Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is azt adott 😄
BEAST
A két black stone armor emlékét, amiket a dobozokból kaptam, örökké megőrzöm. :d
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.10.13. 11:13:09

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
"Stable Master - "Bochlo" found in the second Valencia town called "Sand Grain Bazzar" will give you a short quest to talk to some nearby NPC's (Costing 15 Energy). In return you will receive a basic camel. Hope this helps everyone!"

elvileg azután lesz ott, ha végigcsináltad a főszálat

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Srácok. Bocs, hogy már megint ezzel qródok, de kezd kicsit elegem lenni belőle.
Ezek a kevsztek vannak már csak Valenciában (meg az ilyen idióta dailyk).
Már a főfő királynál is voltam, végigcsináltam amit kellett - adott is egy 1 millás aranyrudat.
Mégis, teve a láthatáron sincs 😄 Már össze-vissza kell kolbászolnom a sivatagban és hát a ló az lassú, mint a csiga az akácerdőben.
Mi a bánatos francért nem tudom felvenni azt a rohadt tevés szart?

Állítólag Sand Grain Bazarban is van valami, ami tevét ad, de nekem az sincs... 😞

SzirmosSzisza
7 napos value pack és 2 gm doboz, nem is rossz!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Esetleg ha hossszabb kihagyásokkal térsz vissza, akkor rakd windowedbe és ne alt tabozz, hanem rakd le a tálcára! Úgy sokkal kevesebbet "eszik". Persze lehet a szép új peccs ezt is elcseszte. Nem teszteltem. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.10.12. 22:49:43
Nekem is jó volt. Aztán az egyik peccs után qródott el.
De más is küszködik ilyennel a fórumok szerint.
SzirmosSzisza
Hm, nekem 8GB van és még nem volt belőle baj. Nem tudom akkor mi lehet, elvileg ha borderless windowedben nem kéne számítania az alt-tabnak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.10.12. 22:30:44

16 giga? Nem hinném, bár tudom, hogy van mem szivárgása a BDO-nak.
Én ha alt tabozok akkor van, hogy 5-10 percig is elmegy, de van úgy is, hogy szinte azonnal a pearl abyss logós, fekete képernyő jön.
SzirmosSzisza
Akkor passz, azt tudod még csinálni, hogy ESC, end game, bepipálod a dobozt, hogy rakja le trayre. Nekem napokig szokott menni megállás nélkül, így is meg úgy is. Nem fogy el a ramod?

Úgy van.
SzirmosSzisza
Borderless windowedben kell futtatni, fullscreenben bugos.

Ja. Ebből ma már nem lesz semmi 😄
Szóval marad a Huey.
AnuluWork
Nem megy jól ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nálam alt+tab után hosszabb-rövidebb idő után összefossa magát a gém.
És ahogy utánajártam nem vagyok ezzel egyedül. Pedig "régen" teljesen jól működött..
BEAST
Nálam fishing/elefánt futtatás közben meg overwatch/lol/ fractured space 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Ha minden jól megy 😊

AnuluWork
Egy óra múlva lehet belépni?

SzirmosSzisza
Én 1-2 hete már csak kb afk processingelek és mellette Rocket League 😄

BEAST
Remélem csak bug volt, hogy olyan szőrnyű lett. 😄

A világért nem tennék ilyent veled 😄 Amúgy >NEKEM< nem tetszett és egy egyéni szoc probléma. Mit tudjuk 😊
"Sikeresen elqrták az aukciósházat" Ne szopass, en mar honapok ota vartam az uj aukcios hazat, mert a regi az vmi kriminalis volt, vegre nalunk is a javitott verzio!😄
Néha már én is így vagyok ezzel 😄
BEAST
Sajnos mostanában sok mindenről nincs lővésem, se. :ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.10.12. 19:12:23

Legalább megyek és tovább nyüstölöm a Huey-t 😉

Egyébként én qrva sok játékkal játszottam onlány. Még a Diabloval kezdtem, aztán volt némi CS és ruleZ 😊
Aztán lájnédzs kettő béta, off, free szerverek (Bíszt kollégát is onnan ösmerem, bár szegénynek erről lövése sincs 😉 ).
Majd jöttek mindenféle gémek. Szóval csak azt akarom mondani, hogy mindent összevetve kakaóék messze a legnormálisabb csapat.
Az ncsoft meg a legutálatosabb 😄
szvsz
SzirmosSzisza
Value Pack bugos elvileg, kaptunk még 3 órát pihenni, qq

