NBA 2k13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na erre vártam eddig 😊 kezdõdhet a my career móka 😊
remélem gyorsan sikerül a 76rs-hez kerülni 😄

bakkerman
szerintem nem sok embernek van itt meg eredetiben a gém :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

senkit nem érdekel?

every damn day

Krisztiam
én ha tehetném egész nap nyomnám, de hát dolgozni is kell 😄
amúgy hogy tudok szerezni 50 dunkot? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

elitehun
szerintem senkinek sincs 😄
csak megjegyzés volt.
Krisztiam
I disagree -re menj 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rudee
Valahogy nincs idõm napi 10 órát nyomni, hogy minden meccsen tirpla-duplám legyel all-staron...

Szar Bayern, szar Bayern :)

elitehun
jaa, annál nem is lehet alacsonyabb my playerben 😛
amúgy az assist-od elég kevés pg-hez képest XD

na, látom hányan irnak a másik fórumra is magon 😛
oneal1:születési dátumnak 2011-et adj meg vagy 2007, a lényeg hogy fiatal legyél 😊
oneal1
sötét verzió indításához kérnék kis segítséget,hogy lehet átugrani a bejelentkezést?

köszi

!Forza Ferrari!

Rudee
Alapból PG, de gyakran dob centernek vagy SG-nek.
A szint meg pro talán, egyszer jártam az optionsban 😄

elitehun
milyen poston és nehézségen játszol? 😄
Rudee
Ahh, Brooklyn ellen dobtam 3 triplát is, egyiket a 3. negyed utolsó másodpercében <#buck>
A végén 85-83-ra nyertünk idegenben. 8 perc alatt 11 pont, 1-1 assziszt, blokk és lepattanó <#eljen>

Rudee
Beállítottam egy eléggé dicsért slidert és újat kezdtem, végül a Magic-hez kerültem.
Egyre több percet kapok, de a társak hihetetlenek. Egyiknek marha jó bejátszásom után mindenkitõl zavartatlanul sikerült ziccer hibáznia.
Meg egy csomószor berak centernek (alapból PG vagyok) ami nagyon nem fekszik.
A statok nagyjából jók, de a lepattanózásban sokkal jobb a CPU, a palánkunk alatt vagy 4x többet szed, mint mi odaát.

indítottam egy PCs online assoc.-t. Neve NBA1 forum, jelszó: forumosoknak. Jelentkezzen aki akar 😉
(szerintem 2 nap mulva kezdünk, jó lenne pár embert összeszedni)

every damn day

Krisztiam

Krisztiam
köszi 😊

elitehun
1:sprint+rádobás (nyomva tart) és min asszem 50 dunk kell
2:pass+rádobás (lenyom egyszerre)
Krisztiam
2 kérdésem lenne:
az egyik hogy tudok zsákolni?
a másik meg, hogy tudom úgy odapasszolni a labdát a csapattársamnak, hogy odamenjen a gyûrû közelébe és az meg bezsákolja?

bakkerman
a Hawks az egy gyenge csapat,letolsz 6-7 meccset és kezdõ leszel

Rudee
Egyébként marha jó voltam az elsõ meccsen. Nem tudom, valami bemutató meccs lehet vagy mi.
11 pont, 4 assziszt, 2 abdaszerzés és 2 eladott labda. Ja meg 1 fault. Elsõre mondjuk azt se tudom mi micsoda, de majd begyakorlom 😄

A Boston meg a Denver GM-ével beszélgettem, most meg draft lesz. Végül 23. helyen végül a Hawks-hoz kerültem, óriási. Biztos lesz vagy 5 percem átlagban, de nincsenek sztárok így be lehet kerülni hosszabb távra, aztán irány a Bulls 😄

Rudee
Ahh, oké, akkor kipróbálom.

elitehun
nekem is ugyanez volt az érzésem. szerencsére a settings-ben fel lehet tolni a játék sebességét. alapból 50-en van, ha jól emlékszem én felnyomtam 65-re és igy már fasza.
Rudee
Kipróbáltam, nem rossz. De valahogy elsõre lassúnak tûnnek a játékosok.

Fókameister
Élethûbbé teszi a játékmenetet. Kevesebb pont a festékbõl, kiegyenlített lepattanózás stb, csak mivel nincs külön slider file ezért saját kezûleg kell az értékeket beállítani az opciókban.

