Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mi ez az új Terms Of Use?

Szerk. Pontosabban minek? Vagy a csalások miatt csináltak egy újat?

"Hi there everyone,

Players had to re-accept our Terms of Use upon logging in today, because they were recently updated to include sections on the newly-introduced gifted game passes."
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.26. 20:08:58

paszmek.. a tökömbe jönnek rá ilyesmire emberek? 😄
Ezeket most szélnek eresztették?
SzirmosSzisza
Ha tele raktad az inventory olyan dolgokkal amiket nem áshatsz + 1 sharp és hard aztán elkezdtél ásni, akkor nem evett energiát csak akkor ha sharp/hardot fogtál.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Miért, mi volt ez az exploit? Én is vittem magammal ásót a sivatagba és egyszer ástam vele, valami vizet találtam.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor most 18:00 ha egyáltalán lesz belőle valami én meg örültem, hogy ma nem melóztam mondom kicsit szintezek hát lehet ha így megy tovább nem igen kell 😞
Á, egy nagy katyvasz az egész 😄 Ember legyen a talpán, aki csont nélkül kiigazodik rajta.
SzirmosSzisza
Belekeveredtem az időzónákba, azt hittem magyarban írod a 16-ot 😊

Valami mást mondtam?
Délelőtt 10 órakor, amikor leállt a cucc, akkor UTC 15:00-t írt indulásnak, ami ugye 17 óra nálunk.
Most UTC 16:00 ami 18 óra nálunk. De... eddig is ezt írtam 😉 Asszemm.. :/
SzirmosSzisza
5 órát írt indulásnak és még ráraktak 1 órát.

Igazán nincs mit, de ez csak az elmélet 😄 MÁR csúszik egy órát 😄 (16 órát ír indulásnak, ehhez jön a +2)
oksa köszi
Nálunk UTC+2 azaz 17 óra
És mikortól várható hogy beenged?
Közben megjött a peccs, de alig egy giga..
Hát... lehet kicsit el fog húzódni a 17 órás start 😄 16 óra és még nem töltődik a peccs, pedig általában ennyivel előtte már a letöltés el szokott indulni. Kíváncsi leszek... a sok témör meg gondolom tűkön ül 😄
SzirmosSzisza
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/117777-farewell-to-you-all/ lelépett a community manager, vajon mi lesz a mai patchben 😄

SzirmosSzisza
Nem hiszem, hogy a mostani Halloween mellett indulna új.

AnuluWork
Holnaptól lesz új rewardos event?

SzirmosSzisza
Az bugos, kapunk majd másik dobozt.

AnuluWork
A Reward Armor miatt kérdeztem, mert naná, hogy ugyanazt dobta amit mindenkinek. Tele vele a piac. Lementem volna más városba, ha ott értelmesebben el lehet adni. 😊

Szerver 😊
AnuluWork
A marketplace az server globális vagy területi alapú (pl. várostól függő)?

BEAST
Jó, de szerinted én meg ogrékat vadászok csak, esetleg menyéteket olvia körül? 😄 Próbáltam helmet, a sausanokat, abandoned minet is, de semmi. Pedig a sebességgel nem hiszem hogy gondok lennének én is wizard lennék, vagymi.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Lehet a sebesség is számít, levideóztam egy Sausan kört, kb ez megy 2 óráig non-stop (jó, 30 percenként 1 perc leállás a kocsiba pakolás miatt 😄)

Hat en sem farmolok tul sokat mostansag, napi 1-2 oranal tobbet sosem mert ninsen annyi idom most, de kiveszem ami a questhez kell, mindig, es meg igy is van pluszban 23db
BEAST
Jó neked, nekem tegnap 2 óra alatt 0 esett, sőt, egész héten nem esett egy darab sem. Pedig legalább a 200%os fél órákat mindig lefarmolom valahol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AnuluWork
Még nem vagyok 50. Csak 35. Lehet, hogy amiket te azon a szinten ütsz, azokból hullik, amiket pedig én ütök, azokból pedig nem.

SzirmosSzisza
Az furi, nekem legutóbb 2 óra alatt 8 esett.

