Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ez akkor valami tradinges buzulas gondolom😄 En ezt a reszet kihagyom a jateknak😄
Bármilyen Guild ahova be lehet lépni zöldfülű noobként?

https://www.twitch.tv/sp1gu

SzirmosSzisza
350 imperial trading pack, mindenki azt csinálja és marha nehéz eladni, legalábbis Heidelben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mi a kepen a tenyallas?
Én inkább elhordom Olviába.Így nem gyűlik fel. 😄
AnuluWork
Ez mi is? Mit kell nézni?

Más.

Ez a hóesés baromi idegesítő ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Asszem 😊

**--**

Van most a launcheren ez a "Login with Facebook". Próbálta már valaki?
Én igen, de .. új fészbúk akkountot akar csinálni mindenáron. A meglévővel nem tud mit kezdeni? Vagy hogy?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Jók ezek a hófödte inventory ablakok. 😊

AnuluWork
Vége a havazásnak. 😊

Nálam is amióta megérkezett a pingvin meg a nagy havazás azóta 5 percenként lefagy a gépem, a karácsonyi maszlag előtt nem volt ilyesmi.
Tudom, hogy tudnak róla 😊 A fórumon olvastam.
SzirmosSzisza
Tudnak róla, majd lesz valami.

Valami nem kerek a frissítés óta.
Többen panaszkodnak, köztük én is, hogy nagyon sok a dc tegnap óta.
Karakterváltásnál is, de nekem ma vagy tízszer volt olyan, hogy a mobok nem sebződtek aztán dc lett..
Nagyon sok gatheringes kuldi van a levelezes kozben. Ezeket is erdemes mind megcsinalni? Tovabba jobb egy professionra ramenni? Miningolos voltam mindigis.. tehat kesobbiekben smithingnek lesz "szerepe"? Vagy minden prof hasznos?

LeonSilver
500k és kész 😊

Vicodine #3630 Szerintem az a loot, oszt' jó napot.Csak a textura változott

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

AnuluWork
Megint pörgettem egy Lynch Family Treasuret. Jó ez valamire, vagy csak 500k és kész?

Mik ezek az ajandekdobozok a megold mobok mellett? Mert ha kilootolom a mobot utana eltunik, de a lootban semmi ajandek nincsen-..Akkor most minek van?😄
AnuluWork
Véletlenül bementem a 9-4 Heidelben Lindornhoz. Hát az a kecó valami marha szép lett! Iszonyat jól néz ki. (30k pontos ...)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.14. 19:56:56

AnuluWork
Ja, nem. Csak amikor visszajövök a pearl shopból. 😊

Komolyan, ha nem 5k pearl lenne a bútor, csak a fele, azonnal megvenném, mert ezek tényleg jók. A Hókölyök is marha aranyos. 😊

AnuluWork
Elég diavetítés lett Heidel ...

LeonSilver
We are extending our maintenance by about one hour. Website and forums are live.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

AnuluWork
A nyelvcsere megoldotta a problémám, de még mindig nem jöttek vissza a szerverek ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.14. 18:54:14

AnuluWork
Váltottam, még a gépet is reseteltem, majd vissza EU, és semmi ...

"Failed to load the browser.Please restart the launcher. with error (-310)"

LeonSilver
Azt írják a twitteren, hogy váltsd át amcsira a lokációt, mentsd el majd visza EU-ra és jó lesz.
Az idő egyébként lejárt, mert jelenleg UTC+1-ban vagyunk azaz 18-kor kellett volna indulni, de késés van - elnézést kérnek érte.

SzirmosSzisza
Indítsd újra, amúgy +1 óra ...

AnuluWork
Mi ez a baromság a launcherrel? Nektek működik?

"Failed to load the browser.Please restart the launcher. with error (-310)"

LeonSilver
<#eljen>

SzirmosSzisza
Remélem, kellene még pár 7 napos value pack 😄

BEAST
Nem baj, legalább megint kapunk majd kárpótlást. :Đ
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.12.14. 16:44:38

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Figy inkabb varok holnapig csak az a desync ami jott a Ninja/Kuno awakeninghel tunjon el. Mert vicc volt pvp-ben amikor a skillek nem CC-tek vagy dmg-et se csinaltak ez node/siege war-on meg sokkal erzekelhetobb volt. Ugyan annyira lett desynces a jatek mint amikor a ranger awakening jott ki pedig a merge utana meg jobb is volt egy picit 😞

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Mondjuk, ha tényleg routert cserélnek, akkor ma már nem lesz játék sztem előző tapasztalatok alapján 😄

Szerda: 10:00-14:00 meg eleg regen volt mar mivel awakeningbel altalaban 15:00 a minmum illetve egyebb karbantarasnal megtobb. Persze csuzas nelkul

A mai maitanance meg 10:00-18:00-ig fog tartani csuszas nelkul. Esetleges csuszas meg ertelemszeruen megnoveli az idotartamot.

