Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ugyanannyi chanel lesz ezutan is, annyi valtozik, hogy egyetlen nagy szero lesz 36 chanellel... A jatekosszamrol meg annyit, hogy mint irtam, feltunoen sokkal tobben vannak, mint par honappal ezelott.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
RNG ugyanúgy RNG marad, de szerintem aki PEN-re hajt az bőven kifarmolja az artisan memorya a pénzt, úgy, hogy ne érdekelje (bár biztos segít, ha van pénzed, ezt nem tagadom)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MaskimXul
És ha artisan's memory miatt harmad annyiból megvan a tet/pen, az akkor csak egy kicsit p2w? 😊
SzirmosSzisza
Nem hiszem, 12 a hard limit, ennyit lehet loyalty/pearlből összevásárolni. Ha neked mindkét szerón 6 helyed van csak, akkor kétlem, hogy nőne.

Úgy vettem ki egy-két fórum postból, hogy 12 a limit. Addig nincs gond és "összesítődnek". Azaz mind elérhető lesz. A merge topicjában elég jól kibeszélték a részleteket.
SzirmosSzisza
Azt tegyük hozzá, hogy a játék a megjelenés óta pay2win a ruhák és petek miatt, csak tényleg úgy van, mint a vicced, mindenkinél máshol van a határ (azonban az a patch sokat segített ezen is, végre lett pl szép ruci a Witchen, alapból tuti nem adtam volna ki a játék árát mégegyszer csak a ruha miatt). Nálam amíg nem lehet pearlért TET/PEN/ékszert venni messze van a pay2wintől. Párszor amúgy összekapartam már 200-300 millát, ami nem hazudok nem rossz, de így a casual létemben nem sokra tudtam elkölteni, boss armorokat vadászgatom, de úgyis elviszik előlem (jó, már csak a Muskan kell, pont a legnehezebben beszerezhető), esetleg ékszert lehetne venni, de az ritkán van a piacon :/
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.10. 18:43:49

AnuluWork
Tudnátok a 3133ra válaszolni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vagy csak nincs megfelelő statisztikátok és ahol indultatok ott épp mindig volt más is. Ettől még lehet van pár olyan node aminek nincs gazdája és harc se volt. jordine-on volt pár fanatikus aki nagyon unatkozhatott munkaidőben és összeírogatta a heti csatákat és üres nodeokat, meg azt is ha nem volt 2 vagy több résztvevő.

AnuluWork: azért a végeredménytől függetlenül (AFK runokon kívül aktív játékkal) én is benyomtam vagy 1000 órát az első 4-5 hónapban szerintem. Összességében nem volt ez rossz vétel. A végefele elég csúnyán "váltunk el" a játék (meg a publisher) és én, de ettől még veszett sok ideig elvoltam vele mielőtt elvesztettem volna a motivációmat. 😄

Zarache87: így indult a játék. Lehet itt is magyarázatot találni,d e valószínüleg csak annyi lehet, hogy a játék növekszik, de nem tudja a jelenlegi keretek mellett feltölteni játékosokkkal a Kakao. Lehet csak előrelátás mielőtt bedobják a teljes koreai óceán/tenger alatti tartalmat (ha még nincs bent). Jobb felkészülni és esetleg nem kell szorosabbra vonni az öveket mintha akkor kellene kapkodni amikor már nagyon mellément valami a túlnövekedés miatt...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.10. 18:35:32
A merge az nem a letszam miatt kell. Hanem azert mert minden regio mega serveres kiveve az NA/EU.
Illetve a node war/siege war reszvetel teljesen mas miatt alakult igy. Igen mentek el emberek akkor, de azota sokkal tobben is jottek. Csak sok embert nem erdekel a node war meg es sok a guild nelkuli. Gondolom ezt nehez atlatni ugy, hogy a jatekban nem sok idot toltesz mar el es ebben nincsen semmi szemellenzo.

