Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint mit melyiket?

TRAVELER'S PACKAGE vs. EXPLORER'S PACKAGE ? Az Explorer csomaggal jobban jársz - szerintem.

A megyét, ahol élsz
Sziasztok! Éppen szeretném megvenni a játékot de nem tudom, hogy ha bankáratyával akarom akkor melyiket válasszam a vásárlási oldalon?
Plusz a State/Province részre mit írjak ?
Nem kell encsizni aztan nincsen ez a ceco😄 En nem is fogok ekszert encsizni az eletbe az tuti, csak piacrol ami van azt kesz.
SzirmosSzisza
Betörtem 3 PRI Tree Spiritet, affem picit szüneteltetem a játékot ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kizárólag eladni 😊
AnuluWork
A Golden Backpacknek van valami speciális értelme, vagy csak eladni érdemes?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pont most akartam belinkelni😄 Nagyon baba, egy kis fun
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ilyen kék gyártás közben is lehet. Persze tudom, hogy tudod.
Most csináltam pár (20 db) bizbaszt (trinket) és ebbőlm 3 db kék lett.

Érdemesebb valamelyik kéket encsizni, vagy elég a mezei ződet?
Minden világos, köszi!
Ultimate reform stone-t úgy is tudsz gyártani hogy összeolvasztasz 10db (grade 3) armor/weapon reform stone-t 1db hard/sharp kristállyal.
SzirmosSzisza
A destruction az kék kő, az ultimate az az ultimate reform micsoda, amit úgy kapsz, hogy 10 + sharpot beolvasztasz. Imho érdemesebb inkább venni Livertot már az elején és azt húzni.

Álljon meg a gyalogmenet! 😄

Ahhoz, hogy mondjuk egy sima yuria hosszú kard ultimate legyen - mit kell tenni?
És mit, ha mondjuk .... of destruction?
Hja igen. Picit összemostam. Az ultimate az a garantált (lényegében az a grade 4) és ahhoz kell 10 Grade3 +sharp (vagy hard ha armor). Sose használtam a grade 1-3-asakat "Önmagukban" amikor már elérhető volt az ultimate. Azt hiszem a grade 1-nél csak kék lehet, a többinél már ultimate is. Van esély a "kisebbeknél" arra is hogy zöld marad egy-két fórum topic alapján.
Itt a Grade 3 weaponokhoz
http://bddatabase.net/us/item/4910/
Ez meg a grade 4/ultimate
http://bddatabase.net/us/item/4912/
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.10.18. 17:06:44
MaskimXul
Nem úgy van, hogy ha 10x grade 3 stone-t összeolvasztasz hard/sharp sharddal, akkor lesz belőle ultimate weapon/armor reform stone, és csak ott garantált, hogy sárga lesz az itemed?
Direkt írom így, mert jókat derülök közben. 😊

Kössz a választ!
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.10.18. 13:58:25
SzirmosSzisza
Épp azért fogynak jól, mert nehéz őket húzni. Bár ahogy nézem már 200k körül van az áruk, bár a Cooking az tartja magát 500k-n.

A grunil jó lehet. Benyomod a melósokat Valencia és Mediah körül a vasbányákba, hogy legyen fekete kavics, aztán mehet a vért gyártás. Persze a value pack alapelvárás, mert anélkül kiszorítanak a piacról. A "Costume" life skill armorok teljesen gamble itemek. Ha bukod az upgradet, akkor megsemmisülnek. Az alapoknak se volt meggyőző az ára, de az upgradelt verziók is alulárazottak. Vagy ez változott? A hatósági ár kedvezőbb az eladónak?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.10.18. 13:30:10
SzirmosSzisza
Grunil meg a life skill ruhák általában jól fogynak.

AnuluWork
Mit érdemes gyártani, amit keresnek is és menet közben is jó valamire?