Tormiee17
Miben jobb az alapnál? sose próbáltam még ki ilyen slidereket

Fókameister
Fókameister
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApF77gVmXff5dEI5N1M0VFlxMXJOTnhUNjg4T1BCYkE#gid=2

Egész jó kis slider, már kezdtem is új myplayert vele.

bakkerman

beletették Rondo kedvenc passzát is 😄

nekem is kéne segítség-
1 Az online mód elég ratyi, assoc.t nem tudok kezdeni, online meccset pedig (PCs vagyok, de xbox kontrollerrel)csak billentyûzettel enged tolni. Ezt lehet kezelni?
2 állítólag van olyan hogy MyTeam mód. Ez végül nem került bele? Mert nekem nincsen.
3 myplayer store, myplayer closet- Ez a két menüpont nekem nincs a fõmenüben😄 Ehhez is kérnék egy kis segítséget😄
köszi 😊

every damn day

Gabor77
Hát nem tudom. Nekem nehezebb, és nem megy a játék. 2k12-hez is nehéz volt hozzászokni, de pár hét és már ment a legnehezebb szinten, élvezetes-pörgõs meccseket lehetett játszani, itt viszont teljesen meg kell tanulni mindent elölrõl.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

elitehun
sztem nem nehezebb, sõt. minden kurvajól megy csak az a fránya rebound, pedig 60 körül van a max 68-ból.
Gabor77
Magasabb az ellenfélé...nagyon nehéz lett a játék. Superstaron is megszorongat egy Kings...meg kell tanulni vele újra játszani, hiába voltam májer a 2k12-vel.

elitehun
nemtom hogy most bugos a rebound myplayerben vagy az ellenfélnél mindenkinek magasabb a reboundja az enyémnél... defensive-rõl beszélek
Tormiee17
Ez engem is érdekelne

hungary27
Lehet nevet változtatni a twitteren?
jönnek a my player mod-ok 😊 remélem hamarosan csinálnak Iverson-t is és már cserélem is le a sajátomat 😄

egy Jordan my player

Fókameister
Én se kedveltem eddig 😄 Bár a 2k12 ben a Knickstõl már a 2. hétben kiszorítottam, most úgy néz ki muszáj leszek összejátszani vele 😄

bakkerman
nem

Helló!

A mycareerben nem lehet kihagyni az Interjúkat?
bakkerman
még amikor a sixersben volt az emberem sokat játszottunk key gameken a Rockets ellen,az a kis vágott szemû sokat szopatott engem amikor nekem kellett levédekeznem õt,nem csípem 😄

Fókameister
Szintén a Houstonhoz kerültem hálistennek ( kedvenc csapat 😄 ) és mi 5-2vel állunk most. Nagyon jól összejátszunk Linnel meg Parsonssal 15 pontot átlagolok jelenleg nagyon élvezem. Jobb lett a játékmenet mint volt meg a kis újítások is sokat dobnak a hangulaton.

Tormiee17
20 meccs után 10-10 el állunk,kicsit idegesítõ most már ez a Houston úgyhogy kértem,hogy tradeljenek el,Lakers,Clippers meg Knicks csapatokra küldtem rá a GM-et...adja az ég,hogy valamelyik belemegy az üzletbe

Gabor77
6-7 meccset játszottam max.

elitehun
ezt mondom. hogy az over ratinged alapból 60-as körül van, tehát a 65 nem valami nagy fejlõdés 😄
Gabor77
Igen, tudom, hogy overall ratingre gondoltál, de még mindig nem értem, hogy ezzel mire céloztál 😄 65 perpill az overall ratingem és nagyon hiányzik az irányító játéka, mivel 1-1be nem igen tudok megverni egy DeRozant vagy Anthonyt, tiszta helyzet nem nagyon van. 😄

elitehun
65 alatt az overall rating-re gondolsz? mert én arra gondoltam xd
Gabor77
Ezt most fejtsd ki kérlek, mert nem értem.

elitehun
nem azért de a 65-ös szint elég gyenge mivel 60-61-es szinten kezdesz ^^
Gabor77
Azért egy hall of fame-n eléggé hiányzik...egy 65ös szintû játékossal nem tudok betörni vagy post játékot játszani...