Solo resz tenyleg nagy, de megneznem, hogy hogyan solohoz pirate main spoton (exp hetvegen),dungeonben vagy gavekeepereket 😛
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.11.10. 18:31:05

Veni, Vidi, Vici

ezt a node war-os példát azért is furcsa olvasni mert (alustin) az utolsó 4 hónapban egyszer lehetett harc nélkül nod-ot szerezni. sőt pár hete már olyan "gond" is van ,hogy az 1. szintű nodokon is nagyon erős guildekkel kell(ene) harcolni . Fura is hogy mit keresnek ott .
AnuluWork
Azért valaki mégis megpróbálja azzá tenni:

😊

AnuluWork
Melyik nem volt bent a játékban? Csak mert megváltozott a menü is. 😊

AnuluWork
Én élvezem minden percét, bár ritkán jön be egy-egy MMO. A fantasyt meg utálom, de ez bejött.

AnuluWork
Tehát, ha van az Alustinon hét karim, csinálok a másik két EU szerverre még 3+2 karit, akkor merge után lesz 12 és a link alapján mindegyiket tudom majd használni? (Nem kell ennyi, de azért kipróbálnék minden classt.

Nem vagyok szemellenzos fanatikus egyaltalan😄 De ha valami nem p2w,akkor az nem az...Nekem is van sok dolog ami szurja a szememet a jatekban, tudnek negativumokat sorolni joparat, de ami nem letezik azt nem fogom mondani. Ha az lenne, akkor nekem nem fajna kimondani, p2w, de jatszom tovabb, leszarom. De nincsen p2w, ezert nem irom, ennyi😄 Csak mar idegesito, hogy mai napig, amikor mar reges regen kiderult, hogy messze nem tesznek be p2wt, meg mindig vannak lovagok akik kikialtjak a szart
Hát passz. A bejelentés volt idióta. Ha nem nyúlbélák és nem lapítanak mint szar a gazban, akkor sokkal kisebb kárt okozott volna ez az egész girnyóság a valós pénz-in game currency átváltó patchnél. De persze kussoltak és mindenki a legrosszabbra számított. Alapjába véve mindenképp p2w patch volt, mert közvetlen pénz átváltást tett lehetővé valós játék nélkül. Ez olyan mint a vicc:
"-Asszonyom, lefeküdne velem 2 millió forintért?
-Igen
-És egy ezresért?
-Mégis minek néz maga engem
-Az hogy maga micsoda azt már megbeszéltük. Már csak az áron vitatkozunk. "

A kakaó húzásában ott van a párhuzam. p2w, csak azon vitatkozunk mekkora hatása van a játékra és mennyire igazságtalan. 😄
Lehetsz te amúgy ősfanatikus szemellenzős Fehér Lovag, de a tény az tény. Július 6 előtt alig volt olyan node ahol nem volt érdemi PvP a node warokon. Októberben volt olyan hét és szerver ahol 152 nodeból 100 egy vagy kevesebb guildet ugratott be a "war"-ba. Emellé jön hogy lassan már ingyé' dobják a jónép után a játékot, de még így is szükség lett a merge-re. Nem szar játék ez és nem is olyan problémás mint sok más MMO, de attól még nincs minden rendben vele. Mondjuk engem a p2w, vagy a "pay2convenience" nem igazán zavart. Az sokkal inkább, hogy alig van interakció mindennapi kis/közepes szintem. Node waron felül majdhogynem szép solo játék kategória. Az hogy hülyének nézték a jáékosokat és nem igazán a meglévő játékosok megtartása a cél az csak hab a tortán.
Igazabol a penz,kompenzacio es egy kis titok 😄
Amit szivesen megosztok pm-ben csak ide nem akarom ki irni 😛

Veni, Vidi, Vici

Vicces gyerekek ezek a kakosok. Oké, hogy karácsony meg csillivilli, de egy hangyányit röhejes, hogy vedelem a vizet a sivatagban a hőguta miatt, miközben esik a hó... 😄
Kicsit idiota stylet nyomsz, fejezd mar be ezt a p2w-es baromsagodat...Amugy meg az aktivitassal semmi baj nincsen, ha a varosokban es fejlodohelyeken fellelheto emberek alapjan kellene megitelni, akkor most tobben jatszanak mint 2-3 honappal ezelott
SzirmosSzisza
Mire kell az neked? 20 milliót ad csak a lvl 50 nem?