Úúúúú, van gond rendesen. AKkora konneksön loszt volt, mint a ház - megint piszkálnak valamit....
BEAST
Nekem is, ki is léptem inkább, feleslegesen futtatom így a lovakat. 😄

Ami jobban bosszant, hogy csökkent az inventory és a storage méretem, miközben a pearl shopban leértékelték a 8 slotos inv cuccot. :o

SzirmosSzisza
Mondjuk a life skilljeim mind 0-n vannak 😄

Értem. Köszi.
SzirmosSzisza
Elvileg már jött is ki hotfix. Dandelion az eléggé endgame cucc, annál jobb nincs és nem is lesz, azért ilyen drága (meg ritka).

Sikeresen elqrták az aukciósházat... nekem feliratok is hiányoznak (mert gondolom ott, ahol nincs kellene lennie 😄 )

Srácok. Megéri azt az iszonyatos mennyiségű pénzt a Dandelion kasza? Oké, hogy +2 AP és van 2 szoket, de ez ér annyit? A sima, encsi nélküli is 90 misi körül van...
SzirmosSzisza
yup, ebből nem lesz új óceán

SzirmosSzisza
Elég nagy, de ha jól tudom most nem az jön, csak beraknak víz alatti dolgokat.

BEAST
ha kicsi lenne nem neveznenk oceannak <#idiota>

Mekkora lesz ez az ocean?😄 Ket het alatt tobb mint 10 gigat szedett le a launcher...
Hmm akkor jó lemaradtam róla 😄
Na akkor lehet csak a fa alatt találom meg <#taps>
Nem baj úgy is akkor tályt van több időm rá
Köszi amúgy.
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.10.12. 15:35:31
SzirmosSzisza
Kb 2 hete le volt árazva (meg volt 10 dolláros csomag is), karácsony fele lehet lesz megint, nem nagyon tudni.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy lesz-e mostanság akciós a játék mert tetszik nagyon és gondoltam megveszem!
Igazából ezen meg a TESO-n gondolkoztam csak így év vége fele hátha akciós lenne vagy ilyen nem szokott lenni a BD-nél ?
BEAST
Már csak hónapokat kell rá várnunk. ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ)

SzirmosSzisza

Hát.. nem volt egy nagy vasziszdasz. A drop sem.. 😞
Fiúk-lányok.
Van egy ilyen Cartian spell szkrollom.
Ez mennyire kemény? Egyedül is megy vagy mindenképpen party kell hozzá?
1 nap van még hátra a használhatóságból, szóval ha valakiknek lenne kedve leápolni, az szóljon 😊
AnuluWork
Köszi. A kérdésem nem jött volna létre, ha nem egy napig törli a karit. 😄

SzirmosSzisza
Mindenképpen a start ruhában indul, karakter készítésnél csak meg tudod nézni hogy áll rajta a többi ruha.

AnuluWork
Erre rájöttem, csak gondoltam hátha kreáltatok már több karit, vágjátok, hogy mit lehet rájuk adni, ha nem P jelűben indítom őket, vagy mindig a startert adja rájuk, akármit is választok ki?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.10. 20:21:34

SzirmosSzisza
P az azt jelenti, hogy Pearles item, az valszeg csak Costume volt, nem ad kvázi védelmi statot csak a kinézetet módosítja.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.10.10. 20:17:35

AnuluWork
Csináltam egy másik karaktert, de olyan ruhát adtam rá, hogy hopp, mivel p volt mellette, nem abban indult, hanem a random start ruhában.

Ha nem P jelűt választok ki neki, és olyanban kreálom meg (van pár nem P jelű), akkor abban fog indulni, vagy mindig a start ruhában? Egyáltalán, ezeket a Pvel jelölt outfiteket mikor engedi kreálás után is felvenni? Egyáltalán mi kell a P jelűek hordásához? Aktív legyen a Value Package? És ha lement a 30 nap, akkor hopp, megint a kezdő outfitben lesz, vagy hogy működik ez a rész? Ha nem lehet alapból hordani, akkor kreálásnál miért nem írja ki, hogy hiába adod rá, a starterben fog kezdeni? 😄 (Miután nem az lett rajta, amit kiválasztottam, megnéztem mi az a P. Érdekes hozzáállás a cégtől, az szent. 😊)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.10. 20:08:47

<#worship>
Ennyi 😞