Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Elég ledobálós kedvében van ma ez a nyomi játék ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Nem tudod raktárba rakni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

4 pet + a lovad + Te. <#eplus2>
AnuluWork
Miért írják ki a mount costume-re, hogy character bound, ha más karakter a családból szintén használhatja a felöltöztetett lovat? 😊

AnuluWork
Hány állatka lehet kint 1xerre? Előbb láttam egy játékost 4 kutyával rohangált ...

SzirmosSzisza
Automatikusan nem, de nem kell visszamászni a városba.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mit ki nem találnak bakker... ezt a buxát akkor be lehet állítani, hogy vegyen value pakkot vagy bármi mást?
Ezé' nem tudok venni? Mert azért eddig csak összejött, de most vagy 50-60 kísérletből egy sem..

Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.11.26. 09:11:39
SzirmosSzisza

Hát ezek mik? És hol, hogyan?
SzirmosSzisza
Storageből 1-2nek nem sok, mert affem 100-200 súly korlát van rajtuk, a marketplaces nem tűnik rossznak, ha pl value packra vadászol, bár grind közben nem tudom mennyire lehet találni olyan helyet ahol nem ütnek 😄

MaskimXul
Ha olyan helyen grindolsz, ahol messze van a storage (kalózok, sivatag) akkor hasznos. De csak akkor van értelme, ha többet veszel, egy az elég kevés.
AnuluWork
Storage és Transaction Maidet használ valaki? Van értelmük ingame, vagy ritkán kerül a funkciójukat igénylő helyzetbe az ember?

AnuluWork
Köszi. 😊

Armstrong's Skill Guid a neve annak a szarnak.
Ha arra gondolsz, akkor 55 után, tehát Lv56-tól már ha valamire raksz az fix marad. Ha csak nincs ilyen izéd.. 😄 Valami orb, amit 56-on is kapsz egyet ha az awakening kvesztet végigtolod.
AnuluWork
Hányas szintig lehet korlátlanul rakosgatni a pontokat?

Köszi, kipróbálom!
LeonSilver
Ez inkább "vagy mi" lesz.
A Black Desert Online mappában van egy version.dat nevű fájl. Nevezd át config.filecheck-nek, indítsd el a gémet és ez ellenőrzi a fájlokat és ha hibást talál az újra letölti.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ma akárhányszor próbálok belépni, töltés közben, vagy amint betölt a játék és irányíthatnám a karaktert, azonnal disconnectel. Ez valami szerver probléma, vagy mi?
AnuluWork
Az a bajom ezzel, hogy nekem pl. a Serendia Shrine is bejött, az pedig nincs a listán, sőt, a somethinglovelyn levellingnek se írják. 😊

Plusz rátaláltam egy erdőre, ahol mindenféle kis görnyedt hátú szir-szar dobott elég jó cuccokat és az XP se volt rossz (egy szakadékon átívelő léc volt a híd oda, de nem tudom hol van, azóta se keveredtem oda). Valamelyik daily kinézetű küldi adta, de nem találom a listában egy ideje. 😊

SzirmosSzisza
Sausan vagy kalóz sziget. Ha nincs elég AP/DP-d (magukhoz a szörnyekhez nem kell sok, itt pipáld be, hogy leveling areas és mutatja az ajánlottat, de a spotot megtartani játékosok ellen eléggé nehéz alacsonyabb AP/DP-vel), akkor Manek/Abandoned Iron Mine elitek jól adják a pénzt.

#3324: Witch, ez az egyik, ez a másik, de szerintem az alap Grunil, de még a Hebe is jobban néz ki. Ezt vagy ezt kéne beszerezni majd, csak nem nagyon raknak ilyeneket AH-ba (azért fotózom minden hátulról mert én is onnan bámulom grind közben 😄)

Hát.. tudtommal három hely van, ami szóba jöhet egyedül.
Helm station, elric temple és a sausan post.

http://www.blackdesertfoundry.com/2015/05/05/leveling-1-60-guide/

#3323 pontosan.
AnuluWork
Még egy kérdés. L55 után hol érdemes grindelni?

Főleg olyan hely érdekelne, ahol hagynak is. 😊

AnuluWork
Mi a main karid?

AnuluWork
A képhostról linkelek én is, csak ő próbálta minél kisebbre berakni, hogy ne okozzon gondot mobillal sem. De olvasható volt, ha rákattintunk a load full resouliton szövegre. Na de mindegy.

Más.

