NBA 2k13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
van trainer. mindenem 99 😄
elitehun
Mi? Meg is tudtad venni ezeket?? csak mert csak a Jordan 5000, a másik is asszem 2500. Amúgy nem kell hozzá meglegyen a highlight film is?
Palinko
bár a Jordant, a láb alatt meg a 360at még így se csinálja meg tréningen de azt hiszem sokat akarok 😄
Palinko
ja a package nem volt beállítva :S na vásárolok is jókat aztán hajrá 😄
Palinko
sehol tréningen se 😄 pedig mostmár kiakadtam töröltem a karriert, csináltam egy 6.8 as állatot 99 dunk, standing dunk és verticallal de nem csinálja pedig úgy próbálom ahogy írjátok.
megpróbálom megkeresni az adatlapot
simán tréningen sem megy a zsákolás vagy csak meccsen? meccsen nagyon sok az ütközés amibõl nemhogy zsákolni de még bevarázsolni is csak néha sikerül a labdát 😄
ha egyedül tréningen sem megy akkor valami más a probléma

most csináltam egy 185ös athletic irányítót, 60as dunk, alap 88 speed és 85ös vertical-lal zsákol 😊 igaz nem mindig és nem is hatalmasakat de tud 😊

beállítottad a játékos adatlapon a go-to dunk package-t ? lehet h nincs beállítva semmi és akkor nem fog neked zsákolni akármit csinálsz 😊
elitehun
mennyin van a dunk?
amúgy meg sprint+dobás nyomvatart
Palinko
azért vicces hogy 185cm el nem tud zsákolni :S pedig feltoltam a vertical meg a dunk skilleket
xbox controllerel csak simán A+X szóval passz és dobás egyszerre, egyujjas kombó 😊
Palinko
köszi. szóval akkor elõször tabot kell nyomni aztán ember betûjét meg dobás ha jól értem
kifli
passz+dobás ez az alley oop, meg elõtte választanod kell hozzá hogy kinek passzolsz
Palinko
hogy lehet megcsinálni azt hogy bevágom nekik dunkra? szóval nem sima passz, hanem eldobom õ elkapja a levegõbe és zsák.
elitehun
Ja, második szezonban A+ tetején voltam, még utána is assistoltam és nem tudott már mit hozzáadni 😛
meg meccseken is elérem általában az A-t de az A- szinte mindig megvan
Palinko
ja meg beállítottam saját magasságom 6,1 ez soha nem fog zsákolni? 😄 vagy csak toljam még feljebb a skill pointot?
Palinko
eddig párszot volt hogy nyomkodtam el az animációt, erre beragadt valami parancs sztem mert ahogy elkaptam a labdát rávágta térfelünkrõl a kosárra 😄DD

de a legszebb 1 szer betalált 😄
igen az eleje szivatós 😊 Majd szépen több idõd kapsz a pályán és így több mindent is tehetsz ugye a csapatért 😊 Na meg te is belejössz a játékba és nem fogsz annyi hülyeséget csinálni amiért keményen lehúznak a csapattársak 😄
Palinko
valakinek sikerült már b+ tól jobbat elérnie? 😄 hihetetlen mennyire nehéz. meg általában vesztünk ilyen 4-7 re állunk de az elõbb volt 1-7 😄D

vagy csak az eleje ennyire szívatós?
elitehun
Melyiket érdemesebb megvenni? a highlight film signature skill-t vagy egy dunk package-t az animation-ök közül?
Tormiee17
Nálam sincs,engem is zavar.

My Playerben amikor csere van nálam nem jelzi ki, hogy kit cserélt le, illetve ki jött be! Nálatok nincs ilyen?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Illetve van vmi honlap? Vagy hol tudom megnézni?
Aha lenne (mostanába veszem meg eredetibe)

Itt ugye más emberek ellen tolom? Bocs a hülye kérdésért😊
van online liga, kiválasztasz egy csapatot, és annak a keretét irányítod, változtatod (cserélsz, igazolsz, draftolsz, stb.) Lenne kedved?

