Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Kutyád step táncol?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Tapétát lehet kraftolni, vagy az csak pearlért vásárolható?

Mellesleg kicsit Ewok Falus feelingem volt itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

En csak pvp miatt erdeklodok arra meg nem hinnem, hogy a guild leader vevo lenne 😄
Amugy jarnak siegere/nodewarra vagy csak pve megy ott most? Csak azert kerdezem ezt mert latom meg nem foglaltak semmit se.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.12. 15:57:52

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Nem nagyon van fix csatorna, guild questek talán Mediah csatikon vannak. Nem is tudom, hogy van most a jelentkezés, próbálj meg a guild leaderrel ráírni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ok addigra leboltom neked a dolgokat.

Amugy senkise tudja a BlackSheepGang illetve a nagyobb magyar guildek tartozkodasi helyet? Esetleg nincsen nekik egy sajat ahol szoktatk pvp-t tolni?

Kis info a dark elf-rol.
Esetleges skillek, illetve mar lehet venni KR-ben a weaponoket is hozzajuk.

Veni, Vidi, Vici

Majd este legyel mar pls hogy felmehessek a guildes discordotokra amit mar beszeltunk!
Latom nem igazan kaptal valaszt Fincsi 😛
En adnek neked tanacsot mert kicsitt tobb a tapasztalatom a pvp-bol, de azt mar most elmondhatom amik itt le lettek irva annak a nagyresze nem a gear miatt van 😛
Az viszont igaz, hogy a dp szarul skalazodik es egy 400dp-s zerkert egy 280ap koruli ranger (full buffban) szetkap, de az is honapkokkal ezelott volt es mar nerfeltek rajta. Illetve sok szamit a skill/gear builden.

Veni, Vidi, Vici

Nekem 17-es muskanom van (istenert sem sikerul a 18 grrr), meg evara amit csak lehet pakolok majd, mert azt en is eszrevettem, h def semmit se szamit, csak kerdeses, hogy ezen akarnak-e valtoztatni, mert ez azert elegge vicces, es akkor meg hol vagyunk azokhoz a gearekhez, amikben a koreaiak jatszanak😄 Eva meg azert igy nerfeles utan mar nem hinnem, hogy szamitana annyit, hogy tulelobb lenne egy kari tole, raadasul erre a cck is rajonnek , amibol 1 sec alatt 3 at kioszt barmelyik class, igy a 60% max resist lofasz. Persze az is lehet, hogy a legtobb embernek ez jon be, hogy ki kell alakitani egy helyzetszitut, es aki elobb ut az gyoz...Nekem szemely szerint sokkal jobban tetszik, amikor van lehetoseg oda-vissza kontrara akar tobbszor is, es eleinte itt is olyan volt, de oszinten szolva most mar ezek az uber gearekben leadott dmgek nem tetszenek.Evara pakolok majd, de nem fuzok nagy remenyeket hozza, a defet kellene megvarialniuk ezeknek a pocsedekeknek
SzirmosSzisza
DP nem sokat számít, iframeket (amikor nem tudnak sebezni) kell gyakorolni, hogy egyáltalán ne tudjanak megütni. Awakening miatt, ha egyszer borulsz akkor általában vége. Én most 190/220 körül vagyok a Witch-csel, Wiz/Witch-eket általában elverem, awakeningesek csak akkor, ha rosszabb a gearjük vagy nagyon vakok a játékhoz, de pl legutóbb 160-170 AP-s ellen PvP-ztem és a földön is alig sebzett belém, ha még erre rájön a Muskan akkor nem lesz annyira rossz az élet.

https://www.youtube.com/watch?v=zWcy0AJUE_s nem figyel oda, hiába a 400+ DP, instant hal 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.12. 11:28:13

Nem az a lenyeg, hogy mennyi gombot kell nyomni, hanem hogy tud-e az ember pvpzni. Mert most nem tudom eldonteni, hogy tenyleg a 221 + 25% shildes defem arra nem eleg, hogy egy skillt eltoljak...Oke, nem egy uber brutal def jaja, na de ezt tulzasnak tartomttam azert kerdeztem kinek mi errol a velemenye akinek mar jobb a statja
Tévhit az egész 😛
SzirmosSzisza
Fura az awakening, hogy már nem csak 2 gombot kell nyomni? <#idiota>

