Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Guild logóra gondolsz?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Váháháááá 😄 Ogre ringet pörgettyűztem 😊
AnuluWork
Láttam egy olyan képet a fróumon, ahol a srácnak ki volt írva a mob levelje és a HPja. Tudom, futottam már bele korábban, hogy letiltottam a tündért aki mutatja az utat (meg a kékvonalat), de tényleg ki lehet íratni, hogy milyen szintű ami szembe jön veled és nem player?

Playereknél látok néha olyat, hogy kis kék négyzetben bal oldalt van valami "izéje" kiírva. Az mi?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ja oké. Ezzel már szoptam. Nem tudtam, hogy ez a neve. 😊

AnuluWork
A Trina Knightsos résznél a skill addonos rész tk. mi akar lenni? Egy meg nem tanult skillt megtanulhat az ember ingyen pontért?

MaskimXul
AnuluWork
Bocs, de mi az a failstackelés? 😊

MaskimXul
Nem feltétlenül lvl16-ig kell, de ha csinálod a questeket akkor kb annyi leszel mire Heidelbe érsz. A lényeg a lvl10, ott kapsz egy questet ami megnyitja az enhance opciót, így tudod az altjaidat is használni failstackelésre.
AnuluWork
Azért vannak érdekes emberek ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Ti eléritek a Black Spirit Adventuret? Nálam üres a felülete.

AnuluWork
Anno írtátok, hogy érdemes felhúzni az altokat is legalább L16ig. De miért pont L16ig?

AnuluWork
Volt egy 5ös Zereth Grunil armorom. Betettem Olviaban a raktárba, ahonnan kivette a másik karim, de már nem volt rajta a +5. Van ilyen, vagy ez valami bug? (Színezve volt.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.06. 12:11:39

SzirmosSzisza
50%-kal lassabban kopik a fegyver (értsd.: tovább tudsz grindelni)

#3080: fő questen kívül is van elég sok :p

Ez jó motyó?
Oké, hogy 33%-al kevesebbe kerül javítani.
De ez az 50%? Kevesebb memory frag kell a dura javításhoz?

Oh, thank you! Thank you!

Már nincs sok lvl51-ig.
MaskimXul
lvl51-nél kapod majd a mediah story questeket, aztán lvl55 után mehetsz a sivatagba.
Szevasztok skacok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy elfogytak a main story küldetések,
vagy nem látom őket. Az utolsó az volt, hogy világos sört kellett vinnem valami szelídített catfishmannek, meg
valami 500 amity pontot kellett elérni embereknél, aztán vége. A sivatagban meg a tengeren még nem jártam.
A térképen nem látok sárga felkiáltójelet, a jobb oldali kis quest ablakban sincs semmi ilyesmi, és a menüből
elérhető quest ablakban sincs. A Black spirit nem ad semmit csak dayliket, meg valami world of enemy küldiket.
lvl 50-en vagyok, de szerintem nem itt van a sztory vége.
Tudnátok segíteni hogy most mit kell tenni, vagy most mi van?

BEAST
Kb. Akkoriban volt értelme a szamárnak amikor még nem volt ilyen könnyű lovat és szekeret szerezni, ezért már EU/NA startkor feleslegesek voltak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Szerintem több súlyt bír minta ló, de imho felesleges foglalkozni vele.

AnuluWork
A csacsi egyébként jó valamire? Anno kaptam egyet, de még sosem használtam, viszont foglalja a helyet. Érdemes fejleszteni?

Ja meg is van, mar vagesz mit neztem be koszke!
Érdekes,nekem működik. :S
AnuluWork
Nyomtam savet, ennek ellenére ha eltűnik, ugyanott jelenik meg, ahonnan indult. 😊

SzirmosSzisza
Hát az első kérdésed meg tudod nézni rajta, a második meg szokás szerint RNG!

Nem erre voltam kivancsi de azert koszi😊
SzirmosSzisza
Itt írd be a lovak tierjét/szintjét és megmondja mire mennyi az esély.

