Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az attack ugyan az mint az ap csak hulyen van forditva.

PRI-re eleg magas az esely 20-25 fs korul durvan 40%-50%.
A Jarett ekszerek nem rosszak, de az csak egy alap ameddig nincen jobb. Illetveahogy irtam a te classodnak nem art az accuracy mert nagyon kancsal sajnos 😄

Veni, Vidi, Vici

Egy újraindult régi oldal 😊
AnuluWork
Ez valami új oldal?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Köszi a választ.

Írtad a gladiárort, nos, Jarette beltem van (+ még 5 darab uebből), és a set hatása +10 attackra. Ez tulk. mit takar? Érdemes dobni +APs kiegészítőkért mindegyiket, még ha +10 attack ugrik is, vagy nem? Egyáltalán, ha azt látom valamin, hogy (az accuracy és evasion az érthető számomra) + valamennyi attackra, + valamennyi bármi másra az hogyan értendő? A sebzéshez ad hozzá +10et, ami mondjuk egy 56+os mob esetében lófax, vagy hogyan működik?

Írtad, hogy rejtett stat. A kzarkát már mondtátok, de valahol le van írva minden másra, hogy pl. amit nem látsz, abból amit nem látsz mi mennyi?

Valamikor azt írtátok, hogy kiegészítő enhancenál ha fail van, ugrik a cuccos is. Tapasztalaitok szerint hány tök drága kieget kell megvenni ahhoz, hogy egyáltalán valamit prire, netán duora enhanceoljon az ember? Mert pl. páncélt, fegyót lehet javítani, de kiegészítőket elég drága mulatság azért újra megvenni és imádkozni, hogy nem csessze el mondjuk a nyakláncot.

Tsurata
Aki még nem nézte át, hogy mit hoz a Margoria Expansion. A hajógyártás is le van írva(guildes és personal is).
Margoria Expansion - A tartalomról és tudnivalók

“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”

Hello

Bocsi, hogy tegnap mar nemtudtam valaszolni a kerdesre csak mar nem nagyonvoltam itt 😄
Az AP a normal modban rendesen ossze adodik az offhand ertekkel. Vagyis igazabol ap-t es adp-t is megadja. Viszont az Awaken fegyver mar mas kerdes. Ami tenylegesen lathato az a Awaken fegyver+offhand ugyan ugy mint normalesetben.
Viszont itt van egy kis urban legend resz is:
1, A Dandelionnak valami rejtett passivja van ami all dmg-et ad a fegyvernek. (Ez talan lehetseges mert havernak a fegyveret lazan tulsebeztem kisebb awaken ap-al)
2, Illetve rejtett statkent a normal fegyver x%-a megkaphato ami nem latszodik. (Ezt inkabb a Kzarka accuracy hatasanak tudnam inkabb be)

Amugy maehwakent azt tanacsolom neked, hogy fokuszalj ezekre eloszor.
1, Bheg Gloves - eleg gyakori mostmar a piacon
2, Red Coral Earring - olcso es erosen javit a classodon
3, Kzarka Blade - Accuracy hianyos classod miatt szinten nagy elony
4, Kutum Horn Bow - Hybrid fegyver ami sokat segit neked
5,Muskan Boots - Ez mar csak a tuleles miatt kell majd.
6, Red Nose vagy Hebe Armor - A boss set 3. db-ja igy mar lenne set effect is.
7, Giath Helmet - Az utolso darab a kirakosban.

Illetve az uj awaken scrollok segitenek a boss partok beszerzeseben.

Olcso ap ovnek ott van a gladiator ami konnyen kihozhato pri-re vagy duo-ra. A nyaklanc verzioja is jo olcso AP szerzesre.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Köszi. Látszik, hogy az egyiket nem próbáltam, a másik meg nincs. 😊

Még egy kérdés.

Az AP érték hogyan számít? Pl. a pri és sec összeadódik, de pl. az elsődleges fegyvernél hogyan számít bele a másodlagos sebzése, ha egyáltalán beleszámít, tehát tk. hogyan működik a sebzés? És mi van akkor, ha bejön a képbe az awakening fegyó? Vagy mindig csak a "kezedben lévő" fegyver sebzése a mérvadó?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.15. 01:11:18

+1
SzirmosSzisza
2. a farm, 5. a maidek ikonja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Egyébként mi a lófej melletti 5 ikon közül a 2. és az 5.? Valami klán valami?

