Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más is szar az új peccs óta.
A beauty bizbasz is rossz.
SzirmosSzisza
Nekem Hebe, szóval nem panaszkodom (Muskan/Giath jobb lett volna persze, de ez legalább jól néz ki 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nekem is...vicc...
Red nose megint...
SzirmosSzisza
Ha marketen nem jelenik meg az azt jelenti, hogy nem adtak el még belőle. Lehet csak arcoskodni rakta ki az illető és levette utána 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Fent volt a tree spirit felturbózott 1,3 milliárdért. Már nincs. Nem látom az eladottak között 1,3ért, ennek ellenére attól még elmehetett. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Kell a gyors pénz boss armorra 😊

AnuluWork
Jó ez a black spirit adventure. Pár item koreaiul van kiírva. 😊

AnuluWork
Nem vagyok egy nagy market arc, de ma úgy pakolták be a pearl outfit prem és sima setteket a marketra, hogy csak néztem.

SzirmosSzisza
Pearlös cuccokra nincs. Value pack meg marha népszerű, mindenkinek kell. Koreában átalakították már amúgy a bid phaset és nincs olyan, hogy instant eltűnik, hanem mindenki bidelhet rá.

preorder
El nem hiszem, hogy ebben a szarban nem használnak emberek valamiféle vásárló botot. Napok óta próbálok egy retkes Value pakkot venni, de még meg sem jelenik szinte és már el van adva. Vagy valahogy kikerülik ezt a szaros számbeírós baszást. Elnézést de qrvára bosszant már.
AnuluWork
Azt is, hogy már van tet tree spirit armor a piacon, tehát most tree spiritet dob. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.02. 17:30:41

AnuluWork
Látom patchelt, és látom küldték a boss armor ládát.

AnuluWork
Anno írtátok, hogy a red nose armor pörgetés miatt kapunk egy free új ládát. Ehhez kell valamit tenni, vagy automatikusan megkapjuk majd?

egy jobb videokártyát (4 GB RAM-mal) és RAM-ot (min +4 GB de +12 GB is elfér)

Hali. Nemrég aktiváltam a 7 napos quest passt. A játék tetszik, igazából arra voltam kíváncsi mennyire fut el. Nos low-on is vannak azért akadások. Örülök ha megvan a 40fps. Mit kéne vennem ebbe a masinába, hogy megszűnjön a dolog?

Proci: Core i5 650 3,2Ghz
Kártya: Radeon HD5770
RAM: 4GB
SzirmosSzisza
Halál nem von de durát, csak ha sebződsz. Ha 0-ra esik akkor a DP, illetve a kristályok nem számítanak.

WTF?
AnuluWork
Fontos a dura? Vagy a 16/16 teljesen elfogadható. Ha meghalnál benne, mennyi dura esik le?

SzirmosSzisza
Végre meglett, mondjuk vicces, mert kb semmire se használom, Grunil +7 AP-ja többet ér zöld mobok ellen 😞

A fegyver +7-nél még 100% a ruha +5-nél 100%, hogy sikerül. Felette már nem. Nekem a legnehezebben 12-ről 13-ra szokott felmenni, volt már 32 fail is
AnuluWork
+1 kérdés:
Transzfúzióval lehet-e failelni, és mondjuk armor durat veszíteni ha belerakok egy kristályt?

(+1 a 3023-hoz: Black Stone armor nekem képes volt failelni 7 alatt is ... <#nemtudom>)

AnuluWork
Köszi. Drága volt a teszt ami után kérdeztem (Liverto Blade), úgyhogy még pont időben jött a válaszod. 😊 Köszi az infót, nagyon kellett ez a pár megerősítés. Még nem haltam meg ingame, mindig pont megúsztam a neccesebb, úgyhogy nem tudom mikor mennyi dura fogy, de mostantól az alábbiak alapján állok hozzá sok mindenhez. 😊

Annyi kérdésem lenne, hogy ez a black spirites enh. esély növelhető valamivel (ruha, biszbasz kezen, nyakban, fülben, stb.), vagy tök random, mint a cukorka drop rateje? 😊

SzirmosSzisza
Javításnál a sima cucc eltűnik, az enchantolt megmarad, 20 dura alatt nem lehet már tovább próbálkozni +15-ig (+15 felett már le lehet vinni 0 durára is a cuccot). A sharp/hard a +16 és fölötte levő cuccokra kell (PRI=+16, DUO, TRI, TET, PEN=+20). Lehet még javítani memeory fragmenttel is, ennek darabja 750k és 1-2 durát javít (kék itemre 2-t, sárgára 1-et), ezt akkor érdemes használni, ha az alap cucc drága, pl egy Kzarka 90 millió, értelemszerűen ezzel nem fogsz 10-et javítani, hanem veszel 10 memoryt inkább 7.5 millióért. Illetve ha ilyen dolgokat javítasz érdemes failstacket gyártani (pl van egy olcsón javítható +14-es ruhád, amin csinálsz +15 failstacket és akkor a drága item nagyobb eséllyel sikerül, itt vannak az esélyek, igazából nem 100% ez az infó se, de közel van az igazsághoz)

AnuluWork
Köszi szépen.

