Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mellesleg kicsit Ewok Falus feelingem volt itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amugy jarnak siegere/nodewarra vagy csak pve megy ott most? Csak azert kerdezem ezt mert latom meg nem foglaltak semmit se.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.12. 15:57:52
Veni, Vidi, Vici
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amugy senkise tudja a BlackSheepGang illetve a nagyobb magyar guildek tartozkodasi helyet? Esetleg nincsen nekik egy sajat ahol szoktatk pvp-t tolni?
Kis info a dark elf-rol.
Esetleges skillek, illetve mar lehet venni KR-ben a weaponoket is hozzajuk.
Veni, Vidi, Vici
En adnek neked tanacsot mert kicsitt tobb a tapasztalatom a pvp-bol, de azt mar most elmondhatom amik itt le lettek irva annak a nagyresze nem a gear miatt van 😛
Az viszont igaz, hogy a dp szarul skalazodik es egy 400dp-s zerkert egy 280ap koruli ranger (full buffban) szetkap, de az is honapkokkal ezelott volt es mar nerfeltek rajta. Illetve sok szamit a skill/gear builden.
Veni, Vidi, Vici
https://www.youtube.com/watch?v=zWcy0AJUE_s nem figyel oda, hiába a 400+ DP, instant hal 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.12. 11:28:13
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ranger-el toltam eddig a bossokat,de amiota tobb a hp-ja a bossoknak nem eri meg ha nem fo kari mert ket pofara issza a mp potit a kari es nemtudsz folyamatosan ch-t valtogatni.
Sorc nem rossz boss-ra van eleg dmg-e,skill ami dmg-re healel sok iframe es jo dmg awaken modban.
wiz/witch is jo valasztas foleg, hogy hamarosan lesz awaken skilljuk igy vegre meglesz az kivant eros sebzesuk.
Viszont az en kedvencem most a warrior bossra ezert is cserelek arra. Nagy sebzes sok super armor,Block+Iframe egyutt es olyan skill ami tolt hp-t ha sebzel. Illetve a block miatt a legtobb boss tamadas tulelheto anelkul, hogy elkene ugornod elole. Igy a nagy tulelese miatt es a jo sebzese miatt nalam o a befuto bossra.
Amugy ha van kerdesed ingame Zarache neven megtalalsz
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.11. 10:24:38
Veni, Vidi, Vici
Apropó, milyen távolsági kari a legjobb a bossokhoz? Igazából úgy se te ölöd meg, hanem együtt. Kit érdemes vinni? Ranger, sorci, witch/wizzard, stb?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.11. 08:24:36
@AnuluWork
@Cat02
Veni, Vidi, Vici
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.10. 20:51:31
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A fekete ruhás úrnál mi ez a sok fegyó? Ninja Awakening? De ott hol van ennyi fegyó? 6 kardot számoltam meg. Vagy tényleg van utána ennyi?

Tök mákom volt, elsőre felment a pri 😊
#3560: a force felett kiírja mennyi kell. Boss cuccokat (liverto, kzarka, kék awa, boss armor) nem lehet forceolni.
Ettől miért is csinál magából hülyét? Mennyivel lett volna jobb vagy érthetőbb, ha leírja, hogy Oeki's Sah Chakram (mert gondolom arról van szó)? Nem sokkal egyszerűbb a felni? 😄 Főleg, hogy olyan, mit egy bicikli felni...
A dunakavics is tök egyértelmű, mert ha ismered a dunakavicsot, akkor tudod, hogy nem kicsit hasonlít a Concentrated Magical Black Stone (Weapon)-ra.
Egyébként engem aztán marhára nem érdekel, hogy ki-kivel és miről vitatkozik, ha te abban éled ki magad, hogy ilyenek miatt beszólogatsz, hát tegyed.
De ezzel szerintem egyedül te csinálsz hülyét magadból.
Ha zavar ne olvasd el vagy ne válaszolj, oszt' jó napot.
De mondom, ez csak az én véleményem 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De:
- tisztában vagyok azzal, hogy 15 fölött milyen kavics kell
- az, hogy mitől kapsz agyfaszt teljesen irreleváns vagyis a kutyát nem érdekli.
Csak zöld cuccokat lehet force-olni. 15 fölött meg concentrated black stone kell hozzá, nem sima.
Lehet csatlakozni meg? :,D
Kumiho #2179
15-ös a felnim, van 12 dunakavicsom, de a forced gomb inaktív 😞
Illetve arrol ,hogy merra tanyaznak a magyarok? 😛
Latom mostmarBlackSheepGang a RAR neve valmi info errol?
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.09. 07:31:49
Veni, Vidi, Vici
Amúgy, ha látod, hogy magyar a másik általában meg lehet beszélni a dolgokat, nekem is volt olyan, hogy ütköztünk mással Ogréknél és nem volt semmi para miután ráírtam.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.08. 21:39:54
Ja, hát ott van néhány agyhalott, retardált kis pöcs.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
#3547: O betűt nyomd, 2. fül (Suggested missions vagy ilyesmi a neve), ott kiválasztod és Navigate to. (minden class máshol kezd affem, Ninja/Kuno mintha Florinnál)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.07. 20:46:58