Ej, de csúf a vegyes nyelvezetű fonetikus formád! Az ilyenért vonalzóval körmös járt volna régen. <#hehe>
A reform stone arra jó, hogy a minőségi szintjét emeld a "zöld" itemeidnek. Többféle kék, vagy egy sárga/arany ultimate verzió érhető el. A különbség az esélyekben mutatkozik meg. A grade 1-2-nél nem biztos az ultimate, a grade 3 100% eséllyel ultimate-t ad vissza.
Korábban az azonos fegyver műhelyében/házában a munkás dolgozta fel az anyagokat és a fegyveredet és ez adott eredményt idővel. Ez az egyik patchben változott. Most már a black spirit intézi pár másodperc alatt ugyanezt. Hasonló a menete mint az enchantnak. beteszed az itemet, a követ, aztán nyomod a gombot és várod a csodát. Külön menüpontja van a black spiritnél.
Srácok.
Vannak ezek a reform sztónok.
Ezekkel lehet ultimét cuccot csinálni?
És.. gréd 1, 2, 3, satöbbi.. na de melyik cucc milyen gréd? Mert ugye az nem szerepel az adatlapon.
Például egy grunil vagy egy yuria milyen gréd?
AnuluWork
Köszi a tippeket.

SzirmosSzisza
Ha van fishing boat mindenképp azt használ, gyorsabb sokkal.
Munkást nem tudsz mozgatni, de tudnak akárhol dolgozni, csak össze kell legyenek kötve a nodedal, annyi a para, hogy ha messzire küldöd tovább is tart a munka. Melyik városba kaptad? Szinte biztos van a környéken valami értelmes nyersi amit érdemes gyűjteni, ha artisan a munkás akkor semmiképp se dobd ki, zöld-kék az annyira nem értékes, azok mehetnek a kukába 😄

Ezüstből tudsz arany rögöt venni a raktárosnál és ugyanitt el is tudod adni az aranyrögöt a raktárosnak ezüstért (minden város raktárosánál), picit levon a pénzből, nem vészes (ha jól rémlik 100 milliónál buksz 100k ezüstöt)

Ha megteheted érdemes 0/24 bent hagyni a karit, pl horgászni vagy lovat futtatni.

Loyaltyt tartogasd, majd később ha kitapasztalod a játékot elköltöd (imho a weight limit növelés éri meg a legjobban, főleg ha grindelni vagy processingelni akarsz később)

MaskimXul
"Bár ahogy nézem sok értelme nincs a pénznek"

Majd ha elérsz arra a szintre, hogy +1 AP-re költesz pár száz milliót, akkor azért lesz értelme 😊

Loyaltyt szerintem gyűjtögesd addig, amíg jobban kiismered a játékot és rájössz, hogy mit szeretnél csinálni.
Ha bejön a grindolás akkor weight limit, ha sokat akarsz aktívan pecázni akkor inventory slot, de az altok is hasznosak, mivel tudod az ő energiájukat is használni.
Minél hamarabb csinálj annyi altot amennyit csak tudsz és vidd el őket kb lvl16-ig.

Munkások tudnak másik városban is dolgozni, ha az össze van kötve az otthonukkal. Ehhez a közbenső node-okba kell contribution point-ot fektetned. Az alapanyagot oda kell rakni, ahol a munkás lakik, és a végtermék is oda kerül majd.

Ló csak manuál, fütyülni kell neki.
AnuluWork
Ne viccelj! Semmi baj.

Nulláról indultam, mindent próbálok szépen és lassan felfedezni, közben nézem a leírást és a youtube videókat, hogy mi hogyan működik. Most aktiváltam még csak a vételkor kapott dolgokat. Ez így tök jó. SWG óta nem fogott meg úgy MMO, amiben ennyire el lehet mindennel szöszölni. Pont az a jó ebben is, hogy nem kell fejlődnöd, nem kerget senki, csak mész és felfedezel, craftolsz.

Most, hogy mindjárt kész a Rawboat jöttem rá, miután valamilyen rewardként kaptam egy fishing boatot, hogy Raftot kért a quest. 😄 Kaptam pár munkást, naná, hogy egyiket sem oda, ahol vagyok. Lehetőleg ott, ahol már nem nagyon vagyok, és nem is tervezem, hogy bármit gyártok. Ezért is kérdeztem, hogy át lehet-e vinni másik városba, de látom nem nagyon.

A bankban lévő pénzt úgy lehet elcipelni más városba, hogy ingottá rakom össze, és rúdként átviszem ahová megyek legközelebb? Ingotot olvastam egy megnyert tömbbön, hogy bankba is lehet tenni. Érdekes. Bár ahogy nézem sok értelme nincs a pénznek.

Két dolog zavar csak eddig: ha kilépsz, nem megy tovább a gyártás, és még szoknom kell a harcrendszert.

Mit érdemes venni loyalityért ami tényleg megéri? Inventory slot?

