Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TRAVELER'S PACKAGE vs. EXPLORER'S PACKAGE ? Az Explorer csomaggal jobban jársz - szerintem.
A megyét, ahol élsz
Plusz a State/Province részre mit írjak ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most csináltam pár (20 db) bizbaszt (trinket) és ebbőlm 3 db kék lett.
Érdemesebb valamelyik kéket encsizni, vagy elég a mezei ződet?
Ahhoz, hogy mondjuk egy sima yuria hosszú kard ultimate legyen - mit kell tenni?
És mit, ha mondjuk .... of destruction?
Itt a Grade 3 weaponokhoz
http://bddatabase.net/us/item/4910/
Ez meg a grade 4/ultimate
http://bddatabase.net/us/item/4912/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.10.18. 17:06:44
Kössz a választ!
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.10.18. 13:58:25
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.10.18. 13:30:10
A reform stone arra jó, hogy a minőségi szintjét emeld a "zöld" itemeidnek. Többféle kék, vagy egy sárga/arany ultimate verzió érhető el. A különbség az esélyekben mutatkozik meg. A grade 1-2-nél nem biztos az ultimate, a grade 3 100% eséllyel ultimate-t ad vissza.
Korábban az azonos fegyver műhelyében/házában a munkás dolgozta fel az anyagokat és a fegyveredet és ez adott eredményt idővel. Ez az egyik patchben változott. Most már a black spirit intézi pár másodperc alatt ugyanezt. Hasonló a menete mint az enchantnak. beteszed az itemet, a követ, aztán nyomod a gombot és várod a csodát. Külön menüpontja van a black spiritnél.
Vannak ezek a reform sztónok.
Ezekkel lehet ultimét cuccot csinálni?
És.. gréd 1, 2, 3, satöbbi.. na de melyik cucc milyen gréd? Mert ugye az nem szerepel az adatlapon.
Például egy grunil vagy egy yuria milyen gréd?
Munkást nem tudsz mozgatni, de tudnak akárhol dolgozni, csak össze kell legyenek kötve a nodedal, annyi a para, hogy ha messzire küldöd tovább is tart a munka. Melyik városba kaptad? Szinte biztos van a környéken valami értelmes nyersi amit érdemes gyűjteni, ha artisan a munkás akkor semmiképp se dobd ki, zöld-kék az annyira nem értékes, azok mehetnek a kukába 😄
Ezüstből tudsz arany rögöt venni a raktárosnál és ugyanitt el is tudod adni az aranyrögöt a raktárosnak ezüstért (minden város raktárosánál), picit levon a pénzből, nem vészes (ha jól rémlik 100 milliónál buksz 100k ezüstöt)
Ha megteheted érdemes 0/24 bent hagyni a karit, pl horgászni vagy lovat futtatni.
Loyaltyt tartogasd, majd később ha kitapasztalod a játékot elköltöd (imho a weight limit növelés éri meg a legjobban, főleg ha grindelni vagy processingelni akarsz később)
Majd ha elérsz arra a szintre, hogy +1 AP-re költesz pár száz milliót, akkor azért lesz értelme 😊
Loyaltyt szerintem gyűjtögesd addig, amíg jobban kiismered a játékot és rájössz, hogy mit szeretnél csinálni.
Ha bejön a grindolás akkor weight limit, ha sokat akarsz aktívan pecázni akkor inventory slot, de az altok is hasznosak, mivel tudod az ő energiájukat is használni.
Minél hamarabb csinálj annyi altot amennyit csak tudsz és vidd el őket kb lvl16-ig.
Munkások tudnak másik városban is dolgozni, ha az össze van kötve az otthonukkal. Ehhez a közbenső node-okba kell contribution point-ot fektetned. Az alapanyagot oda kell rakni, ahol a munkás lakik, és a végtermék is oda kerül majd.
Ló csak manuál, fütyülni kell neki.
Nulláról indultam, mindent próbálok szépen és lassan felfedezni, közben nézem a leírást és a youtube videókat, hogy mi hogyan működik. Most aktiváltam még csak a vételkor kapott dolgokat. Ez így tök jó. SWG óta nem fogott meg úgy MMO, amiben ennyire el lehet mindennel szöszölni. Pont az a jó ebben is, hogy nem kell fejlődnöd, nem kerget senki, csak mész és felfedezel, craftolsz.
Most, hogy mindjárt kész a Rawboat jöttem rá, miután valamilyen rewardként kaptam egy fishing boatot, hogy Raftot kért a quest. 😄 Kaptam pár munkást, naná, hogy egyiket sem oda, ahol vagyok. Lehetőleg ott, ahol már nem nagyon vagyok, és nem is tervezem, hogy bármit gyártok. Ezért is kérdeztem, hogy át lehet-e vinni másik városba, de látom nem nagyon.
A bankban lévő pénzt úgy lehet elcipelni más városba, hogy ingottá rakom össze, és rúdként átviszem ahová megyek legközelebb? Ingotot olvastam egy megnyert tömbbön, hogy bankba is lehet tenni. Érdekes. Bár ahogy nézem sok értelme nincs a pénznek.
Két dolog zavar csak eddig: ha kilépsz, nem megy tovább a gyártás, és még szoknom kell a harcrendszert.
Mit érdemes venni loyalityért ami tényleg megéri? Inventory slot?
Be lehet állítani, hogy a ló kövessen, ne pedig ott álljon ahol hagytad? Vagy manuálisan lehet csak megoldani: fütyülni kell neki? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.16. 20:43:31
Tévedtem.
Nem 😞 Sajnos.
(Most váltanám be amit kaptam ingame pearl decor itemet (és a többit) vételkor, és ez a rész nem egyértelmű számomra.)
THX! <#worship>#worship>
#2909:
31st August - Warrior Awakening
14th September - Sorceress Awakening
28th September - Berserker Awakening
12th October - Ranger Awakening
26th October - Tamer Awakening
9th November - Valkyrie Awakening
23rd November - Musa / Maehwa Awakening
7th December - Ninja / Kunoichi Awakening
21st December - Witch / Wizard Awakening
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.10.15. 08:18:21
**--**
Annyi Red Nose armor lesz a piacon, hogy Dunát, Tiszát és Coloradot lehet rekeszteni velük 😄 Valahogy nagyon el van baszva ez a random pörgetős szarság, mert annyira nem random 😄
És néha a következőket:
- midnight stinger
- claws of darkness + dark flame
- dream of doom
- shard explosion
Legalább kijelölni lehetne az útvonalat, de azt sem lehet a sivatagban...