki a Denevérember :D Bezzeg Laurelre egyből rájött...áá nem is vág össze minden :D Na puff vajon ki lehet az erró :D -
#1282 Csak annyi a bibi, hogy itt akik érintettek azok speciel a főszereplők, mivel más állandó szereplői a sorozatnak nincsenek :D
Emiatt igen komolyan belterjes lett az egész.
-
SlayR #1281 Szerintem ebbensemmi nagyszám nincs hogy lényegében aki érintett az megtudta... -
#1280 hát, ha nem jött még rá ezek után, akkor elég ratyi nyomozó (: -
#1279 már csak talán Lance nem tudja, hogy ki az íjász, nem? Vagyis hivatalosan nem, de biztos tudja... -
#1278 Na ki nem tudja még a szupertitkos arrow team titkát?
Most már tényleg ott vagyunk, hogy részeként elnyomatnak egy barátok köztöt:D
-
SlayR #1277 Bazz tényleg! :D -
#1276 jaja, menő :D -
Konyigery #1275 Olivernek egyre Batmanesebb lesz a hangja :DDD -
#1274 Nagyon jó rész volt. -
SlayR #1273 Ez úgy rendben volt! Jövő hét is várós
-
#1272 Akkor szidjuk a Supernaturalt :) -
#1271 Ahogy mondod. Most lebuktam. -
SlayR #1270 Még jóhogy magadnak mondasz ellent két különböző hozzászólásodban :D Te nem kritizálsz te rinyálsz. Kritikát az mond aki elmondja azt is mit látna szívesen te elmondod azt amit már 8x leírtál előtte és utána még nem tetszik ha szóvá teszik ezt. Arról nem beszélve, hogy szereted túl misztifikálni is a dolgokat, de sebaj. :D és csak azt látom meg amibe beletudsz "kötni".
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.10. 18:41:11 -
#1269 Aki a Flash- t vagy az Arrow- ot szidja az engem szid! -
#1268 Na de a téma részemről zárva, mert elve rossz topicban beszélgetünk :) Mindkét sorozat a rengeteg hibája ellenére is bőven nézhető jelenleg, kérdés csak az ,hogy ez meddig marad még így. Ha meg már szuperhősös sorozat akkor pl. nekem az Agent Carter kellemes meglepetés, nem vártam tőle sokat de szórakoztató, vicces is és hát van rejtély is, nem túl nagy de azért van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 12:56:26 -
#1267 Te is olyan vagy, mint azok akik nem tudják azt elfogadni, hogy attól ,hogy valaki felrója valaminek a hibáit még élvezheti, tetszhet neki az. Ha soha nem adsz semmilyen észrevételednek, hiányosságnak, hibának hangot akkor azt jelenti, hogy neked jó minden úgy ahogy van, bármit meg lehet veled tenni. Attól, hogy kritikát állítunk a filmmel szemben még ugyanúgy tetszik nekünk is csak mi nem vagyunk elvakult rajongók akinek csak az a lényeg ,hogy legyen egy újabb rész amiben egy 50 kilós 180 cm magas gyerek piros ruhában 2 percre megjelenik 40 perc alatt. -
SlayR #1266 Ha jól csinálják, ami azért sajnos szokott sántítani mind2 sorozatnál....akkor az időutazós témával le is zárul ez az egész kezdeti felállás. Ha nem akkor még görcsölnek rajta...akkor viszont hosszútávon nem lesz nyerő...
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.10. 12:07:01 -
G_ArchAngel #1265 Nem szokasom vedeni, de szerencsetlen meg csak ismerkedik a kepessegeivel, szinte minden reszben valami ujat fedeznek fel. A tobbiek sem azonnal lettek JL tagok, hanem volt elotortenetuk. -
#1264 Én Flash-nél leginkább csak Justice League filmek/sorozatok kapcsán vagyok képbe, de eggyik kedvenc liga tagom szerintem pl JL anyagokba mindig baromi jól illik.
és azokhoz képest ez a flash kb lepkefing, köze nincs hozzá.
Ha csak a flash sorozatból lenne képem a Flash-ről akkor kb egy unalmas,béna tucathős színbe szerepelne a tudatomba.
Itt meg nem elég, hogy köze nincs ahhoz a flashez amit pl én vártam volna, még itt ez béna csapatosdi ami megint csak arra jó, hogy mégkevesebb flash-t kapjunk, mert lényegébe itt flash csak egy ezköz, holott elvileg róla kéne az egésznek szólni, de még csak akkor sem róla szól, mikor ő van premier plánba a hülye csapat miatt.
Kevés a Flash ebben a sorozatba, hiába az a címe.
Van barry alan,van barry alan love life,van flash team,flash team life..és van minden faszság csak épp flash nincs.