Nekem ugy 200/250.Ha leállok verekedni 3ból 2szer tuti halok.Többnyire menekülőre fogom.Arra elég.Szval elég irreális az egész.Régebben élveztem a pvp-t.Mostanság kezd eldurvulni az egész...
Akinek mar jol gearelt karija, azoktol kerdezem, hogy milyen a pvp. En meg gearelodom kemenyen, egyenlore 157/221-es a statom, de az a 221-es def meg a +25%-os shieldemmel is annyit er, mint halottnak a beontes jelenleg. Resistjeim is azert 50% folott vannak, van 2 ami meg 70% folott is van, tehat ha van az enemynek ignore resistje meg akkor is megmarad a max, amennyiben nem tobb mint 10% nala, de minden cct elsore bekapok, olyan meg nem volt, hogy valaki ramugrik, es ne boritott volna be elsore, illetve a fight abbol all, hogy ramugrik, egy hatalmas, kb 0,0000000001 masodpercnyi ido eltelik es meghaltam, arra, hogy reagaljak valamit, teljesen eselytelen, es most az van, hogy ennyire irrealisan szar a gearem, es 400-as def kell, vagy ez kesobb is hasonlo lesz? Mert most az van, hogy tegnap ota olyan 25-30 alkalommal basztak le, es egyetlen egyszer, meg csak mutatoban sem volt olyan, ahol lett volna annyi idom, hogy barmilyen ellenreakciot toltam volna, tenyleg nagyon nagyon maximum 1 sec/fight. Most joideje nem voltam aktivan, regebben azert fightolgattam, de ennyire ratyi szar sebzesek nem voltak azert, tenyleg mar abba belehalok, ha elmennek mellettem 😄 Mik vannak itt, 300-as APk vagy mi??😄D
Valkürről szeretnék egy olyasmit kérdezni, hogy későbbiekben mind megállja a helyét PVE/PVP-ben?

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
Ranger szoktak vagy Witchet inkább mostanában (MMA-t kell nyomni kb csak és simán benne vagy a top damageben, awakening vagy nem 😄)

Ertem mire gondolsz, de elvileg a halal nem resetteli a dps-t. Viszont ha messzire mesz a bosstol ami a respawn zonan kivul van akkor igen. Illetve elvileg a party is, de ebben nem vagoyk biztos.

Ranger-el toltam eddig a bossokat,de amiota tobb a hp-ja a bossoknak nem eri meg ha nem fo kari mert ket pofara issza a mp potit a kari es nemtudsz folyamatosan ch-t valtogatni.

Sorc nem rossz boss-ra van eleg dmg-e,skill ami dmg-re healel sok iframe es jo dmg awaken modban.

wiz/witch is jo valasztas foleg, hogy hamarosan lesz awaken skilljuk igy vegre meglesz az kivant eros sebzesuk.

Viszont az en kedvencem most a warrior bossra ezert is cserelek arra. Nagy sebzes sok super armor,Block+Iframe egyutt es olyan skill ami tolt hp-t ha sebzel. Illetve a block miatt a legtobb boss tamadas tulelheto anelkul, hogy elkene ugornod elole. Igy a nagy tulelese miatt es a jo sebzese miatt nalam o a befuto bossra.

Amugy ha van kerdesed ingame Zarache neven megtalalsz
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.11. 10:24:38

Veni, Vidi, Vici

MaskimXul
AnuluWork
Marha jó ez a játék. Szeptember óta nyomom kb. és most jövök rá, hogy sima farmerkodás is van, nem csak a node. 😊

AnuluWork
Van olyan oldal, ahol az összes összetevőt lehet látni, hogy ha pl. beírom, hogy grapes, akkor megmondja, hogy mit lehet belőle készíteni?

AnuluWork
Volt, hogy azért haltam meg, meg lagg volt 1001 player, és egyszerűen lebaszott. Nem szaggatott, semmi extra, csak semmit sem sebeztem, és mire magához tért a channel, putty, már halott is voltam. Ilyenkor, ha ott feléledtem, újraindul minden, amit addig belesebeztem bukta, vagy folytatódik? (Nem tudom érthetően fogalmazok-e?) Közelharcos karim van.

Apropó, milyen távolsági kari a legjobb a bossokhoz? Igazából úgy se te ölöd meg, hanem együtt. Kit érdemes vinni? Ranger, sorci, witch/wizzard, stb?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.11. 08:24:36

A DMG alapu dolog az csak arra jo, hogy tobb lootra van eselyed minel magasabb tierben voltal a dmg-ben, de ugyan ugy kaphatod a boss loot-ot 3 skill utan mint amikor vegig utotted. A kulonbseg csak annyi, hogy nagyobb dmg-el fixen jon azert penz meg ha ugy se garantalt a boss gear.

@AnuluWork
@Cat02

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Nektek mennyi szokott esni?

SzirmosSzisza
RNG. Állítólag, ha többet sebzel jobb drop lesz, de nincs semmi alapja.

AnuluWork
Mitől függ, hogy mit dobnak a nagy world bossok? Pl. Kzarka Latent Aurából pl. függ vmitől a mennyiség?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.10. 20:51:31

SzirmosSzisza
Pont aznap van az utolsó vizsgám, bár ki kéne szedni addig egy Dandit 😄

BEAST
És már nem kell sokat aludni a wizard/witch awakeninghez sem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Ügyesen váltogat közöttük 😊

AnuluWork
Más.