Breedingelesnel barmelyik lo+lo kombojabol lehet nagyobb tieru lo, vagy csak adott szinkombinaciokebol? Mert vagy 5X paroztattam mar tier 6-os lovakat de nem jon ossze az a t7 aztan kezd gyanus lenni...
Le lehet fixálni csak az ui-ban nyomj save-t.Az az ikon a pvp módot jelenti,ki és be lehet kapcsolni.Katt rá és meglátod.
AnuluWork
Amióta elértem a 45-öt, mindig megjelenik egy pvp ikon. Arrébb teszem (edit ui), de legközelebb is ugyanoda rakja. Nem lehet lefixálni? Egyáltalán miért jelenik meg? Mitől függ? Ha éppen háború van a channelen?

AnuluWork
Ha 3 darabot akarok, akkor beírom, hogy 3, és az alsó szám az, hogy mennyit adok érte, vagy fordítva? Nem akarok többezret véletlenül megrendelni. 😊 Hogy működik ingame ez a dolog?

SzirmosSzisza
Sehonnan, van egy quest ami azt adja majd jutalmul és akkor tudsz majd olyat gyártani. Itt le vannak írva a dolgok, ahogy nézem Artisan 1 processing kell hozzá (az elég magas), szerintem jobban jársz, ha raksz notificationt a cuccra marketen 😄 (bár sose rossz, ha magas a processing, előbb utóbb jól jön)

AnuluWork
Azt írja, hogyshaking: skilled. De azt honnan látom, hogy a shakingem skilled? Processing line van, annak az elején vagyok.

SzirmosSzisza
Shaking az processing nem alkímia. Leather Glazet nem olyan vészes előállítani ahogy nézem.

AnuluWork
3 darab kellene a jarette armor legyártásához. 😊

AnuluWork
Alchemy kell hozzá ahogy nézem, ha legyártani akarom. Mit ajánlotok, hogyan érdemes gyorsan felhúzni az alchemyt shaking: skilled szintre? Egyáltalán hol látom a shaking szintet? P betűre nem írja ki.

SzirmosSzisza
Supreme bőrhöz kell asszem bőrkeményítő vagy valami extra cucc, amit macerás előállítani és talán nem is éri meg eladni így a bőrt utána.

Nem bugos, csak "mindenhez" kell és senki nem ad el. Vagy csak nagyon-nagyon ritkán, akkor is keveset és preorderrel azonnal el is fogy.
AnuluWork
Supreme Thin Hide az bugos, vagy miért nem gyárt senki és miért nem beszerezhető a piacról?

AnuluWork
Na ez megoldódott, csak ki kellett lépnem a választóhoz. 😊

SzirmosSzisza
Furi, nekem mindnél ugyanott van.

#3055: Documents and Setting/Black Desert/Face textures (valami ilyesmi) nevű mappából töröld ki az összes fájlt és akkor újragenerálja őket. Vagy másik megoldás, hogy jobb alul van 1 fésű ikon, arra katt, állítsd be a karaktert, majd a bal felső menü jobb szélső gombjára kattintva lő egy képet és az lesz ott.

AnuluWork
Pont azt akarom, hogy mindegyiknél úgy nézzen ki az UI, ahogy a mainnél beállítottam, de egyelőre L6nál nem mutatja az UI állítás lehetőségét, és de semmi sincs a helyén, pl. a HP csík sem. Érdekes ez a játék. 😊

AnuluWork
Nézem, hogy a change résznél a karakterválasztásnál valamelyik karakteremnek a valódi képe, valamelyiknek pedig a generált karakterképe van kint. Mitől függ, hogy melyiknél melyiket mutatja?

Ez az egyik legelbaszottabb fícsör a BDO-ban. Más játékoknál ez nem okoz gondot 😊 Jó, az is igaz, hogy nem pont ez a legfontosabb. De akkor is..
SzirmosSzisza
Nekem anno minden kari után elromlott, de miután nem csináltam többet mindnél ugyanaz maradt, olyat sztem nem lehet, hogy mindnél más legyen.

AnuluWork
Be lehet valahogy fixre állítani MINDEN karihoz az UI-t?

SzirmosSzisza
A bal oldalon levő cuccoknak ja, a jobb oldalon levő (health, strength, breath) az 50-ig megy (de igazából 30-ig lehet épkézláb felhúzni, utána marha lassú)

AnuluWork
Köszi.

MaskimXul
Igen, lvl5 a max.
AnuluWork
Az enhancementeknek van valami maximális határa? Ha a karakter profilnál kiírja, hogy Level 5, akkor az a max?