AnuluWork
Eszement (mármint a skill). Ilyenkor döbbenek le, hogy milyen kicsi vagyok én még ebben a játékban. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.14. 23:02:59

Crosscut a skill neve es meg Flow skill is van melle 😊 Illetve a 3 perces buff is azt erositi.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Melyik skill ez? Szinte azonnal döglenek, és sebez, mint állat + töltődik, hogy tudja csinálni. 😊

Nem rossz, de az a porges az op shit 😄
Illetve az energiat is konnyen fentartja.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Awekaningem még nincs. Ezen vagyok éppen, de azért ennél a srácnál gondolom nem rossz az ap. Én Heideltől Keletre egyelőre kicsit elvesztem, kicsit gyengének érzem magam arrafelé, bár pl. Északon a pirateok simán megdöglöttek, nem is értem, pedig L60as szint elvileg. Na mindegy. 😊 Majd később. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.14. 22:50:08

Nezd meg, hogy hogyan farm ez a srac.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.14. 22:41:04

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Ok.

AnuluWork
Helikopterezik? 😊

Helikopterezik a class es kozben mp/wp/sp-t is tolt folyamat ja es aoe az egesz skill.

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Köszi szépen a rövid infot. A tükörclassoknál mi dönt? Nekem pl. Maehwam a mainem, de ahogy írod a Musa pl. jobb pveben. Mi az a nüansznyi különbség?

+1
En makula janosra szavazok, illetve kanalas pityura, mind1 a ketto kozul melyik. Aztan ott van meg a heinken meg a palinka, a palinka, foleg a szilva
MaskimXul
+1 szavazat Cat 02-re.
Az itt liertakat kell kovetni.
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Illetve az ittlevoknek ell kell fogadni, hogy te leszel az uj Hazigazda.

Cat 02 alias SzirmosSZisza-ra adom a voksomat.

Veni, Vidi, Vici

SzirmosSzisza
Én úgy vettem ki, hogy 1v1-ben mindegy kivel vagy, az nyer aki előbb cc-zi a másikat (persze 280 DP felett már azért más a helyzet), PvE-ben meg alapvetően mindenki erős, a legnagyobb előnye 1-1 classnak a mobilitás amivel a mobok között mozog. Talán az egyetlen osztály akiről nem hallottam sok jót az a Valkyrie, aztán ez lehet a gear/tudás hiány és az alacsony játékosszám kombinációja miatt van.

#4109: házigazdaságot szívesen vállalom, ha nincs senkinek ellenvetése.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kemkedes Valencia Siege alatt.

Veni, Vidi, Vici

"Amúgy meg bepostolnád milyen irdatlan pro vagy és milyen a gúnyád? Meg ezt mennyi óra alatt sikerült összehoznod? csak mert valahogy olyan érzésem van, hogy kiszól a lyuk a gödörből. Ha az arcod ilyen karakteresen nagy legalább bizonyítsad valamivel, hogy van mire felfújnod magad!" Nem akarom sanyat fenyezni, de ha te, vagy barki ismeroseid kozul, akinek sanyaetol maximum 50-el nagyobb az ossz statja, 5-bol 2-nel tobbszor megveri, annak odaadom az accomat! Eddig 1k euro folott koltottem ra, van rajta mindenfele josag, es ezt komolyan mondom!
FUtilez a vegen mar nem tudott semmit se csinalni ezert gyorsan a "p2w"-re hivatkozba lementek Albion Online-t jatszani a tobbseguk.
A maradekbol meg lett a FUzion ami sokaig eros volt majd multkor az unnepek alatt bedoglot egy picit most ujra szervezik magukat ujra.

Illetve az elkovetkezo patchek sok party contentett fognak tartalmazni.

A mar bentlevok:
-2 dungeon - Aakman es Hystria
-Pila Ku Jail (Eleg magas ap/dp-el konnyen solozhato)
-Gatekeeperek
-Vadaszat - Balna es Fugitive

Hamarosan jonn
-Tengeri szornyek vadaszata es vizi GvG

Kamasylve terulet meg party zona mar.

Akkor ugye ebben most nincsen benne az RBf,Node/Siege War illetve majd a kovetkezo Arenak se.

