Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/120830-patch-notes-november-23rd/

23 - 30 Nov. In-game Pearl Shop sales up to 40% off
24 - 28 Nov. Hourly & Daily Sales up to 80% off on our website
24 - 28 Nov. 50% off Game Packages

jól hangzik

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Küldtem PÜ.-et.
SzirmosSzisza
Passz, lassan beérjük Koreát, de még ott sincs kint.

ÉS ebből mikor lesz valami jurópban? Lehet tudni?
Engem is érdekelne egy 7 napos teszt verzió. Régóta szemezgetek a játékkal és nagyon jó lenne valami ami nem vov. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

BEAST
Nem túl dark, de legalább tényleg elf. Milyen kár, hogy megint csak női karakterben tudnak gondolkodni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
érdekes

Küldtem PÜ-et.
Azt megköszönném, jó lenne vásárlás előtt kicsit elmerülni a világában.
Ha gondolod küldök 7 napos kódot és ki tudod próbálni.
Én ma hallottam először erről a játékról. Amiket olvastam róla, az szép és jó és a 10 eurós ár sem tűnik vészesnek. A kérdésem az, hogy megéri befektetni és kipróbálni? 😊
30.-án lesz a szerverek összefésülése ugye?
Gondolom a raktárban lévő cuccokat is összevonják.
Hát... kíváncsi leszek 😄 kinek mi fog eltűnni 😄
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.11.21. 15:10:29
7napos próbakulcs: N3PCS47-SVR6H59-G71B116-OM5F2
Igen van benne valami.Nálunk már az elején el lett dobva a kérdés.Nem azért mert nem lenne jó ötlet,hanem mert kockázatos felrúgni egy olyan társaságot ahol mindenki funból és szórakozásból játszik.Semmi hard mode.Olykor így is becsúsznak sikerek.
AnuluWork
Kicsit elszálltak a srácok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont van itt tervezés, kérem!

Pont befért a szekér ... 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.21. 06:16:51

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hat ja, nincs uj a nap alatt😊 Az elejen nagy dirrel-durral mindenki tolja a szoveget, hogy na majd most, most sokan leszunk es megmutatjuk. Aztan az elso nap a tsen vagy discordon kiderul, paran kulon szobakba vonulnak, masok masik kommunikacios progin beszelgetnek, az osszeszokottak nehezen nyitnak, ha igen akkor is felszinesen, es max par het, es zome visszakoccol, vagy mennek a szelrozsa minden iranyaba. Hanyszor volt mar ilyen aa😄D
SzirmosSzisza
Alapvetően az a baj, hogy mindkét guild elég szarul teljesít node warokon, gondolom ezért lenne benne a RAR is (a másik szerveren levő magyar guilddel nem tom mi van). Sajnos amúgy igazad van, anno jött hozzánk is 2 kisebb guild és ugyan maradtak páran, de elég sokan kiléptek 1 hét után és megcsinálták az n+1. magyar klánt 😄

Mondjuk nekem édesmindegy, december közepéig csak afk horgászok, meg tekercsezek, ha lejárnak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.20. 22:30:41

Jol teszitek, a nagy csatlakozasoknak tulnyomo tobbsegeben nagy kaosz es mindenki leszar mindenkit szokott a vege lenni😄 Tobb osszeszokott csapat ha egyesul, annak nincsen jo vege, ne legyen igazam de a tortenelem ismetli onmagat altalaban.
A RAR és a NoPara? 😄 sajnálom hogy nálunk nem nagy a lelkesedés a csatlakozásra....
Hat akinek mar sok tapasztalata van hasonlo dolgokrol, az mar tudja....XD
Ugye? 😄 .. osti
MaskimXul
Szemetek, van pofájuk ingyen cuccokat adni csak azért, mert online vagy 😊
SzirmosSzisza
Csinálj DUO/TRI Blue Coral fülest 😊

Nekem meg van már 50-60 db crone stoneom. Dögöljön meg, aki kitalálta ezt az egészet.
SzirmosSzisza
No, úgy néz ki egyesülni fog Alustin 2 legnagyobb magyar klánja + Croxusról is egy, kíváncsi leszek mi lesz a vége.

