NBA 2k13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hasonló a gondom a játék zökkenõmentesen indul egy bibi nincs hang vmi megoldás?
every damn day
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A játék támogatja az olcsóbb gamepadokat is, vagy csak a drágább xinputosok mennek rendesen vele? Ma kezdtem el játszani billentyûzettel, de nem igazán lehet irányítani és cselezni rendesen egyszerre.
every damn day
Ja es persze az is vicces, mikor a Free thrownal a kamera nagytotalban rafixal az elol allo power forwardra es nem az en karakteremet mutatja a dobashoz... (my career)
A vegtelenul idiota sajat defense AI-rol mar nem is beszelve, aki rad tapad az ellenfel helyett...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van, létrehozol egy újoncot aztán draftolnak attól függõen hogyan játszol a bemutatkozómeccsen a többi újonccal. Aztán késõbb lehet kérni cserét a GM-tõl akinek meg is lehet mondani h melyik csapathoz szeretnél menni. Aztán hogy összejön a csere azzal a csapattal az kérdéses de valahova el fognak cserélni 😊
Meglesem!
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Olyan kérdésem lenne az NBA 2k13-al kapcsolatban, hogy hogy tudnám kikapcsolni az "autosave" opciót?
Legutóbb mikor még fönn volt a gépemen még benn volt ez az opció amióta újra felraktam már nincs és eléggé idegesít!
Ha valaki tud bármi féle pachet, config módosítást sbt. kérem írjon!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Elõre is köszönöm a segítséget!
Mert ahogy betöltesz egy my career-t az összes slidert beállítja egy alapértékre tökmindegy te mit állítottál be.
Ugyanígy kikapcsolja a run plays-t amikor betölti a meccset hiába kapcsoltad be elõtte..kis bug amit csak a konzol verziókban javítottak a patch-el. Ezt is be lehet fagyasztani így nem engedi visszaállítani és mûködik ahogy kell 😊
Ha valakit érdekel itt megtalálja a file-t hozzá:
nba 2k13 cheat table
rengeteg mindent lehet "csalni" vele persze de bug javításra érdemes használni 😊
every damn day
every damn day
Valaki tudja, hogy mycareer módban hogyan lehetnék a második év végén free agent, vagyis hogy a csapat ne éljen az 1 év team option-nel?
Köszi, megnézem.
Én ezt használom, nekem bevált. Annyi a baj vele, hogy állítólag újra kell kezdeni a karriert, mert csak akkor mûködik. Az elõzõ résznél volt rá megoldás, hogy a már megkezdett karriert is lehessen javítani ez által, de itt még nem tudom mi lesz a megoldás.
Igen, de van kismillió, nincs valami bejáratott csomag ami többeknél bevált itt?
Pl. te melyiket használod?
Mit állítasz a slidereken?
Az a röhej, hogy az alap nehézségen ilyen röhejesen egyszerû legyen nyerni, mit nyerni dominálni az egész ligát 1 hónap után.
Lehet állítani kéne rajta mert ez így nagyon könnyû menetnek tûnik, hogy mire az már jó kérdés, annyi féle,fajta van, biztos nem fogom mind végigpróbálgatni.
Csak simán üresre helyezkedek, passz, jó idõzítés és szépen esnek a hármasok.
Tegnap megdöntöttem a csapatrekordot is már a pontokat illetõen,1 hónap után, jól drafolt a Bucks.<#nevetes1>#nevetes1>
Mi lenne itt ha hosszabb negyedekre raknám. 😄
Csak elkezdtem hármasokat szórni minden meccsen de valami nem stimmel ezzel a játékkal. 😄
1 hónap eltelt és minden meccsen 50-60 pontokat dobok a default 5 perces negyedekkel, csak kívülrõl.
Elsõ hónapban rookie of the month, és 2 nba player of the week zsinórban.
Ennyire könnyû lenne mindez? <#nevetes1>#nevetes1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kérdésem lenne most kezdtem a játékot , de hiába van egész baráti rebound spm ( vertical, hands, def rebound , off rebound ) valahogy szerintem kevés pattanót szedek, szerintem nem jókor nyomom a rebound gombot szóval mikor kell nyomni , mikor lesz az igazi ?
Valaki ezt már kitapasztalta ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Érdeklõdni szeretnék, hogy valakinek voltak-e hang problémái? Sajna nekem a játék indításától "néma" így meg nem igazán élvezetes..... A dxdig-en megnéztem directx 11-em van és már a hangszoftvert is frissítettem. Egyéb ötlet?
Így nézne ki amit gondoltam:
PG:Miller
SG:Iguodala
SF😛aul George v. Rudy Gay
PF:Faried
C:Gasol v. Boozer v. Noah
Tradelném:Lawson,Gallo,Chandler,McGee + pick
Ha meg tudom csinálni cseréket.
Ti mit hoznátok ki a mostani Denverbõl?
köszi
95 dunk kell hozzá és 5k a skill xD de szerintem ez kell ahhoz hogy lehessen használni az ilyen jordan package-ket meg hasonlókat.
én egy szép nagydarab pf-et nyüstölök most kevin garnett féle középtávoli dobó és védekezõ gyilkológép stílusban 😄 meg persze elkezdtem rágyúrni a zsákolásra, néha már egy-egy contact dunk is összejön csak még fel kell húzni a pontokat, hogy be tudjak vásárolni a skillekbõl és akkor nem csak a véletlenül rajtam maradt apró irányítókat zsákolom át talán 😄