Kérdésem:

Large Wagon Lampet hol lehet gyártani? Csak mert venni nem tudok sehol. 😊 Csodálkozom, de Heidelben nem látok L4es wagon parts shopot, ami érdekes. 😊

SzirmosSzisza
Ja amúgy https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html le van árazva a játék! 25 euróért 2 value pack + pet elég jó vétel. Bár 5 euróért az alapjáték se rossz.

SzirmosSzisza
Nekem 2 ruha van, de mindkettőnél csak vásárlás után vettem észre, hogy hátulról marha bután néz ki, mert van 1 óriási masni hátul ... azóta általában el is rejtem a ruhát, csak a stat miatt hordom. Illetve várok egy Kyrill-re (barnára színezve faszán néz ki) vagy az egyik új armor is elég fasza, amin köpeny van.

Na ez mar mindjart jobb, nem ugy mint a masik kep, ami akar super mario is lehetne olyan minoseg😄

#3318 Hat izlesen nehez vitatkozni, mert az sosem objektiv, viszont szerintem nagyon jol nez ki ez a ruci, foleg a sityka azzal a kilogo bizergaval, amit ugyan atszineznek, de alapjaban tuttero. Mondjuk sok esetben nekem jobban is tetszenek a keleti cuccok mint a nyugati letisztult mindenfele izlest mellozo egyhangu cuccok. Mondjuk BDOban van azert 1-2 ruci ami nem tetszik, de osszessegeben minden classnak van olyan, ami nagyon jo es odaver, foleg az awakening ruhak azok mindegyik classnal remekelnek😊
Hát igen... más emberek, más kultúra, más szokások.
Nekünk, Európaiaknak furcsa. Van az a tamer ruha, a nevét nem tudom, nem néz ki rosszul, scak az a qrva lompos farok 😄 az ne lenne.
SzirmosSzisza
Mi az a tamer ruha te úristen 😄D

Persze, hogy nincs 😄 Lépjünk.

A jövő héten jön ez a nagy szerver-összevonósdi. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy sikerül megoldani.
Nincs mit tenni. Javaslom keress fel egy megfelelő szakembert.

SzirmosSzisza
Lépjünk már túl ezen, nincs elmosódva 😄

Mind1 mekkora, kattints mar ra pls es nezzed mar meg hogy full el van mosodva az egesz ember😄
Pedig előadom. Ne meséld már el, hogy egy 3.5 megás png fájlon nem tudod elolvasni az írást 😊 Kicsit több pálesz kell 😉
SzirmosSzisza
Középen load full resolution és lehet látni, mondjuk eléggé bugyuta képfeltöltő.

#3309: fél órája megy már az afk fishing szal ja 😄

Nah...elo ne adjad mar, hogy ki lehet olvasni a keprol az irasokat..😄 Full homaly az egesz, eloszor azt hittem a palesz hat ennyire, de aztan rajottem hogy basszus nem😄 A sor volt...
Min nézed paszmek? Valami Hercules monitoron 😉

Jön valami 340 megás peccs 😄
Kinagyitottam termeszetesen, de ugy sem olvashato nalam😄 De amugy akkor is durva, hogy van hogy fullra crowdedek a chanelek, reg nem volt mert ugye bovitesek voltak pont ennek az elkerulese miatt. Amugy azoza alustint elinditottak mar?
Csak egy klikkbe került volna és máris nem lett volna elmosódott a kép 😊
El volt mosodva a kep, azt hittem itt is a crowded volt ss-olva:/ Mivel kiolvasni nem tudtam, ezert egyertelmunek tunt..😄D
SzirmosSzisza
De ez nem crowsed, hanem closed <#idiota>

Szerverbovitesek ota en is tegapelott lattam csak ilyet jordinen,hogy este minden szero crowded.Mondjuk nem lepodom meg, mert tenyleg egyre tobb embert latni
AnuluWork
Fáradt vagyok. Mi volt az előtörténet? Elcseszték a patchet?

Sziasztok!

Hosszabb kihagyás után visszatárnék a játékba. Ez okból kifolyólag keresnék olyan társaságot, guildet, ahol befogadnának egy újra kezdőt.
Elsősorban casual mode-ban kívánok játszani, új karakterrel.

Minden további részlet PM-ben.

Köszönöm!

Éj

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

SzirmosSzisza
Azon van a lényeg, hogy lezárták Alustint. https://twitter.com/BDO_News/status/801475620937105410 (20 perce mondjuk csak)

AnuluWork
Ez mi? Én még csak Heidelben járok. 😊

Ilyent se láttam még...

AnuluWork
Ki ...

AnuluWork
Kivették a társasjátékot?