Reason:
Christmas event, theme and Item update.
Server network security maintenance.
IDC main router replacement.
Web server and billing system maintenance.

Amugy hivatalos forumon a maitanance elotti napon mar kiszoktak irni mennyi lesz a varhato idotratam.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.14. 11:44:58

Veni, Vidi, Vici

Köszi. Még jó, hogy meló.... 😄

SzirmosSzisza
Szerdánként szokott lenni, előtte levő napokon kint van mettől meddig, de szinte mindig 10-kor kezdődik és 2-3-4-ig eltart.

Szerda 10:00-14:00 (elmeletben) karbantartas mindig, hacsak nincsen nagyobb patch, akkor tovabb tart
"Failed to load the browser.Please restart the launcher. with error (-118)".
Karbantartás miatt? Csak mert gugliban másokat találtam. :/

Természetesen a Grunil.A 2 socket mindent visz.A +1 attack/casting speedet kristályal megoldod. 😊
böröczk
Ez is ruha nelkul harcol. :,D

Kumiho #2179

Srácok, némi tanács kellene nekem 😊

A sorcinak melyik nem boss armor a jobb? Agerian vagy a Grunil?
Az Agerian ugye ad attack meg casting speedet.
A Grunil meg AP-t és összességében 4 sockettel több van.
Dark Knight Preview

Veni, Vidi, Vici

Nem kell masik kari utan nezni mert lehet az nem tetszenne annyira. Csak amit valasztottal az nehezebb mint az atlagg viszont a guildek keresik is a teruleti osszehuzasa es a party buffjai miatt. Nem beszelve arrol, hogy birja a strapat megfelelo gearben.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Pontosan. Én Maehwaval kezdtem. Igazából csaj karit akartam indítani 3 év WT után, de bár imádom PvEben a területre ható dolgait, idegbeteg egy kari számomra. 😊 Ma már nem a seggre mennék rá, de akkor a kezdeteknél még jó döntésnek tűnt. 😊

Még egy kérdés, ha egy karinál megcsinálod a város, a node, stb. küldijeit, melyeket házikóval jelöl, akkor a többi karinál egyiknél se lesz elérhető, ugye? (A merge bezavart, mert a Witchem és a Valkürömnél hiába töröltem Heidelben felvett küldiket amelyeket megcsináltam, hagyta megnyitni őket most is, és kicsit elbizonytalanodtam, mert a többinél nem jönnek fel a küldik amelyek a mainemmel együtt voltak a szerveren.)

Amúgy miért nem hupililával jelölik amúgy a napikat vagy az ismétlődőket (ha már a "craftingnak" tudtak zöld színt kreálni)? Sokkal egyértelműbb lenne, mert akkor oda se mennék megnézni az NPCt. Ahogy az elején tanácsoltátok, szépen, sorban csinálom a küldiket. Csakhogy Calpheonnál nem kicsit annyi jött elő, hogy csak pislogok, mert már követhetetlen. 😊 Ami meg Keplannál volt! Hát a jó anyját a dizájnereknek. Ahányszor egy-két mob miatt fel és lementem a hegyről, az már idegesítő volt. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.13. 06:36:26

SzirmosSzisza
Awakeninggel elég jó már az a karakter is. Igazából azzal told amelyik tetszik.

Tyű. Akkor ajánlott egy másik kari választása? Tényleg nagyon "bonyolult" elsajátítani a használatát?

Meg csak nem egy konnyu kari az se. Nem leszel egy szinten konnyen a Warrior-al,Scorc-al,Ranger-el,Musa-val es a Zerker-el. Mivel a te karid-at nehezebb hasznalni mint a felsorolt classokat 1v1-ben es sgroup fight-ban is.

Veni, Vidi, Vici

Valaki?

AnuluWork
A chaten:
"new record. someone let 4 horses die in the river" 😄

AnuluWork
Szerintem éppen a seggét nyalta, de akár az is lehet, hogy közben steptáncolt. 😊

Nem csak neked 😛
Remelem az uj zold teruleteken lesz valami hasonlo foleg mert az elfek lakohelye jon 😊
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.12.12. 17:18:13

Veni, Vidi, Vici