Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.10. 18:43:49
AnuluWork: azért a végeredménytől függetlenül (AFK runokon kívül aktív játékkal) én is benyomtam vagy 1000 órát az első 4-5 hónapban szerintem. Összességében nem volt ez rossz vétel. A végefele elég csúnyán "váltunk el" a játék (meg a publisher) és én, de ettől még veszett sok ideig elvoltam vele mielőtt elvesztettem volna a motivációmat. 😄
Zarache87: így indult a játék. Lehet itt is magyarázatot találni,d e valószínüleg csak annyi lehet, hogy a játék növekszik, de nem tudja a jelenlegi keretek mellett feltölteni játékosokkkal a Kakao. Lehet csak előrelátás mielőtt bedobják a teljes koreai óceán/tenger alatti tartalmat (ha még nincs bent). Jobb felkészülni és esetleg nem kell szorosabbra vonni az öveket mintha akkor kellene kapkodni amikor már nagyon mellément valami a túlnövekedés miatt...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.10. 18:35:32
Illetve a node war/siege war reszvetel teljesen mas miatt alakult igy. Igen mentek el emberek akkor, de azota sokkal tobben is jottek. Csak sok embert nem erdekel a node war meg es sok a guild nelkuli. Gondolom ezt nehez atlatni ugy, hogy a jatekban nem sok idot toltesz mar el es ebben nincsen semmi szemellenzo.
Solo resz tenyleg nagy, de megneznem, hogy hogyan solohoz pirate main spoton (exp hetvegen),dungeonben vagy gavekeepereket 😛
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.11.10. 18:31:05
Veni, Vidi, Vici
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"-Asszonyom, lefeküdne velem 2 millió forintért?
-Igen
-És egy ezresért?
-Mégis minek néz maga engem
-Az hogy maga micsoda azt már megbeszéltük. Már csak az áron vitatkozunk. "
A kakaó húzásában ott van a párhuzam. p2w, csak azon vitatkozunk mekkora hatása van a játékra és mennyire igazságtalan. 😄
Lehetsz te amúgy ősfanatikus szemellenzős Fehér Lovag, de a tény az tény. Július 6 előtt alig volt olyan node ahol nem volt érdemi PvP a node warokon. Októberben volt olyan hét és szerver ahol 152 nodeból 100 egy vagy kevesebb guildet ugratott be a "war"-ba. Emellé jön hogy lassan már ingyé' dobják a jónép után a játékot, de még így is szükség lett a merge-re. Nem szar játék ez és nem is olyan problémás mint sok más MMO, de attól még nincs minden rendben vele. Mondjuk engem a p2w, vagy a "pay2convenience" nem igazán zavart. Az sokkal inkább, hogy alig van interakció mindennapi kis/közepes szintem. Node waron felül majdhogynem szép solo játék kategória. Az hogy hülyének nézték a jáékosokat és nem igazán a meglévő játékosok megtartása a cél az csak hab a tortán.
Amit szivesen megosztok pm-ben csak ide nem akarom ki irni 😛
Veni, Vidi, Vici
Cserebe feltudok ajanlani boostot a Jordine serveren.
Veni, Vidi, Vici
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.10. 13:13:53
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.09. 18:17:37
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.09. 18:14:41
Köszönöm előre is 😊
Vagy csinálsz főzöcskéző küldiket, ott mindig le van írva miből mennyi kell.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.08. 19:41:03
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagy rakjad windowed borderless (vagy wide screen?) módba! Az stabilabb és nem mutogatja az "ablak" szegélyt se.
Ott keresd meg azt, hogy Black Spirit Adventures

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.08. 15:57:47
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apropó hogy kel dobó kockázni ennél az ajándék eventnél ami 2.-23.-ig érvényes mert hiába kattintgatok semmi.
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.11.08. 15:40:20