Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Tudom ajánlani ezt, rajta van minden: http://somethinglovely.net/bdo

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rossz keresőszó esetleg? Az első 3 map elég használható.

BDFoundry map
BDTome Map
Black Desert gathering Map
SzirmosSzisza
Ez lesz az, Valencia ilyen, mindegyik mob eléggé erős, az hogy valaki 56 sokat nem számít, ha AP/DP kevés.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

van egy küldi, amit csinálok (ha ez az..) csak egyik-másik monszter kissé combos 😄
Pedig annyira nem papír a kari. Persze nem is egy gladiátor

Köszi!
Próbáltam térképet fellelni hozzá, de nagy a katyvasz, a gugli egy csomó mást ad be.
SzirmosSzisza
Elvileg a black spirit adja az első küldetést, azt a láncot érdemes végigcsinálni.

Sasold meg a mapot. Mehetsz egyenesen keletre. Van egy út "jobbra" tartva Altinovából kifele. A következő elágazást hagyd ki és menj egyenesen a kentaurok közt (elég erősek a többi szörnyhöz képest is. Ha nem kell, akkor ne harcoskodj). A sziklák közt elérsz egy kis sivatag széli városkába. Azt hiszem van itt valami teve quest is, de azt nem ismerem. Innen egyenesen mindig keletre tartva (ha nem tévedsz el), eljutsz Valenciába idővel. A sivatag speckó terep. Normál paci csak lomhán mozog. emellett nappal hőgutát kapsz, este kockára fagysz. Hőguta ellen vizet lehet inni, fagyoskodás ellen teát. Vagy időnként nyomsz egy-egy heal skillt (boszorkány/varázsló párosnak nem nagy gond).

A másik útvonal kis kerülő a hegyek közt, de nincs benne sivatag. Altinova utűn a bal oldali úton lehet kóvályogni és nagy ívben idővel eljutsz (1-2 település és sok-sok node után) valenciába. Esetleg sasolj meg neten térképet hozzá! A sivatagban nem működik a térkép, így az macerásabb elsőre.
Ááááá... megvan, hogy miért nem tudta felvenni azt a qrva kvesztet a kovácsnál... Hát mert először azzal a törpe lekk szpirittel kellett konzultálni <#falbav><#falbav>

No, akkor újabb kérdés 😊
Hogy tudok eljutni Valenciába? 56 vagyok és szeretném megvizuálni valamint egy tevét marhára szeretnék szerezni <#zavart1>
AnuluWork
Köszi szépen.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Mikor aktiválod a honlapon kérdezi melyik szerveren szeretnéd, ezután megjön levélben és onnan ki tudod venni. A "postaláda" ugye közös, szóval csak 1-szer kapod meg.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.10.09. 21:25:38

AnuluWork
A rewardokat ami pl. vételkor járt azt minden kari megkapja, vagy csak az első kari akinél felveszed? Főleg ugyanazon szereveren lévő karaktereknél kérdezem.

Viszont, ha egy-egy karakter más-más szerveren van, akkor ha aktiválom a profilomnál az ajándékokat, akkor minden szerveren megkapja az első karim amivel megnyitom, vagy csak egy karakter, 1x, méghozzá az, amelyiknél először megnyitottam?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.09. 21:03:48

SzirmosSzisza
Főzni tudsz még belőle dolgokat, eladni jobb imho. Felszerelés megmarad, ha meghal a ló.

AnuluWork
Egyébként érdemes a halat eladni, vagy lehet belőle valami jobbat összehozni?

Másik kérdésem, hogy a mountoknak is van inventoryja, felszerelése. Ha bekrepál a ló, bukta ami az invben volt és a felszerelés is, vagy megmarad?

SzirmosSzisza
Mindenképpen bankban, mert súlya van és 1-2 milliónál többet nem nagyon bírsz el 😊

AnuluWork
Ez a golden coelacanth hal jó valamire, vagy csak kifogod és eladod?

A pénzt amit keresel bankban vagy kézben érdemes tartani?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.09. 13:59:30

BEAST
ha minimalisan pvpzni szeretnek a nyaklanc lenne kb a legkisebb gondom 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem Ancient szettem van az accuracy miatt.
SzirmosSzisza
Amúgy ha minimálisan PvP-zni akartok Manos-szal jobban jártok (bár én is Ogrevel tolom még 😄)

Akkor nem csak nekem nem jött ogre ring 😄
Legalább FS-re jók lennének ezek a hulladékok de hát azokra se. 😊
BEAST
Én is 30 millió körül kezdtem úgy érezni, hogy elég bares és más hulladék nyakláncot szereztem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Én meg se próbálom, ékszereim olyanokat amilyenek, de így se érzem h megérné 😄

Sikerült 30millát elcseszni a kovácsnál gyakorlatilag a semmire 😄 valaki járt már sikerrel?Pörgetett már ki valami normálisat?
A nem veszes, 57 folott viszont mar tenyleg elegge lassu😊
A tömegtől és a karakter sebzésétől függően lehet jobb a Helms, vagy az Elrics is. Vagy ha nagyon kemény a banda, vagy a solo fighter, akkor épp mehet a kalózszigetre is... A Tarif közeli szörnyek is elég jól adnak és elég sűrű a könnyű célpont ott... 55-56 picit lassúcska, de az 56-57 még szivatósabb. Nem is nagyon volt prioritás amikor még aktívabb voltam.
Persze ha üres a terep és a sebzésben is jó vagy, akkor a Sausans irtásbvan szép és hatékony köröket lehet irtani...
Sausan-nál fejlődj.Probálj meg minél több xp scrollt,potit stb használni.Nem olyan vészes az.
Azt hiszem befonom a szemöldököm, mire 55-ről 56-ra eljutok.. qrva lassú a haladás. 😞
Kössz. 55 a karim, ezért kérdeztem
SzirmosSzisza
Vagy lóért cseréled, vagy 55/56 körül a Valencia quest sorozat alatt kapsz 1-et ingyen (azelőtt felesleges is).

