Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Making Pet Feed (Van halam, van grain, van meat, van water, és mégsincs semmi feed. 😊
Belőttem a buffot, hogy grind, erre bakter ütni nem tudok, mert nem sebzi. Mintha 12312312893172371273791273291792791 ember lenne a szerveren.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.02. 19:59:01
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem valami ilyesmi lehetett.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez egy fizetős játék ergo a döntés azé, aki fizet, ez ilyen egyszerű.
Nem kellett volna több, csak 24 óra mondjuk, hogy eldöntsd.
A karakterválasztón simán meg lehetett volna csinálni, ami egyébként most is alkalmas lenne a feladatra. mert ugye tudod rendezgetni a karik sorrendjét. Nos annyit kellett volna írni a szoftverbe, hogy amit az utolsó három vagy akárhány helyre teszel, azokat inaktiválja, oszt' jó napot. Csak akarat kérdése lett volna.
Ha lenne értelme simán ki lehetne belőlük sajtolni a szart is, csak az embernek sem ideje sem kedve nincs ezzel a szarsággal kínlódni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.02. 06:22:04
5000 Loyal ugye egy, de most pearlért (maniért) olcsóbban is lehet venni slotokat, ki volt ez baromarcúanál találva, hogy szakadjanak meg! 😄
Mindezekkel együtt max. 12 slotod lehet.
Pl. +15ös white horn bowból sárga ultimate lesz, nem semmisül meg a +15?
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: MaskimXul, 2016.12.01. 19:10:59
Secondary fegyó!
Na, mindegy. Majd lesz valami. Vagy mit tudom én 😊
Mondjuk erre igazán gondolhattak volna.Biztos lesz rá megoldás,tuti járt más is így.
Törölni szeretnék egy karaktert, de nem engedi mondván, hogy valami van az inventoriban, amit előtte ki kellene dobnom a szemétbe.
Viszont belépni sem tudok vele, merthogy zárolt a slot... Széjjel vet az ideg 😄