Az en Wizard karim meg igy nezki 😛
MrSmile Lv 48 meg sajnos 😞

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.14. 19:07:31

Veni, Vidi, Vici

Igazodva a korábbi guildek (többségének?) szellemiségéhez. Nyert vagy bukott ügy, de GG! Jó muri volt, kösz hogy eljöttetek! Ez a lényeg. Ha ez megvan, vagy visszatérőben van, akkor nagyon nem fog kihalni a BDO (vagy más játék se).
A sóhalmozás sose erősíti a csapatot vagy a mókát. Futilezre emlékeztek még? No, ők nagyon erősen sózták a játékot. A bukásaik így sokkal látványosabbra sikeredtek..😊

Ugyan a PvP rész egy darabig kimarad nekem, de felfedezni szerintem tuti visszanézegetek majd. Az óceán frissítés , új területek dolog az ilyen fura casual szemléletmódnak is kedvez. Meg lett a wizardnak is végre awakening. csak ki kellene próbálni...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.14. 18:57:30
Hat inkabb van par kari ami konnyu pvp-re es jok meg pve-re is.

Top TIER karik

Warrior - PvP: 5*,PvE: 4*,Siege: 5*
Sorc - PvP: 5*,PvE: 5*,Siege: 5*
Ranger - PvP: 5*,PvE: 5*,Siege: 4*
Musa - PvP: 5*,PvE: 5*,Siege: 4*
Berserker - PvP: 5*,PvE: 3*,Siege: 6*
Wizard - PvP: 5*,PvE: 6*,Siege: 5*
Witch - PvP: 5*,PvE: 6*,Siege: 6*

Tobbi class

Tamer - PvP: 5*,PvE: 5*,Siege: 3*
Valkyrie - PvP: 4*,PvE: 2*,Siege: 5*
Maehwa - PvP: 5*,PvE: 4*,Siege: 4*
Ninja - PvP: ?*,PvE: 4*,Siege: ?* - Ha jol hasznaljak lehet 6*
Kunoichi - PvP: ?*,PvE: 5*,Siege: ?* - Ha jol hasznaljak lehet 6*
A Ninja es Kuno PvP-re resze azert ? mert elleg high skil high gain karakterek. Mondjuk a Kuno awaken mod-ban eleg konnyu az normal modhoz kepest, de mindketto kari jobban sebez vegre awaken mod-ban.

@mikromanus
Igen voltam az Asuraban es a leader miatt nehezkes is volt minden csata mert afk volt altalaban.

Igy mar biztosabb, hogy nem mashonnet van a kep 😛

Lehet Node-ot tobbet foglalt a Zer0 azzal mi ritkan foglalkoztunk inkabb Territory volt a lenyeg.
Amugy Zer0 felduzzadt egy olyan 80-90 fore egy idoben. Kesobb a Zer0 majd az Asura guild is megszunt.
Asura-bol lett a Byfrost mig a Zer0 emberei szet szeledtek, de sok ment az Oldskool-ba.

Illetve Niker ahogy mar irtam akkor nyert Node-ot Asura ellen amikor zonan kivul helyezte el a flag-et igy nem lehetett szetverni. Azota ez mar javitva illetve kesobb mar bann jart erte.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.14. 18:41:41

Veni, Vidi, Vici

No. Akkor külön is. Lehet volt amikor az Asura erősebb volt, de ezt a statisztikák és eredmények nem bizonyítják. Sokkal kevesebb nyert terület és siege van az Asura "rovásán", mint a Zer0-én. Amiben közösen szerepeltek nem nyert többet az Asura (inkább kevesebbet). +az eredményéistáról hamarabb eltűnt mint a 20-35 fős (vagy később feldúsúlt/átalakult?) Zer0. Akkor fuss neki még egyszer! 😄
Itt egy kis segítség:
Black Desert Node war results
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.14. 18:29:32
AnuluWork
Egyébként hogy vannak most a karik? Ez ugye egy ninja. Én anno "minek a seggét nézzem sokáig, akihez még jó cuccok is vannak" alapon választottam maint, de gondolom van egyfajta erősorrend, hogy ki miben jó pvp és pve? Van erről valahol valami hosszabb info a blackdesertfoundryn kívül?

