Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Én úgy tudom banknál 200 millióból jön kb 200k, nem 1-2 millió.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MaskimXul
Ha elveszted az első helyet, akkor leáll a termelés. De nem hiszem, hogy megéri ezekkel vesződni. Trentben pl. lehet calpheon ládát gyártani ingyen, de egy láda 2-3 óra alatt lesz kész, cserébe valahogy össze kell szedni az első helyet, az meg nincs ingyen. Főleg ha olyanokkal versenyzel, akik pearl shopból veszik a bútorokat.
Esetleg ha megvan a master2 trading, akkor valenciában vannak olyan trade ládák amiket a desert buffal talán megéri trentben eladni.

Az investment banking (garantált, nem a rizikós) nem rossz, ha befektetsz mondjuk száz milliót akkor napi 1-2 milla haszon van rajta. Afk pénzben ez a legjobb, mivel csak egy sörödbe került.
SzirmosSzisza
Az nem látszik, hogy mennyibe kerül a pearl, én úgy tudom, hogy drágább náluk 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Azért picit emberiebbek az árak a cash shopban Koreában:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem a bankokra gondolok , hanem speciális gyártásra. Különböző "crate" gyártások ( hús, gomba, virág stb.), de nem az általános workbench-ek hanem a városok spéci gyártási lehetőségei. Azt hiszem , a bankok sárgával vannak jelölve ezek a gyártási lehetőségek pedig zöldel.
AnuluWork
Ezek akkor magyar kőművesek: még el se kezdték, de a Kőbányai már ott van a kezükben. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.16. 21:29:35

SzirmosSzisza
Hm? 1. ház akkor kell, ha bankolni akarsz (tarif magic jar nem tudom az-e), de igen, meg kell tartani, az viszont mindegy, hogy a játékban hol van a ház, mindenhol tudsz bankolni.

#3238: pl 30 perc még amíg befejeződik az utolsó job, de te mennél aludni, sokkal kényelmesebb menet közben etetni.

Sziasztok ! Gyártással kapcsolatban kéne egy kis segítség.Vannak a városokban a specialitások pl. Tarif Magic jar.Ha jól értelmezem akkor az adott helységben kell, a legmagasabb pontszámú rezidenciámnak lenni, hogy meg tudjam venni cp-ért.
A kérdés , hogy meg is kell tartani az "első helyet" vagy csak a vásárláskor kell ? Vagy esetleg úgy van , hogy ha vki csinál egy magasabb pontszámú rezidenciát akkor az én termelésem leáll ?
Előre is köszi a válaszokat !
AnuluWork
Mondjuk most, hogy mondod, tényleg nem az. 😊 Csak minden alapanyag (cereals) hiánycikk, viszont alig ráfordítással télnyleg sokat le lehet gyártani, és ebben most tényleg van mani, mert viszik mint a cukrot. 😊

AnuluWork
Nem tudom miért nem volt ez a régi változat jó? Na mindegy.

SzirmosSzisza
Patch noteban benne van, 50k a max és munka közben is lehet őket etetni. (gondolom emiatt nincs sör, amúgy gyárts magadnak, nem nehéz)

Jaa en meg azt hittem eventes sorre gondolsz😄
AnuluWork
Valami nagyon nem stimmel. Munkásnál 50000t is be lehet állítani gyártásra. Ez új. Eddig csak 10-50et engedett.

AnuluWork
Nem értem miért nincs sör, máskor mindig szokott lenni több ezer. 27 millát adtak el eddig belőle. 😊

Sikerült 50et venni. Úgy néz ki a bid rész miatt nem az igazi valami.

Mottó: patch napján sose játsz! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.16. 20:24:53

AnuluWork
Nincs vagy bugos a sör a marketen. Ennyi. 😊

Sor is van?😄 Akkor en sem neztem at rendesen az eventet
AnuluWork
Alustinon nincs sör. Mivel lehet kiváltani a sört?

jah, eleg fasza kajakat
AnuluWork
Ez az új hálaadásos event ad valami normális cuccot?

Nem olvastam egy értelmeset se.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.16. 19:50:54

Emlékeim szerint inkább 4 volt vagy max 5.
SzirmosSzisza
Régen se jött minden 2. héten mégis ennyi volt 😊

Azért 6 óra karbantartás, miközben nem jön a héten awaken...
SzirmosSzisza
Bleach kell hozzá, 255 soft limit, aztán 300 körül megint belassul.

AnuluWork
Hogyan lehet visszaállítani?
300 a cap contr pontban, ugye?

1) igen
2) igen
AnuluWork
Két kérdés:

Vissza lehet állítani az eredeti színét a ruhának/armornak?
Hány lakásod (residence) lehet a játékban? (Van ugye 5 nagyobb város 15 kicsi.) Vagy simán csak a ponttól függ?