Be lehet állítani, hogy a ló kövessen, ne pedig ott álljon ahol hagytad? Vagy manuálisan lehet csak megoldani: fütyülni kell neki? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.16. 20:43:31

Ne haragudj, nem akartalak átb***ni. Úgfy hittem, hogy ha az ágytól a levesig át lehet vinni a cuccot, akkor a többit is.
Tévedtem.

Nem 😞 Sajnos.
AnuluWork
Át lehet vinni egyik városból véglegesen a munkást egy másikba?

Sajnos én is így emlékeztem.Az előbb próbáltam ki és nem.... :/
AnuluWork
Nos, mégse lehet felszedni. 😊

A tapétát és a padlót is felszedi?A bútorokat lehet az tuti de azokban én nem vagyok biztos :S
AnuluWork
Köszi. Megnyugtattál. 😊

Igen
AnuluWork
Ne haragudjatok már, de nem egyértelmű. Ha költözök, a residencet átteszem más városba, akkor a bútorokat, tapétát, padlót fel tudom szedni, és továbbvinni, vagy amit leraktam, az bukta?

(Most váltanám be amit kaptam ingame pearl decor itemet (és a többit) vételkor, és ez a rész nem egyértelmű számomra.)

Háttttööö... igen, ébredés 😊 De kössz azt is, amit te lineltél, jó kis cucc az.

THX! <#worship>
Jah 😄 az ébredés szóból gondoltam,biztos boss ébredések. 😄
SzirmosSzisza
lol, szerintem awakening releasere gondolt 😄

#2909:

31st August - Warrior Awakening
14th September - Sorceress Awakening
28th September - Berserker Awakening
12th October - Ranger Awakening
26th October - Tamer Awakening
9th November - Valkyrie Awakening
23rd November - Musa / Maehwa Awakening
7th December - Ninja / Kunoichi Awakening
21st December - Witch / Wizard Awakening

Srácok. Valamiféle "roadmap" nincs, hogy milyen sorrendben jönnek a további ébredések?

Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.10.15. 08:18:21
Addig oké de ha a másodikban is az lesz? 😄D Remélem ennyit megtesznek hogy abból kiveszik,mert ha egyenlők is lesznek az esélyek tuti lesz olyan aki azt pörgeti ki 😄
De legalább kettő! 😄 😄
SzirmosSzisza
Cserébe ingyen red nose 😄

Állítólag 2hét múlva kapunk egy újabb boxot.Ezt nagyon elcseszték jah..... 😊 megy is a sírás ezerrel.Tök jó hogy 1 hónapot várt rá az ember most pedig újra 2 hetet.Az lenen a fair ha akkor kivennék belőle a red nose-t és csak a másik 4 eshetne.
Igen, ezért gondolom, hogy inkább atak szpíd és kritikál. És ezek után a kaszting szpíd.

**--**

Annyi Red Nose armor lesz a piacon, hogy Dunát, Tiszát és Coloradot lehet rekeszteni velük 😄 Valahogy nagyon el van baszva ez a random pörgetős szarság, mert annyira nem random 😄
A dream of doom az castingos tudomásom szerint,a többi az attackos.Az AW skillekről nem sok fogalmam van 😊 még a játék kezdetekor voltam sorci párti,de már jó ideje átpártoltam a rangerhez 😊
Alapvetően már a kaszás szkilleket használom.
És néha a következőket:
- midnight stinger
- claws of darkness + dark flame
- dream of doom
- shard explosion
Bár skilljei nagy része attack speedre épül,bizony vannak olyanok is amik viszont casting speedre.Szval nagy kérdés h milyen skilleket használsz.. 😊
Srácok. A sorcinak mennyire fontos a kaszting szpíd? Én úgy gondolnÁM, hogy annyira nem 😊 De hát nem vagyok egy nagy májer még a játékban, ezért kérdezem meg inkább. Inkább attak szípd meg kritikál, nem? 😊
SzirmosSzisza
Az ilyen sárgás dolgok, a végén megváltozik majd a Black Spirited, akkor végeztél 😄

És melyik a fő szál? Vagy a Valencia 3 alatt lévő az mind az? Tényleg scak azért kérdem, mert z az Arehaza is meg a Steps of Destiny is a sivatagban van... Szóval akkor bóklásszak tovább a lóval?
Legalább kijelölni lehetne az útvonalat, de azt sem lehet a sivatagban...