AnuluWork
Egész nap öltem, de egy rohadt cukrot nem dobott egyik sem. 😊

Légy az ami lenni tudsz! Légy Rosszcsont ! Minden másra ott vannak az egyéb guildek.
Szeretnénk értesíteni mindenkit ,hogy EU/ Alustin szerveren a Rosszcsontok klán tagfelvételt hirdet. Fő profilunk a jó kedély és játékszeretet, Guild bossok , napi küldik, Guild ház, Node war, de mindenek előtt a játék szeretete a fontos.

TS-en szolgáltatjuk a jó humort és az FB csoportban az információkat. Akit érdekel az a játékban jelentkezhet a következő személyeknél: Szakura,Mocsok,StinStining,Bonglarka.Esetleg nálam vagy bármelyik tagnál.
SzirmosSzisza
Bármilyen mob adhat cukrot, csak ölni kell.

AnuluWork
Nekem szürke volt a 3 cukor amit adni kellett. Mi ad 3 cukrot? Ált. nem volt gondom a küldikkel eddig, ami problémás volt, annak utánanéztem, de ennél nem egyértelmű, hogy honnan jön a 3 cukor. Írod, hogy nem kell szerezni, de valami csak adja, mert nincs. 😊

AnuluWork
Köszi mindkettő segítséget!

SzirmosSzisza
Ha megölsz mobokat vagy te sebződsz akkor töltődik, minden classnak 2 ehhez kötődő skillje van, az egyik a 100%-os a másik a 200%-os. Ha elnyomod azt a skillt és 100%-on van a rage, akkor az erősítettet fogja tolni (200%-ot csak úgy lehet elérni, ha más ad át neked raget, X-el lehet másnak adni, a 100%-on vagy)

AnuluWork
Mi pontosan ez a Black Spirit's Rage? 8%ról felment 100%ra, és most egy fekete köd van akari körül. Mi ez a skill pontosan?

SzirmosSzisza
Azmiaz?

#2959:
"No, annyi a lényeg, hogy naponta 2 órát onlineok vagytok, kiveszitek a rewardok közül azt a cuccot, aztán odamentek Heidelben Larahoz (potis kislány) és felveszitek a questet majd adtok neki 3 cukrot (questhez elég adni, nem kell szerezni), majd egymás mellé rakjátok a 2 cuclit, + gomb, kaptok dobozt, kinyit, örül (picit spoileres, nekem még a pörgetést közben elkezdett ugrálni a kari, mert hard stone esett 😄)"

AnuluWork
Candyt mi ad? Egyáltalán dob olyat valami?

AnuluWork
A Traveller's Map az hogy működik? Többfajta verziója van?

SzirmosSzisza
3 szerver van, átjárás nincs közöttük. A szervereken levő csatorna viszont (Calpheon A1, Serendia A2 és társai) mindegy.

oksa köszi!
Alustion-ra hogy tudom átvinni a megkezdett karimat?
Name Gen. Ha gyorsan kell karakter név, vagy nincs kedvem agyalni rajta, én mindig ezt használom.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

SzirmosSzisza
Alustinon vannak a magyarok, channeleket meg próbálgasd. Név az elég sok foglalt, de azért nem lehetetlen találni szabadot.

Következő kérdés mi a francér nem fogad el semmilyen nevet már sima krisz-kraszt se megőrjít utoljára a bétával játszottam de eddig felesleges pénzkidobásnak tűnt a játék mert mióta megvettem 1 percet nem játszottam vagy kidob a szerver vagy nem tudok karaktert generálni mert nem létezik olyan név ami nem foglalt!!!!
Srácok modjon már nekem valaki egy szerver nevet ami nem dobál ki állandóan
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Szokott lenni olyan opció, hogy nem USA-beli vagy és akkor nem kell kitölteni.

Köszi már sikerűlt bár nem írtam be a megyét az baj?
SzirmosSzisza
Jó, de akartam DUO Tree Spiritet, most ott vagyok, hogy van 20 millám és sima öv csak, mondjuk így is költöttem 250-et és a DUO Tree az 500, szal még egyszer ennyit elbaszhatok rá 😄

btw: http://2p.com/45400920_1/Black-Desert-Beginners-Pack-is-priced-at-999-permanently-by-Sr-Yamamoto.htm visszajön a 10 dolcsis csomag