++
Meg persze azt nem mondod, hogy te az Asurában voltál, csak hogy erősebb. Ami persze a fogalmazásod formájában nem igaz. Október 2-8 héten pl szarrá lettek verve és gondolom találok más példát is. Ahhoz mérni meg amikor max a fele-harmada játszott csak hobbi szinten a Zer0-ból nem nagyon érdemes. Az Asura jó volt, zerg volt, ennyi volt. Néha tudtak erősek lenni, de többnyire a tömegben bíztak. 😄

szerk. szept 28-okt1: nem ment siege-re az asura, előtte héten bukta (senki se nyert, de a Zer0 is ott volt).... nézd át a war doksit!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.14. 18:18:49
Nalatod. Emmár szép. Tényleg sárgulhat aki aktív... és nem enyni még . Gratz*. 😄

*= már ha a tied, mert az ugye nem látszik. Pedig kivágni a nagyját plusz meló...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.14. 18:09:28
a.carkey
Meg is erősítem. Nyugodtan vigye valaki. 😊

A medve nem játék.

AnuluWork
Anno ja, de nyugodtan vigye valaki, aki szívesen bizbaszolna a dizájnnal és mással is. Anno a kezdet nekem azért maradt ki keményen, mert baromira nem jó időpontban jelent meg itthon. (Ha jól emlékszem a Divisionnal egy időben jött. Közben pedig még aktívan toltam a War Thundert is. Nem is akartam belevágni, mert tudtam, hogy qurva sok idő egy új mmo, aztán én hülye megtettem. Nos, azóta meg más játék nincs a családon és a melón kívül.)

Ahh felolem te is lehetsz ha tenyleg te voltal a hazigazda. 😄
Csaktenyleg kene valaki <#buck>

Veni, Vidi, Vici

AnuluWork
Még egy régi accommal anno én indítottam a topikot, úgyhogy nyugodtan lehet bárki házigazda aki vállalja. 😊

Az uj hazigadara vissza terve. Tenyleg kene egy uj ember aki aktiv is. Esetleg SzirmosSzisza nem szeretnel az uj hazigazda lenni?

@mikromanus
Asura pl bizonyitottan erosebb volt nalatok. Az egyetlen mod ahogy a Zer0 dontetlent vagy egy egyszeri nyereseget hozott ossze amikor Niker olyan helyre rakta a zaszlot ami a war teruleten kivul van es ez miatt nem lehet elpuszittani az az exploit hasznalataval. <#eplus2> Szerencsere node war-on mertetek csak hasznalni az exploitott mig siege war-on mar nem ott meg nem sokra mentetek mar 😄

Ezt a guildet a vezeto miatt hagytam ott mert nehez volt ugy nyerni ugy, hogy altalaban a leader offline. Ezert lett Asura-bol masik guild.

Ha ennyire kell csinalok kepet a gearemrol.

Statok-rol inkabb viszont nem 😊

De mester te biztos sokat tudsz a jatekrol hiszen mar kozel fel ev-e tolod hardcore szinten es alitasz hulyesegeket mester szinten a jatek jelenlegi allapotarol <#eplus2>

Veni, Vidi, Vici

Az MMO-k mint kategória érdekel és nyomon követem a változásokat. Hátha jobb lesz, vagy feltűnik valami új. A tartalma jó a BDO-nak. Szép csinos solo kalandozás a fényképszerű világban (azaz nincs igazán ráhatásod a világra. A kivágott fák megmaradnak, a házak és farmok "instancoltak"😉

Zarache87: de azért kép nincs, mert nem akarod hogy irigykedjünk, ugye? Inkább csak kivágsz egy-egy részletet valahonnan. Amiből persze látszik hogy az a te karaktered 😊
Nem AP-vel mérem a PvP-t, csak arra utaltam (gyengébbek kedvéért), hogy nem a kérdésre válaszoltál és kerülted a valós adatokat. Life skill fikázás után nem a statpontjai és az érdemi részeket mellékelted, hanem hogy mekkora vagy life skillben. Vicces az is, hogy PvE "scrubnak" hív az olyan aki kb sehol se marad meg hosszabb ideig (nem elég a hozzáadott értéked, hogy ne haljon meg hamar a guild?), másrészt olyan guildet fikázol ami bizonyítottan PvP beállítottságú volt és siege és node warra specializálódott. Emellett jóval tovább volt meghatározó tényező, mint ameddig te ezzel a játékkal játszottál. Hm, tényleg. Mikor csatlakoztál be? Ha preordered volt, akkor ezt buktam: 😊

Még mindig nem mondtad, hogy melyik volt a te "PRO" guilded?! csak mert nem bújkáltunk mi senki elől. Említs meg legalább egy guildet aze lső fél évből amiben benne voltál és jobb volt, mint a Zer0! Köszi!

