Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Le tudnátok írni, hogy az imp delivery pontosan mi is? Mindig látom, hogy lehet szállítani, de hogy honnan kapom fel, nem tiszta.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Chicken. Szerintem is ez lesz a gond. Más nem lehet. 😊

LeonSilver
Nekem sikerült sima husival.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SzirmosSzisza
Chicken meat van? (ami a node ad, nem az amit állatból szedsz). Amúgy nekem sose sikerült ilyet csinálni, bármilyen halat is próbáltam 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Ez a küldi bugos?

Making Pet Feed (Van halam, van grain, van meat, van water, és mégsincs semmi feed. 😊

Valencia 2 teljesen rendben van.Semmi gond nem volt.
AnuluWork
Köszi.

MaskimXul
A lista alján próbáld, valencia, mediah, stb. Bár péntek este csúcsidőben nem lesz egyszerű jó helyet találni.
AnuluWork
Mondjatok már egy csatornát ami játszható! Ez ami most van a kalap szar és a kalap fos között van.

Ebbe én is beleszaladtam ma már néhányszor
AnuluWork
Én nem tudom mit csináltak ezzel a játékkal, de akármelyik csatornára megyek, laggfest van, vagy nem tudom minden nevezzem amikor ütöm, és nem sebződik ...

Belőttem a buffot, hogy grind, erre bakter ütni nem tudok, mert nem sebzi. Mintha 12312312893172371273791273291792791 ember lenne a szerveren.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.02. 19:59:01

Szépséges dark elf 😄 kiváncsi vagyok konkrétan milyen class lesz.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LeonSilver
Vannak olyan, szerver oldali változások, ami nem- vagy nem azonnali ki-be logolást, restartot igényelnek.
Szerintem valami ilyesmi lehetett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hat mondjuk ja, az is egy opcio lett volna teny...Na mind1, ez mar igy sikeredett, de azota rendezodott a dolog nalam, es most mar csak a 2 legkisebb karival nem tudok belepni, szoval minden ok. Csak nem ertem, ilyenkor mi megy vegbe egy programon belul, hogy meg van csinalva ugy ahogy, nem mukodik, nem valtoztatnak semmit, par ki-be logolas, utana mukodik...
LeonSilver
Néhány programsorba került volna az egész, az meg nem akkora marha nagy kapacitás.

Semmivel nem került volna nagyobb kapacitásba, ezt nem is értem.
Ez egy fizetős játék ergo a döntés azé, aki fizet, ez ilyen egyszerű.
Nem kellett volna több, csak 24 óra mondjuk, hogy eldöntsd.
A karakterválasztón simán meg lehetett volna csinálni, ami egyébként most is alkalmas lenne a feladatra. mert ugye tudod rendezgetni a karik sorrendjét. Nos annyit kellett volna írni a szoftverbe, hogy amit az utolsó három vagy akárhány helyre teszel, azokat inaktiválja, oszt' jó napot. Csak akarat kérdése lett volna.
Ezzel nem ertek egyet, hoztak egy dontest, valami alapjan elkellett donteni, melyik kari maradhat. Az nyilvan nem jarhato ut, hogy mindenki megmondja melyiket akarja, mert akkora kapacitas a foldon nincsen, hogy azt teljesitsek, ennyi. Az mar nagyobb gaz, hogy van bug, es ezert szopoka van itt-ott...
Ezt a részét (is?) nagyon elkúrták szerintem. Eleve az, hogy ők döntik el (a kisebb kari elvén) azt, hogy elvileg mit tarthatsz meg és mit nem.. ebbe simán bele lehetne kötni. És itt az sem játszik, hogy vehetsz szlotot.
Ha lenne értelme simán ki lehetne belőlük sajtolni a szart is, csak az embernek sem ideje sem kedve nincs ezzel a szarsággal kínlódni.
MaskimXul
Megnyomod az O-t, bal alsó sarokban pedig All.
AnuluWork
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy akkor ez bug. Nekem hat alap slot mellett volt 3 vételem, és mindegyik elérhető jelenleg is.

Most irtam, 10 slotom volt mert vettem joparat, es 7et erek el, de ezek kozul is a legnagyobbakat nem erem el, tehat ez sem jott be. 3 kiskarit sem, de a ket legnagyobbat sem
AnuluWork
Megj. most már tényleg húzok Heidelből. Kivették a nyuszis, a Maunos, a Weeholos, és más easy napikat, amelyeket pár perc volt megcsinálni, és kaptál érte sok contrit. Kár.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.02. 06:22:04

AnuluWork
6 slot ami free. Annyit tudsz elérni, akárhány karid volt, ahány slotot az alap 6 slot mellett vettél. Elvileg a legmagasabb van elől, legalacsonyabb szintű hátul (nálam így volt). A legkisebbeket nem tudod először megnyitni, ameddig nincs expansion slotod véve.