Server merg miatt keresek booster-t 😛 Croxus es Alustin serveren.
Cserebe feltudok ajanlani boostot a Jordine serveren.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Mi akárhány warra megyünk mindig 1-2 ellenfél van legalább :/

Megy a szekér. Úgy tűnik a KakaoDaum is sasolja mennyi valós PvP van a siege warokon. Csak mert egy pár héttel ezelőtti teljes héten a 150-ből minimum 100 node-on nem volt war (0 vagy 1 guild indult csak). Három szerver azonos node szám picit talán aktívabbá teszi a pofozkodást. Még a júliusi p2w patch bejelentés előtti aktivitás is elérhető lesz... ideiglenesen. <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.10. 13:13:53
SzirmosSzisza
Hajjaj, kellett volna, legalább a loyaltyt kivenni.

MaskimXul
Jön a server merge, remélem ti is csináltatok altokat a másik két szerveren, hogy kiszedjétek a boss gear dobozokat és egyéb ingyen cuccot 😊
ElfQT
Van esetleg guest pass?

Vigyázat, a leopárd harap!

AnuluWork
A linken írták lejjebb, hogy napi 50.

De a napi 50 meg mindig nincs kepben nalam, de lehet en valami mas matek szerint szamolok, de ha 24 orabol all egy nap(ahol lakom, eskuszom annyi😄 ) akkor az napi 240 coin
SzirmosSzisza
Óránként 10 érmét kapsz.

A napi 50 hogy jott ki neked?😄
MaskimXul
Koreában volt napi 5 doboz a limit, ezért sokan azt feltételezik, hogy nálunk is annyi lesz.
SzirmosSzisza
Szerintem naponta csak 1 dobozt lehet beváltani. A boss armor droprateje meg marha alacsony.

AnuluWork
Megj. Halloween előtt nem jártam Heidelben. Nos, így Halloween után rohadt kihalt. Remélem grafikailag tunningolják majd 1x, mert a patch előtt jobban nézett ki. 😊 Két cukorkám és két maszkom volt, reggel felkeltem grindelni, de másfél óra alatt egyet sem dobott. Ezt azért sajnálom. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.09. 18:17:37

AnuluWork
Most komolyan. Nyomom 12 órát, és ha szerencsés vagyok három nap alatt kikapom a a full set boss armort? 😄 (Napi 50 lehet ugye.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.09. 18:14:41

MaskimXul
Erről az új, collect coin dologról lehet tudni valamit? Hol-mikor-merre-hányméter?
Sziasztok. Lvl 50 vagyok és eddig nem foglalkoztam a geareléssel de most szeretnék venni egy jó settet de tanácstalan vagyon mert marketplacen pl a Grunil szett is alapbol rosszabb mint ami rajtam van pedig azt mob dobta, melyik settbe érdemes belefeccölni lővét amit megéri plusszolgatni? Mit figyeljek?

Köszönöm előre is 😊
király köszi 😊
SzirmosSzisza
http://bddatabase.net/us/

Vagy csinálsz főzöcskéző küldiket, ott mindig le van írva miből mennyi kell.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.08. 19:41:03

srácok főzőcskézni akartam volna a karakteremmel de recept híján elég nehéz és random is nincs egy oldal ahol vannak ilyenek?
SzirmosSzisza
Na egy Muskan meg kb 1000 Memory kéne még és jó vagyok 😄

LeonSilver
nem

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ne cseszegesd az alt-tab-ot talán! 😊
Vagy rakjad windowed borderless (vagy wide screen?) módba! Az stabilabb és nem mutogatja az "ablak" szegélyt se.
Tényleg ilyen pearlt nem lehet ingame szerezni?
Oksa meglesem köszi 😊
LeonSilver
Nyomj egy ESC-et, bejön a játék menü.
Ott keresd meg azt, hogy Black Spirit Adventures

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.08. 15:57:47

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na lehet én vagyok vak de én itt nem látok semmit amire lehet kattintani <#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SzirmosSzisza
Napi háromszor lehet a kockára kattintani jobb alul és eldobja. Ablakos módot nem tudom, nekem borderless windowed van és még sose volt vele baj.

Srácok az miért van hogy a játék folyton átvált ablakos módba idegesítő egy kicsit !
Apropó hogy kel dobó kockázni ennél az ajándék eventnél ami 2.-23.-ig érvényes mert hiába kattintgatok semmi.
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.11.08. 15:40:20