Cat02: sajna a buff az satnya volt. ha javították, az nagy pozitívum. Négyből egy társunk tuti kilógott. Persze az akinek a legnagyobb szüksége lett volna rá. Meg a single target buff/heal/feltámasztás volt még katasztrofális. Most már jobb? Javítottak rajta, vagy rájöttetek a módjára és nem is macera harcban?
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.14. 17:11:20
SzirmosSzisza
Hiába van 100 fős guilded, abból nem fog elmenni annyi ember egy GvG-re, főleg, ha nincs előre megtervezve, hanem spontán megy.

Ha élvezed a harcot már van pozitív oldala, még akkor is, ha nem kapsz érte XP-t, pontot, pecsétet a PvP füzetecskédbe. Jó példa erre ennek a srácnak a videói aki augusztus óta játszik és kemény 53-as, de mégse unatkozik, égett ki és társai. Persze, nincs top 10 klánban, gearje se ér semmit, de élvezi a játékot a maga módján és ez a fontos.

Az 5 fős party amúgy sajnos tényleg vicc, bár legalább a heal/buffok átmennek guild tagokra enélkül is, szóval node waron annyira nem gáz.

a gvg az egyrészt nem "kicsi" (kivéve talán a horgászegyesület szintű guildeket), másrészt nem változtat azon, hogy nincs pozitív oldala. Csak mérsékli/megelőzi a komolytalanul túlhúzott büntetés részt.
Vicces hogy a legnagyobb szervezett egység rendszerszinten a party 4-5 fővel és a legkisebb szervezett PvP is adja a 100vs100 lehetőséget, de szinte sose 1-5 ember ember van egy oldalon.
Cat ne is torodjel vele 😄
Csak nemtudja hova tenni magat a srac es probal valamit irni 😞

@mikromanus
Life skill mania all tolem a legtavolabb 😄
Gearem-rol csak annyit kell tudnod,hogy 470 es 465 ap/dp attol fugg melyik offhandet hasznalom 😊

"Lényegében arra az időre utalsz amikor 150 nodeból 100-on senki vagy csak egy guild harcolt. GG WP. " Ez azert eros tulzas, de van benne igazsag. Viszont azt ugye tudod ez pont a kezdo jatekosok hulyesege miatt volt? Akik nem mega server-t akartak hanem 3 kulon server-t? Pedig a jatek alapbol mega serverre volt tervezve(mivel minden regio ugy lett elinditva kiveve EU/NA).

"Azt se értem amikor köszönsz. 3-4 guild var volt aktív egy időben" igen es tobnnyire bujkaltatok amikor eros guldek is voltak koztuk. Illetve azt amikor ti kaptok war-t nem kene beszamolni <#action>

"Sok guildben voltál? Miért? Nem tűrtek meg sehol se sokáig?" Altalaban erosebb guildbe mentem, mert a regi mar gyenge volt vagy nem volt elegge pvp aktiv(Ezert az egesz barati tarsasag atment masik guildbe). De ezt egy hozzad hasonlo pve scrub ugyse ertheti meg.

Ahhoz meg kulon gratulalok, hogy AP-ben merned a pvp-t <#eplus2>

Veni, Vidi, Vici

MaskimXul
"4 hónapja nem játszok"

Akkor minek jársz ide?
Egy játékot vagy abbahagysz mert nem érdekel többé, vagy lelépsz de megbánod viszont túl nagy az arcod, hogy beismerd a tévedésed ezért csak visszajársz észt osztani a különböző fórumokra. A játék negatívumait kihangsúlyozod, hogy csökkentsd az érzést, hogy kimaradsz valami jóból.

De ha tévednék, akkor kérlek magyarázd el, hogy miért vagy még mindig itt, igazán érdekelne.
SzirmosSzisza
"3-4 guild var volt aktív egy időben. "

"A komolyabb gond, hogy vana ndoe war, meg a siege, a többi meg komolytalan volt csapatszellem oldalról. PvP kicsiben-közepes méretben? HOL? Hogyan? Kb semmi."

