Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
hajjaj, jó sok áram elment alatta :s

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Amikor a (nem írok Mikulást) Télapó felett is van élet. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Természetesen a játékban lévőkre gondoltam.

MaskimXul
Failed to purchase: nem te nyertél, de az item még ott van, mivel aki nyerte az még nem vette meg.
Already sold: nem te nyertél, és mire rákattintottál a check bid-re, a nyertes már elvitte az itemet.
SzirmosSzisza
Akkor nem sikerül a bid.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LeonSilver
na igen.. nekem most az ég világon semmit sem írt. Bideltem, majd egyszer csak eltűnt a cucc, azt se mondta fapapucs..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Amióta bejött ez a BID rendszer, value packot még nem sikerült vennem. Az a bosszantó, hogy általában azt írja ki "item alredy sold". ezzel nincs is probléma, más nyerte a bidet, de amikor azt írja, hogy "failed at purchasing item" na akkor mi van? Mert elég sokszor írja nekem ezt is.
En az adidasban szoktam venni, de az nem rojtos mondjuk. De nikenal is jokat lattam, bar eleg dragak, lehet jobban megerne kinaiban venni.
AnuluWork
Sapkát honnan lehet szerezni? Ilyen rojtosat?

SzirmosSzisza
Az már nincs, bidre nyomsz, vársz és reménykedsz 😊

AnuluWork
Erre szokták írni a WTBs arcoknak, hogy szerezz egy munkát. 😊

AnuluWork
Akkor el nem tudom képzelni, hogy miként lehet bármit is megvenni most, hogy 1 server van.

AnuluWork
Akkor sorry. Emlékeztem, hogy anno akartam foglalni, de tényleg nem lehetett, csak infot kérni, ha felraknák. Ha online vagy szól a rendszer.

MaskimXul
Igazából nem is bidnek kéne hívni, mivel semmilyen licitálás nincs. Rákattintasz a bid gombra, a gép kisorsol egy nyertest és ha te vagy az, akkor a check gomb megnyomása után megveheted amit akarsz.
böröczk
Nem ar beirasara gondoltam, hanem az ellenorzo kod, bocsi 😄 szoval mar az sincs. Azt hittem, a bid lenyege az lenne, ki ajanl erte magasabb arat.

Kumiho #2179

böröczk
De epp ez az, hogy nem engedett bidelni. Nem jott be semmi, ahova osszeget irhattam volna be vagy barmi.
Olvastam, hogy tobblepeses az egesz, nekem mintha par kimaradna. Csak a bid ful van ott, aztan pedig a bid results, kozte semmit nem ad be.

Kumiho #2179

Nem rossz nem rossz , de nem latok benne semmi olyan egyedi dolgot, amitol olyan atom uber nagy robbanas lenne, tok atlagos, kicsit sorcis-utanerzeses skilljei vannak, de lehet majd az awakeningje odabaszos lesz😊
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.12.18. 14:52:27
Pearl-öl cuccot hogyan preordelesz? meséld már el légyszíves.
Csak mert pearl-ös cuccnál a "This item cannot be pre-ordered!" az üzenet. 😉

AnuluWork
Pearl kapcsán gondolkodtam, mert ti is jeleztétek, hogy mostanában valami nem kóser a 30 napos felkapásával.

SzirmosSzisza
Ha valaki elvisz valami preorderben akkor ki se kerül a piacra, illetve az, hogy mikor nyomod a bid/count results gombot teljesen mindegy.

AnuluWork
Más. Van az a Herald gyerek Calpheonban, a bank előtt. Na már most a srác nem vesz semmit, csak elad. Szerintem, ő az egyik leggazdagabb csóró kinézetű NPC a játékban. Millás cuccai vannak, és szerintem vesznek is tőle rendesen. 😄

AnuluWork
Ez valahogy úgy működik, hogy bid, ki biddel rá a leggyorsabban. Ha te, viszed, ha előre biddelt ár is van (preorder), és az magasabb, mint a tiéd, akkor meg "ohne csöcs", és az viszi, akinek a pre ordere a legmagasabb. De persze az is lehet, hogy először a manual bid, aztán a preorder a sorrend, de az is lehet, hogy egyben nézi.

Én még 1x sem tudtam összeget beírni friss árú esetében. Pearles cuccra ugye nem lehet, ott azé a bid a tapasztalataim szerint, aki először lecsapott rá, és még preorderezte is előtte. Mert tenni lehet rá, de bid ott is van. ASzokat meg elviszik azonnal. Először én se értettem, hogy hogyan, de más nem lehet, mint pre orderezni is kell, meg gyorsan bidelni is kell rá.

Egyrészt kicsit valóban szar. De. Ha vásárolsz, te nem írsz be árat. Árat mindig az eladó szab.
Ez alól csak a preorder a kivétel, de pearl-ért kapható itemeket (outfit, pet, stb..) nem lehet preorderelni.
SzirmosSzisza
Nem, csak összevont szerver miatt valszeg több száz másik ember is bidelt rá és nekik nagyobb szerencséje volt 😊

böröczk
Tehát akkor bugos a bid rendszer?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Aha ez ilyen, nekem legutóbb pont bejött és beadott 1 macskát.