AnuluWork
Aki az event boxba beletette a black magic crystal - sturdinesst, annak rohadjon le a töke!

Se eladni nem lehet, se nem pazarol ilyenekre az ember slotot ...

Ja tehat akkor nem kell megvarni mig az 50kt letolja😄 cancel eszembe se jutott😄
Ha befejezi a melót, akkor a listában kijelölöd és rákattintasz a promotion ikonra. Ennyi. Akkor választható ha épp nem dolgozik (véget ér a betárazott meló, vagy cancelt nyomsz az ütemezett munkára és befejezi az utolsó kört). Egyszerre egy munkás tesztelhető és random. Vagy sikerül vagy nem. (azt hiszem 24 óra az upgrade/teszt ideje)
Most, hogy 50k-szor ismetli a melos a melot, hogyan tudok promotionra kuldeni?😄
Igazán nincs mit! 😊
Mirayse köszi a kódot😊)) haverom is adott, de az nem működött😊 még1szer köszi.
Köszi a tippet!Már rá is állok a dologra! 😊
SzirmosSzisza
Én Tea with Fine Scentet főzök belőle, abból meg Imperial Tradinges csomagot.

Napraforgót mire érdemes hasznosítani?Elkezdtem kertészkedni. 😊
AnuluWork
Az oké, de velian bútor setet nem lehet legyártani, csak a furniture dealerrel amityért venni, mert nincs olyan furniture workshop, ami veliant tud, és legalább L4. 😊

SzirmosSzisza
Kapsz majd ingyen pearles ágyat, várd meg azt imho.

AnuluWork
Veliaban és Olviaban miért nem lehet Velian bedet gyártani? Csak L3as furniture workshop van Olviában, ez a max a térségben, és pont ágyat nem tud, ami ugye a lényeg lenne a +2 energy recoveryvel. 😊

AnuluWork
Emeletes házban hogyan lehet feltenni a függönyt? Alsó szinten nincs ablakom, csak a lépcső felettin, de ott nem jelenik meg a tetőtér, legalábbis nem találom a csúszkát a felső szinthez. 😊

Ha esetleg valakinek szüksége van 7napos kódra: Q7AF881-01HQFDR-VGVRSMD-SVBL6 és M21V9OS-K017OKM-6FP8LLD-PDAIL
SzirmosSzisza
Aha, asszem csak Krea-nal van, szerintem azokat felejtsd el és próbálj szerezni Livertot.

AnuluWork
Mit jelent az egy fegyveren, hogy "set effect"

Az item effect ok, a set effekt páncélon ok, de fegyveren? Ugyanilyen másodlagos kell belőle?

Krea-n látok ilyet.

AnuluWork
Na, tegnapi nap a Jumanjiban: buffok, hidden path, szir-szar elixirek x9.
Mai nap kezdésnek: buffok x3

SzirmosSzisza

AnuluWork
Közben megtaláltam:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.17. 07:29:50

AnuluWork
Thanksgiving Event

De nem tudom melyik a Fleme Hills.

Ez mi ez és hol van? Ez a hálaadásos bigyula?
AnuluWork
Ezen a faxom Jumanjival folyamatosan csak buffot, hidden pathet és csupa elixírt dobok úgy, hogy csak pörgetni van időm. Hogy ez de qurva unalmas így! Még az altokkal is ugyanez megy. Ugyanazokat a szarokat pörgetem ki. Ugyanazokat. Szombat óta az utolsó 30 pörgetésből NEM ESETT MÁS, csak ezek. Átmentem 3x a starton, és 1x pörgettem ki 1500 loyalitiy. Előtte minden oké volt, most meg ...
1xűen nevetséges!

SzirmosSzisza
Hát a száz milliós safe-be, a rizikóssal veszíthetsz is, azzal végképp nem lesz napi 1-2 millió.

MaskimXul
Attól függ, melyik bankba fekteted be a pénzt.