254
Executive produced by JAY-Z
-
syberia2 #174 a lepattanó leszedésétől kezdve mérik a 8 mpt -
twi452 #173 Csak keringenek összeesküvés elméletek miszerint a bírók kicsit többet fújtak a döntőben a Heat javára :) Egyes fanatikusok összeszedték a megkérdőjelezhető fújásokat :)
Annyira nem foglalkozok vele persze az OKC-nek drukkoltam és jónak is tűnt az elején a helyzet de aztán ez lett végül :D
Most viszont elég komoly csapatokat sikerült összebarkácsolni erre a szezonra úgyhogy már nagyon várom :) Érdekes lesz a Nash - Bryant - Gasol - Howard sor a lakersben :D Na meg a New Orleans a fiatalokkal, fasza kis szezon lesz :) -
#172 jaaa :D
de mire gondolsz a heates győzelem alatt? most igy nem igazán tudom felidézni azt a meccset XD ha akarod ird pm-ben nehogy valaki nekünk essen XD -
Aerox21 #171 Hányan toljátok online? Vannak bajnokságok vagy ilyesmi? -
Rudee #170 Ezt most kipróbáltam, a támadó lepattanózás már nem olyan fölényes szerencsére, de kicsit könnyebbnek érzem. Első meccsen 12 gólpassz, korábban 6 volt a max. -
twi452 #169 az úgy érdekes fújás akkor igen :D ezek a bírók..:D
de így lett bajnok a heat is xD nah nem keltek itt feszültséget mielőtt még valaki elharapja a torkom xD -
#168 mondom megkaptam a labdát és azonnal elkezdtem felfutni (ergo kb 1 mp telt el) és akkor fújták be... -
twi452 #167 van ilyen "bug", hogy becserélnek és az első támadás után egyből időkérés (mindig)
és ilyenkor előfordul, hogy le is ültet :D főleg még a karrier elején :)
#elitehun
a 8 sec violation meg nba szabály :) ha nem érsz fel a felezővonalon 8 mp-en belül akkor elveszik a labdát és ennyi :) -
#166 nemtom, nálam is volt egy olyan bug, hogy kaptunk egy kosarat. ugye bedobják nekem a labdát, elkezdek futni felfele, már majdnem félpályánál vagyok amikor kiirja hogy 8 sec violation... wtf -
Rudee #165 Az egyébként bug, hogy becserélnek, első megmozdulásom egy kosár aztán már le is hoz az edző? Kb 10 mp után most is lecserélt, pedig egy triplám jó lett. -
Rudee #164 #138 -
#163 nem tudok zsákolni... hogy kell dunkot szerezni? -
Aerox21 #162 Mikor indítok egy bajnokságot akkor kikapcsolom de nem változik:/ Megy a morálja mert több játékidőt szeretne, megemelem neki 10 perccel aztán még jobban megy le...-.- -
syberia2 #161 asszem van egy olyan menü hogy ASsociation settings, ott meg a team chemistryt ki kell kapcsolni -
twi452 #160 persze
http://www.mediafire.com/?y1780imtaig9if8
annyi a "gond" vele, hogy már alapból elég jó statok-ra fel van húzva és a skillek is be vannak pakolva :) pl a középtávoli és a 3 pontos és a layup is 80 körül van alapból
szerintem egy az egyben kimásolta az "eredeti" Iverson statokat és cheat enginnel bepakolta a my career-be
de ha ez zavar valakit akkor egyenként vissza lehet butítani ce-vel csak macerás :D -
#159 Hú de ügyes vagyok, #154-re ment.