A fekete ruhás úrnál mi ez a sok fegyó? Ninja Awakening? De ott hol van ennyi fegyó? 6 kardot számoltam meg. Vagy tényleg van utána ennyi?

AnuluWork
Elmondanátok, hogy miről beszéltek? 😄

Köszi!

Tök mákom volt, elsőre felment a pri 😊
SzirmosSzisza
Őőő, szerintem igen, annyi előszűrés van, hogy előtte fel kell nézni TS-re.

#3560: a force felett kiírja mennyi kell. Boss cuccokat (liverto, kzarka, kék awa, boss armor) nem lehet forceolni.

LeonSilver
loál 😄
Ettől miért is csinál magából hülyét? Mennyivel lett volna jobb vagy érthetőbb, ha leírja, hogy Oeki's Sah Chakram (mert gondolom arról van szó)? Nem sokkal egyszerűbb a felni? 😄 Főleg, hogy olyan, mit egy bicikli felni...
A dunakavics is tök egyértelmű, mert ha ismered a dunakavicsot, akkor tudod, hogy nem kicsit hasonlít a Concentrated Magical Black Stone (Weapon)-ra.

Egyébként engem aztán marhára nem érdekel, hogy ki-kivel és miről vitatkozik, ha te abban éled ki magad, hogy ilyenek miatt beszólogatsz, hát tegyed.
De ezzel szerintem egyedül te csinálsz hülyét magadból.
Ha zavar ne olvasd el vagy ne válaszolj, oszt' jó napot.
De mondom, ez csak az én véleményem 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MaskimXul
Csak egy kicsit rossz nézni, hogy hülyét csinálsz magadból. De ha téged nem zavar, akkor hajrá 😊
Kössz.
De:
- tisztában vagyok azzal, hogy 15 fölött milyen kavics kell
- az, hogy mitől kapsz agyfaszt teljesen irreleváns vagyis a kutyát nem érdekli.
MaskimXul
Agyfaszt kapok ettől az erőltetett humorosnak szánt írásmódtól.

Csak zöld cuccokat lehet force-olni. 15 fölött meg concentrated black stone kell hozzá, nem sima.
böröczk
He, en is csak 55 vagyok, pedig marcius ota megvan a jatek 😄
Lehet csatlakozni meg? :,D

Kumiho #2179

AW fegyót lehet forced encsizni? Mennyi dunakavics kell hozzá?
15-ös a felnim, van 12 dunakavicsom, de a forced gomb inaktív 😞
Amugy vana valami uj info a nagy magyar guildrol?
Illetve arrol ,hogy merra tanyaznak a magyarok? 😛
Latom mostmarBlackSheepGang a RAR neve valmi info errol?
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.09. 07:31:49

Veni, Vidi, Vici

Ez a tag hozzánk jelentkezett de aztán eltűnt szó nélkül.Legalább egy "baz*+ meggondoltam magam"-ot hagyhatott volna... 😊
SzirmosSzisza
Ja most tele lett kezdővel. Fél guild 55 alatt van 😊

Amúgy, ha látod, hogy magyar a másik általában meg lehet beszélni a dolgokat, nekem is volt olyan, hogy ütköztünk mással Ogréknél és nem volt semmi para miután ráírtam.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.08. 21:39:54

LeonSilver
😄
Ja, hát ott van néhány agyhalott, retardált kis pöcs.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valami NoPara-s, Black_Samurai nevű fasznak izenem, hogy a jó kurva édes anyját szeresse- Szóval csináljon magának kisöcsit.
MaskimXul
Ez kap a sivatagban valami speed debuffot a magassarkú miatt?
SzirmosSzisza

AnuluWork
Ez meg! 😄

Mindenből lesz valami. Tiszta Matrjoska Baba Online 😊

Ja, összeraktam már. Köszi, akkor repül 😊
Adja, mar varom..😊
SzirmosSzisza
Őőő, 3 cuccot kell összerakni, ez az egyik, a másik kettőt meg ilyen őrtornyokból kell kiszedni. Ha ez már kész van akkor kidobhatod (ha meg nem akkor úgyis el tudod újra kérni az NPC-től szal nyugodtan dobd ki)

#3547: O betűt nyomd, 2. fül (Suggested missions vagy ilyesmi a neve), ott kiválasztod és Navigate to. (minden class máshol kezd affem, Ninja/Kuno mintha Florinnál)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.07. 20:46:58

Na de a helmekél megcsináltam a kvesztet. Ennek a kveszt sorozatnak a része a blekk szpirit leápolása, nem? mert azt már régen tökönrúgtam. Ez a nyavaja meg ott van az invben.