AnuluWork
Először használtam black stone weapon kristályokat egy fegyver szintjét emelni. A szint felment 10re, de a dura visszament a failek miatt picit, amit gondolom a kovácsnál vissza lehet hozni. Kell hozzá egy ugyanolyan alap kard, ugye? Ha failed lesz a kovácsnál, akkor a növelt értékű kard esetében esik a dura, esetleg a sok fail miatt eltűnik a kard, egyáltalán lehet-e fail, történik valami a növelt értékű karddal? Mi történik azzal a karddal, amit használok a dura visszahozásához? Eltűnik?

A sharp black crystal shard és a hard black crystal shard pontosan mire való és hogyan működik?

(Bocs, hogy kérdezek, de szép lassan haladok, közben minden elérhető questet megcsinálok, nem rohanok, viszont saját magam baromságai miatt azért nem pazarolnék semmit feleslegesen.)

SzirmosSzisza
Market nélkül nem, petet szoktak néha adni (eddig 3-szor volt ingyen pet)

AnuluWork
De küldivel meg lehet őket szerezni? Vagy egyáltalán lehet ingame, nem csak pearlért nem 7 napos kiszerelésben bármilyen ruhát szerezni (market nélkül)? Annyi mindenkin látok valamilyen outfitet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.01. 12:16:37

SzirmosSzisza
Nyisd meg a marketet és menj a pearl tabra, amik ott vannak azokat árulják. Ha jól rémlik outfiter nem lehet piacra rakni csak costumeot, ló cuccot meg ritkán szoktak mert nem éri meg.

AnuluWork
A pearl shopban lévő outfiteket, lócuccosokat meg lehet ingame is szerezni, vagy venni, ill. csak pearlért érhetőek el?

AnuluWork
Nagyon köszönöm!

AnuluWork
Nincs olyan link, hogy melyik classnak milyen páncél set való? Vagy többfajta darabot érdemes használni?

MaskimXul
Egyszer.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.10.29. 02:22:59
AnuluWork
Köszi mindenkinek. Anno az elején annyira idegesített a sok piaci adás-vétel és egyéb dolgokról szóló értesítő, hogy szerintem kikapcsolhattam ezt is. 😊

SzirmosSzisza
Macsekok megszűntek és beolvadtak a PantsuRaidersbe kb 4 hónapja, de még előtte váltottam. (meg onnan is csomóan abbahagyták a "p2w" bejelentés után)

BEAST
Nahát NoPara-s lettél? Mi történt a macskás bagázzsal? 😊

ui. és még candyt is kaptál :|

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza

Értem. Bocsi, még egy kérdés 😊
A kvesztet többször is meg lehet csinálni, vagy egyszer oszt' jó napot?
MaskimXul
Csak az az iránytű van, illetve egyet kapsz questből is. Ezek 3 napig használhatóak. A macska (pet) pedig jelöli a térképen a resource noe-okat (kő, virág, stb) és ezt látod a mapon, még a sivatagban is.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.10.28. 11:33:05
Beállításokban, vagy az UI szerkesztésnél állítható ez. Lehet a pöttyözött-nyilas útfestés, vagy egy csillogó fénylő pont (szellem) előtted a jó irányban, vagy kikapcsolt.
Nincsen az elrejtve, beallitasoknal egyertelmuen kiveri a szemedet ember😄
AnuluWork
Ha már pozíció. Pár régebbi videón látni, hogy egy kék csík mutatja az utat amerre menni kell. Ezt gondolom be és ki lehetett anno kapcsolni. Nem jöttem még rá, hogy ingame ez hol van, de nekem csak a térkép mutatja a kijelölt pontot és a nyíl. Ezt az opciót kivették, vagy csak a kapcsolót rejtették el jól?

Macskát? Mármint petet a pearl shopból?
Iránytű csak ez a darabokból összerakható van, amit az aukciósnál lehet vásárolni?

Köszi!
MaskimXul
Vegyél iránytűt vagy macskát, és akkor látni fogod a saját pozíciódat.
Á, értem. Köszi 😊

Komolyan angyhúgykövet kapok ettől a baromságtól, hogy a sivatagban vagy a sivatagon keresztül nem lehet pontot kijelölni, ahová menni akar az ember. Ekkora baromállatságot...
SzirmosSzisza
Karanda már szeptember óta bent van, a láda ki is esik belőle, annyi, hogy eddig nem tudták kinyitni.

Srácok. Azt mondjátok, hogy ez a dandelion cucc ez ilyen best of motyó.
Akkor már most honnan van embereknek ilyen dandelion bo staff, amit encsizgetnek 1000L??