MaskimXul
Pearl cuccokat sem lehet egymás közt tradelni, A trükk amit kitaláltak az annyi, hogy előre megbeszélnek egy időpontot, amikor az eladó felrakja marketplace-re amit a másik venni akar. Mondjuk hétköznap hajnali 4-5 körül talán jobb esélyed van, mint hétvégén este 8-kor.
Ezeket a minigémeket ne befolyásolja a lukk.
AnuluWork
Akkor CTRL a gyereken, és tudsz tradelni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.15. 20:10:52

AnuluWork
Ezek a mai pörgetéseim +5ös luckal ...

Kaja, dye, hidden path, meg egy Red Coral Earring ... nevetséges ...

UPD: az altokkal a társasjáték detto ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.15. 20:04:32

AnuluWork
Meddig vitted fel a darabokat? Hányas szintig?

SzirmosSzisza
Statban kb ugyanott vannak, de ha hozzáveszed, hogy a Hebe felső ad 200 HP-t meg 100 WP-t, a kesztyű accuracyt, a cipő meg evasiont, akkor más a leányzó fekvése 😊

AnuluWork
Egyébként mitől jobbak ezek a boss armorok, mint a többi? Statilag nem jobbak első látásra.

AnuluWork
Amiket ma dobtam a társasban ... semmi érték, csak kaja, dye és hidden path (0) ...

SzirmosSzisza
Cipellő. Ezt a legnehezebb megszerezni, mert csak a heti boss bundleje dobhatja.

Pearl cuccoknál nincs alá, fölé, mellé ígérgetés 😉
AnuluWork
Mi az a Muksan?

SzirmosSzisza
Na, meglett Muksan is, már csak fel kell őket húzni (meg pénzt szerezni, gondoltam rárarok 200-at, úgyse veszik meg, hát megvették 😄)

AnuluWork
Szerintem a bid miatt. Ő adja a jó árat, pont annyit amennyit kérnek érte, jóval fölé ígér, és a máris viszi. Ott azt hiszem ajánlhatsz érte többet is, mint amennyit max. adna a játék. Szerintem, de max. megcáfoltok.

SzirmosSzisza
Lehet többet is kivenni egyszerre.

Trükk nem nagyon van, de aki elad annak tök mindegy melyik ruhát adja el, ugyanannyiba kerül.

Még valami.
Egyre többször látom azt, hogy ha valaki valami pearlért kapható cuccot akar venni, akkor odaírja, hogy pm vagy /w me. Szóval beszéljék meg... kitaláltak valami trükköt, amivel lehet "egymás közt" üzletelni? Vagy mi?
Srácok. Ezt a coint ezt ki lehet venni egyben is vagy mindenképpen óránként kell?
Mármint úgy, hogy ha bent van mondjuk egyfolytában 6 órát, akkor az 50 coin egyben kivehető?
LeonSilver
A grafikai beállításoknál van egy olyan, hogy Camera Afterimage Effects. Ezt vedd le 0%-ra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

AnuluWork
A macskák aranyosak. Ők tényleg nyávognak. A kutyák mindig kussolnak. Se egy ugatás, se semmi. A papagájtól viszont agy...t kapnék ha végig berregne a fülem mellett. A sólyom ad ki hangot? 😊

Amúgy ugye a pingvin madár. Pet App kittel pingvint át lehet alakítani más madárrá? Csak a kinézetét. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.14. 06:28:27

SzirmosSzisza
Megveszed másnak a játékot és ha eléri a lvl 30-at kapsz egy jegesmacit (vagy 1000 pearl). Amúgy igazából azt vedd ami szimpibb, nekem 2 macska van meg az ingyen cuccok.

AnuluWork
"If a player has characters across multiple servers, the last server you log into before the maintenance on November 30th will be designated as your “main server."

"The nodes in the main server are kept. The nodes from other servers are converted to Contribution Point EXP, and they are added to the main account's Contribution Point EXP."

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.13. 23:08:23

paszmek.. 😄 a hóember az kis szellem, a 3 fejű kutya ugyan kutya, de leginkább Kerberosz 😉
A pingvin meg pingvin.
AnuluWork
A papagáj és a sólyom tetszett meg, van egy pingvinem, és egy barna kutyám (amilyen RL volt 1x). Kellene egy harmadik is, mert felgyorsult az élet. 😊 A pingvin minek számít ebben a fantasyban? A koreaiakból mindent kinézek. Azt is, hogy madár, de azt is, hogy rovar. (Amekkora csöcsük itt egyes karaktereknek van ...) 😊

Az bizti, hogy nagyon nagy a választék, bár a jegesmedvét fogalmam sincs honnan tudnám beszerezni. Nem is láttam még olyat. Hóember és 3 fejű kutya egy csomó van.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.11.13. 22:17:02

AnuluWork
Most már arra kell csak figyelni, hogy azt értsék ők is main alatt, amelyiket én. 😊 Egyébként nem úgy kellene, mint ahogy leírták, hogy amelyikről utoljára logolsz be (ha jól olvastam), hanem merge előtt megkérdezni a népeket, hogy melyik legyen a main. (Ha az új szabályzat miatt erre képesek voltak, akkor erre is legyenek!)

Ha nem tudok belépni arra a szerverre (elmegy a net, stb.), amelyiken a mainem van, faxon szúrom magam rendesen! 😄