every damn day

pc

Amúgy tudom h eredeti kell hozzá csak ilyen kupa vagy valami mások ellen van e?
xbox v. pc? (csak eredetin van amúgy)

every damn day

Valami online liga v ilyesmi van?
elitehun
amúgy my playerben itt is baszakszik a playoff döntpben? tehát kilép ha nincs kikapcsolva az autosave?
kifli
off topik van, vagy megkérdezhetem itt esetleg, hogy tunngle vagy valami mûködik-e?
Magyar kommentárral (bár kicsit extrém)

elitehun
nem volt lepattanó. mondom, bedobták a kosarat, Garnett (asszem) bedobta nekem és kb rögtön azután hogy elindultam vele, befújták.
a lepattanó leszedésétõl kezdve mérik a 8 mpt

every damn day

Csak keringenek összeesküvés elméletek miszerint a bírók kicsit többet fújtak a döntõben a Heat javára 😊 Egyes fanatikusok összeszedték a megkérdõjelezhetõ fújásokat 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Annyira nem foglalkozok vele persze az OKC-nek drukkoltam és jónak is tûnt az elején a helyzet de aztán ez lett végül 😄

Most viszont elég komoly csapatokat sikerült összebarkácsolni erre a szezonra úgyhogy már nagyon várom 😊 Érdekes lesz a Nash - Bryant - Gasol - Howard sor a lakersben 😄 Na meg a New Orleans a fiatalokkal, fasza kis szezon lesz 😊
elitehun
jaaa 😄
de mire gondolsz a heates gyõzelem alatt? most igy nem igazán tudom felidézni azt a meccset XD ha akarod ird pm-ben nehogy valaki nekünk essen XD
Hányan toljátok online? Vannak bajnokságok vagy ilyesmi?
Rudee
Ezt most kipróbáltam, a támadó lepattanózás már nem olyan fölényes szerencsére, de kicsit könnyebbnek érzem. Elsõ meccsen 12 gólpassz, korábban 6 volt a max.

Szar Bayern, szar Bayern :)

az úgy érdekes fújás akkor igen 😄 ezek a bírók..😄
de így lett bajnok a heat is xD nah nem keltek itt feszültséget mielõtt még valaki elharapja a torkom xD
elitehun
mondom megkaptam a labdát és azonnal elkezdtem felfutni (ergo kb 1 mp telt el) és akkor fújták be...
van ilyen "bug", hogy becserélnek és az elsõ támadás után egybõl idõkérés (mindig)
és ilyenkor elõfordul, hogy le is ültet 😄 fõleg még a karrier elején 😊

#elitehun
a 8 sec violation meg nba szabály 😊 ha nem érsz fel a felezõvonalon 8 mp-en belül akkor elveszik a labdát és ennyi 😊
elitehun
nemtom, nálam is volt egy olyan bug, hogy kaptunk egy kosarat. ugye bedobják nekem a labdát, elkezdek futni felfele, már majdnem félpályánál vagyok amikor kiirja hogy 8 sec violation... wtf
Rudee
Az egyébként bug, hogy becserélnek, elsõ megmozdulásom egy kosár aztán már le is hoz az edzõ? Kb 10 mp után most is lecserélt, pedig egy triplám jó lett.

Rudee

Krisztiam
nem tudok zsákolni... hogy kell dunkot szerezni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mikor indítok egy bajnokságot akkor kikapcsolom de nem változik:/ Megy a morálja mert több játékidõt szeretne, megemelem neki 10 perccel aztán még jobban megy le...-.-
asszem van egy olyan menü hogy ASsociation settings, ott meg a team chemistryt ki kell kapcsolni

every damn day

persze
http://www.mediafire.com/?y1780imtaig9if8

annyi a "gond" vele, hogy már alapból elég jó statok-ra fel van húzva és a skillek is be vannak pakolva 😊 pl a középtávoli és a 3 pontos és a layup is 80 körül van alapból

szerintem egy az egyben kimásolta az "eredeti" Iverson statokat és cheat enginnel bepakolta a my career-be

de ha ez zavar valakit akkor egyenként vissza lehet butítani ce-vel csak macerás 😄
kekeN7
Hú de ügyes vagyok, #154-re ment.
Szóval twi452, kérhetnék egy linket? Köszi!

kekeN7
Hû de állat, kérhetek hozzá egy linket? 😊

Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy a játékos morálja csökkenjen?
sajnos nem..😄
trailblazers - hornets - suns volt a 3

a suns-hoz akartam menni végül, de a hornets draftolt ami érdekes mert ugye Davis 1/1, engem meg a 10. pick-nél vittek.. és még így is bekerült Rivers a csapatba aki alapból a 10-es lett volna 😄
úgyhogy van egy kis furfang ebben a draftban is 😊
bakkerman
a 76ers-t mindig bedobja a gép a legelején,meg a Rockets-ot is,szóval elég jók az esélyeid hogy elsõ csapatod a 76ers legyen 😊 én a tavalyiban és az ideiben is ott kezdtem a karrierem 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!