Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, ez a resze elegge felbaszos a BDOnak, ez a kurva encsizes....Nincsen bajom azzal, ha nehez, de ez vmi boszme nagy buzisag😄D
LeonSilver
<#eljen> Dr.Akulálok 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SzirmosSzisza
Siker, nem számoltam teljesen pontosan, de kb 40 sharp, 10 hard és 400 black stone armor ment el rá meg picit több, mint 100 milla a javítgatásra, de legalább nem kell már szopni vele 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Igen, ez a jó oldala 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor neked sincs valami rózsás kedved gondolom.
"jobbulást"
Én is majd' leesek a székről... qrva álmos vagyok, de ha délután alszom, akkor iccaka nem tudok és hát szar kialvatlanul 3-kor kelni, levezetni néhány kilóméterecskét. És ez az idő is.. brrr
SzirmosSzisza
Az awakening sebez többet fegyó nélkül, mint a sima cuccal. Az a szopás, hogy a többi classnak ez 2 hónapja így van 😊

Ne is mondjad, kivagyok...raereztel..😄
A kunot csak hagyják békén :p
Egyébként úgy jön ide, hogy SzirmosSzisza kolléga írta: nagyobbat sebez fegyver nélkül, mint fegyverrel. Erre írtam, hogy majd jól nerfelik, oszt' nézegethet. Ez egyfajta évődés, semmi komolyság nem volt benne. Nehéz napod volt? 😉
Tizen eve mmozom, vagom amirol beszelsz, csak ez h jott ide a wiz/witchez?😄 Mert ez nagyon nem op, ha op classt kene nerfelni, akkor a ninja-kuno, maehwa-musakat kellene, mert jelenleg ezek az uberbrutal classok, illetve meg talan a warrior, bar az elegge buta class, de tapos.
SzirmosSzisza
Jelenleg az RNG kaszt eléggé OP, 7-szer faileltem a TRI-t eddig ma 😄

Miért-miért? Mert ez a szokás ezekben a játékokban 😉 Valamelyik kaszt mindig sír, hogy a másik erősebb és addig megy a hiszti, míg jön a nerf.. Persze ekkor elkezd sírni egy másik kaszt 😄
Persze nem mondom, hogy így lesz, sőt remélem, hogy nem. De van ilyen irányú tapasztalatom már. 😊
Minek nerfelnek, tobbi is van ilyen, sot, 1v1re meg mindig nem a legjobb azert, hasznalhatobb mint eddig, de meg mindig messze nem egy maehwa vagy ninja-kuno. Mass pvpben viszont adja azert
SzirmosSzisza
Itt jól le van írva, de angol. Normális magyar guide szerinem nincs.

Maxtreme
Srácok

El tudná nekem valaki magyarázni, mint földi halandónak hogy pontosan hogy működik a kereskedelem, pontok összekötése stb? 😊 (lehetőleg magyarul 😄 )
Nekem az is tökéletes ha van itt máig aktív játékos, és a játékon belül okosít ki! 😊
Köszi szépen előre is!

Értem. Köszi. És valóban.. fel is tűnt tegnap, de úgy voltam, hogy biztos kigyalogolt belőle a mob.

Én most azért vagyok "bajban", mert nem tudok dönteni: wiz vagy wiccs... Hogy melyiket vigyem inkább tovább 😊
SzirmosSzisza
Witchnél a méreg mező, Wizardnál meg a láva.

Amúgy melyik nem sebzett?
Értem.. Köszi
SzirmosSzisza
Egyik skilljük nem sebzett, meg ultimate teleport kimaradt, az lesz pótolva.

Sőt... most látom, hogy maintenance van? 😄 AZ szép...

Paszmek.. pedig mára végeztem, pont tudnék játszani. Holnap meg...
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2016.12.22. 10:33:30
Gondolom lesz is sírás-rívás és majd nerfelik.
Most jött egy ~30 megás tapasz... lehet nerfelték is? 😄
SzirmosSzisza
Witch/Wizard awakening. A receive meg néha bugos, magától megjavul egy idő után.

A wizard és a wiccs szummonjai.
AnuluWork
Itt miért nem engedi receive-elni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mik ezek a "petek?" a playereknél?

SzirmosSzisza
Marha jó ez a Witch awakening, fegyó nélkül többet sebzek mint a sima spellekkel 😄

Az fasza, tenyleg a value is adja, kurva annyukat ezt beneztem...
AnuluWork
Megváltoztatja esetleg a kinézetét a karaktereknek a menüben, a disconnect résznél? Egyedül ott nem volt látható, ha hozzámacáltam a karihoz a 30napos value pack aktiválása után.

AnuluWork
Mire jó az? A 30napos packhez van free beauty shop, nem?

De ha van value pakkod, akkor nem kell venni.
Meg sosem vettem ezelott nah(functionnal kerestem mindenaron..)..😄 Amugy mar meg van, hat minden eszembe jutott de eppen az aa..😄D
MaskimXul
Azért 5000 óra alatt már megtalálhattad volna 😄
Pearl shop, beauty.
Kinezetet megvaltoztato kupont hol-hogy tudok venni? Lehet en vagyok total vak, sot, szinte biztos, de nem talalom...
Elf terulet netan? Popec. Akarmi is legyen, ezek ott koreaban ahhoz baszottul ertenek, hogy hogyan nezzen ki valami uber frankon ugy, hogy viszonylag real erzese van az embernek utana, mintha tenyleg akar letezhetne is ilyen hely. Mondjuk ehhez az erzeshez a hihetetlen grafika is hozzajarul 😊
Maxtreme
aha elég olcsó... <#idiota>

Köszi srácok! 😊

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Igen, de eléggé olcsón adják őket (ruha 20-25 millió, pet 8-9, value pack szintén)

LeonSilver
1😊 nem
2😊 igen

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maxtreme
Még egy kérdés. (vagyis 2)
A boltban Daum cache-ért megvehető szeteket meg lehet szerezni máshogy is, (mittomén eventek stb) vagy csak arany áron megvásárolni a boltból?
Illetve Daum cache-t csak pénzért lehet venni? (ezt sejtem hogy igen, mivel eddig csak ezüstért láttam trade-en cuccokat)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.21. 11:40:53

Maxtreme
hmm semmi, pár perc után megjelentek a cuccosok az inventoryba.

Maxtreme
Srácok sikeres horgászat esetén hol kéne megjelenni a "zsákmánynak"?
Mert az inventory-ba nincs 😊

Az a par accu nem menti az embert, ha full evas enemy jon, meg ha full accura vagy rakva sem...Inkabb a bonus stat miatt, mivel a crystalokkal jobban lehet varialni. Legalabb is nekem wizardkent ez miatt ezerszer jobb a kzarka, bar meg nem szereztem be, de a 3 casting speed opb mint a crit sokkal
MaskimXul
Kzarka több accuracy-t ad, ezért a pvphez ez a legjobb.
AnuluWork
Meg tudnátok írni, hogy mi a különbség a Liverto és a Kzarka fegyók között? Ránézésre csak a Crit/AS, az AP tök ua, de mégis, egy-egy TET változat között van több, mint 500 milla.

BEAST
Már nem is emlékszem mikor lett meg. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#eljen>

**-**
Hogy hemzsegnek a wiccsek és a wizardok 😄
Az 5000 oras tenyallas...o de reg is volt mar az😄
AnuluWork
Azért néha odaírhatnátok a pórnak is, hogy mit is kell nézni! 😊 De 208 nap egyben az elég ütős. 😊 Kutyát vagy macskát választottál? 😊