<#confused><#fejvakaras>

Szép felszerelés. Az a magas AP tetszik. Ja hogy az nincs linkelve, mert life skill mániás vagy. Akkro mindek szólod le a többieket ilyesmiért?
Mellesleg nagyon későn indulhattál, mert az egyik vezetőnk ásási mániája jóval azután okozott gondot, hogy én már leléptem.. sok PvP játékossal együtt (nem, én nem vagyok jó PvP-s, csak csapódtam). Lényegében arra az időre utalsz amikor 150 nodeból 100-on senki vagy csak egy guild harcolt. GG WP. You are a pro ^^
Azt se értem amikor köszönsz. 3-4 guild var volt aktív egy időben. Meghirdetett és kapott oldalon is. gyakran semmi éátfedéssel (7-8 guild ellen voltunk háborúban). Sok guildben voltál? Miért? Nem tűrtek meg sehol se sokáig? <#taps>
Ketto kep potlasa mert nem szerette az elozo

Regi kari

Uj kari

Ja es a life skill csak afk tevekenyseg nalam az aktiv grind melett.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.14. 16:31:09

Veni, Vidi, Vici

Latom erzekenyen erintett a dolog mert nagyon vadul kapalozol 😄
Hidd ell a gearem koszoni szepen jol van.<#eplus2>
PvP-rol meg inkabb ne is beszeljunk mert mar akkor is vajmi kevesett tudott az egesz Zer0 guild a pvp-rol amikor annyira "aktiv" voltal/voltak. Mert ugye a leader megasta a sirjat a guildnek <#action>
Sok guildben voltam es nem egyszer volt mienk Calpheon 😊 sot a siege/node war-on olyan dolgokat is hasznaltunk amit a mai napig nem igazan csinalnak a guildek pedig elegge adja magat. Szerencsere az uj guild elkezdte hasznalni reszben a strategiat.

A PvP kicsiben "hol merre hogyan-t" meg ugy hivjak GvG amiben a Zer0 guild nem igazan jeleskedett vagy igyekezett elkerulni, ha nem gyenge guildekkel futottak ossze.

Life skillhez adok kepet 2 karimrol a tobbit nem erdemled meg <#mf1>

"De akkor mit csinálsz?" Grind/Life skill combo.

Illetve baratokkal jatszom ez miatt elvezetes a jatek <#mf2>

Veni, Vidi, Vici

Na látod. Erről beszélek. Erre szoktak jönni a warningok. Nem tudom mi a l*f*s*rol beszélsz itt. A Zer0 guild folyamatosan vitte a lvl2-3 nodeokat és az ostromokon is mindig szerepelt amikor tagja voltam. Akkor maradt ki a node war amikor technikailag nem volt kivitelezhető ("véletlen" megnyert siege előzőleg). Amíg tag voltam ott voltam minden warunkon.Nem fél éve, hanem 4 hónapja nem játszok, bár augusztus vége-szeptember nem volt túl aktív. "Awakening december végén" a classomnak valahogy nem volt ösztönző.

Amúgy meg bepostolnád milyen irdatlan pro vagy és milyen a gúnyád? Meg ezt mennyi óra alatt sikerült összehoznod? csak mert valahogy olyan érzésem van, hogy kiszól a lyuk a gödörből. Ha az arcod ilyen karakteresen nagy legalább bizonyítsad valamivel, hogy van mire felfújnod magad!

Te amúgy melyik guildben vagy, van-e bármilyen war/PvP tapasztalatod és nyertetek már bármit a daily loyalty pontokon kívül? Biztos nagyon domináns a guilded te meg, tapasztalt és előzékeny vagy, de ezt nagyon ügyesen titkolod.
Az üzleti modell csak ksiebb része volt a negatívumnak, bár nagyon szem elé került a váltás. A komolyabb gond, hogy vana ndoe war, meg a siege, a többi meg komolytalan volt csapatszellem oldalról. PvP kicsiben-közepes méretben? HOL? Hogyan? Kb semmi. A guild questek nagyja meg olyan volt amit a többség soloban teljesített mert kb 0 csapatot igényelt. De te pro vagy benne én, meg csak sírok. Te meg nem foglalkozol life skillekkel gondolom ha így leszóltad. De akkor mit csinálsz? (már amikor nem kávét vagy rántottát) <#vigyor1>
Mar vagy fel eve nem jatszik 😄
Sot mar akkor is a "p2w" miatt hagyta abba a "nagy" aktiv jatekat, ami inkabb passiv life skillezes volt a Zer0 guildben. Legtobb esetben meg node/siege war-ra se tolta ki az orrat.
Azota csak azt szajkozza, hogy ot atvertek mert o volt az egyetlen a sok idiota kozott aki nemfogta fel, hogy kesobb milyen dolgok lesznek hozza adva a jatekhoz 😄

Azota meg ahol tud csak sir, de sokszor kutyaba se veszik <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.01.14. 15:09:04

Veni, Vidi, Vici