5000 Loyal ugye egy, de most pearlért (maniért) olcsóbban is lehet venni slotokat, ki volt ez baromarcúanál találva, hogy szakadjanak meg! 😄

Mindezekkel együtt max. 12 slotod lehet.

10 slotom volt, de most nezem, hogy meg 3 kiskarira sem tudok beloggolni, igy akkor most 7et erek el.
AnuluWork
Van 6 slotot. Annyi karid lehet nyitva, ahány slotot ezen kívül vettél. Max. 12 lehet. Tehát, 6 slotnyit kell venned, ha mind a 12 karid akarod.

SzirmosSzisza
Nem nő a maximum slotok száma, 12 akkor lehet, ha annyit is vettél.

Mi az, h zarolva van 2 karakterem? 12ot irtak,h annyi lehet max nem..? Nekem 12 van, de az utolso kettot, pont a wizardom meg a kunom, a fo meg a masodlagos karim van lezarva, hat faszom...hogy jutok hozzajuk??
Ez a cset, ami a BDO-ban van eddig sem volt valami hatalmas jó mutatvány, de most egyszerűen alkalmatlan a használatra. Ha csak tök ki nem nagyítja az ember..
SzirmosSzisza
Csak akkor kell, ha felágaskodik, amúgy menni kell közelebb hozzá és felülni rá, ha odaérsz mellé.

A lovak befogásának mi a titka? Megfogom a lasszóval és amint nyomkodni kéne a Space-t, mint az őrült, minden alkalommal elszakad a kötél.
SzirmosSzisza
+15 sárga lesz.

AnuluWork
Ha húzva van, akkor nullázza a statokat?

Pl. +15ös white horn bowból sárga ultimate lesz, nem semmisül meg a +15?

Oké, köszi!

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
EU, többi csak csatorna, lehet közöttünk váltani bármikor.

Melyik szervert ajánljátok?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mindig az AP az elsődleges
MaskimXul
Zöld/kék fegyverből csinál garantáltan sárgát. Kivéve Liverto és zöld awakening.
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.12.01. 19:10:59
AnuluWork
Az ultimate weapon reform stone mire jó?

AnuluWork
Mi ér többet: 11-13 AP, 23 DP, +5 accuracyval, vagy 28-28 AP?

Secondary fegyó!

AnuluWork
Felfogtam. Ezt is minimum 30 perc bentléthez kötik. 😊

MaskimXul
Mit ír ki, ha rákattintasz a rewardra?
AnuluWork
A napi rewardot miért nem lehet felvenni?

Nem úgy kellett volna szerintem, hogy ők eldöntik, hogy a kisebb karikat törlik, mert mire fel?
Na, mindegy. Majd lesz valami. Vagy mit tudom én 😊
Jólvan érthető persze 😄

Mondjuk erre igazán gondolhattak volna.Biztos lesz rá megoldás,tuti járt más is így.
Megoldódott már - nem töröltem semmit. Gondolom kijavították a peccset.
Persze, mert tisztára felidegelt ez a szar. Idegállapotba jöttem 😄 😄
Törölni szeretnék egy karaktert, de nem engedi mondván, hogy valami van az inventoriban, amit előtte ki kellene dobnom a szemétbe.
Viszont belépni sem tudok vele, merthogy zárolt a slot... Széjjel vet az ideg 😄
Valaki arra hivatkozott hogy törölte a bin mappa tartalmát és úgy is jó lett.Próbát megér ha az nem segített amit írtunk előzőleg.Valaki viszont letöltötte kompletten újra.Végső megoldásként.
Egy szóval sem céloztam rád.A hivatalos fórumra gondoltam ahol elveszik az ember az ember a több 100 hozzászólás között.Kivolt írva a megoldás 2 órája mikor észre vettem.Nagyon harapós vagy! 😛
Egy szóval sem mondtam vagy írtam, hogy megoldotta. Elolvastam mit ajánlanak, megpróbálom követni az utasításokat, instrukciókat. Várom a fejleményeket. Igazad van, jogos a felháborodásod szerintem. A játékot én is kifizettem, ráadásul néhány napja kezdtem és azóta volt már egy javító fájl, most ismét és ezzel meg el se indul illetve a javító fájl beépülése sikertelen. A duma arról, hogy a log utolsó előtti sorában ír arról, hogy melyik fájlt kell törölni tessék itt van: <12/01/2016::13:36:31> RTPatch Error : 40, Filesize : 103227760 bytes Ha valaki érti melyikről van szó, írja le nekem mert én ezek alapján nem látom , nem találom. A másik megoldás ami arról szól, hogy töltsek le ilyen meg olyan külön fájlt és másoljam be ide meg oda ... hát inkább nem mondok semmit! Délutánom elment azzal, hogy három alkalommal letöltöttem már, formáztam egy ssd-ét és csak ezt és csak oda pakoltam volna fel és semmi. Szóval azokat akik a hivatalos fórumon is sírnak, hogy nem találják a cuccaikat amikért fizettek vagy egyéb megértem!