Szóval twi452, kérhetnék egy linket? Köszi! -
#158 Hű de állat, kérhetek hozzá egy linket? :) -
Aerox21 #157 Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy a játékos morálja csökkenjen? -
twi452 #156 sajnos nem..:D
trailblazers - hornets - suns volt a 3
a suns-hoz akartam menni végül, de a hornets draftolt ami érdekes mert ugye Davis 1/1, engem meg a 10. pick-nél vittek.. és még így is bekerült Rivers a csapatba aki alapból a 10-es lett volna :D
úgyhogy van egy kis furfang ebben a draftban is :) -
#155 a 76ers-t mindig bedobja a gép a legelején,meg a Rockets-ot is,szóval elég jók az esélyeid hogy első csapatod a 76ers legyen :) én a tavalyiban és az ideiben is ott kezdtem a karrierem :D -
twi452 #154 na erre vártam eddig :) kezdődhet a my career móka :)
remélem gyorsan sikerül a 76rs-hez kerülni :D
-
#153 szerintem nem sok embernek van itt meg eredetiben a gém :/ -
syberia2 #152 senkit nem érdekel? -
#151 én ha tehetném egész nap nyomnám, de hát dolgozni is kell :D
amúgy hogy tudok szerezni 50 dunkot? :D -
#150 szerintem senkinek sincs :D
csak megjegyzés volt. -
#149 I disagree -re menj :) -
Rudee #148 Valahogy nincs időm napi 10 órát nyomni, hogy minden meccsen tirpla-duplám legyel all-staron... -
#147 jaa, annál nem is lehet alacsonyabb my playerben :P
amúgy az assist-od elég kevés pg-hez képest XD
na, látom hányan irnak a másik fórumra is magon :P
oneal1:születési dátumnak 2011-et adj meg vagy 2007, a lényeg hogy fiatal legyél :) -
#146 sötét verzió indításához kérnék kis segítséget,hogy lehet átugrani a bejelentkezést?
köszi -
Rudee #145 Alapból PG, de gyakran dob centernek vagy SG-nek.
A szint meg pro talán, egyszer jártam az optionsban :D -
#144 milyen poston és nehézségen játszol? :D -
Rudee #143 Ahh, Brooklyn ellen dobtam 3 triplát is, egyiket a 3. negyed utolsó másodpercében
A végén 85-83-ra nyertünk idegenben. 8 perc alatt 11 pont, 1-1 assziszt, blokk és lepattanó -
Rudee #142 Beállítottam egy eléggé dicsért slidert és újat kezdtem, végül a Magic-hez kerültem.
Egyre több percet kapok, de a társak hihetetlenek. Egyiknek marha jó bejátszásom után mindenkitől zavartatlanul sikerült ziccer hibáznia.
Meg egy csomószor berak centernek (alapból PG vagyok) ami nagyon nem fekszik.
A statok nagyjából jók, de a lepattanózásban sokkal jobb a CPU, a palánkunk alatt vagy 4x többet szed, mint mi odaát. -
syberia2 #141 indítottam egy PCs online assoc.-t. Neve NBA1 forum, jelszó: forumosoknak. Jelentkezzen aki akar ;)
(szerintem 2 nap mulva kezdünk, jó lenne pár embert összeszedni) -
#140 Máris rekorder az NBA 2K13 -
#139 köszi :) -
#138 1:sprint+rádobás (nyomva tart) és min asszem 50 dunk kell
2:pass+rádobás (lenyom egyszerre) -
#137 2 kérdésem lenne:
az egyik hogy tudok zsákolni?
a másik meg, hogy tudom úgy odapasszolni a labdát a csapattársamnak, hogy odamenjen a gyűrű közelébe és az meg bezsákolja? -
#136 a Hawks az egy gyenge csapat,letolsz 6-7 meccset és kezdő leszel -
Rudee #135 Egyébként marha jó voltam az első meccsen. Nem tudom, valami bemutató meccs lehet vagy mi.
11 pont, 4 assziszt, 2 abdaszerzés és 2 eladott labda. Ja meg 1 fault. Elsőre mondjuk azt se tudom mi micsoda, de majd begyakorlom :D
A Boston meg a Denver GM-ével beszélgettem, most meg draft lesz. Végül 23. helyen végül a Hawks-hoz kerültem, óriási. Biztos lesz vagy 5 percem átlagban, de nincsenek sztárok így be lehet kerülni hosszabb távra, aztán irány a Bulls :D