A színész aki játsza flash, már csak hab a tortán, hogy mennyire nem hiteles szvsz. -
SlayR #1263 Vagy csak én legalább nem azért nézem, hogy utána tudjak rinyálni a fórumon miatta :D egyébként hogy lehet úgy nézni valamit, hogy előre tudod nem fog tetszeni? elég perverz ízlésed van...mivel már nem tudom mióta mindig rinyálsz valamin:D
Elkezdhetném én is sorolni, hogy mennyire gonoszság, hogy nem a Lazarus Pit-tel hozták vissza meg hogy az össze snői főszereplőt nem szexuális bombázók játszák...de ugyanakkor Flash ruhája sem tetszik, de van értelme? Max ha nagyon megunom nem nézem.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.10. 11:18:00 -
#1262 Neked, meg ha 45 percig állna egy zöld vászon előtt az is elég lenne :D -
#1261 Ha egy regényről, vagy egy rádiós novelláról lenne szó igazat is adnék neked de ez egy film, ahol sokat számítanak a látványelemek, márpedig ebbe a karakterek kinézete is beletartozik. -
SlayR #1260 Már megint mennyit rinyáltok.... :D
Flashnél első évad......a karakter nembiztos, hogy szerencsés a főszereplő karaktere, de viszont, ha valami kigyúrt szereplőt választottak az még nem változtatott volna a karrier személyiségén amihez viszont ez a mostani illik.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.09. 19:23:28 -
SzinesGeza #1259 " Találhattak volna valami kicsit jobban kigyúrt embert"
Miért? Nem menjünk már rá ennyire a külsőségekre, pláne, hogy Flash-nél baromira nem a "kigyúrtság" a lényeg. -
G_ArchAngel #1258 A masik, hogy fiatal, vekony gyerekkent lett Flash, ez oke, de ezzel a sebesseggel es metabolizmussal 3 nap alatt kigyurhatna magat :) -
#1257 Flashel nekem az a fő bajom, hogy a főhős egy 50 kilós vékony gyerek és tök röhejesen fest a búvárruhában. Találhattak volna valami kicsit jobban kigyúrt embert is a szerepre. -
#1256 Erről a Vámpírnaplók jutott eszembe. Ott is az elején az volt, hogy volt két vámpír, és eltitkolták mindenki előtt, hogy mik ők, aztán szép lassan mindenki megtudta, hogy mik ők, és már senki előtt nem kellett titkolózni, amitől már jóval gagyibb lett az egész. Az 1-2. évad nagyon jó volt, a 3. is majdnem hozta az elvárt szintet, viszont a 4. évadtól nagyon gyengült az egész. Most tart a 6. évadnál, és egyszerűen már nem tudnak mit kitalálni. Nem csodálkoznék, ha hasonló sorsra jutna az Arrow, és a Flash is. Most még viszonylag jó az Arrow szerintem, de azért messze nem olyan jó, mint az 1. évad. És ha így zuhan a szint, akkor a 6. évadra már ez is egy röhejes sorozat lesz. A Flash meg nekem eleve nem is tetszik, sose csíptem ezt a szuperhőst, és itt se kedveltem meg. Nézem, mert csak, de ennek már az első évada se valami jó. -
Oddball29 #1255 Már lassan mindenkinek meg az anyukájának is külön sorozata lesz. -
#1254 Eltévedtél, az egy másik sorozat lesz :) -
Oddball29 #1253 Szerintem most Palmer karaktere a legérdekesebb. Azt se bántam volna, ha Olivert elhantolják, és a párbaj utána epizód úgy kezdődik, hogy "My name is Ray Palmer...". -
#1252 hm van igazság abban amiket írtok és én sem úgy állok már hozzájuk, mint az elején. pedig nagyon bírtam felicity-t meg a hülye értetlenkedéseit, de mostanában tényleg csak bénázik -
#1251 Jah, a Flashel is az a legnagyobb bajom, hogy oda is ilyen arrow mintára csinálni kelett egy ilyen szuper high-tech hacker meg tudós zsenikből álló "csapatot".
és ahelyett, hogy flasht magát a hőst látnánk akcióba, itt is a háttér csapat nagyobb szerepet kap mint maga a hős az ilyen akcióknál.
Ez elég sokat elvesz ezekből a sorozatokból.
mondjuk az is igaz, hogy az arrow-nál már-már paródia szinten bántak ezzel a titkos igazságosztó társulással. -
G_ArchAngel #1250 Lassan minden nyomorult a csapat tagja es az egesz varos ismeri a szupertitkos szervezetet... Flash detto -
#1249 Nálam digle már rég egy felesleges karakter, felicity meg idegesítő is lett, de ő is egy elég felesleges már.
Egyszerűen ez az egész csapatosdi hülyén néz már ki. -
#1248 Persze van egy kis mellékszála, amit majd biztos ki is fognak bontani de egyelőre csak +1 tag a stáblistában. -
Janika114 #1247 Theanak legalább van valami kis melléktörténete, ott még bármi lehet, de Digle már Oliver segítőjeként se tűnik fel, azért kicsit furi, hogy Oliver után talán ő van legjobban kiképezve aztán mégis hasznosabb nála egy kölyök az utcáról meg egy csaj... Sajnos tényleg folyamatosan romlik a szint, Felicityt is nagyon leépítették, de én bízom még a javulásba, ha az első évadban képesek voltak sokkal jobbra, még lehetnek most is. -
#1246 Az a gond ,hogy túl sok a szereplő és nem jut mindenkinek értelmes szerep, csak villanások. Thea is csak úgy van, meg úgy igazából mindenki, a karakterek megragadtak egy szinten és nem igazán fejlődnek sehova (Laurelt kivéve, bár ,hogy ő mennyire fontos ide az már más kérdés), apró próbálkozások vannak ugyan de ha lehet ilyet mondani a széria túl van már a csúcson. Ettől kezdve szerintem komoly javulás nem várható inkább csak hanyatlás, jó esetben talán ezt a szintet tudják még tartani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 10:30:02 -
Janika114 #1245 Egyetértek sajnos. Felicity meg tényleg idegesítő lett, Digle meg kb felesleges, elvileg egy képzett volt katona aki tud harcolni, de inkább a 2 hónapja edző túl buzgó csajt küldik harcolni... Ahogy a Brickes szálat meg lezárták hát nagyon gagyi lett sajnos.