Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Hol kezdődik az awakening küldi sorozat?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Eddig nem probaltam ki milyen az awakening cuccos, mert ugye fokarim wiz, masodlagosnak meg egy kunom van, pont az uccso ketto awa sorrendben, de most hogy kunon kiprobalhattam, el kell mondjam nagyon faszan van megcsinalva az egesz, a valtas uber fasza a ket fegyo kozt, szep a dmg is vele, igy mar tenyleg lehet apritani😊 Kivancsi leszek milyen lesz a masodlagos awakening😊
AnuluWork
A Lynch Falmily Treasure-rel mit kell csinálni? 500k piac, és kész? 😄

AnuluWork
Bakter, eléggé turbózzák ezt a ninját. 😊 A legjobb ruhákat kapja. Ez kicsit nem fair! 😊

Fu basszus... nagyon sok mindent lehet ebben a játékban csinálni..."talán túl sokat is". Eszembe jut róla a Runescape.. de még mindig kínai 1-2 dolog. 😄 Sajnos holnap lejár az egy hetes próba. De akkor egyszer megveszem és kész, ugye?

https://www.twitch.tv/sp1gu

AnuluWork
Ja tényleg! 😄

Gyártási anyag pl. egy artisannal mennyivel lesz több fullos nodeban?

SzirmosSzisza
Questshez kell a Helmeknél.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Srácok. Van egy olyan nálam, hogy Enhanced Bautt Litograph. Ez kidobható? Vagy minek ez?
hüJe 😄 😄
Kuno awakening sneak peek nem gondoltam, hogy erre is kepesek.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.07. 15:04:27

Veni, Vidi, Vici

Elvileg kicsit rosszab lesz nehol a drop 😄 Valahol nemelyik dorp surubb lesz mig a masik kevesbe fog jonni. Kicsit kaosz az egesz.

Veni, Vidi, Vici

BEAST
Én anno a főbb déli node-okat maxoltam elsőnek witch earring, mark of shadow, ogre ring "farmolás" miatt, de én is úgy éreztem több witch earring esett mielőtt meglett a lvl10 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Yup, inkább S rangra érdemes rámenni, a drop meg annyira RNG, hogy nehéz nyomon követni. Én pl úgy éreztem kevesebb Grunil esik 10-es node mellett, de tudja a fene, Sausanok pl nem dobnak speckó tárgyat, lehet az jobban esne.

Nem Saunilra gondoltal? Mert Sausssan Mediah territory-ban van. Amugy meg a node lv "elvileg" noveli a ritkabb targyak dropjat viszont nehol csak kiszoritja, Sokszor a lv 0 es full S rank jobban megeri. Mondjuk attol is fugg mi kell a nodebol.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
A Calpheon melletti Sausan?

SzirmosSzisza
Nekem 10-es a Sausan, semmi változást nem vettem észre. Itt egy részletesebb teszt, meg egy másik. Imho nem éri meg erre költeni az energiát, ha teheted inkább gatheringeld el.

AnuluWork
Van olyan akinek legalább L7es NODEja van? Tényleg jobb lett a drop? Vagy ez csak L10en látszódik?

SzirmosSzisza

AnuluWork
Egy node esetében mennyi a max. level?

Ja engem sem erdekel egy adott szavazas kimenetele, hat anno Aiont hanyan szidtak, ezrek hagytak ott de en akkor is toltam tovabb, mert tetszett, szal en is lefosom ezerrel, kinek mi a velemenye, csak erdekessegkent jegyeztem meg no😊
SzirmosSzisza
Ez ilyen közönség kedvenc szavazás, nincs sok értelme. Revelationről azt mondják még inkább pw2 meg grind mint a BDO 😄

Ezek a szavazasok nem ernek sokat mivel ha megnezed hanyan szavaznak az meg mindig keves ahhoz kepest mennyien jatszak a jatekokat. Van aki tobbszor is szavaz ip valtas utan es a legtobb embert meg nem is erdekli 😊

Engem se erdekel a szavazas mivel azzal jatszom ami tetszik nekem es nem azzal ami masnak. Ha meg egy fan club oda szavaz valamelyik jateknak tegye csak azt. valtozas attol meg nem lesz.

Veni, Vidi, Vici

Lehet, hogy nincsen benne, de nezd meg a szavazast, vicc b+, egy meg sem jelent jatekra adtak le a legtobb szavazatot, teljesen elfogultan, ugyanis van 2 kategoria, amik egyertelmuen a BDOnak az elsosege kellene hogy legyenek, de a reve vitte, ezek pedig a graf illetve inovacio. Reve amugy biztosan fasza kis game lesz, nem vitatom, de grafikailag kb a dinoszauruszok korat idezi, annyira elavult, illetve innovacio...ugyan mar, semmi egyedi nincsen benne, de ami van, azok is csak jol osszegyurt egyvelegek, semmi ujdonsag, egyedi kreativitas....Ertem, hogy egy jo egyveleg(bar ki tudja, nem jatszottam meg vele...) , de azert az innovacio helyett en inkabb a "copy" kategoria elso helyet adnam neki, fuggetlenul attol, hogy mennyire jo vagy rossza a jatek.
Mar megjelent, de nem tarolt ott. Asszem meg a top 10-ben sincsen most benne.