#3671: belépsz a portálon, felül Account gomb és ott tudod kivenni a dolgaid. Én a helyedben még várnék vele és kitapasztalnám, hogy tényleg az lesz-e a végső karaktered (illetve van elég sok quest ami szintén ad inventory helyet).

Maxtreme
Amit a vásárlás mellé kaptam 4db + item bővítést hogy és hol találom srácok? 😊

böröczk
Lehet, én vagyok a nyomorult, de nekem ez a "bidding" nagyon nem működik.
Rákattintok az itemre, hogy bid, aztán csak tölt... tölt..., és a végén annyi jelenik meg, hogy check bid results. Pedig nem is írtam be semmilyen összeget, nem is volt, hova. Ennek mikor kéne megjelennie? A faq szerint meg kéne, mert 20 vagy 30 mp van tétek megtételére.

Kumiho #2179

Maxtreme
Rendben köszi!

SzirmosSzisza
Megszűnt már a magyar oldal sajnos, itt tudsz még kattintgatni, de nem szerintem nem volt minden oldal lementve. Ha tudsz angolul is akkor Dulfy oldalán jó tutorialok vannak. De igazából csináld a questeket a játékban, azok általában elmondják mi merre.

Maxtreme
Srácok van valami a játékkal kapcsolatos lehetőleg magyar nyelvű gyorstalpaló?
Most hogy le van árazva 50%-ra, megvettem én is a közép csomagot.
.. és hát nem szeretnék hót hülyén nekiállni 😊)

SzirmosSzisza
Hát számolgasd akkor megéri-e, ha nincs jó ékszered felesleges megbontani a set bónuszt. Itt szépen össze van foglalva mi mennyit és kb mikor éri meg váltani.

AnuluWork
Nincs.

SzirmosSzisza
Jarette az kezdőknek van, ha már van egy PRI-DUO ékszer seted akkor kuka.

AnuluWork
Mi a jobb?

Min +1 AP, mondjuk a Basilisk beltnél, vagy egy Jarette belt, de úgy, hogy full 6os Jarette gyűjteményes cucc megvan, +10 Attackal 6os set esetén (+5 a négyesnél)?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.17. 10:19:09

AnuluWork
Az már nem kicsit pénzes móka.

Bizonyos expket(life exp,gathering,skill exp etc...) tobbet adnak, es ha mindegyik 4es, es mindegyik tobbet ad, akkor mar osszeadodva egesszen jo kis bonus. Nem nagy durranas, csak hat ha mar lud..😄
Bakker.. hogy ennyire ne legyen concentrated stone... Valamit kezdhetnének ezzel miszter kakaóék.
SzirmosSzisza
Gyorsabban is lootol, meg sztem ad még egy skillt.

AnuluWork
Igazából miért fontos a T4? Sokkal többet elsőre nem ad, max. a T4 állatkák jobban néznek ki, nem?

Hat tier 4bol nincsen csak 2😄 (tier 2 meg 3 bol viszont van vagy 5😄)De en most nem is azt mondtam, hogy hanyas lesz, hanem hogy hanyas nem lesz. Mert szerintem kicsi az eselye annak, hogy ugyanolyan tier legyen, ha mindketto lvl 10es
SzirmosSzisza
2 Pingvint lvl 10-esen raktam összes és tier 2-es lett, egyik macska 1-es volt másik 10-es és tier 3 lett. Hány tier 4-es peted van eddig? Mert elég nagy mák akkor 😄

Hat ha kihuzom lvl 10re akkor azert nem tul nagy az esely ra, nekem egyszer sem volt olyan, pedig jopar petet osszeraktam mar, de mindig lvl 10esen, es akkor adja az ivet
SzirmosSzisza
Várhatsz a kövi eventig 😄

Amúgy tier 4 elég ritka, szal ha összeraksz 2 tier3-asat pl simán lehet belőle tier 3-as.

Oruljek?😄 Most szerinted mennyit szophatok meg vele, mire tier 4 lesz...rohadtul orulok😄D
SzirmosSzisza
Mindig is csak 1 tier különbség lehetett. Örülj inkább neki, hogy elsőre tier 3 lett a pingvin, nekem csak tier 2-t adott 😞

Tier 1 es egy tier 3as pingvint tennek ossze, ha osszetenne...Mert nem lehet csak 1 kulonbseg? Na ne basszal mar fel, akkor hogy fogom, elobb be kell makolnom egy tier 2eset, aztan azzal tolhatom csak fel a meglevo 3asat 4esre, amikor ott a petem???? Mondjad h csak viccelsz😄D
SzirmosSzisza
Tegnap raktam össze 2 macskát. Ugyanaz a faj, illetve csak 1 tier a különbség?

Valaki probalt mostanaban peteket kombinalni? Nem mukodik nalam az exchange, vagy valami valtozas tortent amirol lemaradtam es mar mashogy kell osszerakni a peteket?
Mi szívesen látunk. 😊 Szabályoktól mentes guild vagyunk.Részben alkalmi játékosokkal.Ingame is Mirayse a nevem.Ha gondolod írj rám vagy vegyél fel barátnak.