Srácok. Tevére hogy lehet szert tenni? Van valami kveszt, ami ad vagy csak befogni illetve lóért "cserélni" lehet?
Tudsz venni ládát és így nem kell a házadból a storage managerhez ingáznod. Használják ezt a módszert grindeléshez is. Veszel a grind spothoz közeli kis porfészekben házat, benyomsz egy ládát és eléred a legközelebbi város raktárát...
Hát... app lv2 a gathering és app lv1 a proc. És nincs a kveszt a kovácsnál.. 😞
SzirmosSzisza
Residence az a ház amibe be tudsz menni, abból városonként max 1-et érdemes venni (ott tudsz pl főzőcskézni). Angol nem tudom mennyire megy, de itt marha jól le van írva hogy működnek a dolgok.

AnuluWork
Ez a NODE dolog még ami nem tiszta. (Amit belinkeltetek leírást, azt nem lehet nyomtatni, gép előtt meg nem mindig ülök, még nem jutottam el odáig. 😊)

AnuluWork
Köszi. Mondjuk az 3 cont. pont. Még csak négy van, de gondolom küldikből és aktivitásból jön, tehát lesz még több is. Hány házunk lehet? 5 residence azt látom, de hogy kell érteni? 5 residence és akárhány ház? Van jelentősége, hogy farmon veszünk vagy town/cityben?

SzirmosSzisza
Nincs, azt vedd amu kozel van storagehez

AnuluWork
Egyébként milyen házat érdemes venni és hol?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.02. 19:40:55

AnuluWork
Ha veszek egy házat, van fenntartási költsége, mint pl. az SWGben volt a deedeknek/óra, vagy sosem sérül meg, sosem tűnik el?

Mitől függ, hogy kék vagy szürke (megvehető vagy nem vehető meg) egy ház jelenleg?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.02. 19:32:18

Köszönöm szépen BEAST-nek a kódot 😉

Értem.Ha esetleg valakinek lenne egy felesleg kódja annak én nagyon örülnék 😄 köszönöm!

SzirmosSzisza
7 napos trial van, biztos van itt a fórumon valakinek szabad kódja 😊

Üdv! Van rá mód hogy az ember valamilyen úton módon kipróbálja a játékot mielőtt megvásárolja? Értem ezt úgy ,hogy valamiféle pár napos trial vagy valami ilyesmi ?

SzirmosSzisza
Végre \o/ marketről beadta bidding phasenél

De akkor minek irja ki, hogy 250%os aron veszi, es ki is irja a konkret vegosszeget...na mindegy akkor ez volt a csaloka, mert a normal trader ki is irja ha osszekotes nelkuli helyen adom el, hogy mennyit ad erte, ez akkor bugosan jelzi
SzirmosSzisza
Ha nincs össze kötve a fogó hely az eladó hellyel akkor mindig elég keveset ad. Az imperial fishing meg úgy vettem észre, hogy amúgy is kevesebbet ad (de cserébe adhat sealt)

Vlaki tudja, hogy ez a fishing imperial trader hogy mukodik? Elvittem leadni a halaimat reggel, kiirta, hogy mit mennyiert vesz meg. Nem szamoltam meg pontosan a halakat, a pecabotombol 65 dura fogyott az ejjel, es ugye nem vesz le minden fogasnal durat, de csak moraybol volt 10dbom minimum, aminek darabjat 50.000ert veszi, legalabb is azt irja, de az egeszert adott 140.000 silvert!! Szoval legszarabb szamitasok szerint is egy 0-at lehagyott a rendszer, es ezt minden nap eljatsza
böröczk
játékon belül már meg is tárgyaltuk, szóval ahogy ígértem, karakterem 😄 :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Felhúzol 2 rókát lvl 10-re, aztán összeolvasztod őket, ha szerencséd van tier 3-asat kapsz, ha nem akkor tier 2-eset, picit pénznyelő a pet tenyészet.

böröczk
Kiderítettem azóta 😄
Viszont: Hogy a fenébe lehet pl tier 3-4-es desert foxot csinálni?
Azt olvastam, hogy az appearance kuponnal van rá esély, igaz ez? És ha igen, hogyan? Felhúzom max lvl-re, veszek egy ilyen kupont, beváltom a rókára, és vagy összejön, vagy nem?
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.09.27. 09:51:50

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Affem nem, ingame tudsz belőle pearlt venni, úgy dől el, hogy hova kerül.

böröczk
Amikor daum casht veszel, ki lehet valasztani, melyik szerverre?

Kumiho #2179