Veni, Vidi, Vici

Kössz, valami ilyesmire gondoltam én is 😊
Archeage-ra kell? 😄
Az kicsit öregecske ebben a mezőnyben. Szeretem, de grafikailag nem ugyanaz mint a (koreaihoz képest) 3-4 évvel fiatalabbak... A többi meg vagy érdektelen, vagy még nincs nálunk (Lost Ark, Lineage Eternal, Bless Online). Marad a kötelesség és a Black Desert. Kinézetre nagyon jó lett. Másban picit erősebb lenne a verseny. A világra alig vagy hatással (instancolt farmrendszer és housing, amit kivágsz az marad képileg, stb). Tied a vár tied a zászlójelzés. És kb ennyi. PvP-ben böszme nagy lyuk van és alig van jutalmazva, a Kakao meg... no ezt hagyjuk! Kevés a bizalmam bennük. De az első 3-5 hónap igazi élmény volt a hibái és hiányossságai ellenére. Azt' menjen a "Vote" ahol lehet! <#nyes>

szerk: a Revelation-nek elég erős a rajongótábora. Az egyáltalán megjelent már valahol (Koreában)?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.12.06. 09:31:18
Minden monster ami nem player 😛 Csak picit hulyen van forditva.

Veni, Vidi, Vici

Srácok.
A szkill addonál vannak ezek az attack against monster.
Oké, de mi számít monszternek?
Például a Cron Castle környékén kolbászoló emberek?
Vagy a Helms postnál amik vannak?
Mert ugye ezek humanoid-kinézetűek.
<#fejvakaras>
Szavazzal vagy meghalsz😄D
Halihó, olvastam már de hirtelen nemtalálom hogy hogyan tudok sima zöld fegyverből sárgát vagy kéket csinálni? Köszi előre is 😊
SzirmosSzisza
Új akkounttal lehet csak belépni, 30 napnál fiatalbb kell, hogy legyen asszem (és a merge után regisztrálva).

Mert oda hogy lehet bejutni? Nekem az van, hogy "Access Restricted"..
Valaki tudja melyik a RAR main ch-ja? 😄

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Eléggé megnövelték a fejlődés gyorsaságát sajnos. (azért sajnos, mert így nehezebb questeket csinálni)

Ha teheted akkor szerintem ne Olvia channelen legyél (ott +200% XP van), hanem menj másikra és majd ha eléred az 50-55-öt akkor menj csak oda fejlődni.

Ja skill van sok az elején, érdemes megtanulni melyiket mivel lehet csinálni és nem hotbarról nyomogatni, hosszútávon hasznos, meg általában kevesebb manát/wp-t is fogyaszt.

Egy picit fura elsőre a játék. Először is a gyors fejlődés... talán 3-4 küldit megcsináltam és már lvl 16. Továbbá már az elejétől fogva van (ha jól látom) 10 db skill? Valkürt indítottam, mert az jött be a leginkább, de már most "kínai" a kombinációk használata. Tetszik a játék! Nagyon szép és gyönyörű effektek, csak az említett dolgok furcsák az elején. Leginkább az is tetszik, hogy nem egyből 10millió hp meg sebzéssel kezdesz...

https://www.twitch.tv/sp1gu

AnuluWork
Nem hittem volna. Érdekes koreai ökörség ez. 😊

SzirmosSzisza
Igen, és csak akkor, ha csökken is tőle az éhsége. (nyisd meg amúgy a profilját és kezd el etetni, látni fogod ahogy nő az XP)

AnuluWork
Magyarul: ha kint van, létezik, szedi a lootot, repked, az lópéniszt se ér. Ellenben xp csak akkor lesz, ha a kintlétét kajával pótolom, és megetetem?

MaskimXul
Nem reptetni kell, hanem etetni. Kaját adj neki, attól kap xp-t.
AnuluWork
Más.

Ingame armorokat nem fognak újakat betenni craftolhatónak? Pl. ezt a kettőt?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utcakép úrral

Silvering a 6-os út mellett 😊

A világ legjobb ablaka. Senki se lát be, mondjuk ki se ...

Mire rájöttem, hogy van lift, kb. 101x kerültem meg a hegyet Keplannál, és már vége is volt a küldiláncnak ...

A kikötő réme nem tradicionális helyi felszerelésben 😊

Kukk!

AnuluWork
Ez nem fejlődik sehogy. Nem megy a csíka. Pedig már egyedül is reptetem ... 😞

SzirmosSzisza
Csak akkor fejlődik ha eteted és 10 a max.

AnuluWork
A barna sólyom bugos? Csak mert nekem egyáltalán nem fejlődik.

AnuluWork
De akkor se kell alkudoznia szabott árakon.

Amikor bejött az egyesített világ, úgy ment a grunil, hogy az altjaimnak kellett egy-egy set, és kb. 50 percet ültem ott, mire meg tudtam venni a két setet. 😊

SzirmosSzisza
Nagyon kis részét kapja meg a másik illető a preorderrel ráfizetett dolognak. (ilyen 10 millió extránál kap 10-100k-t)

AnuluWork
Nem hittem volna, de preorderrel megy a WTBs adásvétel. Preorder engedi a magas árat, tök mindegy mennyi a piacon a cucc. Ezért megy chaten a folyamatos "wtb".

AnuluWork
Akkor maradt a max. 12 slot? Csak mert most lehetne venni olcsón slotot.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.04. 08:11:42

A Sons Of Anarchy magyar Guild várja azokat a jelentkezőket akik egy baráti hangulatú társaságba szeretnének játszani.Szintől és tudástól függetlenül.Ahol semmiféle kötelezettség nem terheli a játékost!Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj rám! 😉 Itt vagy ingame.
SzirmosSzisza
http://dulfy.net/2016/08/10/black-desert-imperial-trading-guide/

tl;dr: lehet sima csomagokat szállítani, mint rendes tradinggel, meg lehet csomagokat csinálni cooking/alchemyvel és eladni, ezeket nem kell szállítani, minden városban van eladóhely.