Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#3786: csinálj TRI Blue/Red Coral fülest belőle, TRI-re próbáláshoz csak 15 kell és egész jó AP/accuracyt adnak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.12.26. 12:38:52
Nem kötözködni akarok meg ne haragudj, de ez méretes baromság.
Egyébként sem ilyen egyszerű. Én amikor elkezdtem játszani midnen frankó volt.
Aztán elkezdett baszakodni és NEM CSAK NÁLAM azzal, hogy ha alt+tab volt vagy letettem az óra mellé, akkor hosszabb-rövidebb idő után jött a fekete képernyő. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy sok emberrel csinálta. Majd most, mikor a routert basztatták érdekes módon ez megszűnt és visszaállt a rend. Nyugodtan alt+tabozhatok, nem lép ki.
Mindamellett maga a játék alapvetően jól van optimalizálva. Az, hogy a karácsonyi bizbaszoktól és a hóeséstől lagzik.. érthető.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.25. 20:09:20
Azt vettem észre, hogy a havas event óta, rá kell nyomnom a pearlre, és vissza, vagy más menübe, hogy ne legyen semmilyen szaggatás. Ez tehát valamilyen ótvar baromság miatt van így, ami bekavar, mert különben semmi bajom az optimalizációval.
Az új NVidia driver itt nálam szarabbul teljesít, de ettől még lehet jó másnál.
Nem problémásabb ez mint a mostanság megjelenő AAA kategóriás játékok nagy része..
Ettől még természetesen játszható, de akkor is gáz hogy ilyen drága hardware mellett sem elég smooth a game, főleg egy ilyen gyors hack-n-slash stílusú játéknál aminél meg fontos a stabil frame.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.12.25. 18:43:30
Gépigény:
Nálam i5 2500k@4ghz, 8gb ddr3, és gtx 970 társaságában városokban ha sokan vannak, elég durván be tud szaggatni de máshol nincs vele baj. tartja az 55-60 fps-t. (max, fhd)
Sztem a cpu kevés neki.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.25. 17:21:18
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/125016-snow-and-santa-crashesfreezenot-responding/#comment-1734491
5-10 perc és kész lefagy a gépem. Azelőtt semmi gond nem volt vele azért is fizettük ki. Ki lett próbálva, a gép megfelelő volt , nem volt egy fagyás vagy lagg semmi... Összevonták a szerókat, berakták az eventet, havazás minden felborult. Lassan nem tudok belépni se. Lehet az lesz a vége, hogy törlöm a fenébe és nézek másik szórakozás után.
Ma uninstal az egész , újrapakolom és ha ismét 5-10 perc után lefagy lexxxxxm, lépek máshova ahol nincs ennyi buzulás.
Ez az event is egy nagy rakás kaki. Mennyibe telt volna mindenkinek küldeni egy csomagot amiben ott lett volna egy karácsonyfa vagy a sok bizbasz közül valami és kész. Mi a szarnak kell naphosszat fenn buziulni egy buzi rakétának és összevissza dobálni a baromságokat? Az ötlet talán még jó is de a megvalósítása borzalom....
Utoljára szerkesztette: huntamas, 2016.12.25. 13:20:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.25. 12:47:17
Ha az ancient relic crystal shardra gondolsz, az pedig egy 7 napos scrollt ad.
Ha a mostani eventhez tartozó Ancient Pearlre, akkor pedig a napi alachemyből tudsz belőle jobbnál jobb cuccokat kiszedni.
Guide
Még egy kérdés, minden beállítás HIGH-on, minden felhúzva maxra, de még is ahol havas a táj olyan a játék mintha ultra lowon lenne, borzasztóan csúnya. Más is tapasztalt ilyet?
#3763: ha meghalt elmész a legközelebbi istállóba és megnézed hova került, ha még él akkor kiállsz a partra és odafütyülöd (bal klikk az ikonjára bal felül).
Nem lett volna egyszerűbb megvenni? Csak a kiadott anyagmennyiség + javítási összeg vs piaci ár sablonban gondolkodom és kérdezek?
szerk: Illetve az ancient pearl-re sem sikerült rájönnöm hogy mi is valójában.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.12.25. 10:47:53
#3758: régi rendszerből ott maradt
Guest Pass (7 days) sorban van a main accountnál, amit vásárláskor kaptál a bundleval, ill. ami a "Refer-A-Friend"-re kattintva jön elő?
Csak szerintem tök használhatatlan a wizard Flame knot szkillje?
Kettő van de egyszerre csak az egyik lehet aktív.